Изненада: Бившият шеф на РУП-Петрич, Стоян Стойчев-кандидат за кмет на село Първомай

12 октомври 2015 13:50   5 коментара   16629 прочита


Истинска изненада е кандидатурата на бившия шеф на полицейското управление в Петрич, комисар Стоян Стойчев за кмет на най-голямото петричко село Първомай. Стойчев е издигнат от Реформаторския блок и ще бори досегашния кмет на селото, издигнат от коалиция „Роден край„ и пенсионер, Методи Попов.

Експолицейският началник е оптимист в изборната си победа, на която ще разчита предимно на младите хора, обясни той. Кандидатът за кмет не скри разочарованието си от това, че още не е излязло решението му за пенсия. Той е пенсиониран от системата на МВР, със заповед на министър Румяна Бъчварова от месец май, тази година.. В момента освен изборната надпревара основното му занимание е грижата му по отглеждането на внучка му, която е радост за очите му, призна още младият кандидат за кмет на селото, в което живее със семейството си от много години.

Приятелите му казват, че кандидатирането му за кмет е находката в надпреварата, защото той е напълно наясно с проблемите на хората от село Първомай. Днес бившите му колеги от РУП – Петрич му засвидетелстваха подкрепата си, което стана малко преди обяд в района на сградата на кметство Петрич, където бъдещият кмет дойде със спорната си двуместна кола.

5 коментара
12 Октомври 2015 16:44 | Танас Дилбер
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

На тази снимка с 15 човека кой е Стойчев?


12 Октомври 2015 16:57 | градски
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

е как кой е Стойчев, той снима


12 Октомври 2015 19:19 | Сс
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Мечтите са безплатни


13 Октомври 2015 11:32 | Ай
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ало "демократите" защо се плашите когато някои друг иска да направи нещо? Дало се считате за богоизбрани, та само вие да решавате проблемите на хората? Между другото, снимката е още когато Стойчев беше началник на РУП-Петрич.


28 Октомври 2015 14:40 | Valentin Borisov
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Хубаво е, че бивш началник на полицията е кандидат за кмет. Познава хората с техните проблеми и може да свърши много хубава работа. Успех.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар