Изключихме от партия ЛИДЕР председателя Д. Ганчев и съветника П. Нинов, дадохме им 7-дневен срок да напуснат местния парламент

04 февруари 2010 00:18   14 коментара   16800 прочита
Д. Ганчев
Д. Ганчев


Д. Ганчев

Областният водач д-р М. Исталиянова

Изключихме бившия кмет и настоящ председател на ОбС - Бобов дол Димитър Ганчев от партия ЛИДЕР, оповести вчера регионалният водач на партията д-р Маргарита Исталиянова. Освен Ганчев от редиците на партията е бил изхвърлен и съветникът Павел Нинов.

Мотивите са системно неспазване на партийните решения и точките, гласувани в местния парламент на миньорския град.

Всяка политическа сила преди заседанието на Общинския съвет прави свое обсъждане на докладните. Двамата изключени системно не спазваха решенията на ЛИДЕР относно гласуваните решения, обясни д-р Исталиянова.

До решението на общинското ръководство на ПП ЛИДЕР за изключването на Ганчев и Нинов се стигнало след много оплаквания от съветници и членове на партията, който твърдели, че двамата работят против интересите на ЛИДЕР.

Приканихме Ганчев и Нинов да подадат и заявления до Общинската избирателна комисия за прекратяване на правомощията им като общински съветници, като им дадохме за това срок от 7 дни, каза още д-р Исталиянова. След като не са вече членове на партията, те не представляват нито нея, нито хората на община Бобов дол, защото бяха избрани от нашата листа, а не като независими, обясни кюстендилската медичка.

Не можем да позволим повече да продължава негативното им влияние върху партията. Считаме, че Ганчев и Нинов не могат да представляват интересите на ЛИДЕР в ОбС - Бобов дол. Общинското и областно ръководство решихме да снемем политическото доверие от тях, пише в приета на заседание във вторник декларация.

Общинския водач на ЛИДЕР в Бобов дол е Бойко Васев.

14 коментара
04 Февруари 2010 08:34 | гражданин
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Ще му накривят шапката на Ганчев.Аз от 15г съм в мината и винаги,когато идва някой нов да командва викат първо него,за да им покаже.А пък за политиката : има още много партий ,няма да остане ей така.


04 Февруари 2010 08:36 | ГЕРБ
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Аз ще го паканя в ГЕРБ. Той има принципи и ще ни е много полезен,защото не кляка на този и онзи като останалите. Ганчев, ела в ГЕРБ-ние не сме п...и като ЛИДЕР!


04 Февруари 2010 08:39 | Читател
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Има по недостойни членове на партия"ЛИДЕР"-визирам Детелина Борисова.За нея целият град знае,че тази партия е поредната /ако несе лъжа 6/само да са финансово стобилни с г-н Борисов и да бъде върха на черешката.


04 Февруари 2010 08:40 | злобара
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Абе коя е тая Исталянова?Един злобен пинчер,който се оправя с Другаря Зарев,ама това не е като политиката,господа.Там се иска и акъл, а вие и от ноктите не можете да си го изкарате.Възмотен съм от тази партия...дето охраната прави ремонт на къщата на Зарев.


04 Февруари 2010 08:46 | майка
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

пише една жена,на която синът и пострада тежко през 1997г и тогава само Ганчев и помогна.Знаете ли,за Коледа през 2004г същия човек го видях в ГУМ /аз съм от Бобошево/ и като ни видя пак ни даде 50лв за празниците,а не ни беше виждал 6години. Затова го уважавам,затова се нервирам като лъжци пишат глупости. А сега синът ми като отиде отново да моли сегашния шеф за работа в мината го изпратиха с думите "Човек на Зарев ли си или случаен?".Ама този Зарев не го знам,ама да не е богоизбран???Ей Хора,всички на едно място ще отидем и тогава с парите му само по-скъп сандък ще му купят.Възмутена съм.


05 Февруари 2010 00:12 | караянев
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

6ЬЛГАРИЯ, ЗЛАТНА СТРАНА,Но 6оклуци управлява6ти хаир няма да види6.Едно време, един стар хирург казва6е-Ние 4едо режем гнилото, за да остане здравото,и то да расте здраво и за напред. сега6ните хирурзи (политиците демек) режат здравото и оставят,ама оатавят самоГНИЛОТО. НАКЬДЕ С ТЕЗИ ХИРУРЗИ,ЗЛАТНА МИ 6ЬЛГАРИЯ, НАКЬДЕ А...


06 Февруари 2010 15:21 | йордан андонов
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Другарят Ганчев пак ще се върне в партията майка БСП.Бобовдолци помнят от къде тръгна.Ако собственика на мината не беше Ковачки тогава 90 процента от активистите на ЛИДЕР нямаше да членуват там. O tempora o mores


12 Февруари 2010 16:04 | реалист
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Късно прочетох статията,но нали нас читателите не ни смятат за толкова глупави.
Вечерта изключват Ганчев от партия Лидер ,на другия ден ,крал ток,вие представяте ли си ,че ако беше вярно ,тоя помак Ананов,щеше и полиция да му докара.
И пак ще ви кажа партията не прави човек -а човеците правят партии ,благодарение на него и Алексова стана кмет и Детелина зам.кмет
Народа е казал ненаказано добро няма!
Да беше крал,и сега да имаше рудник та хората спокойно да работеха.


14 Февруари 2010 11:29 | Aneta Arsova
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ами както някой се беше изразил"няма не наказано добро".Всички ние,които не сме от типа "фурнаджийска лопата" знаем какво направи господин Ганчев за Общината като цяло и за всеки от нас,който изпадайки в нужда го молеше за услуга!На никого не е отказал помощ.А сега срещу него се обръщат именно тези,на които е помагал най- много.Защо не иде някой да преовери магазина на Сашко Александров в Мало село?! Да видят как буквално обира народа с безбожни надценки.Ако в кафенетата в Дупница и Бобов дол кафето 3 в 1 е по 0,60-0,70 стотинки,то при него е 0,80,даже скоро може и 1лв да стане.Защото ако Ганчеви работят денонощно за да са това,което са,то Сашо е решил чрез малоселския магазин да изплаща и магазина на синовете му в София.Явно лекарствата са му повредили мозъка до такава степен,че не се усеща какво прави.Е каквото и да прави,глупакът винаги си остава глупак,а г-н Ганчев е със светлинни години преди него и въобще не би трябвало да се смущава от нищожества като Сашо и подобни на него!


14 Февруари 2010 12:05 | Николаева
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Абе както и да плюят срещу Ганчев,човека си е доста умен и предприемчив,така че винаги ще успее да се докаже и да успее.А тези,които го обвиняват,ще дойде ден пак да му се молят,но ще ударят на камък.Човека не е злопаметен,но помни какво е получил от отсрещаната страна!


16 Февруари 2010 07:23 | лидер
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

заставам на страната на г-н Ганчев,аз членувам в тая частна партия но нямам друг изход,на добра служба съм и не се притеснявам да кажа ,че ме е страх от Зарев- най -подлия човек в общината,манипулира Вангелов ,оправя сестра му ,но един ден и това ,ще свърши


18 Февруари 2010 19:29 | експерт
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Изглежда много подценявате г-н Зарев!Едва ли ще се унижи да оправя докторката!!!За такъв мъж може само да си мечтаят!Престанете да злобеете срещу него, той е най-готиния и точен човек от бобов дол!


18 Февруари 2010 19:41 | до екс - перта
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ,внимавай КУМИЧКАТА , от силното духане да не вземе човека да получи пневмония! ха-ха-ха




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар