Какво става?! Скандално в Петрич! Лидерът на БСП Й. Атанасова не уважи среща на депутатите Б. Боцев и Н. Бошкилов с жителите на село Кулата, цялата петричка структура се отцепи

10 октомври 2018 15:52   6 коментара   16142 прочита


Червените и в Петрич май са разделени на групировки?!

Лидерът на БСП Петрич Йорданка Атанасова скандализира съпартийците си с отсъствието на пертичката структура от срещата на депутатите от БСП с жителите от село Кулата, провела се преди дни. Наши читатели, симпатизанти на Българската социалистическа партия в петричкото село Кулата, с обида съобщиха, че на срещата с народните представители Богдан Боцев, Николай Бошкилов и председателя на партията за Благоевградска област, Валери Сарандев Атанасова, тя не се явила.

Срещата на местните хора с депутатите се е провела на 17 септември, на която били поканени и членове на петричката структура,. Основната цел на посещението било да бъдат обсъдени належащите проблеми за хората, свързани със здравеопазване, инфраструктура и земеделие. На нея обаче никои от петричката структура не е присъствал, въпреки че всички били поканени. "Пълно неуважение не само към нас като симпатизанти, но и неуважително към депутатите и областния председател Сарандев, е поведението на петричката структура.", коментираха червени активисти..

Потърсихме за коментар председателят на БСП-Петрич Йорданка Атанасова, която лаконично заяви: "Бях поканена на срещата, но не успях да присъствам, тъй като имах служебни ангажименти." - посочи тя. Явно е, че крамолите в БСП Петрич не са спрели, проявата демонстрира разделение на групировки, което върви отдавна иповсемество в структурите на столетницата.

Припомняме, че и БСП Благоевград не са обединени, а тук действат две лобита, които непрекъснато се дискредитират помежду си. Едното е на сегашния лидер Л. Милев, а другото на предишните Емил Костадинов и Юли Гошев. Другите партии се стягат за избори БСП не може да се подреди все още къщичката, независимо, че генералната репетиция за местните избори догодина тропа на вратата, евроизборите наближават.

А. Георгиева

6 коментара
10 Октомври 2018 21:36 | Ей
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тия от кулата много специални. гербаджийте да не минаха бсп.


10 Октомври 2018 22:33 | Петко Башлиев
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Аууу какъв скандал, каква сензация...


11 Октомври 2018 04:04 | гражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ангел Иванов-търчи -лъжи ке оправи БСП.


11 Октомври 2018 04:27 | Байко
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Дано шефката на БСП-Петрич е разбрала, че в България няма смисъл да се прави поллитика. Просто няма политически партии, а по-големи и по-малки корпорации, които преследват само далаверо-икономически цели. Политика ли е, когато се говори само за бизнес - т. е. печалба. Печалба от здравето на хората, печалба от образованието, печалба от магистралите, печалба от имигрантите и т. н. Още почете тази печалба отива в някакви си пет процента от българите. Мисля си, че точното име на държавата ни трябва да бъде Корпоративно Олиргахична Република България/КОРБ/. Да ви звучи познато?


13 Октомври 2018 19:10 | Член
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не харесвам сарандев и заради него никога няма да гласувам за БСП, какво направи тоя от както стана областен председател - нищо. БСП отдавна е разбит и никога няма да спечели избори


03 Ноември 2018 06:47 | ДПС
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Защо набеждавате Емил Костадинов за член на БСП. Той винаги е бил член на ДПС. Ние му плащаме а той слага за областен управител Муса Палев. Освен това майка му е от село Огняново гоцеделчевско. Жена му строи джамия в Гоце Делчев.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар