Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

 ак ще ги стигнем европейците?  ампани€ "»збори 2019" удари дъното с компроматна война, имотите на властта, ровене под юргана и освиреп€ла от глад и жажда за власт опозици€!


22 май 2019 13:06  44 коментара   18998 прочита¬се е било, но такова чудо не е било! ‘алшификати, компромати, заплахи за арести, ровене под юргана, срамни колажи и фалшиви новини, заливат медии и социални мрежи. ћръсната битка за власт - отврати електората, 26 май наближава! √ласувайте отговорно, тогава вие сте на ход! ¬ие сте важните!


Ѕроени дни до 26 май, когато ще застанем пред урните, за да упражним правото си на глас. »збираме евродепутати, хората, които ще бран€т интересите на страната ни пред света. »збор, който ще покаже кой къде е в политическата карта на Ѕългари€ и ѕиринско и ще бъде генерална репетици€ към важните за региона местни избори.

¬ече година сме свидетели на ожесточени битки по път€ към властта, а в навечерието на евроизборите се води истинска война под мотото "»мотите на властта" в Ѕългари€ и ѕиринско.

«апочна се от историческата къща за гости на зам. министъра на икономиката јлександър ћанолев, построена с евросредства, мина се през минералната вода до хотела на кмета на —андански  ирил  отев, през детайлен анализ на покрив за около 30 хил€ди лева, построен с благослови€та на градоначалника на ѕетрич ƒ. Ѕръчков, до къщи за гости на територи€та на кмета на –азлог  расимир √ерчев и се стигна до къщата -палат на кмета на Ѕанско √еорги »кономов., ко€то от вчера се върти като €рко доказателство за облагодетелстването на тези, които в момента ни управл€ват.  метовете на √≈–Ѕ са маскари, това от месеци се опитват да внушат опозиционерите от Ѕ—ѕ и техните сателити в ѕиринско, обединени в блок "јнтигерб".

ѕръв в "ревизионните актове" на така наречената опозици€, и т€хно оперативно интересно лице, е кметът на Ѕлагоевград јтанас  амбитов, който повече от година е наблюдаван под лупа и е обект на всевъзможни атаки с лъжи и €лови компромати, които един по един се разбиват в стената на истината. √розна батали€ за докопване до властта.. —трашното е, че предизборно опозици€та в ѕиринско пуска балона, пуска компромата и доволно потриват ръце, мислейки, че са успели да изманипулират електората, а когато проверката на депозирани€ от т€х сигнал приключи, опровергавайки твърдени€та им, авторите на фалшификатите мълчат и мишкуват, в подготовка на следващи€ удар с поредното изфабрикувно разкритие..

ћанолев влезе в прокуратурата с обвинени€ за неправомерно изразходване на евросредства, построил къща наречена за гости. ‘акт! ўе има дело. ‘акт! ѕреди обаче то да започне, н€кои нетърпеливи €хнаха темата, произнесоха присъди, елиминирайки брутално последната дума на независими€ български съд.

ћинералната вода до хотела на фамили€та на кмета на —андански  ирил  отев, използвана отново предизборно за нанас€не на "тежък" удар върху репутаци€та му, всъщност се оказа, че е в хотела много преди  отев да стане кмет. » тук обаче опозиционерите мълчат.

»« –я— ј’ј, Ќјƒ”’ј ЅјЋќЌј »  ќ√ј“ќ “ќ… —≈ —ѕ” ј,  ќ√ј“ќ »—“»Ќј“ј »«Ћ≈«≈ Ќјя¬≈ - ћЋЏ Ќј’ј..

 метът на Ѕанско »кономов построил къща палат. ¬икали и ћалки€ –илски манастир.  ак е построена питат, с какви пари, откъде ще извади толкова пари да построи къщата, с кметската му заплата ли е станало?! “ова са въпроси, пуснати в пространството, тиражирани и алчно разпростран€вани!

—ъс сигурност има какво да каже »кономов,, който до скоро н€маше собствен дом, живееше в –азлог, а къщата строил с години, за себе си, за фамили€та си. ќсвен това паметливи припомн€т неудобната за опозиционерите истина, че фамили€та на кмета на Ѕанско е сред най-големите реститути в курортни€ град,. “ака, че богатството му не е от вчера, за да го съд€т, че си направил гол€ма къща. »ма институции, които ще провер€т, ако се наложи, как и с какви средства »кономов е построил дома си. ј дотогава е добре опозиционерите да не тичат като обезумели, произнас€йки поредната "присъда" и слагайки поредните "белезници" на кмет от √≈–Ѕ в областта...

¬ треска са противниците на √≈–Ѕ! Ќ€ма време, изборът наближава! Ѕързат опозиционерите да зале€т с кал и фекалии "обекта на анализ" и като €хнаха ти€ имоти, та се ол€ха.  ъщи в по света и у нас, офшорки, парични потоци от —офи€ до Ѕарселона, търс€т червените дни преди изборни€ ден.  метовете на √≈–Ѕ в ѕиринско, депутатите, министрите, премиерът, все до един са маскари, това се опитват да внушат опозиционерите от Ѕ—ѕ с атаката и компроматната война, а техните хора и сателити са "света вода ненапита". ¬исокоморални и безгрешни радетели за справедливост, доброта и добруване на народа. ѕодчинили живота си в полза на хората, остав€йки се без имоти, без къщи, без коли, почти на "фотосинтеза"!

’айде стига лицемерие! ѕрестанете с тази вочлива подигравка към електората....

”добно си затвор€т социалистите очите пред фамилни€ хотел на областни€ лидер на Ѕ—ѕ в ѕиринско,, зам. кмет на √оце ƒелчев и бивш областен управител ¬алери —арандев, построен с евросредства, дошли от тази ≈вропа, ко€то познава Ѕългари€, чрез √≈–Ѕ и Ѕойко Ѕорисов.

„ервените останаха без реакци€ въпреки отправените от медии въпроси по темата..

«атвориха си очите пред имотите по морето на техните кандидат- евродепутати. —лепи са за кметове, които отдавна се шир€т в луксозни имоти, придобити по време на т€хното управление.

”добно забравиха и демонстраци€та на разточителството в най-скъпи€ хотел в областта по време на н€колкодневен червен партиен тиймбилдинг в разложкото село Ѕан€, където нощувката надхвърл€ 300 лева.......

ѕрости€т и силно подценен електорат, в какъвто ни превърнаха предизборно, тр€бва да пов€рва и заклейми тези, които имат къщи и да гласува за ƒ–”√»“≈, чи€то демагоги€ внушава, че те с€каш живе€т в палатки, като истински туземци. "—“–јƒјЋ÷»", ќ—¬»–≈ѕ≈Ћ» ќ“ √Ћјƒ ѕќ ѕЏ“я  Џћ ¬Ћј—““ј.

ѕредизборната битка, вместо в политическа, се превърна в ожесточена махленска свада на вс€какви нива. —ериозни политици се плю€т и се карат като в кръчма, далеч от класата във всеки спор.

ƒосадните брътвежи за къщи, апартаменти, асансьори, покриви, снимки -компромати, пълни фалшификати, ћЌќ√ќ“ќ ƒ”ћ» Ѕ≈« —ЏƒЏ–∆јЌ»≈ » —ћ»—ЏЋ доведоха до изтощително за избирател€ объркване - кой, кой е на политическата сцена. ј има една истина, ко€то е актуална и днес, скрита в мъдрите думи на легендарни€ банкер, финансист и политик јт. Ѕуров:

 омунистите не обичат свободомислещите, хората с далечни, стратегически цели. “е обичат реалното – властчицата, мазнинката, пържолката. “е са хитри и има кой да ги учи.... защото Ѕългари€ за т€хната импери€ е ра€т, т€ е ра€т на зем€та."....

Ќе разбрахме в предизборните речи как червените ще помогнат на обикновените хора, откъде ще осигур€т пари за повишаване на жизнени€ стандарт, каква е стратеги€та им за работа в ≈вропа и как ще ги стигнем европейците, ако те вземат властта?!

. ак гледа ≈вропа на Ѕългари€, начело с Ѕ—ѕ и какво реално ще спечели народът, ако падне √≈–Ѕ, които добри или лоши направиха Ѕългари€ част от ≈вропейската общност, ангажирала се да продължи да подпомага икономиката ни по път€ към повишаване на жизнени€ стандарт на българите  ј“ќ „ј—“ ќ“ ≈¬–ќѕ≈…— ј“ј ќЅўЌќ—“.

..ƒали червените демагози си въобраз€ват, че народът много се интересува от къщите на богатите, разв€вани като дамоклев меч, който тр€бва да отреже главата на всеки, позволил си да си построи хубав дом?! ƒали си мисл€т, че в битката им за власт чрез овълчената имотната јЌ“»√≈–Ѕ  јћѕјЌ»я, ще увлекат хората ƒј »ћ помогнат да се докопат до властта, забрав€йки личните си тежки ежедневни битки -за децата си, за хл€ба, за работата си и несигурни€ си живот?.  ой се интересува от личните ви интереси?!

¬ тази държава има съд, има закони » ако н€кой ги е нарушил да си носи последстви€та, но ежедневно да ни заливат с това, кой къде строил, какво правил, колко пари имал, с кого е спал, да маскар€т всичкото добро направено до момента, маскирани като борци на ползу роду просто не върви!......

≈жедневните заплахи за намеса на специализираната прокуратура и вс€какви други институции наши и чужди в делата на политиците, за запечатване на общини и предсто€щи емблематични арести, които от месеци се коментират в публичното пространство, с цел настърв€ване на електората и обръщането му в посока червени€ семафор, н€ма да дадат очаквани€ резултат. Ќапротив, електоратът се умори от напрежението, в което го въвличат определени политически субекти - ѕредизборно!...

26 -ти май наближава. ƒен€т на важен избор. ¬ажно е да се гласува, защото Ѕългари€ е част от ≈вропа, а ние отдавна се борим за самочувствието да сме истински европейци. Ќещо, което преди много години е прозр€л јт. Ѕуров: "Ќие тр€бва да бъдем европейци, ако чувстваме, че имаме нужда от ≈вропа. јко см€таме, че сме всесилни, че можем да ритнем, тъй как да кажа, тази помощ, че можем сами да разрешим тази проблема - тогаз можем да бъдем каквито щем - и азиатци, и балканци, и т. н. Ќо едва ли има двама свестни хора в Ѕългари€ да си прав€т илюзи€, че ние можем със свои собствени сили да разрешим н€ко€ проблема.  о€то и да било от нашите проблеми ще се разреши чрез съгласието на европейските държави. Ќо за да спечелим т€хното съгласие, ние тр€бва да държим сметка за психологи€та на тези народи. Ќие тр€бва пред т€хната съвест да бъдем прави и за това всичко онова, което ни излага пред т€х, тр€бва старателно да го изб€гваме.

¬ името на свещените интереси на Ѕългари€, в името на кървавите страдани€ на народа ни нека да си дадем дума да направим всички усили€, за да можем да се представим пред европейската обществена съвест."!

Ќедел€, 26 май!, ”пражнете правото си на глас и гласувайте отговорно, защото само така, ще изберем как и накъде да продължи да се развива Ѕългари€ в ≈вропа. » не забрав€йте:  ”ѕ”¬јЌ≈“ќ » ѕ–ќƒј¬јЌ≈“ќ Ќј √Ћј—ќ¬≈ ≈ ѕ–≈—“ЏѕЋ≈Ќ»≈!...

¬.  остов....

ќще за: урни  право  глас  евродепутати ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


44 коментара

22 май 2019 13:30 | ами сега?
ќценка:
27
 (
47
 гласа)

 аква е разликата между Ѕ ѕ и √≈–Ѕ? ƒа каже Ѕ. ћ. Ѕ. - той е членувал и в двете и най -добре ще ни об€сни. Ќе е хубаво да плюеш в кладенеца от който си пил вода.


22 май 2019 13:45 | без име
ќценка:
33
 (
39
 гласа)

ƒокосващо! –азревах се, значи!


22 май 2019 13:46 | ∆урналист
ќценка:
-30
 (
54
 гласа)

—упер е стати€та! “очно в дес€тката! Ѕраво!


22 май 2019 13:54 | селкор
ќценка:
23
 (
35
 гласа)

≈вропейците ще ни стигат. “е тепърва се учат от нас как се краде от евро-фондове.


22 май 2019 13:55 | ¬енета
ќценка:
10
 (
24
 гласа)

“ова ли е свобода на словото, да ми триете коментарите???
÷€ла сутрин пиша, пиша това прочувствено из€вление! ўе ви спра финансирането от общината!


22 май 2019 14:03 | !!!!!
ќценка:
-1
 (
13
 гласа)

ћила ми ¬енето продължаваш ли с лъжите -стил на поведение на твоите хора, никой не е трил никакви коментари ..лъжеш !


22 май 2019 14:08 | —то€н
ќценка:
41
 (
57
 гласа)

Ќаправо ми се додрайфа, честно! “о бива лизане, бива дупене, ама —трума. ком минава вс€какви граници!  ак не ви е срам, продажници? «а колко гроша скалъпихте тази "велика" статийка"? ƒеца н€мате ли? –одители н€мате ли? ј съвест? ÷елувайте задници, но не мислете, че с жалки€ ви опит за защита и евтин PR ще затворите очите и ушите ни! Ќие, обикновените, трудещи се хора виждаме всичко. «наете ли, че когато работещи€т изнемогва това е сигурен показател, че държавата не е ок? — какво промени живота ми √≈–Ѕ или г - н кмета, които ви обожавате? Ќищо или по - точно съсипва нас, обикновените хора, които работим, плащаме данъци, осигуровки и т. н. Ќяћј ƒј √Ћј—”¬јћ Ќ»“ќ «ј √≈–Ѕ, Ќ»“ќ «ј  ќ…“ќ » ƒј Ѕ»Ћќ. ¬»≈ —јћ» —“≈ √ќ Ќјѕ»—јЋ», ¬—»„ » —ј ћј— ј–», Ќќ  ј“ќ √≈–Ѕјƒ∆»…— ј“ј Ўј… ј ЌјƒјЋ» ≈ ¬»∆ƒјЋј ЅЏЋ√ј–»я ƒќ —≈√ј! —рам, срам, срам!


22 май 2019 14:08 | ’итър ѕетър
ќценка:
23
 (
31
 гласа)

ћижи да те лажем....


22 май 2019 14:15 | —ъгражданка
ќценка:
20
 (
40
 гласа)

—то€не, наистина много точен коментар даде, но за съжаление българина не си знае интереса. ƒано този път поумне€т малко и да дадат една плесница на герберите. ¬секи друг да победи, но не и тези продажници.


22 май 2019 14:19 | —то€н
ќценка:
22
 (
30
 гласа)

—ъгражданке, от нас зависи, но ние сме най - големите мазохисти в света, защото това оцел€ване, наречено живот в Ѕългари€ не биха го търпели нормални хора. Ќо ние сме ракийни революционери, иначе мишкуваме. Ќека да се обединим, да блокираме държавата, да затворим пътища и институции, никой да не отива на работа докато не постигнем желаното... но за такава революци€ тр€бват топки, а ние ги н€маме, за това ще си живуркаме. јз поне н€ма да гласувам, отказвам да бъда част от тази порнографи€.


22 май 2019 14:22 | !!!!!
ќценка:
-25
 (
39
 гласа)

—оциологи€та сочи -√≈–Ѕ с победа на евроизборите минимум 6 процента разлика ! “ова е за съжаление


22 май 2019 14:26 | гербомафиот
ќценка:
11
 (
13
 гласа)

«а следващите избори ще бъдем чиста вода ненапита. ¬ече сме гърм€ни зайци - от стара коза €рета и издънки н€ма да има....


22 май 2019 14:36 | –осен
ќценка:
-14
 (
34
 гласа)

¬реме беше да излезе един силен материал, истински, без фалшиви твърдени€ и фейк изказвани€. “р€бва да има и обективни журналисти


22 май 2019 14:46 | обективен
ќценка:
-9
 (
29
 гласа)

много силно четиво истинско герб е по-малкото зло другото води до апокалипсис -българи€ без пари от европа спиране на чужди инвестиции спиране на бизнеса скок в безработицата кадрови смени и жестоко обедн€ване още по жестоко


22 май 2019 14:51 | Petio
ќценка:
-10
 (
32
 гласа)

’убава стати€ отдавна не се беше пускал такъв анализ на политическата ситуаци€


22 май 2019 15:00 | 123
ќценка:
16
 (
36
 гласа)

“ози платен буламач не беше нужен! —амо дразните хората, а те не са нито слепи, нито глухи!


22 май 2019 15:04 | —тас
ќценка:
-6
 (
24
 гласа)

÷аре сме на хуленето. ќсобено преди избори. » никой не дава алтернатива. ѕо-сладко е да се раздават присъди!


22 май 2019 15:08 | ѕавела
ќценка:
-5
 (
25
 гласа)

—тига сте броили парите на кметове и разни други управници. ќтидете в недел€ и гласувайте за вашите фаворити. Ќо съм сигурна, че много от хулещите ще си останат вкъщи. ѕосле пак другите ще са им виновни...


22 май 2019 15:14 | ћилко
ќценка:
-13
 (
27
 гласа)

—амо с омраза н€ма да се получи нищо. “ова да зна€т хейтърите!  ак пък една добра дума не се каза за хубавите неща, направени в цели€ регион?! јко има престъпление - има съд. ј не всеки да се прави на √оспод.


22 май 2019 15:17 | до милко
ќценка:
-17
 (
33
 гласа)

ама ти какво очакваш от злобари, мутреси и бкп стюардеси. това е нивото, повече не могат, носа им след антените не ходи никъде!
—амо √ерб!


22 май 2019 15:18 | Ѕай ƒанчо
ќценка:
17
 (
27
 гласа)

"¬азелина, начин на употреба"-автор "—трума. ком"


22 май 2019 15:22 | 07
ќценка:
-11
 (
19
 гласа)

Ѕай ƒанчо голем си простак !ѕази боже такива като тебе да грабнат власта . —амо √≈–Ѕ простоти€та н€ма да победи вервай ми .народа н€ма да задоволи на ѕростака -мерака


22 май 2019 15:52 | »нж. Ћюбен —имеонов
ќценка:
-9
 (
21
 гласа)

Ќ≈ √» —Ћ”Ўј…“≈  ј ¬ќ ¬» √ќ¬ќ–я“ (Ѕ ѕ), ј √Ћ≈ƒј…“≈  ј ¬ќ ¬Џ–Ўј“ (√≈–Ѕ)
»... ¬—»„ ќ я—Ќќ:))))
„≈—“»“ ѕ–ј«Ќ» , ЅЏЋ√ј–»!!!


22 май 2019 15:53 | круме
ќценка:
-17
 (
25
 гласа)

е най после, аре ти€ дето са у лево да се скри€т, щото ми дойде догуша от глупостите им . √≈–б па ще ги бие като маче от дирек не къщи не милиони, щото поне нещо прават а другите само гушат


22 май 2019 16:02 | ƒо —трума
ќценка:
11
 (
33
 гласа)

јдска жажда имат псевдо журналята от —трума, да си вземат дипломите за средно. ƒано поне малко това помогне да не лижете задниците. на √–ќЅ


22 май 2019 16:22 | Ѕаба
ќценка:
14
 (
30
 гласа)

 олко струва една такава стати€? — мо€та пенсийка мога ли да си поръчам една?


22 май 2019 16:49 | Ќико
ќценка:
-12
 (
28
 гласа)

ћного силно и точно, браво .ол€ха се верно гас€ телевизора, за да не слушам йончева с нейната барселона .защо не говори за прането на пари например моралисти ужас .колебаех се дали да гласувам но сега излизам ще гласувам за герб


22 май 2019 17:21 | тук
ќценка:
16
 (
18
 гласа)

√≈–Ѕ ”ѕ–ј¬Ћя¬ј ћЌќ√ќ ƒќЅ–≈..... —јћќ, „≈ Ќ≈ ќ—“јЌј’ј ’ќ–ј ¬ ЅЏЋ√ј–»я.....
ѕ»“јћ —≈  ќ√ќ Ћ» ў≈ ”ѕ–ј¬Ћя¬ј.....


22 май 2019 22:41 | ƒончо
ќценка:
-3
 (
5
 гласа)

ƒнес да ме махнат искат, щото простотии ръс€. ќт моите веселка и пепа, все си търс€ сюжета, как да атакувам кмета, щото ми резна бюджета.
јх, ще имам проблеми, вл€зох в големите схеми. ћного съм прост и за жалост, ще се прост€ с общинското м€сто през август. ј зимъска ще крада у село.


23 май 2019 02:12 | ќбщинар
ќценка:
6
 (
12
 гласа)

√ласуването за герб е престъпление.


23 май 2019 02:12 | Ўон ѕен
ќценка:
4
 (
10
 гласа)

√ерб=гроб.


23 май 2019 06:21 | горски
ќценка:
-3
 (
5
 гласа)

Ѕраво —то€не ! Ќай после си разбрал, че ѕќЋ»“» ј“ј в ЅЏЋ√ј–»я е порногпафи€. “ова личи от пишещи и критикуващи писани€.  ато пишеш какво целиш!


23 май 2019 07:00 | ƒо ¬. остов...
ќценка:
7
 (
13
 гласа)

јбе г-н  остов, че си продажник на гробарите разбрахме, че те ти плащат заплатата разбрахме, но защо се замазваш де€ни€та на криминално про€вени, корумпирани личности като ј. ћанолев и  .  отев?
ћраз€ комунистите, но този път ще гласувам за Ѕ—ѕ, защото √≈–Ѕ си свършиха за мен!


23 май 2019 07:05 | »во
ќценка:
-9
 (
15
 гласа)

ћного точна е стати€та. Ѕраво на автора.


23 май 2019 10:19 | .јлександър ћанолев
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

Ќа 29 €нуари бащата на јлександър ћанолев е купил луксозен имот на ул. Д«ахари «ографУ в столични€ квартал ДƒрагалевциУ.
÷ената му е едва 675 618 лв, но би тр€бвало да е поне четири пъти по-висока, тъй като сградата прилича на огромна резиденци€. ѕо информаци€ на "√алери€" зад сделката сто€л синът му јлександър, който имал намерение да живее там, но тогава още бил висш държавен служител и не искал да бие на очи с къщата.
«атова в схемата се включва баща му ƒимитър, който е бивш митничар, 5 мандата кмет на граничното село  улата и агент на ƒържавна сигурност в миналото.


23 май 2019 10:42 | €на
ќценка:
-5
 (
9
 гласа)

≈ какво като си е купил ћанолев имот. »мат си бизнес от много години ще си купи. –аботете, рискувай те и си купете и ¬ие.


23 май 2019 10:54 | ƒо яна...
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

»скаш да кажеш: работете,  –јƒ≈“≈ и си купете и ¬ие!
’ахахаххаха!
Ќе се сещам как с 600лв заплата, ще си купиш имоти за над 2милиона евро с работа!
јма при √≈–Ѕ да работиш означава, да крадеш като разпран!!!


23 май 2019 11:14 | мими
ќценка:
0
 (
8
 гласа)

Ќай- големите крадци са комунистите. “е изнесоха труда ти с куфарчета, направиха приватизаци€та с поставени лица и искаш да се оправим. Ќ€ма как.


23 май 2019 14:40 | ÷енко
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

 омунистите това, което построиха вие гербери не може даже да бо€дисате.


23 май 2019 15:25 | ¬ј∆Ќќ
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

—трумата лъже колко души € четат като отчита 4 влизани€ на вс€ко влизане. тоест ако пише 10000 прочитани€ всъщност са 2500. а та€ стати€ е най-смещното нещо на света. мисл€, че и герб ги е срам да € четат.


23 май 2019 15:39 | до ценко
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

твоето при€телче кало€нчо е бо€джи€та, на него му се обади. а това, което направи √≈–Ѕ, вие не можете и да преглътнете. вън комунистическа сган, заплатаджии при дончо


23 май 2019 16:31 | Ќики
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

√ерб направи българите най бедни в ≈вропа, а джумалиите най бедни в Ѕългари€. √арантирано от герб.


23 май 2019 16:55 | » јз да кажа
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

–ќƒќ—Ћќ¬Ќќ ƒЏ–¬ќ:Ѕ ѕ-Ѕ—ѕ-—ƒ—-ƒ—Ѕ-ƒѕ—-Ќƒ—¬-√≈–Ѕ-Ѕ ѕ??? »ли, ако н€кой си мисли, че има н€каква разлика между т€х значи за последните 30 години нищо не е разбрал. “ака, че те са си едни и същи само дето прав€т интриги сред хората, за да скри€т следите си от престъпното разграбване на държавата.


23 май 2019 17:21 | јндрешко
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

 остов. ¬. много си прав. ћожеше да напишеш още едно и то с главни букви - всички пострадали от компроматите на мръсната, гадна, антибългарска, проруска и протурска опозици€ да заведат дело срещу Ѕ. Ѕорисов за неправомерното им уволнение. » да знаеш, че ще спечел€т. ”спех в начинанието.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.