Жесток шамар за Кирил Добрев в родния му град Гоце Делчев - получи само 3 номинации!

29 юли 2020 23:58   9 коментара   25596 прочита


Кирил Добрев, който обяви преди месец точно от родния си град Гоце Делчев кандидатурата си за председател на БСП и заяви, че е готов да стане Министър-председател на България, получи най - звучния си шамар от собствените си съграждани, като пол

Жесток шамар получи тази вечер Кирил Добрев в родния си град Гоце Делчев - получи само 3 номинации! Лидерът на БСП Корнелия Нинова обра овациите на червените в бастиона на рода Добреви. Тя получи 33 номинации за председател на партията, а Добрев само 3, по информация на шефа на местната организация на БСП Валери Сарандев.

Там тази вечер се проведе отчетно-изборната конференция на общинската организация на БСП, на която гости бяха Корнелия Нинова председател на БСП и Кирил Добрев зам. -председател и претендент за поста председател на партията. Кирил Добрев, който обявипреди месец именно от родния си град Гоце Делчев кандидатурата си за председател на БСП и обяви, че е готов да стане министър-председател на България, получи най- звучния си шамар от собствените си съграждани, като получи десет пъти по-малко номинации от Корнелия Нинова за председател на БСП.

"Не знам колко номинации съм получил, но направих изказване, което се прие с аплодисменти от залата", каза пред Епицентър.бг Кирил Добрев. Той съобщи, че 180-те членове на конференцията са издигнали три кандидатури за председател на партията - на Корнелия Нинова, на Кирил Добрев и на Владимир Москов. Впоследствие Москов си е направил отвод.

"Към централата в София отиват моята и на Корнелия Нинова номинация", каза Добрев. Той съобщи, че по време на дебатите Нинова призовала за откровеност и той бил откровен в изказването си, което два пъти, по думите му, било прекъсвано от ръкопляскания. "Срещата беше великолепна", обобщи Добрев. Делегати на конференцията обаче заявиха, че срещата била много бурна. В изказването си Добрев нападнал тежко Нинова, което било прието доста негативно от социалистите. Нинова защитила политиката си досега както в партията, така и в отношенията си с основния опонент ГЕРБ.

Към Добрев били поставени въпроси за тежкото организационно състояние на партията, на които той не отговорил. Потърсена за коментар, Корнелия Нинова отговори: "Организацията ни в Гоце Делчев е една от най-силните и авторитетни в партията.Не случайно имаме кмет седми мандат Владимир Москов.

Благодаря им за номинацията. Още откакто бях депутат в Благоевград, имаме взаимно уважение и подкрепа помежду си. С Кирил Добрев представихме различната си оценка както за изминалите четири години, така и за бъдещето на БСП. Членовете са свободни да избират между всички кандидати на 12.09".

9 коментара
30 Юли 2020 07:44 | ���. K������� ������
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ:)))


30 Юли 2020 09:49 | Стефанов
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Погледнете парламента и ще видите, че освен червени има и много други разцветки боклуци. По-ярки, по гнило миришещи, по нахално отвратително изглеждащи. Но в последно време и уплашени - явно гниенето им е в последния стадий?


30 Юли 2020 09:53 | Андрей
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Хора, връзумете се!
Нали искате, некурумпирано управление, Нинова ли е вашия избор.
Тя е готова под влака да легне, само мин. председател да стане, тя няма програма, само амбиция да заеме поста
Има, къде, къде по квалитетни хора, в тази партия, тази е за съд, вие я гласите, за премиер, вземете се в ръце.
Само, след вас ще дойдат, следващите и те също ще ви пометат
Първо, кажете на хорята, коисте, какво искате, и какво давате, защото, срещу вас стоят, не помалка маса.
Днес вие утре те, ще излязат, не го забравяйте. губи обикновения българин.


30 Юли 2020 11:57 | Андрей,аз не съм Сергей,
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Кой и къде е казал, че само "Нинова е нашият избор"? За някои изборът е Борисов. И той е готов "да легне под влака". И ще е добре, ако го направят самички! Ти не разбра ли, че НЕ ИСКАМЕ НИТО ЕДНИТЕ, НИТО ДРУГИТЕ???? Нито Нинова, ни Борисов, ни Добрев, нито един от тях! 30 години не са малко, за да ги разберем. Разбрахме ги! И ЗАЩО постоянно ни се натякват тези имена? Нима са само те? Погледнете колко млади и по-читави хора ни заобикалят! Защо СЕ МИСЛИ, че ако не е Борисов държавата ще фалира? Че не е ли вече фалирала? Който и друг да дойде и колкото по-бързо дойде ще е по-добре!!!


30 Юли 2020 13:13 | 1234
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Браво! Само Нинова! Кирил и Красо да напускат партията!


30 Юли 2020 15:35 | Цвети
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Добре, че присъствах, че иначе щях да повярвам на фалшивите ви новини! Защо не казвате, че и Корнелия не отговори на въпроса, беше зададен и на двамата? Защо не казвате, че точно Балтаджиев не им даде думата!! Защо не пишете, че това са номинации от партийните организации и защо не споменавате, че единодушно всички делегати подкрепиха и двамата? Защо не пишете, че след като Корнелия започна да говори втория път и да обяснява как не управлява единодушно - една група излязоха на вън, в знак на несъгласие?? Защо не споменавате, че въпроса бе провокиран точно от Корнелия, чиято дума винаги трябва да бъде последна??


30 Юли 2020 17:41 | ����
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Любе Милев е протежето на Кирил Добрев в Благоевград
Направете си сами изводите какъв човек е начело на БСП в Благоевград


30 Юли 2020 18:18 | Пешо
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Ако чакате тия двамцата да извадят бсп от нужника..., ще има да чакате. На тях им дай само власт и пари.


31 Юли 2020 13:34 | 666
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Може би това се дължи на факта, че Добрев обяви кандидатурата си след приключване на събранията за номинации.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар