Кандидатът на РЗС Ив. Арнаудов подкрепи Кр. Герчев за балотажа

17 ноември 2009 00:20   49 коментара   24227 прочита
Кр. Герчев и Ив. Арнаудов си стиснаха ръцете пред очите на М. Копанарова
Кр. Герчев и Ив. Арнаудов си стиснаха ръцете пред очите на М. Копанарова


Кр. Герчев и Ив. Арнаудов си стиснаха ръцете пред очите на М. Копанарова

ГЕРБ набира подкрепа

Кандидат-кметът на ГЕРБ инж. Красимир Герчев получи категоричната подкрепа на председателя на общинската организация на “Ред, законност и справедливост" Иван Арнаудов. В офиса на ГЕРБ в присъствието на общинския координатор д-р Мария Копанарова те се договориха да изпълняват заедно предизборните си програми за съвместно управление. Те бяха категорични, че не трябва да се допуска община Разлог да остане в изолация от процесите за обновление в държавата заради личностни и котерийни интереси.

Няма принципни различия в обещанията, които ГЕРБ и РЗС са поели пред избирателите: да се помага на селата, да се разкрият нови работни места, да се работи за благоустрояването на ромските квартали и за изграждането на спортни площадки. Така на практика бе реализирана обещаната подкрепа от Яне Янев за ГЕРБ в Разлог, който излезе с декларация против участието в местната власт на агенти на държавна сигурност.


Още за: Кр. Герчев   подкрепа   РЗС   Още от: Политика

Принтирай статия
49 коментара
17 Ноември 2009 07:17 | еее
Оценка:
-5
 (
35
 гласа)

Ха така! Ред Законност и Справедливост , та толкова законни , че копуват гласове в ромската махала в Баня.Е сега ще ,,подкрепят ,, власт имащите в момента!Е това се вика
,,ред,, ,,законност,, , пък и справедливост,,! Срам и за Чне и и за вас!


17 Ноември 2009 07:29 | М
Оценка:
0
 (
28
 гласа)

Ето ги истинските агентите. Те са с истинското агентурно минало , в което са скътали много папки отсвоята съвест!Няма нужда да ги разследваме. Съвестта им ще свърши тази работа!Истината гложда дори и неизказана!


17 Ноември 2009 07:51 | И
Оценка:
-1
 (
25
 гласа)

НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ИМА АГЕНТУРНО МИНАЛО САМО БЛАГОЙ ДУНКИН ИМА ДРУГ НЕ
МНОГО СТЕ ЗЛОБНИ
ЗАТОВА ЩЕ СПЕЧЕЛИ КРАСИ
ДУНКИН ТРЯБВА ДА ЗАБРАВИ ЗА ГРАДА ДА ГО Е СРАМ ДА ИЗЛЕЗЕ НАВЪН ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГО ЗНАЕ
ОТВОРЕТЕ ПО ДРУГИТЕ ФОРУМИ ДА ВИДИТЕ КАКВО ПИШАТ ЗА НЕГО ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА
СРАМ МЕ Е ЧЕ СЕ Е КАНДИДАТИРАЛ ТАКЪВ КМЕТ
СРАМ МЕ Е ЗА РАЗЛОГ
СЪСИПАХТЕ ХУБАВИЯ ГРАД
А ЗА ЛЮБЕН НЕ БЕРЕТЕ ГРИЖА
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СТИГНЕ И ПО УМ И ПО ИНТЕЛЕКТ
БРАВО РЗС
УСПЕХИ КРАСИ


17 Ноември 2009 08:27 | 999
Оценка:
-2
 (
22
 гласа)

Ред, НЕзаконост и Миризливост. Гледа ли корупцията в очите? смях ХАХАХА. Еи разум няма ли да поканите и ДПС да ви подрепи?


17 Ноември 2009 08:28 | гражданка
Оценка:
2
 (
30
 гласа)

Не мога да разбера защо Разлог ще остане в изолация, ако не гласува за кандидата на властимащите. Това да не е селска седенка бе. Това е държава. Правителството, избрано от народа, трябва да му служи и да се съобразява с неговата воля. Кога гласувахме за ГЕРБ бехме убави, сега видиш ли сме глупаци и селяци. Тинтири-минтири. Дали ще дойде ден, в който ще чуя управленец да каже, че ще работи за тоя народ безуслоно и с пълна отдаденост.Не ни плашете, че пари нема да има. Не забравяйте, това са нашите пари, Вие трябва да ги управлявате добре и да ги множите, но не за да влизат във вашите джобове, а за да могат хората да благоденстват и да имат нормален жизнен стандарт. Докъде ни докарахте, да се пордаваме за по 10 лева. Срамота. Избрани сте, за да работите, а не да се дуете.


17 Ноември 2009 08:31 | ГЕРИ
Оценка:
-1
 (
27
 гласа)

КРАСИ ,КРАСИ.....КРАСИ.......НИЕ СМЕ С ТЕБ......№3


17 Ноември 2009 08:40 | баня
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

КРАСИ ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ
УСПЕХИ КРАСИ
№33333333333


17 Ноември 2009 08:50 | до деклараторите
Оценка:
1
 (
25
 гласа)

И РЗС ДА ВИ ПОДКРЕПИ ТЕ ИМАТ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 400-500 ГЛАСА ПАК НЕ ВИ СТИГАТ, НА 15.11.2009Г ИМАХА 1000 ГЛАСА КАТО ОТ ТЯХ ПОЛВИНАТА СА КУПЕНИ.
ОБЩО С АТАКА И РЗС ИМАТЕ 4000 ГЛАСА, А ДО 5300 КЪДЕ ЩЕ ГИ НАМЕРИТЕ, ААААААААААААААА ЗАБРАВИХ, СЕГА ВЕЧЕ ПОЧВАТ КОПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ И ОЩЕ ПО ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАХИ И ДА ДОКАРАТЕ ОЩЕ МУТРИ НА ИЗБОРИТЕ, ЧЕ БЯХА МАЛКО ТЕЗИ КОИТО БЯХА ТУК.
НАЛИ ГЕРБ НЯМА ПАРИ ЗАЩО СЕ ВОЗЯТ В МЕРЦЕДЕСИ ЗА ПО 200-300 ХИЛ ЛЕВА, ПАК СИ ПРЕУВЕЛИЧАВАТЕ НЕЩАТА ОТНОВО НЕРЕАЛНИ НЕЩА ГОВОРИТЕ И ПРИКАЗВАТЕ
САМО № 999999999999999


17 Ноември 2009 09:04 | За подкрепата
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

Най-интересно става, когато някой реши да подкрепи друг... Тогава се забравят всички нападки и остри думи, изказани по адрес на подкрепения. Спомням си срещата с министър Плевнелиев в Разлог. На коментара на г-н Коцаков, свързан с липсата на сериозно производство в Разлог, той отговори: "Ама вие си имате една чудесна фирма в Разлог! "Балканстрой" открива все по-големи и хубави производствени бази!" Да, ама г-н ПлевнАлиев не знае, че към момента на ноемврийската среща "Балканстрой" не бяха превели на работниците си заплатите за август... И защо, мислите, този интерес на ГЕРБ към Разлог? Ами, защото ББ има интерес и за Разлог, и за Банско (неслучайно и Г.Икономов влезе в парламента). Все пак, Цветелина Борис(лав)ова държи половината от Катарино СПА и минимум още толкова от Перун и Перун Лодж в Банско. Защо да няма и хотел на Кулиното...


17 Ноември 2009 09:42 | вв
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Кандидата за кмет от младежкото бсп не успя да спечели навремето . Господин Арнаудов зам.кмет ли ще ставате с герб и колок такива ще си имаме


17 Ноември 2009 09:48 | до щаба на дункин
Оценка:
0
 (
26
 гласа)

ако рзс са купували гласове на баня,то дункин са купували НАВСЯКЪДЕ!!!!! само не разбрах-критерият им по който са определяли тарифата,защото са плащали различно! а имат ли пари за втория тур? защото без пари май няма да стане! ДАЙТЕ ДА СИ ИЗБЕРЕМ ДОСТОЙНИЯ КМЕТ-че дункин нещо хич не става!(то по бтв доста беше подпийнал)!


17 Ноември 2009 09:53 | дункина
Оценка:
-1
 (
27
 гласа)

в бачево за да гласуват хората за дункин е асфалтирал една улица,която така я е асфалтирал че няма да издържи зимата и вместо тротоар е сложил пак асфалт,което е грозно и не се прави! ТАКА ЛИ СМЯТАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ г-н дункин-без куп за грош-направи нещо,пак колко ще изкара...?!в периода на криза ТРЯБВА РАЗУМНО ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИТЕ,иначе доникъде няма да стигнеме...но това трябва да си умен човек,за да го разбереш,не очаквайте от ДУНКИН ТОВА......


17 Ноември 2009 09:59 | само №3
Оценка:
-7
 (
23
 гласа)

и оградка на един блок е сложил, пак предизборно-то ,тази оградка е била най-спешната в града....и така е АКО НЯКОЙ ИМА НУЖДА ОТ ТАКИВА "СПЕШНИ НЕЩА" моля имате една седмица ,за да се обърнете към дункин-тренчев(който няма собствено мнение-мижетурка) и "ВАЖНИЯ"проблем да бъде изпълнен-сега тази седмица е ПРОМОЦИЯ,после няма,няма да има пари за нищо......ГЛАСУВАЙТЕ ЗА УМНИЯ ,иначе ще затъне града...


17 Ноември 2009 10:00 | Бачево
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

Е,велики гербери,видяхте ли се колко струвате. Жалко за Краси,защото е много хубаво и интелигентно момче,жалко и за Татрски,който направи толкова за Разлог, но и двамата заложиха на губеща карта,защото привържениците на Герб са нищожества без авторитет,които са вдигнали главите и предварително раздават постове по общината,но те нямат ум колкото патки. ВБачево 260 гласа са повече за Дункин, отколкото за Герчев, благодарение на "големия" авторитет на привържениците на Герб, хора без морал и принципи,хора,нереализирали се в живота и в момента се смятат за много велики, заплашват наляво и надясно с уволнения,но лошото е ,че всички те са толкова тъпи,че не могат да се справят и с елементарни неща.


17 Ноември 2009 10:31 | Спокоен
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Сега съм вече спокоен за Карси. Щом този политически титан го подкрепи, победата му е в кърпа вързана.


17 Ноември 2009 10:48 | фенка
Оценка:
10
 (
32
 гласа)

Ми ще го подкрепи и дано спечелят,та да сложи този младеж в управата!
Не търтеи като Дункин или този дупелизец директорчето - вместо да си гледа даскаллъка,тръгнал и той да дебелее от политически авантюри!
И нека не се държим ,като романтични идеалисти! Навсякъде по света интереса клати феса,та дай да си се метнем на печелившата вълна ,не да се правим на герои и даа опонирме бат бойко,щото ще ни се стъжни...


17 Ноември 2009 11:15 | До фенка
Оценка:
-6
 (
20
 гласа)

Опа, по-полека със заплахите. И Бойко ще е ден до пладне докато напълни гушката. Не изразявам позиция за кой да се гласува, просто последната реплика със стъжването те слага в доста ниска категория. Да не говорим за речника ти изобщо. На кой завой на околовръстното работиш?


17 Ноември 2009 11:17 | До фенка
Оценка:
-4
 (
18
 гласа)

Опа, по-полека със заплахите. И Бойко ще е ден до пладне докато напълни гушката. Не изразявам позиция за кой да се гласува, просто последната реплика със стъжването те слага в доста ниска категория. Да не говорим за речника ти изобщо. На кой завой на околовръстното работиш?


17 Ноември 2009 11:33 | яяяяяяяяя
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

абе хора не нормални тоя арнаудов пак прави тъпотии както винаги ама го оставете
тои пак не отцели правилната посока


17 Ноември 2009 11:38 | фенка
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

Не говорете за речника ми ,излишно ще се напъвате да разсъждавате !А ако имате нужда от обслужване на околовръстното :) -сори-закрихме сезона!


17 Ноември 2009 11:45 | До фенка
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Не е необходимо напъване за да коментирам речника ти, малката (или малкия, ако се криеж зад женски ник). Езикът ти е толкова елемнтарен, че писането отнема къде-къде повече време от мисленето по твоите драсканици. Просто спазвай приличие ако искаш да звучиш убедително.


17 Ноември 2009 11:55 | БОБИ
Оценка:
5
 (
39
 гласа)

ДОКАРАХТЕ ДЕПУТАТИ, ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ, РАЗНИ ДРУГИ ГЕРБЕРИ, МИНИСТРИ, ЛИНЕЙКА ЗА БОЛНИЦАТА, (КОЯТО ИСКАТЕ ДА ЗАКРИЕТЕ), КОЯТО ЛИНЕЙКА ЧАКАШЕ С МЕСЕЦИ НЕИЗПОЛЗВАНА ТОЗИ МОМЕНТ, РАЗДАВАХТЕ "ФАФЛИ" НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ ПАТРОНАЖА, (КОЕТО Е ЗАБРАНЕНО), РАЗХОЖДАХТЕ ГИ ПО ГОЛФ ИГРИЩЕТО В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ, (КОЕТО Е ПОДСЪДИМО), ЗАПЛАШИХТЕ ВСИЧКИ БИЗНЕСМЕНИ. ТОВА Е САМО ЧАСТ ОТ "ПРОЗРАЧНАТА" ВИ И "ЧЕСТНА" КАМПАНИЯ. ТОВА Е ОБЯСНИМО ЗА ДРУГАРЯ ДЕПУТАТ, ЗАЩОТО ЧИЧО БОЙКО ГО Е ИЗПРАТИЛ С ВАЖНА ЗАДАЧА И ЗА НЕГО БИТКАТА Е НА ЖИВОТ И СМЪРТ, И АКО НЕ УСПЕЕ ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАН В ЪГЪЛА (НАВЕДЕН).
ХАЙДЕ ДОКАТО ПРОДЪЖАВАТЕ И ТАЗИ СЕДМИЦА В СЪЩИЯ ДУХ, ПОНЕ ДОКАРАЙТЕ И ЕДНА ПОЖАРНА, И НЯКОЛКО ПАТРУЛКИ.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ПРЕГЛЪТНЕТЕ ЗАГУБАТА С ДОСТОЙНСТВО


17 Ноември 2009 11:57 | БОБИ
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

А ЗА ФЕНКАТА ПРОСТО НЕ СЕ УВЛИЧАЙТЕ ДА Й ОТГОВАРЯТЕ. НЕ СТОЙТЕ ПО-НИСКО ОТ НЕЯ.


17 Ноември 2009 13:20 | сеирджийка
Оценка:
2
 (
26
 гласа)

В деня на изборите си направих кефа като посетих и двете щабни кафенета. Ле,ле, мале,кеф.Не видех нито едно ново лице. От 15-20 години на разложката политическа сцена се въртят все едни и същи херои. Ту тук, ту там. Все около келепира. Толкова озверели погледи отдавна не бях виждала. То не са емоции, то не са нерви, то не са мераци. Сметки, сметки, сметки. И все изтънко, все изтънко. Нема морал, нема достойнство. Като лешояди на мърша. Не изпускат. И Дункин и Краси са грамотни и достойни люде, но антуража нефела. Стига вече с тия блюдолизци и мазньоци. Доста !Поогледайте се ! Сума ти вещ народ има. Привлече те го, ползвайте го. Изхабените вън!


17 Ноември 2009 13:29 | До сеирджийка
Оценка:
-2
 (
20
 гласа)

Съгласен! най-големия майтап е че до вчера пръдеа в едни гащи. Хе-хе, политическия елит на Разлог, остей маани...


17 Ноември 2009 16:16 | dUd
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Язък за убавото момче Кр.Герчев как го изтипосаха до тия кандзи Мара Копанарова и Ване от Бане


17 Ноември 2009 16:22 | СДС
Оценка:
10
 (
32
 гласа)

ТЕЗИ КОИТО СА ОСТАНАЛИ ВЕРНИ НА СИНЯТА ИДЕЯ - ПО ДОБРЕ ДА СЕ ПОДКРЕПИ КРАСИМИР ГЕРЧЕВ ЗА КМЕТ, ЗА ДА МОЖЕ ПОНЕ МАЛКО ДА СЕ ОТМИЕ СРАМА ОТ ПРЕДЛОЖЕНАТА КАНДИДАТУРА НА АГЕНТ ОТ ДС . ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ СДС , НЕ ОТ БСП - РЕЗИЛ.


17 Ноември 2009 16:22 | РЕЗИЛ
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

ТЕЖКО НИИИИИИИИ РАЗЛОЖАНИ ЩОМ МОМЧЕТО НА БСП И НА ПЪРВАНОВ , БРАТЧЕДО ДЕ, СЕ ГОТВИ ЗА ЗАМЕСТНИК КМЕТ !!!!
ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА , ОТИ ПОСЛЕ ДА НЕ ПЛАЧЕТЕ!!!


17 Ноември 2009 16:25 | ввв
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

Любене стига терор. Вся власвт саветам вече беше. В европа сме, а не в Замбия. Твърде късно е за диктатура, а и няма успяла такава. Сега се гласува анти Татарски, ако не спрете скоро ще бъде и анти Борисов.
Народе гласувай си за Благой Дункин и да не ти пука.


17 Ноември 2009 16:41 | до дункина
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

В Бачево се асфалтира една улица ,дълга 1 200 м , която ще издържи дълги години, а не както досега хората от тази улица тънеха в кал и мръстоия, зимата не можеха да се движат с коли, по време на дъжд се наводняваха ,просто беше жалко за хората,живеещи в 21 век на такава улица, а ако скъпа дункина,си ходила на запад,ще видиш,че там навсякъде са асфалтирани тротоарите, но явно си прекалено ограничена и заблудена от манията си за плюване,но ако хората от тази улица те чуят,ще те оскубят


17 Ноември 2009 16:51 | ввв
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

Дане и Коце коя кръв ще лее за да спечели Герчев?
Не изпихте ли кръвта на много семейства, и колко земя заграбихте заедно с Татарски.
Такъв терор го нямаше и при социализма, затова ли се борихме 20 години. Комунистите ни взимаха земята с бой, а Татаски, Чадъра, Балканстой и др. я взеха с памук.
Не се плашете Вашата защита е кмета ба бъде Благой Дункин.


17 Ноември 2009 16:55 | до горния коментар
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

къде по-точно ,в коя държава така се асфалтира?! и не ми обяснявай-кое е по-спешно -вашата улица или детските градини в общината,защото дункин похарчи много пари за неща които не бяха планувани...


17 Ноември 2009 16:59 | от янето
Оценка:
6
 (
26
 гласа)

ма замесника му да не е моя даскал Гошо Тренчев оти е боса работа и се нагажда и рипка като омече. Да си иде в училище с даскалиците- вашкаре да чистат въшките на циганетата


17 Ноември 2009 17:44 | до яне
Оценка:
-1
 (
23
 гласа)

Абе яне, братчедо да не би да е по-добър за заместник кмет!!!
РАЗЛОГ ЩЕ ЦЪФЕ, ТА ЧАК ЩЕ ВЪРЖЕ С КМЕТ ГЕРЧЕВ И БРАТЧЕДО!!!


17 Ноември 2009 17:51 | ИЗПОЛЗВАН!
Оценка:
10
 (
28
 гласа)

Краси!Разбери в момента те изполват!Няма по-лошо нещо от това да:" бъдеш дъвкан и изплют".Ти си човек с достойнство не го допускай това да ти се случи?За политика не всеки става.А затова,че хората които се намират около тебе са решили да крадът и събират с голямата лопата,ще дойде "ВИДОВ ДЕН"Помисли малко!От къде Г-жа Цветелина има толкова много пари?Те ще се приберат в София, но ти ще останеш тук сред нас ,и няма да ти е безразлично ,какво ще стане нали?Остани и управляваи Бизнес центъра с достойнство.Добър си ,но не се замесвай с политиката,те в момента не играят честно и правилно.ЦАР ДАЛЕКО,А ГОСПОД Е ВИСОКО.


17 Ноември 2009 19:05 | 111111111
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

срам и позор за Разлог - да изберем ДОНОСНИК за кмет/собственоръчно написани "съчинения "за много семейства в града/,същите тези /и други/се радват - играят хората на площада ,черпят се, викат ура ,победа , гласуват напук на логиката и на всички,против всички, станахме за смях пред цяла България ,Как се харчат общински пари НАД 1 000 000 лв за последния 1 месец вие ми кажете? ГЛУПАЦИ И НАИВНИЦИ!!!


17 Ноември 2009 19:22 | borcho до Братчеда
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Братчеда, братчедааа... нечье, нечье, такааа, кажах ти еднаж фурнаджийска лопата си, време да идеш и в СДС и да станеш най-многопартийния бугарин, кат' бат' ти Самовлюбчо!!!


17 Ноември 2009 20:13 | 4444444
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

До 111111111!
Вие знетели колко пари похарчи Татарски с Фирмите Елт сттой и Газиев, и тази прословута водна алея?
Когато Разлог има най-хубавата водна алея Язо, проектиектирана от турчин, минаваща през целият град.
Гн Татарски колко похарчи за своят алея. Колко пъти асфалтира и разкопа Разлог? За парите похарчени от Татрски др. Причикапов направи ценръра на Благоевград такъв преди години,че и сега му завиждат.
Защо?
Защото за всяко асфалтиране и закопаване процента беше за депутата, а парите бяха от Вас Разложани, от продадените разложки и баненски земи. Преди Татарски не ходеше по министерства да се моли, защото раполагаше с Вашите пари, а сега без него неможе, глупости!
Народе показахте в неделя избора си за Благой Дункин, опонента 10 г. на Татарски не се страхувайте да го покажем и 22 . Краси знаеш как стят нещата бъди разумен не участваи в терора, млад си употребен си ще ти бъде просвтено.


18 Ноември 2009 07:48 | Ш
Оценка:
-5
 (
23
 гласа)

ВИЕ НАПРАВИХТЕ ЛИ РЕВИЗИЯ НА Г-Н ТАТАРСКИ И ЗНАЕТЕ КОЛКО И ЗА КАКВО Е ПОХАРЧИЛ ПАРИТЕ
ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ ТОЙ НАШИЯ ГРАД ДА ЗАПРИЛИЧА НА ГРАД
ВАШИТЕ КЪЩИ ДА ЗАПРИЛИЧАТ НА КЪЩИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ
МНОГО ПЛЮЕТЕ НО ГОСПОД ИМА И ЗАТОВА СЕГА ТОЙ Е В ПРАВИТЕЛСТВОТО А ВИЕ СЕ МЪЧИТЕ ДА ИЗБЕРАТ ЕДИН АГЕНТ ЗА КМЕТ
СРАМОТИЯ
НЕБЛАГОДАРНИЦИ ЗАЩОТО ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ БИЛИ С НЕГО
ВАС ВИ ЧАКА СЪЩАТА УЧАСТ
ХОРАТА И ПО ВАС ЩЕ ПЮЯТ
САМО КРАСИ УСПЕХИ


18 Ноември 2009 08:11 | до ш
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Кво направи бе толкова че не разбрах? Май- мъртвият град му викат. И водопроводчета и канализации с вашите пари и то не за друго, а защото парите са целеви. Иначе сигурно щеше кой знае съвсем нищо да не направи.


18 Ноември 2009 13:04 | фенка
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Естествено ,че ще е с нашите пари ,нали все пак и данъци плащаме понякога...То ако изберете Дункин ,той с неговите пари ще оправя града и района,тъй ли ,майсторе?
А на тоя дето го друса деменцията,да си издири архивни кадри от село Разлог и да го славни с актуалните такива,може да забележи разликата...и да стиска палци да живне мъртвия град ,инак ще ходят безработните там да си търсят отпадъци...Аз още имам надежда ,че може прозрение да дас е яви на избирателя и да пусне 3,инак с тази деветка ,на деветка ще се връзваме от жонглиране със семейните бюджети...


18 Ноември 2009 13:13 | borcho до фенка
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

А с 3-ката всеки с S-класа, хахахаха!!! Кадрите, архивните де, от кой век насам да ги дирим, 12-13-ти ли? Леле, на какви глупости вярвате, все си мислех, че човек не може да бъде толкова заслепен, ама явно още има такива, хубавото е, че повечето не са, справка, миналата неделя!!! Успех, Благо!!!


18 Ноември 2009 15:13 | реален
Оценка:
5
 (
23
 гласа)

леле, какви кретени пишат тука! Ама фенке, може ли да си толкова проста? кого подкрепят - тия, дето затвориха мандрата на РV Бележкова, от Годлево, защото не е с Татарски, тия, дето затвориха кафето на кметицата на Долно Драглище, щото е срещу Татарски ли?! Хамефата и Балканстрой плашат всички работници с уволнение, а не са им плащали 4 месеца заплати. Това ли едемокрацията в България? Това ли е новото лице на Бойко Борисов, за когото гласувахме. Че ние от 1 януари ще умираме като кучета с новоприетия бюджет - няма пари нито за здравеопазване, нито за образование, за нищо. ГЛАСУВАЙТЕ С №9, за да покажем, че свободата е жива, че не сме роби и страхливци! Не се поддавайъте на заплахи. Вие сте личности, вие сте хора, които имат глава на раменете! Гласувайте за себе си!


18 Ноември 2009 17:42 | ХАЙДЕ НАРОДЕЕЕ
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

ХАЙДЕ ДА ПОКАЖЕМ , ЧЕ СЪС ЗАПЛАХИ ХЛЯБ НЕ СЕ КУПУВА.ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ МОКАНИНА В НАС Е ЖИВ.ЧЕ ВЛАСТТА Е ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЛА МНОГО ЕДНИ , КОИТО СЕГА , ХЕМ ЗАПЛАТИ НЕ ВИ ДАВАТ , ХЕМ И ВИ ПЛАШАТ ОТ СЪКРАШЕНИЕ. Е... ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ ИСКАТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ???
МОКАНИНЪТ НАВЕЖДА ГЛАВА ,ЗАХВАЩА РАЛОТО И СИ ОРЕ ПО СВОЕМО!!!


18 Ноември 2009 18:45 | Баня
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

Не мога да ви разбера разложени.Един господин 12 години се изживяваше като омбашия,изпродаде почти цялата общинка земя ощети и хора с часни имоти.Уволняваше и назначаваше,мразеше и мрази нас банялий.Направи служителите в общината мижитурки.Направи куп далавери и вие ми говорите колко бил незаменим.Време е за промяна.Гласувайте с 9-ти номер за Благой Дункин.


19 Ноември 2009 20:40 | до баня и разни други идеалисти
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Каква промяна дами и господа очаквате от г-н Дункин?
Склонна съм да допусна че всички сте тъпи търтеи,чакащи цял живот някой друг да ви оправя живота и все ви е криво,когато някой успява да се реализира успешно...Нито Татарски,нито Герчев ще се чудят на къде да хващат след изборите,нито пък техните близки поддръжници.Преобладаващата част от феновете на ГЕРБ сме находчиви хора и не разчитаме друг да ни тласка напред...
С какво ще ви помогне Дункин?...единствено със съчувствено изражение,докато си пийва състрадателно изслушвайки тегобите ви...


19 Ноември 2009 21:15 | Бая стар
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Не виждам продуктите на РЗС (Ракия и Зелева Салата) на масата. Предлагам да се прекръстят на РСВ (Ресторанти и Спални Вагони) та поне старото поколение да знае за какво ства въпрос. Да живее БДЖ!!!


19 Ноември 2009 22:14 | До Предприемчивата
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

"Преобладаващата част от феновете на ГЕРБ сме находчиви хора и не разчитаме друг да ни тласка напред..."
Как точно се тласкате сами, айде кажете тия нови иширети та и ние дето не се бутаме в политиката да ги пробваме. Заинтригувахте ме... Благовата ми е ясна - "а наздраве", ама тука има "иновация".


22 Ноември 2009 22:13 | фенка до мързелив и неориентиран
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Ми то не е много сложно...Поработваме яко и търсим чалъм и наетите на работа,да има какво да работят,та да си изкарват заплатата...Естествено е да се реализира печалба,част от която остава за нас.Преобладават страхливите принципни елементи,надничащи в кончето на работодателя,макар че това не ги храни-непонятно и безмистлено занятие според мен...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар