Кандидат-кмет на ПП ГЕРБ за община Гърмен Верхад Ислямов се срещна с жители на село Балдево

19 септември 2013 17:36   11 коментара   24280 прочита


Ремонт на резервоара за питейна вода и подмяна на водопроводната мрежа поискаха жителите на село Балдево от кандидата за кмет на ПП ГЕРБ за община Гърмен Верхад Ислямов. Преди повече от 10 години резервоарът за питейна вода, нужен на селото, е изпълнен некачествено, след което е напълно изоставен и занемарен и сега е негоден за ползване.

Това създава проблем и селото остава без вода периодично, ситуацията се усложнява, тъй като и ВиК мрежата е остаряла, уточниха на срещата хората от Балдево. Без вода е невъзможно развитието на туризъм, а това е единствената алтернатива и за развитие на селото.

”Туризмът наистина е възможност животът ни да стане по-добър, да не зависим единствено от тютюннопроизводството. Според специалисти нашата община е втора след Банско в Местенското корито по потенциал за развитие на туризъм. Имаме огромен неразработен потенциал от исторически места и обекти, които недооценяваме като възможност за създаване на устойчив туризъм.

Това, което е правено до сега е ставало стихийно, случайно, по инерция и без ясна стратегия, което според мен няма да доведе до трайни ползи за общината. Затова един от приоритетите в програмата ми е свързан с разработването на стратегия за развитие на културен и исторически туризъм”, каза Верхад Ислямов. Той бе категоричен, че ако бъде избран за кмет на общината първият проблем, с който ще се заеме е ремонт на резервоара за питейна вода. Жителите на Бълдево споделиха, че църквата им е в окаяно състояние и също поискаха помощ от кандидат-кмета на ГЕРБ за реконструкция на храма.

Хората бяха категорични, че по време на управлението на община Гърмен от Ахмед Башев селото им е било забравено и изолирано, а средствата осигурявани в бюджета за благоустрояване нищожни. „Искаме промяна, искаме по-добро управление и с кандидата на ГЕРБ Верхад Ислямов можем да го постигнем”, бе общото мнение на хората, присъствали на срещата.

Р. Илиева


Още за: жители   село   среща   Още от: Политика

Принтирай статия
11 коментара
19 Септември 2013 17:55 | аз
Оценка:
11
 (
27
 гласа)

това е човекът който ще реши проблемите на община Гърмен. Верхад всички сме с теб и християни и мюсюлмани


19 Септември 2013 17:58 | браво
Оценка:
12
 (
26
 гласа)

след като днеска разбрахме че ръководителите ни от ДПС са ни излъгали и са си избрали Минка да е кмет и е така ни накараха да ходим по събрания и да вдигаме други хора са ще гласуваме за Верхад Ислямов. Вече Башев нема да ни плаши.


19 Септември 2013 18:01 | Скребатно
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

нашто село е с теб Верхад ще гласуваме за теб да се освободим от робията на Башев


19 Септември 2013 20:20 | случайна
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Успех на този достоен човек


19 Септември 2013 22:09 | Запознат
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА Е СУПЕР, АКО НА СНИМКАТА НЕ БЕШЕ ТОЗИ ПРОДАЖНИК, ПОДЛИЗУРКО РОЗЕН МАРЧЕВ. МАХНИ СЕ ОТ ТАМ БЕ, НЕДЕЙ ДА ПРЕЧИШ НА КАЧЕСТВЕНИЯ КАНДИДАТ КМЕТ!


19 Септември 2013 22:50 | БАЛДЕВО
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)


Не го п ознавам кандидата ама с тия двамата шанс му за кмет е нулев.


20 Септември 2013 07:27 | вихър
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

шайка малоумници са тия на снимката


20 Септември 2013 11:34 | подарък
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

ГЪРМЕНСКО ПРЕДИЗБОРНО

Тръгнал Башев, хайде хоп
в общината на галоп
плаши, лъже-няма срам
Ех, юнак голям!

А след него-ето виж
влачи стадо подлеци
гладни, жадни, даже зли
стари селски хитреци!

Най-подире пълзешком
влачи се една калинка
и познай коя е тя?
Кандидат-кметицата „от Дебрен”-МИНКА!


27 Септември 2013 20:46 | юсюф
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Верхад е номер 1.... Браво на него!


27 Септември 2013 20:48 | човек
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Хора айде да опитаме да поживеем малко без Башев па да видиме.... Не го съжалявайте. Той и без това си има сега работа. Давайте за Верхад и да видим какво ще стане. Най-малкото няма нищо да загубим!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар