Кандидатите за народни представители Даниела Савеклиева и Пламен Поюков се срещнаха с работещи в шивашки цехове в община Сатовча

10 март 2017 14:30   18 коментара   13041 прочита


Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и втора в листата на партията в Първи многомандатен избирателен район Даниела Савеклиева и кандидатът за народен представител на ГЕРБ от Сатовча Пламен Поюков се срещнаха с работещи в шивашки цехове в община Сатовча. Двамата запознаха хората от селата Кочан, Ваклиново и Осина с основните акценти от Управленската програма на ГЕРБ.

„След като реализирахме големи инфраструктурни проекти, ремнтирахме детски градини и училища, направихме спортни зали и площадки, сега в предизборната програма на ГЕРБ фокусът е насочен върху хората. Да повишим доходите, да създадем още по-добри условия за бизнеса, който да разкрива нови работни места и да осигурява заетост, да осигурим качествено образование и здравеопазване са основните приоритети на ГЕРБ”, каза Даниела Савеклиева.

Тя подчерта, че предвидените в програмата на партията мерки са реално осъществими, защота са базирани на точни финансови разчети. „През последните години от управлението на кабинета на Бойко Борисов икономическата среда даде възможност да се увеличи минималната работна заплата от 360 на 460 лв., а средната работна заплата да нарасне до над 900 лв. в края на септември 2016 г. Ако отново управляваме страната, можем да очакваме увеличаване на средната работна заплата за страната, която в края на мандата да достигне 1500 лв., а минималната работна заплата да стане 650 лв.”, уточни Даниела Савеклиева. Според нея най-правилното решение на един от сериозните проблеми – пенсиите, минава през запазване на стабилността на пенсионна система. „В момента дефицитът в НОИ е над 4 млрд. лева и не трябва да се допуска нарушаване на пенсионния модел. Ние предвиждаме актуализация на пенсиите, но без да се увеличи дефицитът. От 1 юли 2017 г. всички пенсии, отпуснати до края на миналата година, ще се увеличат с 2,4%“, уточни втората в листата на партията.

„Опонентите ни използват манипулации и откровени лъжи. От ДПС ви казват, че благодарение на тях в селата ви има пътища, водопроводи, детски площадки, а истината е друга. Само през 2016 година с постановление на Министерския съвет с премиер Бойко Борисов от юли месец по бюджета на община Сатовча са преведени 425 000 лв. за изграждането на резервоари в селата Ваклиново и Годешево и на водопровод в село Вълкосел. През управлението на ГЕРБ вашата община е получила повече от 1 млн. лв. за различни обекти”, каза Савеклиева.

Кандидатът за народен представител на ГЕРБ Пламен Поюков бе категоричен, че ГЕРБ никога не е делила общините на наши и ваши. „За нас единствено важни са хората, затова правителствата с премиер Борисов са помагали със средства на всички общини. Предстоят ни изключително важни избори, затова гласувайте с разум, а най-разумният и правилен избор е ГЕРБ, с №11 в бюлетината”, призова Пламен Поюков.

*Предизборна публикация

 

18 коментара
10 Март 2017 14:59 | !!!!
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Поюк, защо срамиш паметта на баща си Шекир??? Вземи грозната Бети и я вържи на някой бор за да ореве орталъка и това ще е най голямото добро, свършено от теб за Сатовча ...


10 Март 2017 15:16 | гоше подписката
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

секретен доклад на ЦРУ: КТБ:
Според документа бившият премиер Бойко Борисов и Делян Пеевски са организирали заговор за фалирането на банката, а това се потвърдило и от дясната ръка на Борисов – Цветан Цветанов, който бил източник на ЦРУ. Самият Пеевски и менторът му Доган пък са подозирани за връзки с ислямски терористични групировки, включително Ислямска държава, Ал Кайда и Хизбула.
Ясно ни е: парички от първа инвестиционна банка за нашите


10 Март 2017 16:16 | Ай
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Тази предизборна кампания веднъж и завинаги утвърди новия КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА, но не на Сталин или Вълко Червенков, а на Бойко Борисов. Винаги и навсякъде след "правителството" се пише и казва "на Бойко Борисов". Аз мисля, че това е Правителството на Република България, излъчено от Партия ГЕРБ и председателствано от Б. Борисов. Изказа е много важен, защото той показва мисленето и поведението, манталитета на членовете и симпатизантите на партия ГЕРБ. Ами уважаеми, какво правите, ако изведнъж Б. Б. изчезне, след като цялата ви кампания се върти около и чрез името на Борисов.


10 Март 2017 16:26 | От игла до конец
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

ИМАШЕ СДС, ВЕЧЕ ГО НЯМА, колкото и Рамадан Кънев да се опитва да възроди! ИМАШЕ НДСВ, ВЕЧЕ ГО НЯМА, но Царя е още жив! ИМАШЕ И ББЦ, ВЕЧЕ ГО НЯМА, но пък Бареков е евродепутат! ИМАШЕ АБВ, НО Е ВЕЧЕ ИСТОРИЯ след театъра и цирка на "ГОЦЕ" Първанов ЗА СЕГА ИМА ГЕРБ, но ако техен министър стане библиотекар в пандиза, скоро и ГЕРБАДЖИЙТЕ НЯМА ДА ГИ ИМА !! Социалистическата идея винаги ще я има, докато свят светува, дали се харесва на лумпениадата, нас въобще не ни интересува. ПЕС и БСП завинаги!!!



10 Март 2017 17:20 | ДО БЕТИ,
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

ДАНО, КАДЕ ТИ Е КУЧКАТА ПАЗАЧ КАДЕ ОБИКАЛИЯШ ХОРАТА НА ПЕЕВСКИ ТЕ СА ЛОШ НАРОД ТАМ НЕ БИВА БЕЗ КУЧКА, ТА ЗА ТОЗИ РАИОН ТИ Е НАИ НЕОБХОДИМ АААКО КУЧКАТА ГО Е СТРАХ ПО ТЕЗИ МЕСТА ПЪК СИ ВЗЕМИ НЯКОЯ КАЛИНКА, НАИ МАЛКО ЩЕ ГРЪМНЕ,


10 Март 2017 18:22 | !!!!
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Поюк, защо срамиш паметта на баща си Шекир??? Вземи грозната Бети и я вържи на някой бор за да ореве орталъка и това ще е най голямото добро, свършено от теб за Сатовча ..


10 Март 2017 19:46 | vihar
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Поюк келеме помашко, ще видиш парламента през крив макарон. Да га дам да ду!


10 Март 2017 22:39 | старогражданин
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Много прозорци и само едно турско чудо в голямо хале. Всички жени са с някалко пласта жилетки и нито една с фирмено работно облекло. Питам за средна заплата на шивачките? За условия за труд други да мислят. Гостите явно не са в час


11 Март 2017 05:16 | старогражданин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Снощи Ви дадох преразказ по картинка, който няма да го видите нито от дясно, нито от ляво. Моите впечатления са, че шивачките на Сатовча работеха при по-добри условия в началото на 90-те години. Имаше някаква рутина, може би остатък от времето на соца, която липсваше у колежките им в нашето Бобошево. А идеята на тогавашното ми посещение беше заобикаляне на гръцкото участие и директен контакт с френската фирма -майка. Нищо не стана, но поне се опита.


11 Март 2017 08:53 | симпатизант герб
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

ДАНИ, ДАЛИ ТВОЙТО ОБКРЪЖЕНИЕ И НА ОСТАНАЛИТЕ МЕСТНИ ЛИДЕРИ ИМ НАМЕРИХТЕ РАБОТА КАТО ШИВАЧКИ, ИЛИ ГИ СЛОЖИХТЕ НА ТОПЛИ МЕСТЕНЦА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ, КВАЛИФИКАЦИИ, БЕЗ МОРАЛ. НАСТАНИХТЕ СЪПРУГИТЕ, ЛЮБОВНИЦИТЕ, СВИРКАЖИЙКИТЕ НА РАБОТА. НАПРАВИ ЛИ СИ СМЕТКА, ЗАЩО ИЗГУБИХТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗИБОРИ, СЕГА ЩЕ ИЗГУБИТЕ И ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ. ЗАЩО СЪПРУГАТА НА ДИРЕКТОРА НА НОИ Я МЕСТИТЕ ОТ ЕДНО МЯСТО НА ДРУГО, ТЯ ЛИ Е НАЙ УМНАТА И КВАЛИФИЦИРАНА. ТЯ Е ПРОСТО ТЪПА ГЪСКА. НИЩО ЛИЧНО НЯМАМ КЪМ НИКОГО. САМО ВИ НАПОМНЯМ ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ. АЗ АКО РАБОТЯ ЩЕ ИМАМ ПАРИ ЗА САНИРАНЕ.


11 Март 2017 08:59 | старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

В района се набива култ към личността на цветан Цветанов, а Борисов е между другото-от немай къде. И това не е от вчера. Леле що има за риене...


11 Март 2017 09:05 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Последното беше до "Ай"!


11 Март 2017 09:37 | ЗА старогражданин
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

ГЕРБ Сандански издигнаха едни хора, Бойко Борисов наложи Манолев. Извода е че Манолев си е купил местото. Как така само едни хора строят къщи за гости в парковата зона на Сандански, заемат възлови държавни длъжности? Бойко говореше за хора кръвопийци, които са ограбили и ограбват държавата. В кои редици са те!!!


11 Март 2017 10:32 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

А ако Манолев е поне по-читав от тях?! Герб в Сандански и Кресна са си за ниво учредително събрание. И то под наблюдение на такива като мен, външни хора.


11 Март 2017 10:55 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Не съм бил в Сандански в почивни дни. Да усетя местната интелегенция. Сесиите на съвета са на ниво Кочериново, Сапарева баня. Дано стигнат до решение някоя кабеларка да предава сесиите на живо, та поне да ги потите при гаф. Над всички е Синански. Като забие поглед в тавана...


11 Март 2017 13:09 | за стар старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

нещо ново за с. Кръстилци от американското посолство има ли ??


11 Март 2017 17:35 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Не ми лази по нервите по всички форуми, ако те вълнува съдбата на селото.


19 Март 2017 07:15 | San Dokan
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На 26 всички с №10 и преференция 10 за нашият кандидат от ГЕРБ Пламен Поюков.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар