Изпратиха от София К. Петров да заеме поста на покосения от инфаркт К. Колев

27 юни 2012 00:15   5 коментара   21672 прочита
Крум Петров
Крум Петров


Крум Петров

40-годишният дупничанин Крум Петров е новият началник на Пробационна служба - Кюстендил. Петров заема длъжността със заповед на главния директор на Главна дирекция “Изпълнение на наказанията” Митко Димитров. До момента той е работил в Главния инспекторат “Изпълнение на наказанията” в София.

Крум Петров е завършил “Социални дейности”, семеен е. Съпругата му Таня Петрова е директор на дирекция “Духовни дейности” в община Дупница.

Крум Петров зае мястото на Камен Колев, който внезапно почина от инфаркт.

Крум Петров е завършил "Социална педагогика и социално подпомагане". В Бобовдолския затвор работи от близо 12 години. Според него задачата на неколцината социални работници и двамата психолози е възпитанието и превъзпитанието на лишените от свобода. Тази дейност трябва да се реализира чрез няколко различни вида мероприятия, свързани с укрепване на психическото и физическото здраве на затворниците, корекцията на тяхното поведение, поддържане и стимулиране на контакта с техните близки. Освен това за лишените от свобода се грижат и един психиатър, един общопрактикуващ лекар и стоматолог.

5 коментара
27 Юни 2012 09:51 | фак ю
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Почна се. Наместихме съпругата, сега и съпруга. Как стават тия работи, че нещо не се сетих. Мъж си нямам, но пък съм жена и може ли да ме ориентирате в каква област ще ме устройте.


27 Юни 2012 15:05 | istinska
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Това са такива благи службички.. само ходят да се подписват и нищо. И един болюк народ персонал. И тоя кон ката иванова и тя стана пробатор. Иначе №1 е права.


27 Юни 2012 21:50 | 123
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В тази статия няма нищо вярно! От къде взехте тази новина!


28 Юни 2012 20:22 | уф
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Абе поне от уважение към паметта на починалия да бяхте проверили какво се е случило. Цял град знае, че Камен Колев почина от остра левкемия, вие инфаркт му докарахте. То бива измишльотини и простотии, ама вие минавате границите.

P. S. Ако не сте учили журналистика да ви светна- освен че сте длъжни да си проверявате информацията и да пишете истината, хубаво е да знаете, че в заглавие имена не се съкращават. Кой е К. Петров и кой К. Колев? Елементарни сте


17 Юли 2012 08:53 | 007
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ех Илинке, Илинке не ти ли омръзна да пишеш по форумите или то пък верно за друго те не бива. Ох, милата да те съжали човек, то нали и мъж си нямаш и затова е тая злоба у тебе.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар