Кандидатът на ПП ГЕРБ М. Караджов: Кресна не вярва на празни обещания! За 4-годишното управление на БСП и Н. Георгиев тук не случи почти нищо

17 октомври 2019 16:08   70 коментара   20090 прочита


Хората останаха излъгани в надеждите си, подведени и разочаровани....

Милчо Караджов е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на община Кресна. Свикнал да работи денонощно, Караджов е трудно откриваем, особено сега, когато неговите симпатизанти, ежедневно го заливат с важни проблеми, касаещи живота в града. Откриваме Караджов в центъра на Кресна, на път за поредната среща с избиратели, в един от местните шивашки цехове.

Здравейте, г-н Караджов, бих искала да ви попитам, кое ви накара да се кандидатирате за кмет?

- Накараха ме хората, които застават зад мен с надежда, които ме подкрепят и вярват, че мога да променя важни неща, които да доведат до бързото развитие на Кресна.

Какво се случи в Кресна по време на мандата на кандидата на БСП Николай Георгиев?

- По важно е да се знае какво НЕ се случи в Кресна за 4 години под ръководството на Н. Георгиев, който преди 4 години даде заявка да превърне Кресна в китна, уредена община с бъдеще, с качествено образование, изградена инфраструктура, развит туризъм, здрави основи. Какво се случи в Кресна, под ръководството на този човек за развитие на китната община, е видно за всички. Видно е обаче и какво не се случи.

На митинг пред 1 500 души, кметът Георгиев обеща на хората, че цената на водата няма да се вдигне. Резултатът? Към днешна дата кресналии плащат с 50 % по-скъпа вода, в сравнение с цената, която, по думите на кмета, нямаше да се повиши и със стотинка, докато общината се управлява от него. И не само - под сурдинка в Кресна и селата се коментира, че предстои още едно увеличение, без обаче то да бъде оправдано от евентуални ремонти и подобряване качеството на услугата.

И докато празните обещания биват подплатени с увеличение на водата, в някои села такава изобщо липсва. Жителите на Долна Градешница имат вода от дъжд на вятър, а в Сливница през по-голяма част от времето такава липсва. „Затова ли обещаваха да няма повишаване на цената? За да ни я спрат? “, питат се хората и недоумяват как в община, богата най-вече на вода, такава просто няма.

И като говорим за цени, в продължение на 20 години, местните данъци и такси в община Кресна не бяха повишавани. Резултатът? Само за един мандат, общинското ръководство вдигна данъците на кресналии с 20-30%. Така жителите на общината вече имат привилегията да плащат по-скъпи такса смет, данък МПС и данък за недвижими имоти. Любопитен момент в случая с данъците в Кресна е, че на свое заседание ОбС гласува 20 % от заплатата на всеки съветник да отива за издръжката на детска кухня в общината. И макар предложението да бе подкрепено с ПЪЛНО мнозинство, и макар всеки съветник, без значение от партийната му принадлежност да преотстъпва един и същ процент от заплатата си, кметът вече месеци наред хвали саможертвата на своите съветници и как със заплатите си, те издържат цялата кухня, без да спомене, че всъщност съществуването й е резултат от здравомислието и на останалите членове на ОбС.

И докато сме на тема избирателност в представянето на информацията, се връщаме на темата с бежанския лагер, очевидно заплаха-мираж за кмета, тъй като на национално ниво никой никъде не бе споменал, че в общината ще се изгражда бежански лагер. Кметът обаче яхна вълната и смело се обяви готов да поведе народа срещу заплаха, каквато не съществуваше.

А в община Кресна и друго не съществува. Няма строга отчетност в разходването на общинската хазна, нито в печеленето на средства. А Георгиев смело се хвали „Строшихме зъбите на клиентелата, опоскала ресурсите на община Кресна! “

Няма причина и кметът да се хвали с асфалтирането на улиците в общината, защото то, само по себе си, е некачествено и излишно изразходване на средства, шегуват се жителите на общината. По част от асфалтираните улици, дебелината на положената настилка е 2 см., при стандарт от 6-8 см. Най-вероятната причина за това е, че част от водопроводната мрежа и канализация не са подменени, та така или иначе новоположения асфалт ще бъде разкопан, ако някога това все пак се случи. Доста добро решение, смятат кресналии, няма защо да се хвърля на боклука излишен материал.

Кметът обещаваше и други неща – търг за доставка на необходимото оборудване и високопроходима техника, която да обезпечи работата на местните охранители и да ги превърне в ефективен инструмент за борба с битовата престъпност. 4 години по-късно, ОбС още чака подобно предложение, такова обаче не дойде.

Георгиев пое и личен ангажимент да гарантира на гражданите на всички населени места в общината достъп до ефективно и качествено здравеопазване. Резултатът? В половината села няма дори общопрактикуващ лекар.

И още, и още. Кметствата в селата трябваше да бъдат свързани с общинската администрация в единна система, за да заявяват гражданите всичките си необходими административни услуги от всякъде, трябваше да се автоматизира работата на общинските звена, чрез въвеждане на специализирана система, трябваше да се предостави достъп до всички услуги през интернет, още през първата година от мандата трябваше да се положат усилия да бъдат разрешени натрупаните през годините проблеми от социално-битов и бизнес характер между гражданите и общината, досега трябваше да бъде изградена и пусната в експлоатация модерна пречиствателна станция за отпадни води, а се намалят разходите на населението за напояване до 3 пъти, да се разшири и обезопаси общинската пътна мрежа и прочее…

Всичко свършено, кметът обеща да свежда до знанието на гражданите чрез ежемесечен общински информационен бюлетин. Кресналии още го чакат…така, както чакаха нещо от обещаното да се случи!

Вие какво обещавате на хората?!

Аз не давам празни обещания, аз поемам ангажименти, които със сигурност мога да изпълня. Познавам до болка проблемите на хората в Кресна, знам, че когато човек работи отговорно, с мисъл за бъдещето, с мисъл за родния град и грижа за неговите хора, тогава няма начин нещата да не се случват. Кметът загърбва личния си живот, личните си проблеми, за да застане лице с лице с хората, които са му гласували доверие. И ако някой гледа на жителите на Кресна като електорат, ухажван и нужен му, за да спечели в изборите, за мен това са моите приятели, моите близки, приятели, а Кресна е родният ми град, за който ще работя от цялото си сърце, ако спечеля доверието на жителите му.

Благодаря ви

П. Иванов

Купуването и продаването на гласове е престъпление

70 коментара
17 Октомври 2019 16:15 | Карааджов
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Само Арда-Кърджали! Другите клиенти на хотела няма да ги броим!


17 Октомври 2019 17:22 | .....
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Дали този постоянен мераклия за кмет (от различни партии винаги) може да изговори и 10% от написаното, с неговата реч - нечленоразделна и изпъстрена с отдавна излезли от употреба диалектизми? Дори и на едно сложно изречение не може правилно да подреди словореда. Кого заблуждавате, всеки в Кресна знае какъв е интелектуалният му потенциал. Щял да е с "мисъл за бъдещето", че то (меко казано) мисленето не му е силна страна.


17 Октомври 2019 17:35 | Гневен
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Това интервю е направено по поръчкаКараджов няма толкова акъл да говори така.. Може и 5висшета да си купи, но той е неграмотен. Които го познават знаят каква ламя е, колко е лаком и злобен. Нагъл и отмъстителен, дано никой не попадне на мушката му и никога не заема висок пост! Пази боже човек прост на висок пост!


17 Октомври 2019 17:46 | Да
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Вечен кандидат за кмет тоя ще вдигне цената на водата веднага


17 Октомври 2019 18:12 | 1234
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Що бе Чаушо да не е по-грамотен. Видяхме ву банкетите, видяхме му възможностите. Не става за кмет, за магазинер да. Милчо ще е кмет. 4 години на Чаушо стигат да си ходи в магазина


17 Октомври 2019 18:16 | Х
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

А интелектуалният потенциал на 90% от листата на г-н Георгиев (начело с него)? Айде, молА Ви ся! Присмял се Хърбел на Щърбел. Караджов поне съветниците могат да му подсказват, докато листата на Георгиев е простак върху простак, като изключение правят максимум 2 имена ;


17 Октомври 2019 18:38 | Ооо
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Съветниците в листата на Герб? Прощавайте, но няма нито един интелигентен. Нивото е доста посредствено. Но какво трябва да е то, щом са тръгнали след такъв корифей на мисълта. Знаем къде е учил. А тези, които вървят след него, сигурно са по- зле, щом са го приели за свой водач.


17 Октомври 2019 18:43 | градешница
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Милчо кмет !


17 Октомври 2019 19:06 | До 1234
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

По- неинтелигентен, да не напиша друго, кандидат за кмет от години не се беше вествал, докато не се появи той, за да изпълни изцяло и тази празнота от шарената кандидат-кметска палитра.


17 Октомври 2019 19:16 | Клонинг
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Два досущ еднакви личности с две досущ еднакви партии се борят, кой да грабне кокала. Само Жабата става за кмет


17 Октомври 2019 19:17 | Гр
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Да излезе на площада и пред хората очи в очи да говори да го видят що за човешко недоразумение е тоя вечно кандидат-кмет, а тия дето се залепиха за него са още по-зле


17 Октомври 2019 19:31 | До горната
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Ти па си много убава


17 Октомври 2019 19:41 | Неут
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Бай Миле, чест и почитания към теб, ама да чу някоя дума на публично място в кампанията на Колю, да те напада, обижда или да те е наклеветил. Айде не затвърждавай убежденията на хората в обратното, при положение, че всеки вече си има тайничко своя идол.


17 Октомври 2019 20:01 | До горният
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Всеки ден го споменават с подигравки кликата на Николай. А и дъщерята му започна първа подигравките и лошите коментари. Да я беше смирил. Ники, приятелче, ако до 27 уволниш 27 човека от администрацията и започнеш от групата на братовчедката Емилия, ти гарантирам, че ще спечелиш много гласове


17 Октомври 2019 22:14 | Ая
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Бай Миле още сега ни плаши с генерало па ако стане кмет направо ке не избеси


17 Октомври 2019 22:18 | vh
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Стойчков Кмет Перо и Паши зам Кмет Смех в Кресна


17 Октомври 2019 22:40 | ....
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Караджов Кмет! Влизат с него най -малко, 8 съветника! Успех на Всички! За Красива и Градивна Кресна! Най-Добрата листа, с млади и доказали се хора!


17 Октомври 2019 22:46 | ?
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Питам се дали тези, които и тази година го предложиха Милчо за кмет, си дават сметка какво искат да причинят на Кресна. И дали могат да понесат последствията от постъпката си.


17 Октомври 2019 22:55 | До ....
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

С какво точно са се доказали - с безличие, с посредственост или с незнание в правописа на главни букви?


18 Октомври 2019 00:00 | Петър
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Аз съм или за Ляли или за Гаро!....!


18 Октомври 2019 01:06 | До...
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Когато Корнела ти е Кумир, и си завършил уж Металоргичното, мисленето определено не ние от силните страни, но виж там зад касата в магазина, може... И караджата е прав, че нищо не направи 4 години и разби всичките ти "спасения" в клипа ...отиди си в магазина с достойнство. Хората, които те подкрепиха преди 4 години са много по - малко днес. Да си управник изисква много повече умения, банкетите са ти най - силната Ти страна, Уви но тази "стратегия" не работи за Кресна..


18 Октомври 2019 02:09 | До До....
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Явно и Вие употребявайки имената на кандидатите имате ясна представа кой колко струва, след като сте записали "името" на единия с малка буква, а за другия, дори когато говорите в местоименна форма, употребявате главна буква " най-силната Ти страна". По-голямо признание за надмощието на Георгиев от това не може да има. Ако ме разбирате... Елементарния ви и гаменски речник не бих коментирал, защото издава истинския Ви облик. Правописът също е под всякаква критика. И какъв Караджа, долу ръцете от святото за историята ни име! Между клипа на Георгиев и този на вашия Миле има огромна разлика. В клипа са споделени искрено реални факти за извършеното, а горе са изсипани цял чувал лъжи, неизречени и непомислени от интервюирани. Той толкова логически подредени изречения не изговорил през целия си живот.


18 Октомври 2019 02:21 | До До....
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

"интервюираниЯ" - в предпоследното изречение се е изтрила една буква


18 Октомври 2019 07:58 | До правописната
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

И. А., чудесен анализ направихте на Караджов. Кой ако не Вие ?Познавате качествата и недостатъците му. Като негова бивша секретарка в офиса на Атака, знаете и кътните му зъби. Но сега времената са други. Вие сте като номадите, обикаляте там където има ресурси...


18 Октомври 2019 08:26 | Ая
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Всички гласували за Миле ще бъдат съочастници в унищожението и разграбването на Кресна


18 Октомври 2019 08:37 | горният
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Сега не се ли ограбва Кресна? Обществени поръчки на наши хора, няма ли? Емилия Митова от колко години е снабдител на патронаж, детска кухня? Гъзалено има да дава 45 000 лева на общината и имате наглостта да говорите за разграбване. За Цуфи, Перо и Паши няма и да коментирам. Затова ли Дивилски се върти мазни около Георгиев? Благотворително да работят фирмите му, а ?На магазина осветлението и на мивката водата Кресна плаща сметките, това е разграбване.


18 Октомври 2019 09:08 | До До....
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Илианка, хубаво, че се опитваш да следи за парвописа... но много странно така да дойдат тези думи точно от теб. Смени всички партии, днес си при Георгиев утре си при Бай Миле (Или беше обратното, кажи ми пак, че съм Гамен), Учи в УЗУ-то ма нищо не научи, само да следиш за правописа,... оплакваше се, че си завършил уж някакво образование пък не те искат и Гоегиев те назначи да си пиеш кафето само в общината, а и да си му бодигард на Бунтовете,.. защо направо не уби полизай онзи ден, а??? И по - дяволите на лъжите на Георгиев в клипа, никой не вярва, знаеш ли защо, ми спри да пиеш само кафе в Общината, па разходи се малко, виж качеството на асфалта например, много тъпо вместо да правим някакви проекти, се готвим само за бунтове, банкети и омраза, това ли ще правиш следващите 4 години, ще пиеш само кафе в общината, за един приятел питам??!?!?


18 Октомври 2019 09:24 | Да
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Марш обратно в първи клас! Това за последния коментар


18 Октомври 2019 09:26 | 1111
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Искаме качествени резултати за Кресна. Това Николай Георгиев не направи! Защо? Пиарът му е силен, но той Не! Само с клипове и фейсбук не става. Трябва работа и резултати. Пожелавам му Неуспех, защото ни Излъга!


18 Октомври 2019 09:37 | 2222
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

С хората, които записа Чаушо - сметките бяха да няма балотаж! Но балотаж ще има и Милчо кмет! Тогава да я видим Ката и общинарките! Илиян я вкара в съвето, а сега? Първа приятелка с дебеланката, а едно време я плюваше и псуваше!


18 Октомври 2019 09:44 | aq
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Милчо не може да говори, а па Чаушо като че ли може - затова дума друг за него - ПР.
Асфалто го направи, че е дал общински земи на магистралата и те са му го дали. Милчо да влезе и да разрови за последнити 4 год какво е ставало и как Ката и дебеланката са изписвали всичко през фирмата на дебеланката. Кате, гледаме те колко работиш, дано искараш некой лев са от скарата, оти после....


18 Октомври 2019 09:48 | bg
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Чаушо е загубил Сливница и Градешница, Брезница са за всички. Тони Драчев за кой е? тоя път!


18 Октомври 2019 09:51 | Cимитли
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Поли работи и помага на Милчо!


18 Октомври 2019 09:58 | хотело
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Абе и Даниела беше със сестра й на откриването на Чаушо. Та и Шатеви ли ки гласуват за червен? Леле, леле, леле !!!


18 Октомври 2019 10:02 | Наблюдател
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Настя ще ви оправи всички! Ох ох нека само нейния човек спечели. Власт и даи на нея


18 Октомври 2019 10:07 | 112 ет
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Чауш поръчай си линейка и на 27 и на 3 да дежури пред Спартак, че ще ти е необходима спешна медицинска помощ като чуеш резултата. Това че пиеш по три шепи хапчета няма да ти помогни, некадърнико. Милчо ще кмет !


18 Октомври 2019 10:15 | дв
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Само нашта община е червена - срам и позор! Успех на Милчо и Поли! Давай Поли - ти знаеш как! Нека и в Кресна да дойдат Гербаджийски пари! Всички срещу Чаушо! Са Чаушо ше извади много, ама много пари - но Кресна, не се предавай! Докажете, че не искаме червен кмет!


18 Октомври 2019 10:24 | рс
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ей, важно е и общо общинските съветници на Милчо и Илиян да са повече! Супер става 5 кандидата - гласовете се разпръсват и всеки взима от гласовете на Чаушо! Кандидати, внимавайте със съветниците си - видехте я Мая как се извърте веднага! Чаушо се е фалил, че има предатели от другите листи - негови хора!
03. 11. 2019 г -Освобождението на Кресна от Червената власт!


18 Октомври 2019 10:26 | ne
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Кресна, до кога ке не управлява Газелено, бе!!!


18 Октомври 2019 10:37 | Мони
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Във вторним ще разберем колко хилядарки е откраднала Емилия крадлата от празнка на общината с тая умряла програма


18 Октомври 2019 10:52 | Питам
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Настя тъпата с кой е този път? А Мая?


18 Октомври 2019 10:59 | vh
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

на 27 10 2019 да освободим Кресна от ЧЕУШЕВО РОБСТВО времето дойде за отмъщение а нашето отмъщение ще дойне кото ивберем Милчо той знае как УСПЕХ МИЛЧО тит си нашия спасител


18 Октомври 2019 11:00 | Стойна
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

милчо едно време счупи нивата на вик докато си постои загазо, ама Николай използва лична кола, не служебна.
Миле открадна ли парите на Димов? Даде ли ги на фирмата на щерка му? осадиха ли го? продаде ли апартамента на сино му за да плаша глоба?
И сте тръгнали да искате един осъден престъпник да ви става кмет? срамота!


18 Октомври 2019 11:05 | Кики
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

а Тия около Милчо, там па фани единия натепай другия.
Шайка мекерета и за глашатай един с нечленоразделна реч
каде сте трагнали бе с тоя да се излагате, иначе претендирате че ставате. За кфо? как не ви е срам!


18 Октомври 2019 11:17 | ч
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

хора немойте тека Газелено откаде ще върне парите на Обжината Перо с женаму требва да мазе козите Чеушо на магазино неможе да показва мусколи Кресна дайте да ги изберем пак грешно е за тия лайнари УСПЕХ 43


18 Октомври 2019 11:28 | Чаушо
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Вън Българската комунистическа партия, и нейната шуробаджанащина от Кресна. Последните 4 години бяха почти като онези 57 срамни години, БСП винаги е връщала държавата назад и забавяла нейното развитие, същото е и с Кресна. Всички срещу тях...


18 Октомври 2019 11:35 | 333
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Вьн правилно не забравяйте при комунизма нямахме право на глас, Кой вдигнеше глава а у Белене БУНТОВНА КРЕСНА, Сега пак бунтовна а, ДЕБИЛИ МРЬСНИ БЕЗСРАМНИЦИ


18 Октомври 2019 11:40 | хю
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Само Арда Кърджали! На изборите пристигат в Брезница! И собствениците на Арда дават пари на Миле! Вън Чаушо!


18 Октомври 2019 11:44 | 222
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Сега трябва Георгиев да вдигне бунтовнаКресна на Бунт за изгонените регистрирани, Да уволни хората от Обжтината който имат регистрирани, Питам, Кога жтее Бунта Кога жте уволни хората от неговото обкражение, На братата на Обжтината кога жте видим ИЗТИНАТА, ХАЙДЕ ГОСПОДИН ГЕОРГИЕВ ДАВАИ ДА ВИДИМ КОЛКО ЖТЕ СА НА БУНТА,


18 Октомври 2019 11:45 | mo
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Брезница е и за тримата - и за Илиян, и за Милчо, апа оти и за Чаушо! Та тоя само на събора идваше и 4 год едно и също четеше. Брезница не е за Вела, така че!
Ама кой ке е пръв!


18 Октомври 2019 11:59 | пн
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

г н Георгиев не се плашете ние пак ще ви изберем теб и твоето обкражение ама другия път ха ха


18 Октомври 2019 12:00 | 000
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Илянка ли сипартизанкали си незнам ама май скоро време ще си бършеш насрания гьз, Много те плуват хората от сякаде,


18 Октомври 2019 12:21 | Англия
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Абе, Перун на кое место е? Е на това ше е чаушо на изборите! :)


18 Октомври 2019 12:29 | 636
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Изкаме да се изкара списака на хората който работят в Обжтината и ни се серат на главата като изкат да си останат на работа като остане Георгиев кмет,


18 Октомври 2019 12:56 | свинаро
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Дебелано защо се заключваш в дтаята. Страх ли тресе кочината, свиньо. Да не си мислеш, че заключената врата ще не спаси. Другият месец това време ще си в болнични заедно с пепи магарето, газалено, илиана, шатевите... треперете свини


18 Октомври 2019 13:18 | отека
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Илиянка дали е написала вечепоздравителното слово за съора. Дайте и микрофон .. Чаушо добра работа и намери розбира от човешки ресурси хи хи


18 Октомври 2019 13:26 | Ая
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Тия дето плюват Георгиев и социализма пожелавам им докато са живи Миле да им е работодател в неговите частни фирми


18 Октомври 2019 13:39 | Ая
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Когато се говори за бизнес първата мисъл на Миле е каква е далаверата. Честно казано като го познавам недай си боже да има възможност бая ще се облажи. Може би оттам му е и прякора Ламята


18 Октомври 2019 13:40 | Чаушо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Плюваме, абе вънка бе, какъв социализъм, чао. Каква е тая богата програма, по - голяма простотия не можахте ли да измислите?!??! Червени корумпирани боклуци...


18 Октомври 2019 13:42 | Ая
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Плюят по Газлено, ама като обикаляха от софра на софра убаво им беше


18 Октомври 2019 14:09 | 1111
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Боже, слез и ги смири...! Никой не пише какво Не е свършено и защо? Тези адреналинки паднаха много ниско (администрацията), а и нагли бе! Трябва да се срамуват, а не да хулят. Дали нямат проблем с главата!!!


18 Октомври 2019 14:46 | !!!7
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Извода от управлението на Г-н Георгиев! Как управлява Общината ни, никакви Евро пари и никакви проекти ! Защото БСП не е управляваща партия, и още повече няма един кадърен служител да изготви проект! Как минава работния ден в общината, сутрин Г-н Георгиев отива в 9. 30ч след нощен запой, пие кафе до обяд с неговото протеже Иляна, Емилия братовчедката и Цеца главния счетоводител ! После за обяд с Газалено, Перо и Спас-Паши обсъждат как и кой могът да излъжат за изборите! Хората които гласуваха преди 4 год за Николай не са за БСП, бяха за личността, останаха разочаровани от неговото управление, много хора подведе! Сформира безмислени стачки които вредят на Общината! Отвратени сме! Хората искат промяна, спокоен и стойностен живот! Затова успех на Караджов, за него всички знаем че милее за Кресна, и винаги си държи на думата! Успех Караджов!


18 Октомври 2019 15:16 | 1
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Не подценявате Илиян


18 Октомври 2019 15:31 | Чаушо
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Точно така, Чаушо сам си сложи главата в торбата с това отношение към хората: Много злоба и омраза, развали си го с почти всичко, остана само с съпартийците си и някои негови съученици... Преди 4 години беше все още човек, вече нищо не остана... ако спечели пак няма да го търпиме много... тази дебел не се търпи...


18 Октомври 2019 19:44 | Ая
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Празнувайте бе хора, празник, а кмет ще стане, койтоГосподБог реши


18 Октомври 2019 21:06 | Неут
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

След изборите ше цъфнете наяве всички оратори, дето даже не знаете да пишете, но плювате тук. Е, аз не съм ПИАР, не искам и да бъда, но да разшифровам истинските ви лица на всички коментари, под всяка статия, бъдете сигурни и като ви наредя да се познаете, да ви видя тогава що ше плюнчите.


18 Октомври 2019 21:08 | Неут
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тая, дето не знае да пише тук и при всяка дума ползва Ж за заместител уж, лесно се разпознава, щото на много места се излага по същия начин. Първата честитка ше е нейната.


19 Октомври 2019 12:14 | 158
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Неут ли си кой си незнам, Но кажи какво е направил Георгиев тези 4 год, Освен с асвалта с който се насраха, Друго какво кажете, Сложете го на стената на Обжтината, поне да гледаме излагацията, Пишете по селатакаквое направено, Изкамеизгонване на сложителите който регистрираха в кьжтите си хора, Настояваме имената им да бадат6 сложени на входа на обжтината, ДА СЕ ГОРДЕЕМ С ТЕХ МИЗЕРНИЦИ ДОЛНИ,


19 Октомври 2019 14:53 | Ая
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да започнем от списъка с футболистите на Арда Кърджали


25 Октомври 2019 07:34 | Гонзо 2
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е те тоя път Герб истепа рибата в Кресна, не нема такава държава, в една Кресна да сложиш такава личност и такива пропднали съветници, говорите за Бсп трябва да се учите тъпаци гледайте как си държът за хората, а вие лумпени като куковици снесете яйцето и после друг да го мъти и изгледа. Бий ги Гергиев та миша дупка ги заври тъпаците с тъпаци.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар