Кандидатите за евродепутати на ПП ГЕРБ Асим Адемов и Андрей Новаков се срещнаха с младежи от община Струмяни

04 май 2014 14:59   5 коментара   14266 прочита


Кандидатите за евродепутати на ПП ГЕРБ от Благоевградска област Асим Адемов и Андрей Новаков се срещнаха снощи с младежи от община Струмяни. Гост бе и областният координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева. Пред изцяло младежка аудитория домакинът и председател на Общински съвет – Струмяни Кирил Укев представи кандидати за евродепутати. Той подчерта, че Благоевградска област е единствената, която има трима представители в листата с кандидати за европейски парламент. „Освен Асим Адемов и Андрей Новаков като наш кандидат е и Мария Габриел, избрана за евродепутат за 2013 г. Мария е млад човек, който вече се доказа като най-дейния и активен български евродепутат в предходния мандат, който направи много в сектор „Земеделие”, за реализирането на успешни младежки политики, за равенството между половете”, каза още Кирил Укев.

При представянето си Асим Адемов поиска от младите хора да направят три неща. „Продължавайте да се учите и образовате, само така ще бъдете конкурентноспособни на пазара на труда. Второ, има ли купон, не го пропускайте. Трето, когато има избори винаги подкрепяйте ГЕРБ, единствената партия отговорна за вашето бъдеще”, заяви Асим Адемов.

„Аз съм млад човек, един от вас, но мястото ми в листата на ПП ГЕРБ като кандидат за евродепутат е доказателство, че ГЕРБ е единствената партия, която реално дава път на младите. Затова ви призовавам на 25 май да гласувате с №18 в бюлетината, защото само от нас зависи какво бъдеще ще начертаем за себе си“, обърна се към своите връстници Андрей Новаков.

Областният координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева също поздрави младите хора. „Бъдете смели и следвайте мечтите си. Изразете своята гражданска позиция и направете правилният избор, защото на 25 май ще изберете своето място в Европа, ще градите България такава, каквато я искате. За да се случи това ГЕРБ трябва да спечели убедително. Само партия ГЕРБ е гарант, че България ще има силен глас в Европа”, каза народният представител Даниела Савеклиева.

П. Петров

5 коментара
04 Май 2014 16:38 | до Асим
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Забравил си да уточниш за купона особено когато е безплатен, ти не пропускаш безплатните купони, ако имаш срам/а ти нямаш такъв/ си трай. Отиди си в Турция при дъщеря ти и брат ти.


04 Май 2014 20:49 | ДОНЧО
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

ЕДНА ПРОПАДНАЛА КАСИЕРКА С МЪЖ ЛОЛЬО КОНДУКТОР, ЕДИН НЕКАДЪРНИК, ИЗГОНЕН КАТО ПАРЦАЛ ОТ БЛАГОЕВГРАД И АКТИВЕН ЧЛЕН НА КЛУБ "СПАРТАКУС "ЛЮБОВНИК НА БИВШИЯ КМЕТ, ПРОПАДНАЛ ТУРЧИН ПРЕДАТЕЛ, СЛОЖЕН НА Н-ТО МЯСТО ЗА СЕИР И ВОНЯЩ НА МЪРША И НЕЧИСТОПЛЪТНОСТ, НЕ САМО ФИЗИЧЕСКА, А И ДУШЕВНА, МУТРЕНСКИТЕ УБИЙЦИ ОТ ГРОБ СА ТРЪГНАЛИ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ ДА СЪБИРАТ ЗАБЛУДЕНИ И ЗОМБИРАНИ ПРОСТИ И НЕОБРАЗОВАНИ ПРОПАДНАЛИ ДУШИ /КАТО ТЯХ САМИТЕ / ВОДЕНИ ОТ ПРОСТИЯ И ДОЛЕН НАРКОТРАФИКАНТ- НЕУКИЯ ПОЖАРНИКАР, НОВИЯ БАЙ ГАНЬО, И КРАДЕЦА НЕГРАМОТНИК ОТ СЕЛО ШУМА, ГОДЕЧКО !!!!!


04 Май 2014 22:01 | 2014
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Г-н Укев, не се ли срамуваш, колко партии смени, само и само да си на власт като твоя бивш приятел Валентин Чиликов. Уважаеми ГЕРБери не чакайте гласове от община С трумяни.


07 Май 2014 12:03 | конс
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

БРАВООО ГЕРБЕРИ ВСИЧКИ СМЕ С ВАС... БРАВО АСИМЕ


07 Май 2014 13:20 | Koce
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Асиме, не ти е там мястото. Все пак само един начален учител си!?!?!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар