Кандидатите –депутатите на ГЕРБ-СДС в Благоевградски регион: АМ „Струма” продължава да е основен приоритет за нас, защото знаем колко важен е този обект за развитието на областта

29 септември 2022 15:28   9 коментара   9440 прочита


Областната информационна шатра на ГЕРБ-СДС продължава обиколката си в Благоевградска област. Десетки хора от Гоце Делчев, Разлог, Банско, Якоруда, Хаджидимово и Сандански имаха възможност да разговарят с кандидатите за народни представители на коалицията и да поставят пред тях своите проблеми. „Хората са притеснени от високите цени на стоките, галопиращата инфлация и как ще се справят през зимата”, обобщиха кандидатите за народни представители. Те подчертаха, че в програмата на ГЕРБ-СДС има конкретни спешни мерки, които ще доведат до намаляване на инфлацията до края на годината и спад с до 1 лев на цената на горивата. Кандидат-депутатите обявиха пред жителите на областта, че коалицията предвижда, ако получи подкрепата на избирателите, да продължи компенсациите за бизнеса, публичните институции и земеделски производители за цените на електрическата енергия и природния газ.

В Сандански хората поставиха въпроса за бъдещето на автомагистрала „Струма” и недоумяваха защо, след като тунел „Железница” е готов, не е пуснат.

„Забавянето на АМ „Струма” сериозно ощетява нашия регион. Участъкът Кресна – Благоевград е едно препятствие, което спира голям брой посетители, туристи и инвеститори. Те избират други дестинации, а ние губим не само пари, но и популярност. И тези дни бях на тунела при Железница, а при прословутото свлачище 

имаше един единствен багер, който дори не работеше. И не само днес. Така е от месеци”, обясни Георги Георгиев, кандидат за народен представител от Сандански. 

Той припомни, че в последния си час на длъжност министърът на екологията отмени АМ „Струма” да минава през Кресненското дефиле и че има голяма вероятност България да връща на Брюксел всичките 1.6 млрд. евро, получени за строителството на важния трансграничен коридор.

„За нас от ГЕРБ строителството на АМ „Струма” продължава да е основен приоритет, защото знаем колко важен е този обект за развитието на областта”, категорични са кандидатите за народни представители на коалицията. 

Заедно с тях на срещите с жителите на Благоевградска област се включиха областният координатор и евродепутат Андрей Новаков, областното ръководство Даниела Савеклиева и Бисер Михайлов, евродепутатът Асим Адемов.

Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Още за: ГЕРБ   СДС   Благоевград   Още от: Политика

Принтирай статия
9 коментара
29 Септември 2022 15:42 | До ГРОБ
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Шепа измамници


29 Септември 2022 15:44 | Сандански
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Само знаете как да грабите боклуци


29 Септември 2022 15:45 | Сандански
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

От 55 депутати няма да имате повече чаооо


29 Септември 2022 19:38 | радио Жум@я
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

На китарата-боко тиквата, той ще свири драги гости само за вас! НЕ ГИ Е СРАМ! СЛЕД ВСИЧКИ РАЗКРИТИЯ ЗА ТРИТЕ МИЛИАРДА НА ТУРСКИЯ ПОТОК НА ПУТЛЕР! ЗА КРЪВТА НА УКРАИНСКИТЕ ДЕЦА! ЗА ОТКРАДНАТОТО БЪДЕЩЕ НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ! ДА ЗАСЕДАВАТ В ПЛЕНАРНАТА ЗАЛА НА БОБОВ ДОЛ!


29 Септември 2022 20:39 | Чука
Оценка:
-9
 (
11
 гласа)

До края на 2023 г. на България са преведени близо 700 млн. лв транзитни такси за Турски поток. Така че, 1/4 от парите вече са върнати. Съмнявам се, че Хуйло се храни основно от тази тръба. Нито швабите, нито жабарите са се отказали от руския газ, да не говорим, че доста от страните си плащат в деньги. Т. е. за мое голямо съжаление, европейците излезнаха големи лицемери и демагози.


29 Септември 2022 21:05 | Иво
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

И тия са като Патрона си Тиквун Сикаджийски!


30 Септември 2022 00:14 | ВиК
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Роске, вземи се скрий. Не те искаме, не го ли разбра. И то не за друго, а заради делата ти в полза не на хората, а на себе си.


30 Септември 2022 06:26 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

¹Чука, малко четеш, а много говориш.


30 Септември 2022 10:21 | България
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

ГЕРБ - първа политическа сила в парламента и след тях ИТН само така ще се оправят нещата. А не като тоя Байкушев ще копа тунел-метро пред квартал Вароша, за да открадне МИЛИАРДИ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар