Кандидатката на ГЕРБ за шеф на тотото Л. Войнова с 3 партии в “досието”

26 март 2010 00:20   25 коментара   20412 прочита
Л. Войнова
Л. Войнова


Л. Войнова

Скандал с болнично гориво в съучастие с приятеля й, броят я за “ухо” на К. Хаджигаев в клуб “Запад”

Лили Войнова е възможно най-неподходящият директор на тотото в Благоевград, с тази номинация областният лидер на ГЕРБ Костадин Хаджигаев прави най-голямата кадрова грешка, откакто партията му взе властта, съобщиха в редакцията читатели. Пишете за какво беше изгонена Л. Войнова от благоевградската болница, та дано гербаджии прочетат и се усетят, че с такава кадрова политика догодина няма да вземат и едно съветническо място в Благоевград - това е обобщеното съдържание на десетките телефонни обаждания и в електронния форум на “Струма” във връзка с номинацията на Войнова да смени на директорския пост Борис Джарков.

Според читателите Войнова е председател на контролна комисия на ГЕРБ. Тя е най-активен член на събранията в жк “Запад” и след всяко събиране докладва на патрона си К. Хаджигаев кой е присъствал, кой е задавал въпроси и кой е бил на сбирката формално. В клуба я приемат за “ухо” на областния координатор. Лили Войнова живее сама и когато не гори в партийните дела, се занимава с бездомните кучета в квартала, разказват съседи.

Кандидатката за директор на тотото е стара познайница на читателите на “Струма” като икономист по професия, до 1999 г. работеше като редови счетоводител в благоевградската болница. През есента на същата година Войнова бе преназначена за икономически директор. Издигна я тогавашният болничен шеф д-р Петър Камчев, неин съпартиец в Демократическата партия. През април 2000 г. Камчев бе уволнен дисциплинарно с мотив “уронване престижа на здравното заведение” и позициите на протежето му сериозно се разклатиха. Още повече че около нея бе избухнал финансов скандал: по нейно нареждане всички линейки и останалите автомобили на най-голямото болнично заведение в Югозапада бяха принудени да зареждат гориво от бензиностанцията на Васил Мечков, кандидат-съпруг по онова време на г-ца Лили Войнова. Шофьорите скочиха срещу тази заповед главно затова, че бензиностанцията се намираше на Покровнишко шосе, на 7 км от болницата, и само за да заредят линейките, по 2 пъти дневно бяха принудени да въртят по 28 излишни километра. Шофьорите недоволстваха и от друго - на покровнишката бензиностанция през ден няма гориво и Мечков ги кара да чакат по час и повече, докато им донесе с туба от някоя съседна бензиностанция.

2 месеца след като кандидат-съпругът бе започнал да обслужва подчинените на бъдещата си булка, началникът на гаража Андон Добринов изчисли, че за 60 дни 13-те болнични линейки са направили 460 зареждания на покровнишката бензиностанция. 40 пъти е ходил до там и товарният автомобил, което прави доста сериозна сума от парите на община Благоевград, изгорени като бензин за излишното пътуване. 2 дни по-късно Добринов бе уволнен, а болницата продължи да зарежда необезпокоявано при сърдечния приятел на Войнова.

По ирония на съдбата следващият отстранен от болницата бе Войнова. Заповедта й бе подписана от спечелилия конкурса за нов болничен директор д-р Емил Ризов, който смени целия екип. Бившият икономически началник обаче не падна духом и се завъртя около НДСВ, чиято звезда току-що бе изгряла. Изпаднали в сериозния кадрови дефицит, който в момента тресе и ГЕРБ, жълтите побързаха да я направят директор на Агенцията за държавни вземания.

Сега поредната партия в политическото досие на Лили Войнова - ГЕРБ, й гласи поредния директорски пост.


Още за: Л. Войнова   тото   номинация   Още от: Политика

Принтирай статия
25 коментара
26 Март 2010 05:33 | хаха
Оценка:
8
 (
24
 гласа)

"....с тази номинация областният лидер на ГЕРБ Костадин Хаджигаев прави най-голямата кадрова грешка, откакто партията му взе властта..." - чакайте бе , че кое назначение на Хаджигаев не е грешка та немога да се сетя !!!Той самия е голяма грешка на...Природата !!


26 Март 2010 05:52 | димо
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Нормално е Тонев Румяна Петкова Войнова и т н потьваме


26 Март 2010 06:01 | Вожда
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Тази я знам нищо не става от нея! Крие се по нощите и върти пумиарите в квартала, аз си мислех че не е наред ама явно лапа доста мангизи от Герб за да виси по входовете и да храни мършавите заразоносители.Ако стане шефка сигурно ще задължи тотаджийките да отглеждат пумиари в тотопунктовете за да не плаща СОТ :)


26 Март 2010 07:40 | кавалерист
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)

Един познат генерал казваше на времето , че по силата на атаката може да се разпознае страха на атакуващия !!
Най-силни бяха атаките срещу Андонов и Войнова !!
Така , че другарки и другари разбрахме от кого ви е шубе , ама спокойно , не боли , ще свикнете !! Лилето сигурно е настъпила някой бос крак с нейните лачени обувки !!!


26 Март 2010 08:05 | ели
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Следващо нажначение-Гицо и другите роднини!!!!!


26 Март 2010 08:06 | shtar
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Според мен тези горепосочени коментари са на платени хора,които се чудят как да оплюят управлението на ГЕРБ.Аз виждам само несериозни обвинения и дребнави догатки,но това е нормално понеже вие сте точно такива хора несериозни и дребнави.


26 Март 2010 08:07 | айдеееееееееее
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

абе вие да не си мислехте че тази войнова сега се е появила в благоевград нали се сещате че туко така не се става шев някъде ако не е била в някоя и друга партия пълно е с такива мекерета като нея в герб


26 Март 2010 08:07 | Страхил
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Всичко това е истина, бях там, видях! Хаджигаев да вземе решение, защото ако прави много компромиси може и да се окаже, че не е правил нищо друго по времето на мандата си, въпреки че е желал и аз вярвам в добрите му намерения. Извадете младите и надеждните кадри, а не тези архивни лелички техният капацитет вече сме го виждали, покажете ни нещо ново и различно!


26 Март 2010 08:12 | Коце Паскалев
Оценка:
-6
 (
22
 гласа)

Имам едно конструктивно решение и ако мога да бъда откровен ще ви предложа следното:
НЕ НАЗНАЧАВАЙТЕ НИКОЙ КОИТО ВЕЧЕ Е БИЛ НА ВЛАСТ ЗАБРАВТЕ ГИ В НАФТАЛИНА! ИМА ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ ХОРА С ИДЕИ! НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКАТА НА БСП, А НА НДСВ, ЗАЩОТО ПОНЕ СЛЕД ТЯХ ОСТАНА НЕЩО, А СЛЕД БСП САМО ДЪЛГОВЕ И ПОРОЧНИ ДОГОВОРИ! ТАКА ЧЕ АКО ИСКАТЕ ДА БЪДА ИСКРЕН ОСТАВЕТЕ СИ Я ДА СИ КАРА СТАРОМОМИНСТВОТО И ДА СИ ЗООФИЛСТВА НА ВОЛЯ!


26 Март 2010 09:10 | 1111
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

ДА ВИ КАЖА ЧЕСНО КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ПОКРАЙ НОВИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ТИЯ КОИТО ПИШАТ СА ОТ ГЕРБЕРИТЕ И ПРИСЪСТВАТ НА СЪБРАНИЯТА, А ПОСЛЕ ПЛЮВАТ ТЪЙ КАТО ТЕ НЕ СА СА УРЕДИЛИ С ТОПЛО МЕСТЕНЦЕ. А ПЪК ГЕРБЕРИТЕ СА ОРГАНИЗИРАЛИ КАМПАНИЯ В КОЯТО КАТО ПРОЧЕТАТ КОМЕРТАР НАСТРОЙВАЩ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ВЕДНА ГО ОЦЕНЯВАТ КАТО ЛОШ. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ТЕ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА. БРАВО НА ТРАЙКОВ ТОЙ ЕДИНСТВЕН КАКЗА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗДВИЖИ ИКОНОМИКАТА ЗА ДА СЕ ТРЪГНЕ НАПРЕД. ТИЯ БЕЗХАБЕРНИЦИ СА В ГЕРБ САМО ЗА ШЕФСКИ МЕСТА, А ХОРАТА С КАПАЦИТЕТ ОДАВНА СА ИЗВЪН ГЕРБ


26 Март 2010 09:51 | гражданин
Оценка:
-2
 (
22
 гласа)

Абе, кажи я стара мома и друго не трябва!


26 Март 2010 10:17 | 1111
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

АКО НАИСТИНА ГЕРБ ИСКАХА ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО ВСИЧКИ НАЗНАЧЕНИЯ В ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР НЯМАШЕ ДА БЪДАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "АКТИВИТИ" СЕГА ОТ ГЕРБ А ПРЕДИ ТОВА ОТ ВСИЧКИ КОИТО СА НА ВЛАСТ, ЩО ЗА АКТИВИСТИ СА ТОВА "УШЕТА" КОИТО НЕ ГРАДЯТ А САМО РУШАТ, БЕЗ ЯСНА АЛТЕРНАТИВА, БИЗНЕСМЕНИ С УЖ ДОБЪР БИЗНЕС СИ СКЪСАХА ЗАДНИЦИТЕ ДА СЕ НАВИРАТ НА РЪКОВОДНИ ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ. МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАК ВСИЧКИ КОНКУРСИ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ТАКА НАРИЧАЩИТЕ СЕБЕ СИ АКТИВНИ ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ. ТА ТАЗИ ПАРТИЯ Е НА ВЛАСТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХИЛЯДИТЕ БЕЗПАРТИЙНИ ХОРА КОИТО ИЗЛЯЗОХА ДА ГЛАСУВАТ. КАКВО ЗНАЧИ, ЧЕ НЯМАТ КАДРИ. КАТО НЯМАТ КАДРИ ДА НЕ КАДРУВАТ. ДА ОБЯВЯТ СВЯСНИ КОНКУРСИ И ДА НАЗНАЧАВАТ ХОРА КОИТО НЕ ЧЛЕНУВАТ И НЕ СА ЧЛЕНУВАЛИ В НИКОЯ ПАРТИЯ. А КАДРИТЕ КОИТО СА МИНАЛИ ПРЕЗ ВСИЧКИ ПАРТИИ НЕ ГОВОРЯТ ЛИ САМИ ЗА СЕБЕ СИ КАКВИ "КАДРИ" ЩОМ ТЕЗИ ПАРТИ НЕ СЕ ЗАДЪРЖАТ НА ВЛАСТ ПОВЕЧЕ ОТ 4 ГОДИНИ.


26 Март 2010 10:39 | ?!?!
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

ОТКРИХТЕ ТОПЛАТА ВОДА :-)


26 Март 2010 10:42 | кадър
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Г-н Хаджигаев, защо сте толкова доверчив? Не можете ли да проумеете, че никой от новоназначените няма да работи за общото благо? Всеки търси лична облага. Защо не помислите върху това да внедрявате млади хора в управлението? Техен приоритет ще е правенето на кариера, а не друго. Имате в партийните редици много млади и кадърни хора, които искат да се развиват. Дайте червена светлина на многократно пребоядисалите се съпартийци. Те не са качествени и надежни!


26 Март 2010 12:48 | до коце паскалев
Оценка:
-10
 (
12
 гласа)

абе господин Паскалев, какво ти НДСВ по голями айдуци от тях няма погледнете кмета на община Кресна който е от НДСВ колко пари направи и какви палати построй не го е срам и вие ще ми говорите за НДСВ значи и вие сте буклук като него


26 Март 2010 13:34 | !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Всеки в Благоевград знае що за помия е тая Войнова дори и малките деца го знаят. Хаджигаев да не се прави на луд че не знае тая подлизурка що за стока е.


26 Март 2010 13:54 | Катерина
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

По пътя към върха, някои хора не подбират средствата, ръководейки се от максимата "Целта, оправдава средствата". Така е с тази госпожа. Преминала е през всички възможни политически партии, с цел лично облагодетелстване. Пък и какъвто кадровика на ГЕРБ, такива и кадрите. Присъствах на една сесия на Общински съвет, речника на Председателя на Общинския съвет, включваше думи, като "са", "ъааааааааааааааааааааа". Няма нужда от повече коментар за интелектоалното ниво на "патрона" на ГЕРБ в Благоевград.


26 Март 2010 16:56 | Кирил
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Толкова много помия се изля върху една личност, която има качества. Пледирате за младите! Нека се научат да работят. Всеки трябва да извърви пътеката за да натрупа опит, а опит се трупа с колеги, които са минали през мелницата на живота, не са се огъвали пред трудностите и са се борили с несгодите. Така, че младите с големи амбиции и купени дипломи нека почакат. Работата в администрацията изисква административен опит който се трупа с години , а не с летене от партия в партия. Лили е професионалист. Има и добър исказ. Дерзайте да я настигнете. Колкото до старите моми, има много такива и то със съмнителен морал, но са на работа / а заплата не заслужават, защото са мъртви души/, но за тях никои не пише!


26 Март 2010 21:53 | до Кирил
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

Стига се гордей Лиляна, че те знаем що за стока си. Едно със сигурност правиш добре- навърташ около блока си бездомни помиари, пълни с кърлежи и бълхи. Да беше отгледала поне едно дете. Нали си много оправна? Комплексарка...


26 Март 2010 21:59 | ох,кире
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Кириле,ти май си председателя на комисията за назначенията в ГЕРБ а Лили е зам.председател + това е председател на контролния блог на директорите от ГЕРБ т.е тя прави проверка за изпълнение на задачите възложени от ГЕРБ към ръководния апарат.По време на предизборната кампания Лили се кри като мишка в трици и не свърши нищо,дори забележете .......не желаеше да се обажда от телефона си за да съобщи на хората за часа на събранията защото не искала да се,, набутва с неоправдани разходи".А знаеш ли Кириле,че тя не натрупа опит от колегите си защото не се разбираше с тях,тя създавше интриги тя ги топеше.Тя няма добър изказ тя неможе да говори дори,а колкото до младите те чакат......да дойдат другите избори,и не само те, всички чакаме.И тогава ще бъдете наказани,защото ГЕРБ няма да бъде подминат от това нещо.Дано никой млад човек не тръгне да,,догонва Лили"тя горката не знае накъде е тръгнала.И мисля,че трябва да слезете долу при хората,послушайте ги благодарение на тях вие сте там горе.


27 Март 2010 13:53 | PIRIN
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

тя е поработила и в дск ама и от там я изгонили за нередни неща


28 Март 2010 20:14 | do PIRIN
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Много Ви моля не говорете глупости без да сте запознати с нещата и без да познавате поне малко Лили! Престанете да плюета отрова! Тя е един достоен професионалист и човек!


29 Март 2010 12:03 | do PIRIN
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Отворете си очите, от всякъде където е работила е уволнявана, Защо ли?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар