Кандидатът за кмет на Петрич Димитър Бръчков, подкрепен от СДС

05 октомври 2019 10:15   12 коментара   15614 прочита


СДС в община Петрич застана зад кандидатурата на Димитър Бръчков като кандидат за нов управленски мандат. Структурата излиза на местните избори със самостоятелна листа за общински съветници, водена от бившия заместник-кмет на общината Христо Батев.

чера, те се срещнаха с кандидата за кмет Димитър Бръчков за обсъждане на управленските приоритети през новия мандат. Димитър Бръчков изнесе пред колегите си от СДС подробности по всички защитени за финансиране проекти, чието изпълнение ще се отрази в развитието на общината през следващите години. Димитър Бръчков конкретизира също и перспективите в инфраструктурата, здравеопазването, образованието, социалните дейности и спорта за мандат 2019-2023 година.

„Убеден съм, че на местно ниво ще продължим да градим успешно“, посочи Димитър Бръчков. От СДС също представиха визията си за работата в бъдещия Общински съвет с ангажимента, че ще бъдат подкрепяни всички инвестиционни и проектни инициативи на Общината и гражданите. „Това е разумното отношение, ако искаме развитие.

Имате нашата подкрепа, г-н Бръчков“, каза водачът на листата на СДС Христо Батев. Припомняме, че на национално ниво ПП ГЕРБ и СДС подписаха рамково споразумение за съвместно явяване на местните избори.

ПРЕДИЗБОРНА ПУБЛИКАЦИЯ! КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

12 коментара
05 Октомври 2019 10:33 | Петричанец
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Е това е "прекрасна новина"! Боже докъде стигнаха и гербери и седесари, боже, боже! Пълна порнография сте всички вкупом, засрамете се


05 Октомври 2019 13:25 | седесар
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Алооо, г-н Петричанец ! Ти друг петричанец виде ли в листата ? Има един софиянец, един от Благоевград и един извънземен ! Кой да подкрепим ?


05 Октомври 2019 13:31 | Стефанов
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Към петричанец. Не е така друже, напълно закономерно си се събират. Чуй това - събрали се двама - единият минавал за ляв, другия десен. Пита десния - ще гласуваш ли на изборите за БСП. Ами, да не би да съм десен та да гласувам за тях. Десния казал - и аз няма да гласувам за Герб - чак толкова ляв не съм. Та така - у нас всичко е наопаки. Нито евите ни са леви, нито десните - десни. Нито патриотите - патриоти, а пък депесарите са либерали, колкото Мохамед е християнин. Знае ли ги човек кой какъв е? И неможейки да си отговоря на този фундаментален политологически въпрос просто не гласувам, а им чиня сеира отстрани и искрено се забавлявам. "Комиците" ряпа да ядат пред "Политиците".


05 Октомври 2019 13:34 | Гражданин
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Кой ли, СТОЯН БОЖИНОВ. Защо ли, Защото от СДС и ГЕРБ са послушници на мутрата . Бръчков ли, Не, той е с циганите. Искате ли повече мотиви, Не.


05 Октомври 2019 13:43 | избирател
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Какъв срам за СДС Петрич!


05 Октомври 2019 16:41 | Пешо
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Бря Бря
Бръчката е бил повече време в Петрич кога е бил на татко му в ташаците
И он е роден в София


05 Октомври 2019 18:23 | Рупите
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Господин Бръчков как така толкова ниско паднахте, та взехте да разчитате на подкрепата на СДС, на миналите избори само те плюха по ваш адрес, толкова ли ви е страх да не ви вземат властта в Петрич, тези там седесари осраха демокрация в България и Петрич, тези там безрамници отчаяха хората да имат доверие, защото тези същите бяха на хубава работа през времето на ВЕЛЬО, заедно лъжеха и крадяха всички от община Петрич, това ли искате да продължи с вас, много добре знаете че те ще чакат да ядат от богатата трапеза на община Петрич, това е срам за нас че ви подкрепяхме на предишните избори, спомнете си кой ви подкрепи за да изместихте ВЕЛЬО заедно с тези маймуни, страмувам се от моя глас който е бил за вас, ако сте силни и заслужели да оправлявате община Петрич, бъдете ГЕРБ, а не смешници


05 Октомври 2019 20:29 | Много
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Много гласове ке има в циганската махала, оти агитация за Бръчката е дадена на Стойката и синовете му от Митко шефа на охраната и един циганин Конци.


05 Октомври 2019 22:01 | тони
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Батев бадещия бивш заместник кмет по финанси1


06 Октомври 2019 00:20 | 054
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Какъв ужас! СДС и Герб а една и съща мафия! Нямат акъл тия хора!!!! Виждат че за 4 г. Бръчков съсипа цялата община, и пак акъл не им дойде в простите мозъци!


06 Октомври 2019 11:58 | симпатизанка
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Егати ужаса и позора в града ни


06 Октомври 2019 14:27 | Край
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Време е за нови хора, неопетнени и Честни, тази крадлива дружина да мине през Кьовеши и в зандана. Бръчков първия и след него Вельо, защо ли, защото той за един мандат открадна много повече от Вельо и агенцията му върху кражбите. Народе къде спиш, срещу 50 лева се оставяш, накажи крадците.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар