Кандидат-кметът на община Кресна Милчо Караджов: Със силния ми екип можем да превърнем Кресна в по-добро място за живеене

25 октомври 2019 14:55   9 коментара   16296 прочита


На официално събитие в Кресна ПП ГЕРБ закри своята предизборна кампания. Над 350 души от цялата община заявиха подкрепата си за кандидат-кмета Милчо Караджов, за листата с общински съветници и кандидатите за кметове на населени места.

Милчо Караджов даде твърда заявка за победа на предстоящите местни избори. Той отново представи своята визия за бъдещето на Кресна и за пореден път доказа, че ще бъде кмет, който ще работи с душа и сърце за силна Кресна.

„Здравейте, скъпи приятели! Благодаря Ви, че сте тук! Благодаря, че ме подкрепяте! Вие ме познавате. Аз съм човек, който през целия си живот е живял и работил в община Кресна. Познавам до болка проблемите в нашата община и знам как да ги разреша", обърна се към жителите на Кресна кандидатът за кмет на ГЕРБ.

Той подчерта, че с общи и обединени усилия, с ясни цели и стратегии за тяхното постигане могат да направят общината по-добро и приветливо място за живеене. "Заедно можем да превърнем Кресна в място, където децата ни да имат бъдеще, пред младите хора да стоят възможности за развитие, а възрастните спокойно и достойно да живеят старините си точно така, както се полага на всеки един човек", каза още Милчо Караджов.

В програмата за управление са засегнати всички наболели, важни и нетърпящи отлагане проблеми, заложени са ясни и адекватни цели, постижими решения за бъдещето.

На събитието бяха представени и кандидатите за кметове на кметства. Кандидатът на село Горна Брезница – Диана Панталеева, родена и израснала в Брезница, местен инвеститор в селото, чието семейство от над 10 години осигурява препитанието на десетки хора в селото. Културен деец и съхранител на традициите, г-жа Панталеева също даде сигурна заявка за победен щурм в неделя. С бурни аплодисменти бяха посрещнати и колегите й – кандидатите за кметове на кметство Долна Градешница – Васил Атанасов, и на кметство Сливница – Йордан Дончев, който вече има два успешни мандата зад гърба си.

На събитието бе представен и екипът от общински съветници. Все млади хора, образовани, с визия за бъдещето, с престижни професии. Хора, които знаят как да работят с мисъл за утрешния ден.

„Искам всички те да влязат в ОбС-Кресна, защото познавам всеки един от тях и съм твърдо убеден в техните способности.Те ще работят“, заяви Милчо Караджов.

Официален гост на събитието бе областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева.

„Кресна е едно от местата, в които винаги ме посрещате изключително топло. Знам, че всички вие искате да видите Вашия град променен. Познавам Милчо от много време и знам, че той е човек, който може да решава проблемите. Аз и колегите ми народни представители стоим зад Милчо Караджов и го подкрепяме. Тук има страхотни хора, които заслужават промяна. Вашата община е богата с хората, с природата. Знам, че можем да развием общината и да вървим напред. Сигурна съм, че ще постигнем победата на 27 октомври с номер 43 в интегралната бюлетина.“, заяви Савеклиева.

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: М. Караджов   екип   Кресна   Още от: Политика

Принтирай статия
9 коментара
25 Октомври 2019 16:23 | Китан
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Арда Кърджали. Ти ли регистрира хората бе? не те е срам. Вечния кандидат!


25 Октомври 2019 16:41 | Тикли
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Гошо Белята както винаги е на първа позиция!


25 Октомври 2019 16:56 | 1234567
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Закриването на предизборната кампания на Чаушо се проведе в бар Спартак. Качествиният му електорат можеше да се види в 6 чака сутринта как спи по масите отвън. Бог да пази Кресна от Чаушо и свитата му. Успех Караджов


25 Октомври 2019 16:57 | М
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Срам няма тоя кандидат кмет. Завлече думато хора с пари, а като работодател за нищо не става Да каже колко хора са минали през фирмите му и колко заплати не е изплатил, как заобикаля закона, как подкупва високопоставени хора и се мазни на всички от които има полза


26 Октомври 2019 00:03 | 1111
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Браво на Караджов, ти ще успееш. Пиандето Чауш за нищо не става


26 Октомври 2019 14:53 | М
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Пияндето ще изтрезнее, но глупака ще си остане глупак


26 Октомври 2019 23:41 | Анонимен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Свитата на Караджов бандити и крадци като него Ники смело на пред Успеха


28 Октомври 2019 12:41 | Vuk
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

фанахте ли го за чушката Чаушо, а са дръжте я здраво, браво Ники, добре че си ти, иначе ламята, пази боже, тоя ламята за сека година от живото къде е изкарал, требе по 5 затвор да му дадат, айдук неден, и простйо народ кмет ке го прави, неам думи


30 Октомври 2019 15:18 | Честито!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Караджов, айде сега с тая дето сте си стиснали здраво ръцете, да се метнете в Струма и да ви няма! БЕЗСРАМНИЦИ!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар