Как ще ги стигнем европейците? Кампания "Избори 2019" удари дъното с компроматна война, имотите на властта, ровене под юргана и освирепяла от глад и жажда за власт опозиция!

22 май 2019 13:06   44 коментара   22824 прочита


Все е било, но такова чудо не е било! Фалшификати, компромати, заплахи за арести, ровене под юргана, срамни колажи и фалшиви новини, заливат медии и социални мрежи. Мръсната битка за власт - отврати електората, 26 май наближава! Гласувайте отговорно, тогава вие сте на ход! Вие сте важните!

Броени дни до 26 май, когато ще застанем пред урните, за да упражним правото си на глас. Избираме евродепутати, хората, които ще бранят интересите на страната ни пред света. Избор, който ще покаже кой къде е в политическата карта на България и Пиринско и ще бъде генерална репетиция към важните за региона местни избори.

Вече година сме свидетели на ожесточени битки по пътя към властта, а в навечерието на евроизборите се води истинска война под мотото "Имотите на властта" в България и Пиринско.

Започна се от историческата къща за гости на зам. министъра на икономиката Александър Манолев, построена с евросредства, мина се през минералната вода до хотела на кмета на Сандански Кирил Котев, през детайлен анализ на покрив за около 30 хиляди лева, построен с благословията на градоначалника на Петрич Д. Бръчков, до къщи за гости на територията на кмета на Разлог Красимир Герчев и се стигна до къщата -палат на кмета на Банско Георги Икономов., която от вчера се върти като ярко доказателство за облагодетелстването на тези, които в момента ни управляват. Кметовете на ГЕРБ са маскари, това от месеци се опитват да внушат опозиционерите от БСП и техните сателити в Пиринско, обединени в блок "Антигерб".

Пръв в "ревизионните актове" на така наречената опозиция, и тяхно оперативно интересно лице, е кметът на Благоевград Атанас Камбитов, който повече от година е наблюдаван под лупа и е обект на всевъзможни атаки с лъжи и ялови компромати, които един по един се разбиват в стената на истината. Грозна баталия за докопване до властта.. Страшното е, че предизборно опозицията в Пиринско пуска балона, пуска компромата и доволно потриват ръце, мислейки, че са успели да изманипулират електората, а когато проверката на депозирания от тях сигнал приключи, опровергавайки твърденията им, авторите на фалшификатите мълчат и мишкуват, в подготовка на следващия удар с поредното изфабрикувно разкритие..

Манолев влезе в прокуратурата с обвинения за неправомерно изразходване на евросредства, построил къща наречена за гости. Факт! Ще има дело. Факт! Преди обаче то да започне, някои нетърпеливи яхнаха темата, произнесоха присъди, елиминирайки брутално последната дума на независимия български съд.

Минералната вода до хотела на фамилията на кмета на Сандански Кирил Котев, използвана отново предизборно за нанасяне на "тежък" удар върху репутацията му, всъщност се оказа, че е в хотела много преди Котев да стане кмет. И тук обаче опозиционерите мълчат.

ИЗКРЯСКАХА, НАДУХА БАЛОНА И КОГАТО ТОЙ СЕ СПУКА, КОГАТО ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ - МЛЪКНАХА..

Кметът на Банско Икономов построил къща палат. Викали и Малкия Рилски манастир. Как е построена питат, с какви пари, откъде ще извади толкова пари да построи къщата, с кметската му заплата ли е станало?! Това са въпроси, пуснати в пространството, тиражирани и алчно разпространявани!

Със сигурност има какво да каже Икономов,, който до скоро нямаше собствен дом, живееше в Разлог, а къщата строил с години, за себе си, за фамилията си. Освен това паметливи припомнят неудобната за опозиционерите истина, че фамилията на кмета на Банско е сред най-големите реститути в курортния град,. Така, че богатството му не е от вчера, за да го съдят, че си направил голяма къща. Има институции, които ще проверят, ако се наложи, как и с какви средства Икономов е построил дома си. А дотогава е добре опозиционерите да не тичат като обезумели, произнасяйки поредната "присъда" и слагайки поредните "белезници" на кмет от ГЕРБ в областта...

В треска са противниците на ГЕРБ! Няма време, изборът наближава! Бързат опозиционерите да залеят с кал и фекалии "обекта на анализ" и като яхнаха тия имоти, та се оляха. Къщи в по света и у нас, офшорки, парични потоци от София до Барселона, търсят червените дни преди изборния ден. Кметовете на ГЕРБ в Пиринско, депутатите, министрите, премиерът, все до един са маскари, това се опитват да внушат опозиционерите от БСП с атаката и компроматната война, а техните хора и сателити са "света вода ненапита". Високоморални и безгрешни радетели за справедливост, доброта и добруване на народа. Подчинили живота си в полза на хората, оставяйки се без имоти, без къщи, без коли, почти на "фотосинтеза"!

Хайде стига лицемерие! Престанете с тази вочлива подигравка към електората....

Удобно си затворят социалистите очите пред фамилния хотел на областния лидер на БСП в Пиринско,, зам. кмет на Гоце Делчев и бивш областен управител Валери Сарандев, построен с евросредства, дошли от тази Европа, която познава България, чрез ГЕРБ и Бойко Борисов.

Червените останаха без реакция въпреки отправените от медии въпроси по темата..

Затвориха си очите пред имотите по морето на техните кандидат- евродепутати. Слепи са за кметове, които отдавна се ширят в луксозни имоти, придобити по време на тяхното управление.

Удобно забравиха и демонстрацията на разточителството в най-скъпия хотел в областта по време на няколкодневен червен партиен тиймбилдинг в разложкото село Баня, където нощувката надхвърля 300 лева.......

Простият и силно подценен електорат, в какъвто ни превърнаха предизборно, трябва да повярва и заклейми тези, които имат къщи и да гласува за ДРУГИТЕ, чиято демагогия внушава, че те сякаш живеят в палатки, като истински туземци. "СТРАДАЛЦИ", ОСВИРЕПЕЛИ ОТ ГЛАД ПО ПЪТЯ КЪМ ВЛАСТТА.

Предизборната битка, вместо в политическа, се превърна в ожесточена махленска свада на всякакви нива. Сериозни политици се плюят и се карат като в кръчма, далеч от класата във всеки спор.

Досадните брътвежи за къщи, апартаменти, асансьори, покриви, снимки -компромати, пълни фалшификати, МНОГОТО ДУМИ БЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ И СМИСЪЛ доведоха до изтощително за избирателя объркване - кой, кой е на политическата сцена. А има една истина, която е актуална и днес, скрита в мъдрите думи на легендарния банкер, финансист и политик Ат. Буров:

Комунистите не обичат свободомислещите, хората с далечни, стратегически цели. Те обичат реалното – властчицата, мазнинката, пържолката. Те са хитри и има кой да ги учи.... защото България за тяхната империя е раят, тя е раят на земята."....

Не разбрахме в предизборните речи как червените ще помогнат на обикновените хора, откъде ще осигурят пари за повишаване на жизнения стандарт, каква е стратегията им за работа в Европа и как ще ги стигнем европейците, ако те вземат властта?!

.Как гледа Европа на България, начело с БСП и какво реално ще спечели народът, ако падне ГЕРБ, които добри или лоши направиха България част от Европейската общност, ангажирала се да продължи да подпомага икономиката ни по пътя към повишаване на жизнения стандарт на българите КАТО ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА ОБЩНОСТ.

..Дали червените демагози си въобразяват, че народът много се интересува от къщите на богатите, развявани като дамоклев меч, който трябва да отреже главата на всеки, позволил си да си построи хубав дом?! Дали си мислят, че в битката им за власт чрез овълчената имотната АНТИГЕРБ КАМПАНИЯ, ще увлекат хората ДА ИМ помогнат да се докопат до властта, забравяйки личните си тежки ежедневни битки -за децата си, за хляба, за работата си и несигурния си живот?. Кой се интересува от личните ви интереси?!

В тази държава има съд, има закони И ако някой ги е нарушил да си носи последствията, но ежедневно да ни заливат с това, кой къде строил, какво правил, колко пари имал, с кого е спал, да маскарят всичкото добро направено до момента, маскирани като борци на ползу роду просто не върви!......

Ежедневните заплахи за намеса на специализираната прокуратура и всякакви други институции наши и чужди в делата на политиците, за запечатване на общини и предстоящи емблематични арести, които от месеци се коментират в публичното пространство, с цел настървяване на електората и обръщането му в посока червения семафор, няма да дадат очаквания резултат. Напротив, електоратът се умори от напрежението, в което го въвличат определени политически субекти - Предизборно!...

26 -ти май наближава. Денят на важен избор. Важно е да се гласува, защото България е част от Европа, а ние отдавна се борим за самочувствието да сме истински европейци. Нещо, което преди много години е прозрял Ат. Буров: "Ние трябва да бъдем европейци, ако чувстваме, че имаме нужда от Европа. Ако смятаме, че сме всесилни, че можем да ритнем, тъй как да кажа, тази помощ, че можем сами да разрешим тази проблема - тогаз можем да бъдем каквито щем - и азиатци, и балканци, и т. н. Но едва ли има двама свестни хора в България да си правят илюзия, че ние можем със свои собствени сили да разрешим някоя проблема. Която и да било от нашите проблеми ще се разреши чрез съгласието на европейските държави. Но за да спечелим тяхното съгласие, ние трябва да държим сметка за психологията на тези народи. Ние трябва пред тяхната съвест да бъдем прави и за това всичко онова, което ни излага пред тях, трябва старателно да го избягваме.

В името на свещените интереси на България, в името на кървавите страдания на народа ни нека да си дадем дума да направим всички усилия, за да можем да се представим пред европейската обществена съвест."!

Неделя, 26 май!, Упражнете правото си на глас и гласувайте отговорно, защото само така, ще изберем как и накъде да продължи да се развива България в Европа. И не забравяйте: КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!...

В. Костов....


Още за: урни   право   глас   евродепутати   Още от: Политика

Принтирай статия
44 коментара
22 Май 2019 13:30 | ами сега?
Оценка:
27
 (
47
 гласа)

Каква е разликата между БКП и ГЕРБ? Да каже Б. М. Б. - той е членувал и в двете и най -добре ще ни обясни. Не е хубаво да плюеш в кладенеца от който си пил вода.


22 Май 2019 13:45 | без име
Оценка:
33
 (
39
 гласа)

Докосващо! Разревах се, значи!


22 Май 2019 13:46 | Журналист
Оценка:
-30
 (
54
 гласа)

Супер е статията! Точно в десятката! Браво!


22 Май 2019 13:54 | селкор
Оценка:
23
 (
35
 гласа)

Европейците ще ни стигат. Те тепърва се учат от нас как се краде от евро-фондове.


22 Май 2019 13:55 | Венета
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

Това ли е свобода на словото, да ми триете коментарите???
Цяла сутрин пиша, пиша това прочувствено изявление! Ще ви спра финансирането от общината!


22 Май 2019 14:03 | !!!!!
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Мила ми Венето продължаваш ли с лъжите -стил на поведение на твоите хора, никой не е трил никакви коментари ..лъжеш !


22 Май 2019 14:08 | Стоян
Оценка:
41
 (
57
 гласа)

Направо ми се додрайфа, честно! То бива лизане, бива дупене, ама Струма. ком минава всякакви граници! Как не ви е срам, продажници? За колко гроша скалъпихте тази "велика" статийка"? Деца нямате ли? Родители нямате ли? А съвест? Целувайте задници, но не мислете, че с жалкия ви опит за защита и евтин PR ще затворите очите и ушите ни! Ние, обикновените, трудещи се хора виждаме всичко. Знаете ли, че когато работещият изнемогва това е сигурен показател, че държавата не е ок? С какво промени живота ми ГЕРБ или г - н кмета, които ви обожавате? Нищо или по - точно съсипва нас, обикновените хора, които работим, плащаме данъци, осигуровки и т. н. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ НИТО ЗА ГЕРБ, НИТО ЗА КОЙТО И ДА БИЛО. ВИЕ САМИ СТЕ ГО НАПИСАЛИ, ВСИЧКИ СА МАСКАРИ, НО КАТО ГЕРБАДЖИЙСКАТА ШАЙКА НАДАЛИ Е ВИЖДАЛА БЪЛГАРИЯ ДО СЕГА! Срам, срам, срам!


22 Май 2019 14:08 | Хитър Петър
Оценка:
23
 (
31
 гласа)

Мижи да те лажем....


22 Май 2019 14:15 | Съгражданка
Оценка:
20
 (
40
 гласа)

Стояне, наистина много точен коментар даде, но за съжаление българина не си знае интереса. Дано този път поумнеят малко и да дадат една плесница на герберите. Всеки друг да победи, но не и тези продажници.


22 Май 2019 14:19 | Стоян
Оценка:
22
 (
30
 гласа)

Съгражданке, от нас зависи, но ние сме най - големите мазохисти в света, защото това оцеляване, наречено живот в България не биха го търпели нормални хора. Но ние сме ракийни революционери, иначе мишкуваме. Нека да се обединим, да блокираме държавата, да затворим пътища и институции, никой да не отива на работа докато не постигнем желаното... но за такава революция трябват топки, а ние ги нямаме, за това ще си живуркаме. Аз поне няма да гласувам, отказвам да бъда част от тази порнография.


22 Май 2019 14:22 | !!!!!
Оценка:
-25
 (
39
 гласа)

Социологията сочи -ГЕРБ с победа на евроизборите минимум 6 процента разлика ! Това е за съжаление


22 Май 2019 14:26 | гербомафиот
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

За следващите избори ще бъдем чиста вода ненапита. Вече сме гърмяни зайци - от стара коза ярета и издънки няма да има....


22 Май 2019 14:36 | Росен
Оценка:
-14
 (
34
 гласа)

Време беше да излезе един силен материал, истински, без фалшиви твърдения и фейк изказвания. Трябва да има и обективни журналисти


22 Май 2019 14:46 | обективен
Оценка:
-9
 (
29
 гласа)

много силно четиво истинско герб е по-малкото зло другото води до апокалипсис -българия без пари от европа спиране на чужди инвестиции спиране на бизнеса скок в безработицата кадрови смени и жестоко обедняване още по жестоко


22 Май 2019 14:51 | Petio
Оценка:
-10
 (
32
 гласа)

Хубава статия отдавна не се беше пускал такъв анализ на политическата ситуация


22 Май 2019 15:00 | 123
Оценка:
16
 (
36
 гласа)

Този платен буламач не беше нужен! Само дразните хората, а те не са нито слепи, нито глухи!


22 Май 2019 15:04 | Стас
Оценка:
-6
 (
24
 гласа)

Царе сме на хуленето. Особено преди избори. И никой не дава алтернатива. По-сладко е да се раздават присъди!


22 Май 2019 15:08 | Павела
Оценка:
-5
 (
25
 гласа)

Стига сте броили парите на кметове и разни други управници. Отидете в неделя и гласувайте за вашите фаворити. Но съм сигурна, че много от хулещите ще си останат вкъщи. После пак другите ще са им виновни...


22 Май 2019 15:14 | Милко
Оценка:
-13
 (
27
 гласа)

Само с омраза няма да се получи нищо. Това да знаят хейтърите! Как пък една добра дума не се каза за хубавите неща, направени в целия регион?! Ако има престъпление - има съд. А не всеки да се прави на Господ.


22 Май 2019 15:17 | до милко
Оценка:
-17
 (
33
 гласа)

ама ти какво очакваш от злобари, мутреси и бкп стюардеси. това е нивото, повече не могат, носа им след антените не ходи никъде!
Само Герб!


22 Май 2019 15:18 | Бай Данчо
Оценка:
17
 (
27
 гласа)

"Вазелина, начин на употреба"-автор "Струма. ком"


22 Май 2019 15:22 | 07
Оценка:
-11
 (
19
 гласа)

Бай Данчо голем си простак !Пази боже такива като тебе да грабнат власта . Само ГЕРБ простотията няма да победи вервай ми .народа няма да задоволи на Простака -мерака


22 Май 2019 15:52 | Инж. Любен Симеонов
Оценка:
-9
 (
21
 гласа)

НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ КАКВО ВИ ГОВОРЯТ (БКП), А ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ВЪРШАТ (ГЕРБ)
И... ВСИЧКО ЯСНО:))))
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!!!


22 Май 2019 15:53 | круме
Оценка:
-17
 (
25
 гласа)

е най после, аре тия дето са у лево да се скрият, щото ми дойде догуша от глупостите им . ГЕРб па ще ги бие като маче от дирек не къщи не милиони, щото поне нещо прават а другите само гушат


22 Май 2019 16:02 | До Струма
Оценка:
11
 (
33
 гласа)

Адска жажда имат псевдо журналЯта от Струма, да си вземат дипломите за средно. Дано поне малко това помогне да не лижете задниците. на ГРОБ


22 Май 2019 16:22 | Баба
Оценка:
14
 (
30
 гласа)

Колко струва една такава статия? С моята пенсийка мога ли да си поръчам една?


22 Май 2019 16:49 | Нико
Оценка:
-12
 (
28
 гласа)

Много силно и точно, браво .оляха се верно гася телевизора, за да не слушам йончева с нейната барселона .защо не говори за прането на пари например моралисти ужас .колебаех се дали да гласувам но сега излизам ще гласувам за герб


22 Май 2019 17:21 | тук
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

ГЕРБ УПРАВЛЯВА МНОГО ДОБРЕ..... САМО, ЧЕ НЕ ОСТАНАХА ХОРА В БЪЛГАРИЯ.....
ПИТАМ СЕ КОГО ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВА.....


22 Май 2019 22:41 | Дончо
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Днес да ме махнат искат, щото простотии ръся. От моите веселка и пепа, все си търся сюжета, как да атакувам кмета, щото ми резна бюджета.
Ах, ще имам проблеми, влязох в големите схеми. Много съм прост и за жалост, ще се простя с общинското място през август. А зимъска ще крада у село.


23 Май 2019 02:12 | Общинар
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Гласуването за герб е престъпление.


23 Май 2019 02:12 | Шон Пен
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Герб=гроб.


23 Май 2019 06:21 | горски
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Браво Стояне ! Най после си разбрал, че ПОЛИТИКАТА в БЪЛГАРИЯ е порногпафия. Това личи от пишещи и критикуващи писания. Като пишеш какво целиш!


23 Май 2019 07:00 | До В.Костов...
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Абе г-н Костов, че си продажник на гробарите разбрахме, че те ти плащат заплатата разбрахме, но защо се замазваш деянията на криминално проявени, корумпирани личности като А. Манолев и К. Котев?
Мразя комунистите, но този път ще гласувам за БСП, защото ГЕРБ си свършиха за мен!


23 Май 2019 07:05 | Иво
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

Много точна е статията. Браво на автора.


23 Май 2019 10:19 | .Александър Манолев
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

На 29 януари бащата на Александър Манолев е купил луксозен имот на ул. „Захари Зограф“ в столичния квартал „Драгалевци“.
Цената му е едва 675 618 лв, но би трябвало да е поне четири пъти по-висока, тъй като сградата прилича на огромна резиденция. По информация на "Галерия" зад сделката стоял синът му Александър, който имал намерение да живее там, но тогава още бил висш държавен служител и не искал да бие на очи с къщата.
Затова в схемата се включва баща му Димитър, който е бивш митничар, 5 мандата кмет на граничното село Кулата и агент на Държавна сигурност в миналото.


23 Май 2019 10:42 | яна
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Е какво като си е купил Манолев имот. Имат си бизнес от много години ще си купи. Работете, рискувай те и си купете и Вие.


23 Май 2019 10:54 | До Яна...
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Искаш да кажеш: работете, КРАДЕТЕ и си купете и Вие!
Хахахаххаха!
Не се сещам как с 600лв заплата, ще си купиш имоти за над 2милиона евро с работа!
Ама при ГЕРБ да работиш означава, да крадеш като разпран!!!


23 Май 2019 11:14 | мими
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Най- големите крадци са комунистите. Те изнесоха труда ти с куфарчета, направиха приватизацията с поставени лица и искаш да се оправим. Няма как.


23 Май 2019 14:40 | Ценко
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Комунистите това, което построиха вие гербери не може даже да боядисате.


23 Май 2019 15:25 | ВАЖНО
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Струмата лъже колко души я четат като отчита 4 влизания на всяко влизане. тоест ако пише 10000 прочитания всъщност са 2500. а тая статия е най-смещното нещо на света. мисля, че и герб ги е срам да я четат.


23 Май 2019 15:39 | до ценко
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

твоето приятелче калоянчо е бояджията, на него му се обади. а това, което направи ГЕРБ, вие не можете и да преглътнете. вън комунистическа сган, заплатаджии при дончо


23 Май 2019 16:31 | Ники
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Герб направи българите най бедни в Европа, а джумалиите най бедни в България. Гарантирано от герб.


23 Май 2019 16:55 | И Аз да кажа
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

РОДОСЛОВНО ДЪРВО:БКП-БСП-СДС-ДСБ-ДПС-НДСВ-ГЕРБ-БКП??? Или, ако някой си мисли, че има някаква разлика между тях значи за последните 30 години нищо не е разбрал. Така, че те са си едни и същи само дето правят интриги сред хората, за да скрият следите си от престъпното разграбване на държавата.


23 Май 2019 17:21 | Андрешко
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Костов. В. много си прав. Можеше да напишеш още едно и то с главни букви - всички пострадали от компроматите на мръсната, гадна, антибългарска, проруска и протурска опозиция да заведат дело срещу Б. Борисов за неправомерното им уволнение. И да знаеш, че ще спечелят. Успех в начинанието.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар