Кандидат-депутатите от "Левицата" на ринга с шампионите по бокс: Ние сме гарант, че спортът ще се развие както някога, ще върнем авторитета на треньори и спортисти!

20 май 2024 20:34   2 коментара   4627 прочита


Време е отново спортистите да бъдат горди хора, подкрепете ни с номер 19 

 

В подкрепа за спорта  "Левицата" проведе едно по нетрадиционно събитие в предизборната си кампания. В спортната зала на парк "Македония" водачът на кандидат-депутатската листата на "Левицата" проведе тренировка с шампионите от боксов  клуб "Пирин"    

"Години наред държавното финансиране за спорта е недостатъчно, ние  още от първия  ден, в който влезнем в парламента ще работим това финансиране да бъде вдигнато. Нашите герои, нашите спортисти, заслужават самочувствието им да бъде върнато, отново да бъдат горди. 
 
Време е материалната база да е на ниво, време е един спортист да се съсредоточи върху спорта, а не да се чуди от къде и как да изкара пари за прехраната си. 
 
Също така от "Левицата" искаме да въведем пожизнени стипендии за европейските и световни шампиони.  Тези хора заслужават почит, те прославят държавата ни в цяла Европа, в цял свят и не може след един определен период от време държавата да ги забрави. Ние "Левицата" с номер 19 сме гарант, че спортът ще бъде развит отново така, както беше някога", каза пред съпартийците си и спортистите водачът  Христо Колев. 
 
Треньорът по бокс в  Клуб "Пирин" - Георги Шавулев, който e кандидат дептутат на "Левицата" в Благоевград се обърна към присъстващите: 
"Като представител на треньорското съсловие искам да се чуе гласа на тези треньори в България, които сякаш са маргинализирани, колкото и парадоксално да звучи. В същото време треньорът е основният човек в обществото, който възпитава младежта не само физически, но и морално - волевите и граждански качества на тези деца и младежи. Ние трябва да глeдаме в бъдещето, като възвърнем авторитета на треньора и спортиста в обществото." ,каза Шавулев 
В тази връзка Борис Джарков добави: "Аз съм от едно поколение, когато всички деца спортувахме. но за съжаление с така наречените промени, които станаха в България спорта беше загърбен.
 
В годините назад и като директор на Спортният тотализатор и като Общински съветник, винаги където и да съм работил, с каквото и да съм се занимавал,  каквато и възможност да съм имал, винаги съм се опитвал да помагам и спонсорирам", категоричен беше Джарков.
" Ивайло Иванов добави, че e важно да бъдат подпомогнати и насърчени децата, за да постигнат високи резултати: "Време е отново спортистите да бъдат горди хора, подкрепете ни с номер 19, с това завърши Христо Колев."
 
Грета Георгиева 
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление 
 
2 коментара
20 Май 2024 22:44 | Бам бам
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

От 35 години ВАЛЯТ СПАСИТЕЛИ НА НАЦИЯТА, която спи и е грабена зловещо и безкруполно последните 35 г от същите свой СПАСИТЕЛИ ….
ебати трагикомедията сме


23 Май 2024 13:07 | Бум БУМ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ХА ХА ХА- тоя алкохолик Джарката пък даже бил спонсорирал. Та дали е дал една стотинка лични средства на някой? То с държавни /народни пари / лесно се спонсорира. Та този само колко хора измами и завлече, та за този ли да гласуват хората .Айде моля ви да сме по-сериозни и да бием шута на всички такива, дето се редят само за кьорсофрата




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар