Кандидат-депутатът Мария Гошева от Благоевград: Коалиция ГЕРБ -СДС е единствената гаранция, че България може да излезе от кризата, в която се намира в момента

15 март 2023 11:27   10 коментара   14354 прочита


В отбора на СДС и ГЕРБ са най-добрите експерти, професионалисти и политици, доказали във времето, че могат да се справят с труднорешими проблеми и всякакви кризи.

Мария Гошева е  родена на 10. 10. 1973г. в  Благоевград, завършила Медицински университет-София –Управление на здравните грижи-бакалавър, МУ-Плевен- Управление на здравните грижи-магистър. Работи като –старша медицинска сестра в Отделение по ортопедия и травматология в болница Пулс-Благоевград, съветник в ОБС Благоевград  –първи мандат, кандидат-депутат с номер на преференция 108 в листата на ГЕРБ -СДС. С Мария Гошева разговаря репортер на Struma.com днес: 

 Г-жо Гошева, кое Ви мотивира да участвате в политическата битка за парламента? 

Винаги съм била обществено ангажирана личност, вълнувала съм се от проблемите на хората и съм ги приемала със сърцето си, затова и съм избрала за себе си благородна и хуманна професия, посветена на това да лекуваш болката. Сблъсквам се всеки ден в работата си с проблемите на обикновения човек, неуредиците в живота ни, бедността и страданието, проблемите на младите хора, които все по-често напускат страната ни, поради липсата на работа и възможности за реализацията им, и всичко това не ме оставя равнодушна. Какво ме мотивира ли?

Мотивира ме това, което виждам и преживявам всеки ден. Намираме се в страшна криза, която застрашава съществуването ни. Високи непосилни цени, убийствена инфлация, вихреща се в последните няколко години, ниски заплати, висока безработица, неща, които ни поболяват ежедневно. Мотивира ме желанието да съм полезна, да помогна с каквото мога. Мисля, че високата трибуна на Народното събрание е мястото, откъдето гласът народен трябва да се чува силно и там трябва да участват хора, необременени от голямата политика, а такива, които в ежедневно си са близо до обикновения човек, човек, който зачита тяхното достойнство и го боли за тях. 

 Вие сте кандидат депутат от СДС в коалицията ГЕРБ -СДС, смятате ли, че това е точното ви място, от което да се борите за влизането ви в парламента и защо?! 

Аз съм демократ по убеждения, прегърнал синята идея от началото на съществуването на СДС, свободомислещ човек съм, който не се страхува да изрече на глас онова, което го вълнува. СДС е партия, доказала във времето, че политиката и  е подчинена единствено и само в полза на обществото, за една сигурна и стабилна държава.

Смятам, че коалиция ГЕРБ -СДС е единствената гаранция, че България може да излезе от кризата, в която се намира в момента, защото тук са най-добрите експерти, професионалисти и политици, доказали във времето, че могат да се справят с труднорешими проблеми и всякакви кризи. В момента устоите на държавата и държавността са разклатени и аз виждам отборът на ГЕРБ - СДС като единствената алтернатива за справяне със ситуацията, за да защитим ценностите Семейство, Дълг, Солидарност. 

Вие сте медицински работник. напоследък алармираме, че няма кадри заради ниското възнаграждение и денонощния труд, че здравеопазването е под всякаква критика, стачкуваха медицински сестри за заплати, къде са проблемите във вашата сфера и има ли изход от сложната ситуация?  

За съжаление в здравеопазването ни има много и сериозни проблеми, които се заплащат с човешки животи. България е с най-висока смартност в ЕС по данни на Евростат. Липсата на медицински кадри е един от първостепенните проблемите, но има и още много например-неравномерното разпределение на здравни услуги в страната, голямото доплащане от страна на пациента за здраве в България /отново най-голямо в ЕС/, липса на истинска грижа за долекуване. 
Професията- специалист по здравни грижи/мед. сестри, акушерки, лаборанти / е неоценена и непредставена в Българското здравеопазване. А тези хора са гръбнака на здравеопазването, могат да бъдат двигател  на промени. 

От какво имат нужда Благоевград и България? 

От нови работни места, от инвеститори, които да плащат адекватно възнаграждение. Благоевградчани страдат от липсата на работа, наистина, и смятам, че това е най-големият ни проблем, затова да се доведат инвеститори е приоритетна задача. България има нужда от стабилност, имаме нужда от редовно правителство, за да могат нещата да влязат в нормалното русло.

Народът се умори от избори, отегчи се, затова и активността става все по-вяла. Аз призовавам обаче, в името на по-добрите дни, по-бързия изход от кризата  хората да отидат на 2-ри април и да гласуват. От нас зависи как ще подредим къщичката си, как ще живеем в тези кризисни за света времена. Затова гласувайте, напишете съдбините си сами, стига вече сме се лутали -търсейки промяна там, откъдето няма да дойде... то се видя в последните 2 години. 

Благодаря ви.... 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление. 
 


Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
15 Март 2023 11:45 | Наблюдател
Оценка:
28
 (
34
 гласа)

Вие не бяхте ли от ВМРО или мислите, че избирателите имат къса памет?


15 Март 2023 12:02 | Антинаблюдател
Оценка:
-20
 (
32
 гласа)

Да, беше от гражданската квота във ВМРО. И какво от това? Забранено ли е?


15 Март 2023 12:15 | Благоевград
Оценка:
-19
 (
33
 гласа)

Успех Мария, достоен кандидат!


15 Март 2023 12:21 | Първи
Оценка:
-19
 (
29
 гласа)

Успех!


15 Март 2023 12:30 | Стефчо
Оценка:
29
 (
35
 гласа)

Пореден политически хамелеон.


15 Март 2023 12:53 | Кенеди
Оценка:
22
 (
28
 гласа)

Абе Марче кой е брат ти? Къде работи? Да не работи при Кенеди? На Роска водоноска си продължение май!


15 Март 2023 13:27 | Сандански
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Боклук


15 Март 2023 13:27 | Сандански
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Долу Гроб


15 Март 2023 13:43 | шакшука
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

смех - гербеяоидите ще говорят за криза с тях сме в криза от 2009 смех разбирам че това е платена публикация но ето ви една безплатна - що е герб все е мършляк


15 Март 2023 13:54 | Мария
Оценка:
-16
 (
24
 гласа)

Мария Гошева е доказан специалист в работата си. Това нима не означава, че може да се разчта на нея и за другите дела, с които се захваща?
Където и да е, когато човек е със собствено мнение, ще бъде на мястото си.
А Мария Гошева не само има мнение, но има и готови предложения за решаване на важни житейски проблеми.
Тя е доказала своите способности и самоотверженост. Остава да си поговорите с нея по интересуващи ви теми, за да се убедите й вие, че тя е Човек.
Успех Мария Гошева!
С теб сме :)