Изненадващо изхвърлиха от МВР зам. директора Л. Милев, РПУ шефа Т. Добрев и топченгето от Икономическа Д. Димитров

17 април 2010 00:20   124 коментара   44300 прочита
Л. Милев
Л. Милев


Л. Милев

Ползващите се с добра репутация дългогодишни служители вчера бяха “сюрпризирани” от новия началник Й. Кочев със заповеди за пенсиониране, в черния списък и полицай №2 на Разлог М. Крачанов

В късния следобед вчера директорът на Областна дирекция на МВР в Благоевград Йордан Кочев връчи заповедите за пенсиониране на досегашния заместник-директор и шеф на охранителния сектор в областната дирекция Любен Милев и на заместник-началника на сектор “Икономическа полиция” Димитър Димитров. Един след друг двамата бяха призовани в директорския кабинет, за да им бъде съобщена шокиращата новина. Любен Милев оглавява сектор “Охранителна полиция” през последните няколко години и смени няколко политически фигури като директори. Охранителният сектор в ОДП - Благоевград бе един от най-успешните сектори и работата в него бе канализирана. Той се задържа на поста въпреки няколкото проверки, иницирини от желаещи да го сменят.

Вчера, потърсен за коментар, Любен Милев каза: Изненадан съм от решението за пенсионирането ми. От дете съм в системата. Оцелях в изключително трудни времена, защото обичам работата си. Аз съм единственият в тази дирекция, който е спечелил ръководния пост след конкурс. Пожелавам на новия директор и на човека, който ще ме смени, да ръководи сектора така, както съм го ръководил аз.

Вторият пенсиониран Митко Димитров, е един от символите на икономическото направление в служба “Полиция” при Областна дирекция на МВР - Благоевград. Той повече от 10 години заема поста заместник-началник на службата, занимавайки се с едри стопански престъпления. За нито един от двамата пенсионирани не се чу нищо за политическите им симпатии. Любен Милев бе едно от имената, което винаги се спрягаше за бъдещ директор по времето на всички смени на върха в полицейската йерархия в Благоевград. Новината за пенсионирането им изненада не само тях, но и колегите им. С вчерашните решения се слага началото на масовите кадрови промени в системата на ОДП - Благоевград, очакват се смени на полицейски началници на районните управления на МВР в Пиринско.

Снощи се разбра, че заповед за пенсиониране е връчена и на шефа на РПУ - Разлог Тома Добрев. Вчера той подготвяше помена, който ще се прави тези дни в памет на покойния му брат и бивш МВР министър Николай Добрев.


Още за: Й. Кочев   МВР   рокади   Още от: Политика

Принтирай статия
124 коментара
17 Април 2010 13:20 | Браво Данчо!
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Данчо,искам да те поздравя за това решение!
Този боклук Милев отдавна трябваше да изхвърчи от системата!
Егати и наглото и просто говедо.


17 Април 2010 13:21 | БРАВООООО!
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Браво! Успех в тежката борба с псевдо професионалисти като Милев ,който"От дете е системата",но така и не се научи да служи на обществото. Крачанов-,който благодарение на "Кондев и СО" за наша сметка мина езикови курсове. "Томата" и т.н. и т.н. Чакаме с нетърпение поредната партида "Профи", които само в собствените им очи се приемат за такива.КАКВО ПОСТИГНАХТЕ ЗА ПРОСПАНОТО и ПРОЛЕЖАНО време в системата, което ви се счита за СТАЖ, че ние ГРАЖДАНИТЕ не виждаме.ПИШЕТЕ искаме да знаем защо освен другите "облаги" до сега , ще получите като бонус и ПЕНСИЯ! Вашите резултати са само в главите ви. Пойеланията ви са НАГЛОСТ. УСПЕХИ в истинският живот.


17 Април 2010 13:21 | Състудент
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Браво Данчо,Браво Кочев!!! Праскай ги всички нагаждачи,за да помнят,кой е Й.Кочев,да видат хубаво ли е!?!


17 Април 2010 13:26 | ДО .. ОД-МВР-ГР.БЛАГОЕВГ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

..ДАВЙТЕ, ПЛЮЙТЕ ГИ СЕГА ВАДЕТЕ ИМ ОЧИТЕ... КОЙТО ИЗПИСВАХТЕ ТОЧНО ВИЕ.... НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ СТЕ ПО-КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ ОТ ТЯХ И ВИЕ СТЕ ОТ СЪЩОТО ТЕСТО ПРЕСЯТО ПРЕЗ
СИТОТО НА ПАРТИЯТА МАЙКА..


17 Април 2010 13:48 | иван
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

хаджигаев натри носа на шапков и целата гоцеделчевска мафиа в рдвр-благоевград


17 Април 2010 13:59 | 123
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Не виждам нищо странно в тези заповеди.А и няма за какво да се сърдят потърпевшите.Щом са за пенсия , да излизат.Не мислят ли за младите , които са без работа и чакат , някои като тези да освободят място за работа.Жалко за Димитров , че не осъществи мечтата си да оглави сектора , в който работи.Поздравявам министъра /защото знам , че това е негово решение , а не на Кочев/ за това решение и вярвам , че ще пенсионира всички , коита са за пенсия.КОЧЕВ ДА СИ ПОМИСЛИ ХУБАВО КОЙ ЩЕ ПОСТАВИ НА ТЕЗИ МЕСТА.


17 Април 2010 14:37 | независим
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Най после да махнат ОКТОПОДА от служба .Стига ти толкова Милев.Нямаго Владо Димитров да те пази.


17 Април 2010 14:46 | НОНИ-1
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Браво на новия Директор, така трябва по ред на номерата над 25г вънка стига им толкова.Нови хора нов морал а за Милев трябваше много отдавна да си тръгне, той е нагъл и има лош авторитет.Евала на ръководството.


17 Април 2010 14:51 | Изпечен
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Абе тоя Милев беше най големия НАГАЖДАЧ на всички власт имащи.Стига го величайте.Най после му дойде времето.


17 Април 2010 14:53 | до 123
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

.. Димитров беше прекалено умен, за да оглави сектора за някакви смешни 100лв. + към заплатата и пет минути слава. Чест и уважение, Г-Д ДИМИТРОВ.


17 Април 2010 14:57 | инспекторат
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ауууууууу.и защо така??? лелееееееее
горките.ами сега???????????? ако не са крали достатачно,няма да имат парички за папкане.хахахаха.ще си проличи.


17 Април 2010 15:05 | до инспекторат
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

.. на теб ти личи, че си много тъп.. какво да им проличи, бе.. цял живот на топло, яка пенсия и 20 заплати ... а ти какво си постигнал.. навратиха им шапките


17 Април 2010 15:33 | сл
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Сигурно половината от вас въобще не ги познават пенсионираните като служители и не знаят как са си вършили работата, но само коментирате, колкото да си чешетете езиците! Отново субективни, а не обективни действия в МВР!!!


17 Април 2010 15:36 | Томата
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Томата Добрев е нагаждача тука.От командир на ракетен дивизион-под.32410 в Разлог в гранична полиция и после начело на РПУ Разлог.Търсете грешките.Дали дългата ръка на Партията не го е подкрепяла през цялата кариера.


17 Април 2010 15:41 | Манушкин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Томата е наш кадър,от Тешово,но бачевски зет.Като командир на ракетния дивизион в Разлог никога не е крал(ние фатмаците крадяхме и за него),после правехме Делчо Спасов.


17 Април 2010 16:09 | един от полицията
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

трябва всички които Владо Димитров ги сложи на хубави местенца да си ходят .
Юристконсулката Янева -Спасова също да си ходи.Надута е като патка.А инак смърди от километри.Дебела комунистка.
И другите не ги бавете.


17 Април 2010 17:50 | с
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Добрев е добър


17 Април 2010 17:56 | Пидов
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Разбира се,че г-н Добрев е добър професионалист.


17 Април 2010 18:06 | засегнат
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

е--- Милев нас като ни пенсионираха безвреме, ти каза че нищо не си знаел.А да видиш хубаво ли е.


17 Април 2010 18:12 | познавач
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ей,дежурни драскачи от ГЕРБ,вие сигурно сте стотици,защото навсякъде по всички форуми личи "ЕЗИКЪТ" ви.Злоба,каквато може да роди главата на една балка,простотия,която издава неграмотност! Страх ме е ,че червеите ще изядат червата ви още докато се броите за живи! Много от вас не познават Милев,човекът не казва нищо лошо,а вие си драскате простотиики.Нека да е жив и здрав! Той е кадърен, и със знания и твърд характер ,ще продължи живота си.А Кочев.....не искам да съм на неговото място!След време ще се усети като човек-изтривалка и ще му бъде кофти,ще живее с гузна съвест............Съжалявам го искрено!


17 Април 2010 18:14 | служил при томата
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

тома тома аааааааааааааа крайно време беше да те махнат . служил съм при теб знаем що за човек си , извинете безкрайно глупав боклук. Ако не беше брат ти / лека му пръст / едва ли ще ше да мръдеш по далеч от миялното в някое поделение
. КЛАТИ МИ СЕ РЪКЪТА - цитирам изрази пред строя , които много хора ще потвърдят войници и офицери


17 Април 2010 18:39 | Stoni
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Да си кажа тежката дума..
Това е номер на другарите, чиято цел е да отговорят на исканията на обществените настроения и така да си запазят контрола във ведомството прз скритите си кадри.
Планомерно повишаваха рейтинга на батето през медиите, изнесаха го и скриха в софия и поставиха кочев, който се е съгласил да бъде изтривалка в очите на глупавата част от другарите и техните мекерета. Започват преструктуриране и пренареждане за трети път след 89 година. Тези престъпници няма да се спрът пред нищо и ако нямаше всободна медия през интернет одавна да са в контранастъпление.
Е, днес не е така и света е широк а от него можем да следим локалното им гърчене и да свеждаме на онези които имат право да знаят ка се управлява с парите им.


17 Април 2010 20:02 | яяяя
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

до пидов а бе тип ти си от тъпите парчета на томата и титянката бил добър ама бифш военен


17 Април 2010 20:05 | яяяя
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ама професионалист бил г-н добрев няма що под диктофката на мълио крачанов човека белещ ябълки по цял ден


17 Април 2010 20:15 | Плондер
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тоя се е издул като плондер!
А какво слабо момче беше!
Така става с хора,на които им е даден голям кокал.
Няма вече кой да излиза в отпуск за да лепи предизборни плакати на БСП!!


17 Април 2010 21:01 | Поли-Аса
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Абе от с. Пирин все такива кавалджии ли са?


17 Април 2010 21:03 | До познавача
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Браво ПРИЯТЕЛЮ, тези които пишат за Милив нито го познават нито каквото и да било от неговият живот и израстване в кариерата.Това са хора АКО им зададеш въпрос познаваш ли Бойко Дункин и те ще ти отговорят че са първи приятели?Направете си сметката за т.н. драскачи в този форум. Аман от БОКЛУЦИ които непознават хорат в този град.......
Престанете да ПИШЕТЕ глупости по адрес на даден човек като стоите с разни измислени имена КАТО СМЕЛЧАЦИ ПИШЕТЕ ИСТИНСКИ ИМЕНА.


17 Април 2010 21:08 | БРАВО
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Л.МИЛЕВ НЕ ТЕ ПОЗНАВАМ,НО ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ ЗА МЪЖКОТО ПОВЕДЕНИЕ В ТАЗИ СИТУАЦИА- БРАВО И ЗНАЙ,ЧЕ ТОВА НЯМА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДЪЛГО И ТЕЗИ МЕКЕРЕТА,КОИТО СЕГА ПОГОЛОВНО УВОЛНЯВАТ,НЕЗНАМ КАК ЩЕ ГЛЕДАТ ХОРАТА В ОЧИТЕ,НО НЕКА ГОСПОД ГИ СЪДИ,БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ!


17 Април 2010 21:22 | Дизайнера
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

г-н Милев е голям професионалист,той толкова професионално уреждаше криво и съкато,че има пари за няколко години напред а и сега още ще получи.Той с поглед разбираше кои става и кои не става за неговото РПУ,за това трябва да имаш професоинално око,колко жалко сега цената за прием в РПУ Благоевград ще падне.Успех в цивилния и мрачен живот.


17 Април 2010 21:24 | яяяя
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

тука няма драскачи а това е написано от хора които познават тоя тиквар милев разбрали бе познавач ти си сигурно от тези които са на някоя чантаджииска служба и сега трепериш така е нали бе коматар ???????????????????


17 Април 2010 21:26 | 11111
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Плондер написа:ама професионалист бил г-н добрев няма що под диктофката на мълио крачанов човека белещ ябълки по цял ден


17 Април 2010 21:30 | 11111
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

в черния списък и полицай №2 на Разлог М. Крачанов тъпо копеле което кадрува толкова години минете в разлог ипитаите за него хората и те ще ви кажат пълен нещастник и исползвач назначи сумати простаци


17 Април 2010 21:55 | Мицин
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Тома Добрев е качествен човек.Нито сте му помогнали,нито сте му навредили.Няма да му вземете нито акъла,нито ръцете.Благодарете му за добрата служба и му пожелайте да е жив и здрав.Той го заслужава.Нека следващия да е по-добър от него.За мен той винаги ще си остане Началник Щаб на под.32410 гр.Разлог.


17 Април 2010 22:54 | народа
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Всички корумпирани полицаи предимно рожба на комунизма-социализма,както и техните протежета, трябва да бъдат уволнени,Ако искаме да има нормално работеща полиция,която да съблюдава изцяло и само закона,за да бъде в полза на народа си,и за да издигне авторитета си,Не всияки са такива има и много честни и кадърно работещи хора там,Крайно време разума да надделее


17 Април 2010 22:56 | з
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

милев беше стабилен началник но се взе много на сериозно и започна да си реди хората кой докара от симитли ,кой направи инспектор със специален конкурс за назнчаване , на кой го спаси да него отстранят от работа заради истинската му диплома за више обрзование.а сет.га да ги видим , като го няма как ще я караме А , милев си добре за него подсигурил се е


17 Април 2010 23:01 | Дечо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

123 написа:Не виждам нищо странно в тези заповеди.А и няма за какво да се сърдят потърпевшите.Щом са за пенсия , да излизат.Не мислят ли за младите , които са без работа и чакат , някои като тези да освободят място за работа.Жалко за Димитров , че не осъществи мечтата си да оглави сектора , в който работи.Поздравявам министъра /защото знам , че това е негово решение , а не на Кочев/ за това решение и вярвам , че ще пенсионира всички , коита са за пенсия.КОЧЕВ ДА СИ ПОМИСЛИ ХУБАВО КОЙ ЩЕ
ПОСТАВИ НА ТЕЗИ МЕСТА.
Абсолютно верно!!!!


17 Април 2010 23:30 | хахаха
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Тома Добрев е пален боклук и некадьрник!След него и подлизуркото Малин Крачанов трябва да баде изхварлен!Това са хора без морал и етика!


18 Април 2010 00:03 | Айде стига глупости-2
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Днес министър Цветанов представи новия в.н.д. директор пред състава на дирекцията
Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов представи пред личния състав на дирекцията новия директор на ОДМВР-Благоевград. Министърът изтъкна, че е доволен от досегашната работа на дирекцията, но подчерта, че винаги има още какво да се желае в работата за противодействие на престъпността. Той изтъкна, че са необходими още по-решителни действия в борбата срещу икономическите престъпления, наркоразпространението и контрабандата. Министърът подчерта, че стои твърдо зад служителите на МВР и ще защитава интересите им, но същевременно всички трябва да отчитаме икономическата условия в страната.
Министър Цветанов благодари на благоевградските полицаи, разкрили извършителите на заливането с киселина на двете студентки. Гражданското общество вчера в Благоевград показа позицията си спрямо това тежко престъпление, което бе разкрито благодарение на бързата и професионална работа на служителите на д


18 Април 2010 00:04 | Айде стига глупости-3
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Министър Цветанов благодари на благоевградските полицаи, разкрили извършителите на заливането с киселина на двете студентки. Гражданското общество вчера в Благоевград показа позицията си спрямо това тежко престъпление, което бе разкрито благодарение на бързата и професионална работа на служителите на дирекцията. Обществото дава ясни сигнали, че вярва в полицията и това доверие трябва да се гради с действията на всеки редови служител.
Гл. инспектор Йордан Кочев е роден на 13.03 .1957г. в Благоевград и работи в системата на МВР от 1985г. Преминал е през различни структури и служби на МВР - 9 години е работил в “Човешки ресурси” и 6 години като началник Група „ Миграция” при ОДМВР. Женен, с три деца.


18 Април 2010 00:05 | Айде стига глупости-4
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Гл. инспектор Йордан Кочев е роден на 13.03 .1957г. в Благоевград и работи в системата на МВР от 1985г. Преминал е през различни структури и служби на МВР - 9 години е работил в “Човешки ресурси” и 6 години като началник Група „ Миграция” при ОДМВР. Женен, с три деца.
Пресцентър на МВР от 19 март т.г.


18 Април 2010 00:09 | Айде стига глупости-5
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

А останалите 10 ГОДИНИ от полицейският стаж /общо 25 години/ за г-н Кочев, познайте в коя служба е работил.
Подсказка: Една дето завършва на ... сигурност!
Айде знаем се.
Ама болшинството дето пишат тука са с полирани мозъци, дечурлигжа някакви...


18 Април 2010 00:56 | банско
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

всичко до тук добре,а какво става с доносника от РПУ Банско Кондев-пак нищо.Този първо трябваше да го пенсионират,дано се осетят по навреме и за него и да си сложат някой местен-тамошен кадър.Кондев най-накрая трябва да излезе в пенсия,идея си нямам защо още го държат.Крайно време,дано новият директор в Благоевград се осети и да го махне тоя нехранимайко.


18 Април 2010 07:50 | феликс
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

За интелекта който притежава лицето Милев висотите на кариерата които достигна направо са невероятни!Сега в тази криза ще хапне и 20 заплати , което си е солидна сума , след това ще си намери една тояга и ще си сложи шапката на нея !


18 Април 2010 09:02 | до познавача
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Дано си възрастен човек,че ако си от нашето младо поколение което искаме промяна направо ще ме е срам за теб.Трябва навсякъде да се пипне,защото младите заминаваме в чужбина от такива ,,незаменими" кадри.Хайде стига дайте шанс и на младите,да свикнем и ние.Браво ГЕРБ!!! Дайте шанс


18 Април 2010 09:39 | тоти
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Лицето Милев да си ходи на село Пирин да пасе патки.


18 Април 2010 09:45 | ШАНЕЛ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Абе тоя Милев мислише, че службата му е бащиния айде вънка.Колко кандидати за работа прецака а кажете бе отворени , където го защитавате.Отдавна да са го махнали тоя боклук.


18 Април 2010 10:50 | ГЕРБ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Само реформа и пак реформа! Време е да се даде път на младите и амбициозно кадри в държавата ни! А на пенсионираните- Честита им забрава! Сбогом и спокойни , мижави старини!


18 Април 2010 10:53 | до г- Милев
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

АМИ СЕГА? НА КЪДЕ ЩЕ ПОЕМЕТЕ ? КЪМ С. ПИРИН ИЛИ С. ЖЕЛЕЗНИЦА? СКОРО ЩЕ БЪДЕТЕ САМО ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА НА ВЕДОМСТВОТО И БЪРЗО, БЪРЗО ЩЕ ВИ ЗАБРАВЯТ КОЛЕГИТЕ, КАКТО СЕ СЛУЧВА С ВСИЧКИ ПЕНСИОНИРАНИ! УСПЕХ!!!


18 Април 2010 10:57 | коментар
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Леле, как се е уял този г-н Милев.Помня го от преди 15 години. Беше не повече от 60 кг. Е, няма да усети кризата много силно. Има доста запаси от сланина в наго!


18 Април 2010 13:07 | бъдеще
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Крайно време да си ходи и А.Кондев.Цял живот с жена му са на аванта и където има свободно шефско място е за тъпата банкерка.Много народ в Разлог ги ненавижда! Вън от община Банско на Кондевия доносник.


18 Април 2010 16:08 | пумата-
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

познавм г-н ДОБРЕВ като изклу4ително 4естен 4овек и голям професионалист но на бабуджере не приляга . голяма загуба за МВР .ТАКАВ 6ЕФ НА МВР НЕ ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА ,


18 Април 2010 16:26 | до бъдеще
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

нема банскалии в скоро време да се отървете от Наско Кондев, оти го брани депутато. а он си връща дека Наско го бранеше по рано кога единио беше кмет а другио районен начабник у Разлог. сега да видиме дали верно че излезе дека друг приятел на татарски че стане пак районен.


18 Април 2010 16:29 | СЛУЖИТЕЛ ПРИ ТОМА ДОБРЕВ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Най-некадърния началник оглавявал полицейското управление Разлог, липса на всякакви оперативни, ръководни и организационни качества. Бившия кучкар който отговаряше за 12 кучета с по-голямо звание от самия него в ГПУ Г.Делчев, застана на чело на Полиция Разлог, смехотворен и жалък с злобните му интриги направи РПУ Разлог на последно място по каквито и да е показатели, с неговите нарицателни към служителите - порове, чукове и най-вече-- от тоя нищо не става, турите си го на к..а и какви ли не цинизми го превърнаха в едно жалко посмешище което излагаше авторитета на покойния му Брат.


18 Април 2010 16:34 | шеф
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Прав си Пума, прав си и ти до бъдеще. Томата си отива точно защото Татарски го мрази яко и сега си връща и за това дето едно време на изборите ако Румен Кондев не се беше продал и минал на негова страна, Томата шеше да спечели и стане кмет на Разлог. А вече се чу за новия районен началник, ама що не видат че и той е за пенсия одавна.


18 Април 2010 16:50 | Някой
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ех,завиждачи такива,ще се пръснете ако не излобеете,тия хора са работили здраво за това пенсиониране,злобари обаче много и такива дето са неуспели или разни лизегъзци.Чететете и се пукаийте от яд,сега някои са с по 20заплатки в джоба,а други с пръст в ...и така ще си останете некадърници.сега сте силни,а преди-марширувахте и пак ще марширувате пред същите хора,защото сте малки гниди,всички злобари ТУК.Честито на пенсионираните и на добър час занапред и да си харчите паричките както искате,вие пак ще респектирате и по-добре ,че сега ви говорят,отколкото да не сте обект на разговор,това значи че мн ви завиждат и че засъжаление има мн некадърници,които чакат само да стоплят нечий стол. Честито пак и на добър час!!!!!!в тази дирекция , в която сте работили всеки си е получил заслуженото,дано и тези след вас да са достатъчно умни и неотстъпчиви:)))


18 Април 2010 16:56 | СЛУЖИТЕЛ ПРИ ЧИЧО ТОМА
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

НАЙ-НЕКАДЪРНИЯ НАЧАЛНИК, ПЕНСИОНЕР ПОСТАВЕН НА ОТГОВОРЕН ПОСТ, СТАНАЛ ЗА ПОСМЕШИЩЕ И ПОДИГРАВКИ ОТ КОЛЕГИТЕ СИ, ДОКАРАЛ РАЙОННОТО НИ ДО ПОСЛЕДНО МЯСТО ОТ БЕЗХАБЕРИЕТО И ЛИПСАТА НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ ОТДАДЕН ИЗЦЯЛО НА ИНТРИГИТЕ И ЗЛОРАДСТВОТО БОС И ПРОСТ ПО КРИМИНАЛНА, НЕ МОЖЕЩ ДА РАЗГРАНИЧИ ОПЕРАТИВНО ДЕЛО ОТ ПРЕПИСКА НА ДОЗНАНИЕ, ПРОВАЛИЛ НЕКОЛКОКРАТНО ОПЕРАТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ И КОМБИНАЦИИ. НАЙ-УСПЕШНИЯ КАДРОВИ ХОД С НЕГОВОТО ОТСТРАНЯВАНЕ ОСВЕН, ЧЕ ПРЕЧЕШЕ ПО КРИМИНАЛНА ВЗЕ ДА ПРЕЧИ И НА СЕБЕ СИ, БОН ВОАЯЖ Г-Н ДОБРЕВ СМЕЯ ДА ВИ ЗАЯВЯ, ЧЕ ОРЕЗИЛИХТЕ ФАМИЛИЯТА ....


18 Април 2010 17:05 | ОООЛЛЕЕЕЛЛЕЕЕЕ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ПАВЛЕЕЕ, ПАВЛЕЕЕ... ПАВЛЕ АНДОНОВ... БЕГАИ ОТ РАЗЛОЧ... КЕ ТИ СТАНЕ ТЕЖКООО...КЕ ЧЕ ЧИНИШ, ДЕ ЧЕ ТОПИШ, НЙТЕ ЗНАЕМ..ПАВЛЕЕЕ...


18 Април 2010 17:10 | дядо тома!?!?...
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

елеее.....елеее...томето с намазани счи, томе за чии стана полицай че ти и за военен не ставаше кат офицер бе кръгла нула.


18 Април 2010 17:31 | колега 007
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Всяка статия свързана с кадровите промени во ОД-МВР -гр.Благоевград предизвиква лавина от коментари на действащи и бивши служители. Но да ми обясни активистите: Вие какво сте направили, какво правите и какво ще направите в за благото на народа. Съжалявам действащите служители защото бездействие и алабалъщината им ще бъде по-малко възнаградено. С новите промени няма да получите + 20 заплати и вместо да си губите времето в плюене и обиждане тичайте да се наредите на опашката за пенсиониране.


18 Април 2010 17:48 | шаман
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Сънувайте БОЙКО БОРИСОВ.няма заспиване.


18 Април 2010 17:48 | гледам и невярвам ТОМАТА
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

дългогодишен оперативен работник съм в РПУ Разлог, по слаб началник от г-н Добрев не съм срещал, но и по-голям интригант и злобен човек също, неколкократно съм присъствал в канцеларията му как с телефонни разговори с началници е говорел срещу колеги... знаеш ли какъв си взел при теб...от тоя нищо не става...тоя ще ти създава проблеми и тн. А г-н Добрев ясно виждаше, че тези злословия олицетворяваха него, не можеше да се справя със служебните си задължения и задачите поставени от ръководството, некомпетентността го правеше злобен и подигравателен спрямо колегите, оперативките му бяха пълен резил а най-лошото е, че развали авторитета на много кадърни служители, дойде с авторитет и го приехме с радост преди две години, но за година пролича пенсионерската меланхолия, липсата на хъс, за работа и бързата преумора в организационно и оперативно отношение би трагедия, отдаде се на интригите и създаваше напрежение на повечето като умишлено ги проваляше в професионално развитие чрез обаждания


18 Април 2010 17:53 | ла бамбааааа
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

милев вече си е намерил работа.на симитли на плажа ще е охрана лятото.завиждайте му:)


18 Април 2010 17:56 | симитли
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

и ще ходи на поли на свиждане в затвора.нали си бяха дружки


18 Април 2010 18:21 | ДОБРЕВ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Началникът на РПУ - Разлог, Тома Добрев, е пенсиониран в петък. Според него това е политическа чистка, "Свикнал съм да ме уволняват още от 1990 г., така че не е голяма трагедия", каза Добрев. Очаква се той да оглави БСП в Разлог и евентуално да се бори за кметския стол догодина.------------------------
ДОБРЕВ, НЕ СЕ ЛИ ВИДЯ ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ, ПЪЛЕН ПРОВАЛ КАТО АРМЕЙСКИ ОФИЦЕР, ПРИНИЗЕН НА КУЧКАР В ГОЦЕТО, НЕКАДЪРЕН НАЧАЛНИК В РПУ РАЗЛОГ, ПРОВАЛИ И БСП В РАЗЛОГ.


18 Април 2010 18:31 | ааа
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Много интересно се получава.Дори Велчев при Цв.Ризова или не знае да се изразява или нарочно престъпниците са на свобода.Твърди,че ОКТОПОДА означавало,че престъпниците имали връзка сас всички власти и даже били засечени разговори на ПРЕСТЪПНИЦИ с магистрати,следователи,съдии,полицаи и т.н.Какво означава това?Някой профисионалист може ли да ми обясни?Това разговори с ДОКАЗАНИ престъпници ли са(защо тогава не са осъдени)или са заподозрени лица(защо тогава гл.прокурор си позволява подобни квалификации за не осъдени граждани)?


18 Април 2010 18:45 | Поли
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Лицето Милев,не на плажа а в градската баня.


18 Април 2010 18:47 | г-н ДОБРЕВ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

г-н ДОБРЕВ, ще ми липсвате много, ще ми липсват вашите весели и емоционални оперативки, няма кои да ни разсмива, ще ни липсва вашата компетентна оценка кой за какво става и не става, ще ми липсват вашите некадърни резолюции вашата оперативна подготовка, но г-н Добрев най-много ще ни липсва вашата злоба, да злобата ви и интригантството, но всичко ви прощавам защото вие като най-некадърния началник провалил районното ни управление влязохте в историята, за което не бива да се самосъжалявате, ние ви съжаляваме още в първите няколко седмици на вашата агония като началник разбрахме, че за нищо не ставате и ще има само лоши неща по нас, г-н ДОБРЕВ некадърни хора няма в това управление където вие почивахте и трупахте допълнителен пенсионен стаж, там всички са полицай, а вие не сте и не трябваше да ставате въобще началник защото изложихте фамилията си, колко оперативни разработки провалихте, колко дознания пропаднаха станахте за смях дори и в София с липсата ви на професионализъм. Ех ТОМА...


18 Април 2010 19:11 | Stoni
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

За Разлог Кръстев става за началник на този етап но страхът му е в малко повече от нужното и възможностите. Краси, вземи се в ръце и до няколко месеца ме опровергай за мнението ми и пътя ти е отворен.


18 Април 2010 19:38 | още един месец колега
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Колеги полицаи от РУ-Разлог и граничари представяте ли си в момента какво му е на г-н Добрев? ,,Той винаги е бил някакъв фактор в МВР или МО , пък дори и само заради фамилията си и сега изведнъж НИКОЙ! Аз също съм му бил колега и го намирам за не дотам коректен, но считам че първите му години като пенсионер ще са достатъчно психологическо наказание за него и за това ви призовавам да спрете с обидите ,упреците , нека не падаме на неговото ниво и се опитаме да му простим за грешките спрямо нас! Пожелавам му здраве и да бъде добър човек за в бъдеще,,да гледа по свежо и да не забравя ,че догодина може да се кандитатира за кмет на Бачево например!


18 Април 2010 20:30 | Хелксине
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

По принцип е добре тези ,които имат навършени години за пенсия да отстъпят на младите.След петдесетата година хората вече не са мотивирани.Това е доказано с психологически изследвания.


18 Април 2010 20:31 | Стони
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

и внимавайте...много от постингите тук акцентират на некомпетентността на Добрев и хитро прокарват мисълта, че неговия брат е бил достоен и незнам какъв си а именно злото в центъра си идва от там през него... томата е една пионка на голямото рушително бсп/бкп/дс/кгб/другарите, които са служители на путинистите и имперские апетити на руские престъпници, които си пазят идола на централния площад а той е другата страна т.е сянката, отцепника ..


18 Април 2010 20:33 | 1234
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Колеги-журналисти, вземете прочетете ЗМВР-вижте кой назначава и кой освобождава от служба ръководители с ранга началник отдел/РУ/група и тогава пишете.Там пише, че това е министърът.
Аман от неграмотни писаници.


18 Април 2010 20:39 | Стони
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Защо така с червено ми оцветявате постингите..нима това не е истина и нима комунистите не са идолопоклоници и служители на злото?
А по чие предложение се правят от министъра тези назначения и уволнения?


18 Април 2010 20:45 | До Стони
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Всеки има право на мнение.


18 Април 2010 20:54 | лъжманин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

11111 написа:в черния списък и полицай №2 на Разлог М. Крачанов тъпо копеле което кадрува толкова години минете в разлог ипитаите за него хората и те ще ви кажат пълен нещастник и исползвач назначи сумати простаци
и последно брачеа му в дежурната дед 4 служби смени.


18 Април 2010 21:00 | Стони
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Моето не е мнение а твърдение и посочвам фактите. Не е ли факт мавзолея и мумията на който се молят православните комунисти и леви социалисти? А в Библията е казано, че неможе да се служи на два господаря...щом те служат на него, значи не служат на Бог а който не служи на Бога, съвестта си, сърцето си, значи служи на отцепника...тогава отцепника е този, който са препарирали в мавзолея а църквата ползват за параван за да лъжат слепите.
Ние трябва да откриване тези дяволски слуги по нашите земи и да се справяме с тах с негова помощ и в Негово име. Ето аз съм се научил да ги разпознавам и се опитвам да ги показвам на всички и те няма как да ме спрът да го правя и ще бъдат разобличени, извадени на светло а това е най страшното за тях, слугите на тъмнината, мрака...плевелите, троскота на слънце умира и спира да изсмуква соковете на дървото на народа ми.
Бог да ни пази, защото когато змията умира хапе като полудяла. Гог да прости Качински и неговите приятели..


18 Април 2010 21:43 | До Стони
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Пази ,Боже,сляпо да пропише!


18 Април 2010 22:08 | Достоен
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Милев стига ти толкова.Ояде се много.


18 Април 2010 22:08 | Стони
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Незнам кой е бил слепия и на кого очите най престъпно са му били връзвани за да може да вижда?
Е, както видяхте Бог си знае работата и най накрая всичко и всекиси намира онова, което му се следва.
Ако искаш да ме обориш си напиши името и ето ще можем да говорим открито...защо се срамуваш...от себе си ли или от постъпките ти...може би и от двете?


18 Април 2010 22:11 | Дани
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Всичките над 25г служба да си ходят.Трябва реформа.Пожелавам всеки петък по 5 човека вън .


18 Април 2010 22:15 | Енчо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Искам лапача Милев да го видя, кой сега ще командва.


18 Април 2010 22:21 | Стони
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Точно така Дани. Това е решението и освен реформа, която всъщност трябва да е и реформация и то не само в МВР а изобщо на държавата да се постави начало от млади и независими хора. те могат да си направят държавата еропейска с такива норми и цености, такива каквито други страни като нашата почти успяха след съветския гнет и социалистическата зараза на 20 век.
Когато полагахме основите на полицейския синдикат една от основните точки беше тази...всички с стаж над 25 на полето. Стига им толкова. Не са нужни и за нищо нестават...доказали са го.
Сега онези, които бяха против СФС са го наяхали за да се спасяват през него...но имаме контрола над основните играчи и те са с позитивна енергия и ако се реши да се реже в МВР ще подкрепят реформата и няма да оказват съпротива. Само воля трябва а такава е трудно да се намери управляващите, защото те трябва да отрежат от себе си.
Боли, мнооого боли но когато всичко е загнило...решението е импутация а когато главата е гнила???????????


18 Април 2010 22:30 | още един месец колега
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Моля ви простете и не цапайте професионалистите и останалите с една боя !Престъпниците толкова не ги плюят,,,,


18 Април 2010 22:39 | Стони
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Незнам дали от другите бои има престъпници но съм убеден, че от червените няма чисти...
Бил съм полицай над 17 години и все наблио за да го знам лично...така, че няма смисъл да ми се разправят приказки за добри андрешковци..


18 Април 2010 22:44 | of.r
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Г-н началник на ГПУ / от който град си предположиш че си / представяш ли си какво те чака ако те сменят и теб? спокойно теб не те познава цялата община/от Корница едни приказваха за,,,/ но не се доизразиха,,,,


18 Април 2010 23:27 | Дани
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Трябва млади хора да поемат властта.Такива ,като Милев вънка час по скоро и да им честито та да почерпят. Това е хубаво да си вземат по дълго пенсийте.


18 Април 2010 23:46 | Stoni
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ако се пита от мен...бих ги лишил от 20-те брутни заплати и пенсиите бих им ги направил минимални. Това са заслужили да имат, това ще получат.


18 Април 2010 23:50 | СТОНИ СТОНИ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

От Пазарджик те помля в една рота бяхме, никакъв полицай не беше, просто лаладжия, изритаха те щото се оплете в собствените си интриги провали се, провали се и в чужбина като емигрант, провали се и във полицейския форум, помниш какво ти казаха колегите когато излизаше от управлението, аз бях там и ще ти го напомня, - не си наред с нервите момче ходи се лекувай...Стони що не си чешеш крастата с нещо друго, а остави ни полицейските проблеми на нас полицаите, та ти не си и Българин просто си поредния провокатор какъвто бе и в управлението. Стони помниш ли последната седмица преди да завършим СМУ какво ти каза ротния, че от теб полицай няма да стане ето и така стана.


18 Април 2010 23:59 | ченгето
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Колеги Стони е провокатор и манипулатор няма нищо общо със полицейския синдика.
МОЛЯ НЕ МУ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ!!!


19 Април 2010 00:06 | ...
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

.АБЕ ВИЕ УТРЕ НЕ СТЕЛИ НА РАБОТА..АЙТЕ ПО ЛЕГЛАТА КАКВО СТЕ ПОЧНАЛИ СТОНИ ТА СТОНИ


19 Април 2010 09:59 | до Стони
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Абе момче, ти от кога не си си пил лекарствата, бре? Почни редовно да си ги зимаш, а най арно оди пак при докторо да те види и да ти ги смени ако требе.


19 Април 2010 10:13 | до Милев
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Сбогом Милев! Стига ти толкова! Вече си в архива! Спокойни старини!


19 Април 2010 10:16 | До Стони
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Стони,Стони,що ли още спиш? Хайде, събуди се! Без теб е пълна скука.Впрочем ,какъв е адреса на ротния ти от Пазарджик? Искам да му изпратя картичка с поздравление . Той си е диагностик.


19 Април 2010 10:24 | 123
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Колеги от форума , не забелязвате ли , че когато има статия свързана с МВР-БЛ има най много коментари.Защо ли?


19 Април 2010 11:58 | Василев
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

За мен г-н Добрев е добър - първо човек а след това и професионалист. Да от всичко написано си проличва, че както винаги злобата и омразата в България са движеща сила, тя за съжаление е начин за живот на някой хора. Но такъв е живота, какво да се прави!!!


19 Април 2010 12:01 | Хелксине
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Много просто ! Когато нападаш някой ,който е над теб в иерархията,започваш и ти да се чувстваш важен, макар и анонимен. А, на доста хора им е писнало от състоянието на полицията в тези времена!!


19 Април 2010 12:13 | До ПСИХИАТЪР
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Бихте ли поставили диагноза на коментараджиите ? Но по групи.Аудиторията е разнообразна ,но общото е,че доста хора имат проблем.


19 Април 2010 12:14 | СТОНИИИИ.....
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ЕЕЕ...СТОНИ ОЩЕ СИ СИ СЪЩАТА ЛАТЕРНА, КОМПЕТЕНТЕН ПО- ВСИЧКО, И ТУК ЛИ ВЗЕ ДА СТАМИШ КАКТО СПАМЕШЕ В ПОЛИЦЕЙСКИЯ ФОРУМ, КАКВО ДОПРИНЕСЕ В В ПОЛИЦИЯТА, КРЪГЛА НУЛА СИ С КОМПЛЕКСИ КОИТО ИЗБИВАШЕ С ДОНОСИ. КВО НАПРАВИ В ЧУЖБИНА АКЪЛ ЛИ ТИ НАЛЯХА ТА ТИ ЩЕ СИ МЕРИЛОТО НА КОМПЕТЕНТНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, КАКВА СМЕХОТВОРНА И ЖАЛКА КАРТИНКА СИ, РАБОТИХ С ТЕБ 11 ГОДИНИ. НИКОГА НЕ ИДВАШЕ НА ВРЕМЕ ЗА РАБОТА, ВЕЧНО ПАРИ НА ЗАЕМ ВЗИМАШЕ, НЕУГЛЕДЕН ВЪНШЕН ВИД, ЛИПСА НА ХИГИЕНА, НО НАЙ-ЛОШОТО БЕ, ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА НАРЯД СЕ КРИЕШЕ ОТ ХОРА НА КОИТО ДЪЛЖЕШЕ ПАРИ, КОЛКО КОЛЕГИ ЗАВЛЕЧЕ, И НА КРАЯ ТЕ ПРИНУДИХА ДА НАПУСНЕШ, ЗА ТОВА ОТИДЕ В ЧУЖБИНА, СТОНИ, СТОНИ, ОЩЕ СИ МИ ПРЕД ОЧИТЕ,
КОЛЕГИ И ГРАЖДАНИ НЕ ВЗИМАЙТЕ ПОД ВНИМАНИЕ ПИСАНОТО ОТ СТОНИ, ВЪПРОСНОТО ЛИЦЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С ПОЛИЦЕЙСКИЯ СИНДИКАТ, ПРИНУДЕН ДА НАПУСНЕ ПОЛИЦИЯТА ПОРАДИ МАСОВИ ЖАЛБИ ОТ ГРАЖДАНИ И КОЛЕГИ ОТНОСНО БЕЗРАЗБОРНО ВЗИМАНИ ЗАЕМИ!!!
СТОНИ И АЗ ТИ ГО ПИША, ГЕНАТА. ПИЧ НЕ СИ УРЕД, ПЛАШИШ МЕ, ВЗЕМИ МЕРКИ ОТ ВРЕМЕ.


19 Април 2010 12:30 | до Милев
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Г-н Милев, много жалко за падението, което получи по право! Всички около себе си уреди, и жена си в психиатрия вкара, само не можа на себе си да помогнеш! Сега и адвокат не можеш да станеш, защото си некадърен за такава конкурентна работа. А и на 1 лекция в Университета не си бил.Знаеш ли, можеш да правиш едно нещо много добре- Да си окопаваш дръвчетата на с. Железница. Успех!!!


19 Април 2010 12:58 | г-н ДОБРЕВ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Работих с вас в ГПУ Г.Делчев, но виждам, че това което правехте в ГПУ сте продължили да прилагате и сред колегите от РПУ Разлог, малко са хората които останаха с добри спомнени в Гранична Полиция от вас, оставихте образ на некоректен и комбинативен човек, подиграващ служителите и използващ както виждам същите цинизми, вашия престой в ГПУ Гоце Делчев бе абсолютно безполезен, за това още на първия месец ви повериха и така не ставащите за нищо четирикраки приятели на човека. Да г-н Добрев ние не ви взимахме на сериозно, нито интригите ви, нито квалификациите които правехте за нас, командир на полк дошъл в Граничен Участък да отговаря за 9-10 кучета, явно това се е насъбрало и тези комплески сте ги избили на колегите в Разлог, много лошо г-н Добрев дано намерите начин поне в Разлог да си изгладите отношенията с колегите в оставащия ви месец, това са сериозни професионалисти а не четириногите ви другари от ГПУ, и накрая една молба, голям лъжец сте станали, не лъжете не е хубаво,повярвайте.


19 Април 2010 16:25 | Стони
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Добро утро граждани и добро утро милиционери :)))
В родината ми по принцип са останали 3 редки вида същества. Най общото между първите два е цвета им. Червен е, социалисти, сатанински:)))
В тази група влизат всички номенклатурни кадри, служители от висшата администрация в областта и техните подлоги. Подлогите са многобройни приосяци нагаждачи към силните на деня, безволеви мекотели, които са готови на всякакви свирки за да заслужат подаянието от господарите си, безморални обазувания на човешкия род, загубил се в празното пост-социалистическо пространство. Наред с тези са и милиционерите, техните пазители и охранители от изтрадалия народ,които са една малка част останала и запазила се нормална.
На нейния гръб тези престъпници продължават да съществуват и с нейната уста и ръка да просят пари от последния си Бог на, който привидно се кланят а това са европейските данакоплатци. Те тях ги имат за божи кравички и смятат да ги издоят докато има какво да цицат. Лицимерни и двулични какт


19 Април 2010 16:33 | Стони
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

..като винаги през последните 65 и повече вече години. Началото си водят всъщност от началото на века, от и през един от видните сатанисти, на името на който все още е кръстен най големия областен град. По това се познава доколко другарите са си отишли а не какво приказва Боко по телевизията.
Значи ще започнете да рзпознавате промени ако започне да се говори и се появи воля и мнзинство, което да смени това срамно име на този престъпник на този град. До тогава всичко е фалш, лъжа и замазване на положението докато отмине бурята. Много от вас знаят за какво говоря и то най вече заради личния си опит.
Създадения от мен полицеиски независим синдикат изигра ролят, която му беше определена а това беше именно разбиване на еднополюсния монопол вътре в системата на другарите през която и через която държаха процесите под контрол. Системата роди проблеми вътре в себе си и насочните усилия да се справя с тях остави пространство за процеси в обществото. Нещата са тръгнали и през Боко ще преминат


19 Април 2010 16:46 | 01
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

[quote=Stoni]Да си кажа тежката дума..
Това е номер на другарите, чиято цел е да отговорят на исканията на обществените настроения и така да си запазят контрола във ведомството прз скритите си кадри.
Планомерно повишаваха рейтинга на батето през медиите, изнесаха го и скриха в софия и поставиха кочев, който се е съгласил да бъде изтривалка в очите на глупавата част от другарите и техните мекерета. Започват преструктуриране и пренареждане за трети път след 89 година. Тези престъпници няма да се спрът пред нищо и ако нямаше всободна медия през интернет одавна да са в контранастъпление.
Е, днес не е така и света е широк а от него можем да следим локалното им гърчене и да свеждаме на онези които имат право да знаят ка се управлява с парите им.[/quo
te]Изтеглят още един до края на месеца, много хитър, коварен и отмъстителен , умишлено го оставиха 1 година да събере и развие до максимум качествата си в едно РПУ от ОД Благоевград, господ да им е на помощ когато го върнат.


19 Април 2010 17:09 | Стони
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

България ще бъде европейска държава, въпреки трагедията катин-2, въпреки енергийния рекет, въпреки атаката на социалистическия световен интернационал, въпреки окачването с номенклатура на световните институции от отроците на червенотиквените, въпреки всичко, дори въпреки умереността на политиката на демократите и обама. Света просто няма друго решение в модела в който е разделен.
Вътрешните процеси ще се съобразят и ще поемат и приемат форма и ще завършат в посоката с големия модел. Има ли свят, това е положението:)


19 Април 2010 17:38 | Митко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

До дело N571/1987г.
Ей боклук, кой ти е виновен на тебе че си айдук, а?
Цялата махала те знае кой си и какъв си! Дано си полежал в затвора,че да ти дойде акъла, ама май не ти е още? Искаш ли още да лежиш в затвора, а?
Знам кой си и какъв си! Май си му обиден на г-н Димитров че си му бил клиент:))
Ами ти ще си останеш вечно клиент на полиция и прокуратура!
Жив да не си!


19 Април 2010 17:51 | До тези, които се радват!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Драги плазмоди, които плюете против господин Милев.Ще ви кажа една българска поговорка. И тя е - "Който се смее последен се смее най добре"!!!


19 Април 2010 19:33 | бивш милиционер
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

На времето в МВР имаше успешни практики по въпроса касаещ пенсионирането .Хората бяха предварително подготвени и всичко беше точно. Така е човек с над 20 години стаж в МВР трудно се мотивира да работи .В повечето случай ако е работил и на 75% от възможностите си той е амортизиран . Но знам случай на пенсионирене на колега в КАТ ,който е щял да получи инсулт при връчването на заповедта за пенсиониране. Е така нахълтват в кабинета ти и хоп изненада. Не е хубаво така.Трабва да има примственост ,както се прави в деловодствата и т.н. Кадри трудно се изграждат . Виждам какви кадри се назначиха последните години, особено сержантите всички по политическа линия от СДС , БСП , НДСВ и т.н. Почти всички сержанти са с наднормено тегло,кото е недопустимо.Няма физическа подготовка. Липсва качествено проучване на кадрите и резултати се на лице . Да не говорим за кадрите от ВИПОНД . От 10 завършили 3-4 да стават за нещо .Милев е най подготвен от ОП ,но любовта и ангажименти към БСП му изядоха главата


19 Април 2010 20:36 | до бивш милиционер
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ей това е най-нормалното и достоверно изявление дотук! Подкрепям те напълно! А също съм съгласна и с горенаписаната поговорка!


19 Април 2010 21:34 | следящ
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

До бивш пенсионер
Не си бивш , а действащ и знаеш , че ако не се подмазваш ще ти изгори шефското място.Защото заместника ти изгоря ,но няма по- добър начин на връчване , защото всеки знае кога е за пенсия , но се надява все на нещо .Н е става така , не мислиш ли че има достатъчно кадърни и мотивирани хора , които искат да влязат в системата и да си изпълняват съвестно задълженията?


19 Април 2010 21:50 | Сашо овчаря
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Малее ,кой ще реже и прибира дървата тази година? Май ще са децата от детската градина Слънчо!


19 Април 2010 21:57 | Бадема от водоема
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Т.Д. ,защо ме излъга та те черпех, нали щеше да съм голям Каиш в граничното?


19 Април 2010 22:00 | СЛУЖИТЕЛИ ОТ Г П У Г.Д.
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

ПОВЕЧЕТО КОМЕНТАРИ СРЕЩУ ДОБРЕВ СА ОТ ОНЗИ БОКЛУК ПАНДЕЛИЕВ/НЯКОИ И ОТ БРАТ МУ/КОЙТО СЛУЖЕШЕ ПРИ НАС,А СЕГА Е НЯКАКВО ЖАЛКО МИЛИЦИОНЕРЧЕ В ХАДЖИДИМОВО.ТЕ И ДВАМАТА СЪРБАХА ПОПАРАТА НА ДОБРЕВ И ЗА ТОВА ЗЛОБЕЯТ,НО И НИЕ ПОНАЗНАЙВАМЕ НЕЩО ЗА ТЯХ,ЧЕ ДА СИ ТРАЯТ ИДВА И ТЕХНИЯ РЕД


19 Април 2010 22:07 | Нанси
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Тоя боклук Милев си получи заслуженото. И стига някакви си какараски да го защитават. Всичко се знае.


19 Април 2010 22:11 | до сужителите от ГПУ
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

браво пичове написали сте нещо вярно!


19 Април 2010 22:12 | Гражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Щом го жалите лицето Милев, да го върнат да работи , като пропускар да речем а съгласнилисте.Чакам отговор веднага да мога вече да си лягам и да спа спокойно.А кажете.


19 Април 2010 22:16 | служител
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

До Гражданин абе не така бе тоя Милев и на това ще е съгласен само и само да е в системата.


19 Април 2010 22:24 | Дачо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Милев е нагъл до безобразие така му се пада.


19 Април 2010 22:35 | Хан Аспарух
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ало господа засрамете се най после.Дайте път на младите кадри.


19 Април 2010 23:25 | КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ГПУ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

МИЛИ МОЙ МОМЧЕНЦА, Г-Н ДОБРЕВ Е ПЕНСИОНЕР ВИЕ АНГЕЛЧЕТА МИЛИ КОИТО МУ СЛУГУВАХТЕ И ДОНАСЯХТЕ, ВИЕ ПИЛЕНЦА ДОБРИ ДЕ ЩЕ ИДЕТЕ ЗИМЪСКА ЧЕ ШЕНГЕНА ВИ ЗОВЕ, КУФАРИ ЩЕ СТЯГАТЕ, ДАЛЕЧЕН ПЪТ ВИ ТАМ ЗОВЕ. ДЯДО ПОЛКОВНИК ВИ КИНО РАЗКАЗА, МЕЧТИ ВИ ПОКАЗА, В ОЧИТЕ ГО ГЛЕДАХТЕ СЪС ЗИНАЛА ПАСТ, ЛИЖЕХТЕ, МАЖЕХТЕ ВЯРВАХТЕ, ВСИЧКИ В ЗАХЛАС, НЕЖНО НЕВИННО ВИ КЛАТИ Й ПЪК ВАС, ПЛАЧКАТЕ ПИЛЕНЦА, СОПОЛКИ ТЕКЪТ, ТОМЧО ГО НЯМА, А ИДЕ ШЕНГЕН, НЕ БОЙТЕ СЕ ХРАБРИ ЮНАЦИ, НИ ЩЕ ВИ ИЗПРАТИМ ПО ПЪТЯ ВИ ДЪЛЪГ, АМИН...НЕ БОЙТЕ СЕ ХРАБРИ ЮНАЦИ ТУРСКАТА ГРАНИЦА ТРУДНА Е ТЯ, НО НИЕ ДРУГАРИ ЖЕНИТЕ ВИ НОЩЕМ ЩЕ ЛЮБИМ В ЗАХЛАС...НЯМА ГО ТОМЧО НЯМА ГО НА, КАК ВИ КАТУРНА ВИЖТЕ СЕГА, САМИ СТЕ ДРУГАРИ ЖАЛКО ЗА ВАС, БАНКИ ВИ ЧАКАТ ЗАЕМИ НА...МИЛИ МОМЧЕТА, ЖАЛКИ МОМЧЕТА КИНОТО ПОЧВА, НО ГЛАВНИ АКТЬОРИ СТЕ ВИЙ, ВЕЧЕР С ЖЕНИТЕ ВИ НИ ЩЕ ВИ ВИЖДАМЕ, А ВИЕ МОМЧЕТА ДАЛЕЧНАТА ГРАНИЦА ТУРСКА И ТО, ГЛЕДАЙТЕ Я СЪС ЗОРКО ОКО, ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ВИ ИДВА СЕГА, СМЕШНА КАРТИНКА СТЕ ВЕЧЕ ДЕЦА, ЧЕ ПЛАЧ ЩЕ УДАРИТЕ, НЯМА ШЕГА НЕКА ВИ КАЖА ХА ХА ХА......


19 Април 2010 23:28 | Стони
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ще им дадът шът когато младите ги изритат. С добро няма да стане.


20 Април 2010 08:04 | Кузи
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

"ПОВЕЧЕТО КОМЕНТАРИ СРЕЩУ ДОБРЕВ СА ОТ ОНЗИ БОКЛУК ПАНДЕЛИЕВ/НЯКОИ И ОТ БРАТ МУ/КОЙТО СЛУЖЕШЕ ПРИ НАС,А СЕГА Е НЯКАКВО ЖАЛКО МИЛИЦИОНЕРЧЕ В ХАДЖИДИМОВО.ТЕ И ДВАМАТА СЪРБАХА ПОПАРАТА НА ДОБРЕВ И ЗА ТОВА ЗЛОБЕЯТ,НО И НИЕ ПОНАЗНАЙВАМЕ НЕЩО ЗА ТЯХ,ЧЕ ДА СИ ТРАЯТ ИДВА И ТЕХНИЯ РЕД"
Те не са Панделиеви, а са ПАДНА АЛИЕВИ, пълени боклуци.


21 Април 2010 11:52 | Т.Д.
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Бадема от водоема написа:Т.Д. ,защо ме излъга та те черпех, нали щеше да съм голям Каиш в граничното?
ЗАЩОТО СИ ТЪП И ПРОСТ ДАРАКЧИЕВ.


25 Май 2013 09:16 | плаче ми се
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

плаче ми се от такива като този




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар