Изключиха от партията на А. Доган кмета на с. Рибново М. Абдиков за ръкостискането с Яне Янев на 3-ти март

15 март 2010 00:20   70 коментара   35427 прочита
За “греха” кметът М. Абдиков да посрещне депутата Я. Янев бе отлюспен от ДПС
За “греха” кметът М. Абдиков да посрещне депутата Я. Янев бе отлюспен от ДПС


За “греха” кметът М. Абдиков да посрещне депутата Я. Янев бе отлюспен от ДПС

Още 15 активисти на движението вкарани в “черен списък” за отлюспване, Сокола праща свои хора в бунтовното селище на 16-и март - годишнината от ареста на общинския кмет А. Башев от ДАНС

Политическият съвет на ДПС в община Гърмен на разширено заседание изключи от партията на Ахмед Доган кмета на село Рибново Мустафа Абдиков. Ветото на членството в ДПС на Абдиков е идентично с това, което бе наложено на общинския кмет Ахмед Башев преди последните местни избори, след като еднолично реши да се яви като независим кандидат. Този път секирата падна върху кмета на Рибново затова, че на националния празник 3-ти март е посрещнал в селото лидера на РЗС, депутата Яне Янев. Той е приел и отправената към него покана за среща с инвеститори в Израел за оказване на икономическа помощ на изоставеното без поминък от години многолюдно родопско село.

Кметът на Рибново е отстранен от ДПС и затова, че е провел няколко срещи с Яне Янев и е приел 5000 лева за реконструкция на двата римски моста, които са подкопани от иманяри и има вероятност да се срутят, тъй като през тях голяма част от местното население с каруци и самарен добитък прибира реколтата си от полската част на Рибново. На заседанието са били отправени закани, че още тази седмица в селото започват протести за свалянето на Мустафа Абдиков и от кметския пост, които звучат несериозно, защото той е избран с гласуване и законът е ясен и категоричен при какви обстоятелства може да стане отстраняването му, но не и с партийно решение на ДПС. За изключването на кмета Абдиков са гласували 13 от присъстващите 16 имащи право на глас членове на общинското ръководство.

Председателят на местната структура на ДПС в Рибново Джамал Хатип не е взел участие в гласуването. Вместо него е гласувал директорът на училището в селото Феим Иса. След взетото решение за изключването на Абдиков опозицията срещу ДПС в Рибново ще расте.

Целта е да се подготви стартът на предизборната кампания на Ахмед Башев за местните избори догодина, като се прочистят неудобните и другомислещи от ДПС. Най-активни в нападките към Абдиков са били председателите на местните съвети в Дебрен и Скребатно Аджар Узунов и Самуил Куйбишев и директорът Феим Иса.

Проправят пътя на Башев към следващия кметски мандат на принципа "Разделяй и владей" бяха коментарите за решението на ДПС. Като пример се посочват разделените села Рибново, Скребатно, Долно Дряново и Огняново. Дошъл е редът и на с. Дебрен, са прогнозите. На заседанието политическият съвет на ДПС в Гърмен е разгледал и списък от 15 членове, които също са предложени за изключване, защото са взели участие в митинга на РЗС в София. Общо 37 души от района са участвали на митинга в София и 15 са били от ДПС, показало партийното разузнаване.

На предишния председател на ДПС Верхат Топчиев, който сега е председател на групата съветници в ОбС, в едноседмичен срок е наредено да върне на сегашното ръководство партийния архив. Решението е гласувано на политическия съвет с 13 гласа "за", точно с колкото е взето решението за председателя на ОбС в Гърмен Галип Мисирков, който бе опонент за кмет от ДПС на местните избори срещу независимия тогава Ахмед Башев. Политическият съвет на ДПС е изразил становище, че председателят трябва да е на 8-часов работен ден в ОбС, с което се оказва натиск над Галип Мисирков да напусне работата си като данъчен инспектор, ако иска да продължи да е начело на съветниците.


Още за: М. Абдиков   ДПС   Я. Янев   Още от: Политика

Принтирай статия
70 коментара
15 Март 2010 07:44 | ЭЙЭЙЭЙ
Оценка:
-5
 (
25
 гласа)

Голяма простотия! Както и да не се харесва на някои хора (включително и на мен) Яне Янев е НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. И е дошъл на крака на селото НА НАЦИОНАЛНИЯ НИ ПРАЗНИК! Тия от селското феодално ДПС какво искат? Кметът да го изгони или да се заключи в кабинета и да не го посрещне? И да не му стисне ръката? Има ли кмет в България, който ще постъпи така спрямо един български депутат?


15 Март 2010 08:16 | рибанец
Оценка:
-5
 (
27
 гласа)

Та баи манол му олекна като изключи кмета на Рибново от ДПС че епосрешнал Яне ЯНЕВ на 3 март велик Български празник.А него кой да го гони катто посрещаше разни комонисти даже им кла и корбат теле после ги посрещаше на зетму в подника .И да не спеколира с това че брани религиета та тои самие е разврат за мюслюманите в Рибново.Трябваше да го изгоним още в момента когато докара Корнезов и прочеи тие които ни сменеха имената и носиета на нашите Маики сестри и жени. Дасе омита от рибново че маи е забравил как го гонеха на площада в Огняново.М.....му ще му стане стамбол и Рибново.А тие от общ. дпс да научет УСТАВА ДА се просветет итогава да вземат решение.


15 Март 2010 08:36 | до Рибанец
Оценка:
1
 (
19
 гласа)

Ами да клаха курбан с текбир, а вие посрещнахте човекът койови нарече фундаменталисти и ислямисти. Който ви нападеше от националния ефир. Кой кого ще гони не се знае това хората го решават, а засега повечто 3/4 го подкрепят, вие какво искате Янев да бъде поканен от селския кмет,който е член мна местната организация на ДПС и да го поздрвят? Тези от общ.ДПС са спазили устава, но вие ай както винаги сте много назад или пък сте неграмотни. А Джемал Хатип ако продължава да го шикалкави , а не заеме позиция ще последва братовчед си Кметът.


15 Март 2010 09:14 | Долу Башев.Долу Таламанов
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

На снимката липсва третият Мускетар г-н Башев. Нека отговори Башев защо Янето не казва вече нищо за него, защото си сваршиха работата те играеха заедно уважаеми рибанци, разберетие го по скоро това.


15 Март 2010 09:17 | до
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

тези които ште доидат на тържеството натози вазродител са пълни малоумници или ите са такива ако башев едпс то аз съм самолет тои е само долна комонистическа въшка която сее само гниди само би 58 може да го спре


15 Март 2010 09:52 | -
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

По леко аге мурат ,без ултиматоми.това са твойте проучвания.ТЕКБИР ,АМА НА кОРНЕЗОВ.


15 Март 2010 10:06 | в
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Да изключат и башев, нали те с оная мижитурка Феим Иса посрещаха Корнезов и някъкви ченгесари от БКП и корбан клаха и куран четоха, но в ДПС явно има двойни стандарти. Когато е в полза на Андрейчо става, обратното не...


15 Март 2010 10:11 | урааааааа
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

"Най-активни бяха Аджар Узун, Самуил Койбишев и Феим Иса"- ами много ясно най-големите гъзеблизци които за служба и майка си са готови да харизат. Макар че тия и тримата също се срещат много често с представители на Герб, за да запазя постчетата си и тези на жените си.


15 Март 2010 10:20 | мъду
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

ТОВА НЕ МЕ УЧУДВА, В МОМЕНТА ОБЩИНСКАТА СТРУКТУРА Е ОКУПИРАНА ОТ АХМЕД БАШЕВ ПОСРЕДСТВОМ НЕГОВИТЕ ВЕРНИ ДУПЕДАВЦИ -АДЖАР, СТУДЕНТА,МУРАТ АДЕМ, АЛИ ГОСПОДЕВ, ИБРАИМ ПЕНДЕВ/КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ХОДИ НА ДПС СБИРКИ С СЛУЖЕБНИЯ АВТОМОБИЛ И С ГОРИВО ПЛАТЕНО ОТ ДЪРЖАВАТА, ЗА КОЕТО МИНИСТЪРА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕ/ И ОНИЯ ДАМАТА СМОТАНЯЦИ ОТ РИБНОВО- ДИРЕКТОРА И ПОЩАДЖИЯТА.


15 Март 2010 10:26 | ДЕПЕСАР
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

В момента според мен няма общинска структура на ДПС, с този слаб и неграмотен прецедател /нищо против момчето, той е само параван/ Ахмед Башев си разиграва коня как си иска. Така ще се върнем на изходна позиция от 2001 когато той приватизира напълно ДПС и го превърна в инструмент за правене на пари.


15 Март 2010 10:31 | баш ПОМАК
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

ЕЙЙЙЙ.. БРАВО БЕ БАШЕВ И ЛЕКЕНЦЕТО ФЕИМ ИСА МОГАТ ДА ПОСРЕЩАТ ВСЕКИ А ДРУГИТЕ НЕМОГАТ. ЕЙ ТВА Е БАШ РИБАНСКА РАБОТА


15 Март 2010 10:40 | от анти манолетата
Оценка:
7
 (
29
 гласа)

А бе тое ли Феим Иса е бил най активние срещу КМЕТА Мустафа Авдиков където събра цялата паплач в училището и отиде на баните/профила/ да моли Розен и ИВан да го приемат в ГЕРБ само исамо да останена директорские пост.
А па онели коибишевие ли бе където е вечние кмет в СКребатно исам подари женаси на Башев за лично ползване .
А ти Еджаре ти никога няма да станеш кметв Дебрен ти само ще се мазниш на Башев заедно сИбраимчето където Башев го гони два пъти от работа и пак му се мазни...


15 Март 2010 11:16 | Долу Башев.Долу Таламанов
Оценка:
22
 (
36
 гласа)

Следващият кмет на община Гърмен ще бъде пак от рибново но не и башев да знаете има по кадарни хора от него там.


15 Март 2010 11:41 | -
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

защо вие толкова къса паметта ,много ли отдавна беше ,когато манол пишеше в струмата ,чеДПСе мафия, плащаше на приматите от Рибново да освиркат и ръчкат Чакъров призоваваше ведат да се обеси на някое дърво.Снимаше се със Станишев ,навеждаше се на Корнезов исега пак е най големия дупесар,кавито бяха бащите им ..възродители,същите са и те ,само че облагородени агенти на ДС.Утре ще му правят възпоменателно тържество ,отново ще ухае въбела на гюбре ,всички овчари ,говедари и....ще ликуват,може и топчето да гръмне.


15 Март 2010 11:59 | *
Оценка:
-4
 (
18
 гласа)

всичи са мъскари,отклониха темат за ходжите


15 Март 2010 12:24 | Браво Рибанци
Оценка:
55
 (
71
 гласа)

признавам ви , защитете си кмета защото той е достои(ен за уважение човек . Спасете и община Гърмен от престъпника Ахмед Башев и колкото по скоро толкова по- добре за всички жители включетелно и за неговите палета които са все по- марко . Само роднините и ходжите останаха покрай него . Колко силно се усеща башевото безсилие вече той е на ръба на нервен срив и сигурно ще му се наложи по дълго лечение за да спаси болната си психика . Поздравявам всички жители на с. Рибново които застават за кмета Авдиков и проумяват за какво кощунство срещу личността иде реч . Всеки който не прекланя глава пред Башев е обречен този палач да му я одреже. Пиша тези редове и нека се знае че не съм от рибново че съм християнин и ви се възхищавам . Стискам ви палци да доведете борбата със злото - Ахмед Башев


15 Март 2010 12:31 | 333
Оценка:
184
 (
196
 гласа)

Вместо на партиен съвет да бъде разгледано поведението на Силвия Куйбишева и кмета Огнян Балдев за погазването на тридневният траур в памет на нелепо загиналите младежи , седнали да изключват от ДПС хората че посрещнали в селото си един депутат отишъл да ги поздрави с Националният празник 3-ти март . Щом за това нещо се наказват и изключват хора , означава че ДПС не признава този празник за Национален . Всички посочени в списъка за изключване са хора които не се страхуват да заявят че са български гражни изпълняваши мюсюлманска религия те са пречката за Башев защото не може да ги маниполира .


15 Март 2010 12:39 | ...
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

Ами това село да не е на доносника ахмед башев и наглото му мекеренце Феим Иса, та те да определят кой да гостува там. Това според мен е радикализма.


15 Март 2010 12:50 | ххх
Оценка:
16
 (
28
 гласа)

не ме яд толкова на Башев за глупостите които се случват в община Гърмен, дразня се от такива мухльовци като Аджар Узун /който никога няма да стане кмет на Дебрен ако ще да се кандидатира дорде е жив/, Феим Иса /който на другия ден след изборите отиде при Розен Марчев да предлага пари, гласове от Рибново и вероятно жена си/ и Самуил Куйбишев- Студента /който неможе да сложи ред в семейството си, тръгнал да оправя партията и общината/


15 Март 2010 13:03 | до -
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

На някои не им стискаше да четат коран пред корнезов и други, но янетатат и именатга на децата си смениха., а вие за текбири говорите, я се скриите, ако ви накара и едно коранче да прочетете пак няма да можете.


15 Март 2010 13:10 | Чечанец
Оценка:
70
 (
82
 гласа)

В тази нещастна община един нагъл доносник разиграва години наред жалките отрудени хорица. Наистина, хора ли живеят в тази община, или стадо бездушни животни? Изритайте тази измет от общината за да има мир и спокойствие. С кървави сълзи ще плаче този, който взема пари от него за да го защитава - особено ходжите, които са продали душите си на Шейтанина. Няма как да избегнете справедливото наказание на Всевишния! Ами той утре може да предложи 16 март да се превърне в празник на общината... или в Национален празник може би! Ами защо тогава не си го изберете за цар - Башев Първи и царица Башевица. След него ще дойде Башев Втори. Ще си живеете царски. Само от време на време ще се налага някой от верните му поданици да му прави теманета и да му лиже задника. Продажна паплач!


15 Март 2010 15:21 | 8485857z5z78
Оценка:
-144
 (
154
 гласа)

всички които са против Башев са боклуци. Как може един неграмотен политик като Я.Янева да доиде в Рибново и да баде посрешнат от кмета. Та той до вчера как ли не ни наричаше а, а някои прости рибанци го защитават.до колкото до утрешния ден това е нормално след като преди една година тои и учитела по религия савсеме нечестно бяха откарани в ДАНС.


15 Март 2010 15:26 | БЕЗСРАМИЕ
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Как не ви е срам бе Рибанци само саздавате поводи Балгария да плюе по нас. Какво като са го махнили днеска него утре други и така. Дане е сваршил света.Преа ден ние сме на почит в медиите нямали каакво да пишат веднага се заяждат с Рибанци.А вие рибанци които пишете тези срамни коментари имате ли акал бе.Сега никои не може да разбере кои какво е писал но ще доиде ден в които всичко ще се разбере и тогава няма да може нещо да се скрие, откраде или излаже.Престанете с тия тапи работи.Всеки да сси гледа неговият живот.


15 Март 2010 16:08 | RESPEKT
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Лелее не ви ли омръзна рибанци само вие да сте в медийното пространство
барабар с вашия "умен" управник Башев.Време ви е да прогледнете май как се подиграват с вас за да се оправят някой хора като любимия ви общински кмет.Жалки стееееееееее


15 Март 2010 16:43 | 333
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Не съм защитник или адвокат на Яне Янев . Дори не го харесвам и като политик . Но не мога да се въздържа за да ви кажа че никога не е наричар хората от рибново или други мюсюлмански села талибани и фундаменталисти като цяло . Да той нарече такива учителя по религия Бошнак и кмета Ахмед Башев но не всички хора от това село . Башев и Бошнак са отделни личности и смятам че е правилно отношението на Янев към тях . Да те двамата са истински фундаменталисти и талибани но не такива са жителите на село Рибново . Там има много свястни хора които заслужават уважение .А когато в медиите се пише за Рибново и други населени места пак се пише за отделни личности които не могат да се отъждествяват с цалото население и името на селото . Така че не се хващайте на дребните башеви заигравки използват ви за параван за да скрият мръсотиите си .


15 Март 2010 16:49 | 111
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

прекрасни коментари по темата този път .Така трябва да е и за напред да си казваме кривиците право в очите без тежки обиди и псувни .


15 Март 2010 16:58 | Рибанец 25
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Лично аз се срамувам да подръжавам на Бошнак и на Башев . Нося глава на раменете си и мога сам да преценя . Не оправдавам действията на общинският съвет на ДПС Гърмен дори и да са по устав защото зад взетите решения прозира отмъстителност и разчистване пътя на Башев от неудобните които ще се изпречат на пътя му и ще се конкурират с нето било за кметското място било ца други позиции . На мен ми е странно че година преди изборите изведнъж на някой му хрумна председателят Галип Мисирков да е с 8 часов работен ден и да получава заплата като кметската която ще плащаме ние данъкоплатците . Сега Мисирков е на половин щат хем харчи по малко пари на общината хем работата в ОБС върви . Но целта е друга да се махне Мисирков . Направена е тънката сметка че за 1 год. той няма да си напусне работата в данъчнот от което следва според решението да осводи поста .


15 Март 2010 16:59 | неврокоп
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Хей селяци, захващайте се за работа, подобрявайте жизнения си стандарт. Не всеки става за кмет или политик. Кьораво, куцо, сакато тръгнало да коментира. Осъзнайте се! Спрете с тази омраза към Вас самите, как тогава искате останалите да проявяват някакво уважение към Вас?


15 Март 2010 17:05 | Рибанец 25
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

и знаете ли за кого за Мурад Адем от с. Дъбница . Послушко и дупелизец които ще изпълнява всеки каприз на Башев . На сесиите гой ще си прокарва всички решения , няма да има кой да му се противопоставя и упонира . Галип Мисирков ще стане едно зло по малко за Башев , няма да го допусне да кандидатства за кмет на общината . Така ще стане и с неудобните съветници ще им се измислят причини за отстраняване от ДПС а партииният орган ще им казва как да гласуват на сесиите . Някой подплаши Башев че кмета на Рибново ще се кандидатира за кмет на общината и набързо му скроиха отстраняването .


15 Март 2010 17:07 | .
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Носиш глава на раменете , но прзна и келева,която мсли и крои как да ограби внуците си и да изсече гората.


15 Март 2010 17:13 | pomak
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

абе вие хората на яне янев (АГЕНТ ХЛАПЕТО) в рибново се извъдихте големи българи бе. копелета нещастни. ше му гледаме сеира на тва недуразомение на природата


15 Март 2010 17:16 | саид
Оценка:
-16
 (
26
 гласа)

Ахмед Башев е нашия кмет тоя козар дето е до янка на снимката,нее никакъв кмет.сигорен съм че Башев съжалява че го хвана от улицата и го направи кмет,ама нищо остава му още 1г. на авдиков


15 Март 2010 17:19 | Тошо
Оценка:
-8
 (
22
 гласа)

РЗС=ПОМАШКА ПАРТИЯ.
ЯНЕ=БКП
БАШЕВ=ОЩЕ 8г КМЕТ
:))))))))) =СУПЕР А?


15 Март 2010 17:23 | АЛИ
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

ВСИЧКИ КАТО АВДИКОВ ВЪН ОТ ДПС


15 Март 2010 17:25 | аидеееееее
Оценка:
-53
 (
63
 гласа)

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ МИЗЕРНИЦИ ОТ РИБНОВО,УСЕЩАТЕ ЛИ НАЧАЛОТО НА КРАЯ, УТРЕ ВЕЧЕР БАШЕВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ВИ РАЗМАЖЕ,И ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ КОЙ КАРА ВЛАКА..
-------{{---{{----@


15 Март 2010 17:29 | 333
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

тъкмо ви похвалих и пак се оакахте . Вижда се какъв е и Башев и неговите палета дето пишат тук . Появиха се двама трима и осмърдяха всичко . Нагли , долни и нечистоплътни същества с продажни и дребни душици . Няма да е вече Башев кмет хората масово изнтрезняват от неговата утопия . На изборете ще броим заедно .


15 Март 2010 17:29 | до рибново
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

знаете ли кога рибново ще има обшински кмет след като Башев вече нее. След 320 години
падна ви се с Башев,ще има да чакате за нов такъв.


15 Март 2010 17:32 | До Рибанец 25
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Ходжата ликов отново се вживява и като политик и започна да бере грижи за постъпките на башев и да бере грижа за заплатата и поста на мисирков. Не се осирай отново достатъчно осрахте с имамов нещата преди две години. Тогава ви биха шута и сега пак ще ви гу бият и вместо да се занимаваш със съдбите и политиките на другите и да се правиш на независим си оправи сметките с внуците.


15 Март 2010 17:33 | до 333
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Ще броим докато бюлетините на Башев не станат повече,след това знаеш какво става, криете се като мишки.


15 Март 2010 17:35 | До 333
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Г-не ти преди ги брои и пак ще ги броиш, но без да искаш и ти хвърли за Башев. Ти си толкова прост че ................


15 Март 2010 17:35 | 21
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

аидее Ликов и на тях ли имаш да даваш бе гола тикво, ти вземи си оправи сметките с другите хора па тогава с внуците, СВИНАР такъв


15 Март 2010 17:37 | ,
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

,,чеченец"незнам кой си но браво за коментара,този мръсник манол,който е поставил портрета на Левски в кабинета си за да прикрива възгледите си ,а в същото време кани турски журналисти в Резервата рибново, гони кмета че се е ръкувал с български депутат и то на трети март.Сега е решил 16 март даго прави празник на общината,да се гаври с ДАНС,утре и паметник като братя Юзеирови ще исна да си направи ,паметник в Гърмен или най -малко в Републиката Рибново,ако може пък и пирамида ,като египетски фараон и вътре с мумията Ванга и сфинксът Мурат.Какво прави тази държава,няма ли кой да му сложи раирания костюм.Време еда му шракнат пак белезниците,тоя започна да се вживява в ролята на Ататюрк.


15 Март 2010 17:41 | До чеченец или ,
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Това е действителността, но ако кажеш кой си и на теб може да ти направят паметник но в гробищата отатък осиково,защото явно там ти е мястото. Ти не заслужаваш прозвището чеченец


15 Март 2010 17:43 | ДО ,
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

абе МИРИЗЛИВЕЦ НЕ СЕ ВЖИВЯВАЙ ТОЛКОВА БЕ.КАТО ТЕ ИЗБЕРАТ ЗА КМЕТ ТЕБЕ ТОГАВА АКО ИСКАШ КРАДИ,АКО ИСКАШ УБИВАЙ, ПАМЕТНИК СИ ПРАВИ. ЯНСО ЛИ Е ?????


15 Март 2010 18:02 | 222
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

да бе този Рибанец 25 и тая точка ли е или запетайка бил ХОДЖАТА ЛИКОВ само той знае тези подробности около заплатата на господаря си мисирков и работата му като пр-л на общ. съвет. Зоаедно си правеха далаверките за сметка на рибанци, но сега явно край и за ходжлето нямаааааааа


15 Март 2010 18:08 | БЕЗСРАМИЕ
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

престанете бе рибански глупаци.не ви ли е срам да се псувате сега се псувате след два дни сте заедно


15 Март 2010 18:24 | §
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Господа, проследете форума ,от изразите на тези манолета не се ли усеща ,че те вече не могат да се владеят,но това си е тяхен проблем.Този мръсник Башев успя да настрой хората и срещу кмета Авдиков.По търпелив и усложлив човек от него рибанци няма да намерят.Грешката на Авдиков беше ,че прие подкрепата на Башев,той и без него щеше да си спечели изборите.Ако си спомняте не случайно башев загърби своите приятели кандитати Симис,агето Алие и Аки.Още тогава той скрои този позорен план в,в негов стил.Иначе някой от тези тримата трябваеше сега да ежертвата.Това е коварството на башев.Той никога не е обичал АВДиков,но за момента го набеляза ,като жертва.


15 Март 2010 18:34 | 111.
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

защо е търпелив защото и той тръгна по пътя на баща си, но със сигурност ще върви по него и ще стигне там,при козите и баща си


15 Март 2010 18:34 | С.Р
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

ОТ РИБНОВО НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБЩИНСКИ КМЕТ , ОСВЕН БАШЕВ . ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ. ТОЙ Е ЧОВЕК С ЕРУДИЦИЯ,МАТАЛИТЕТ И ЦЕНЗ. СЛЕД НЕГОВИЯТ МАНДАТ ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАБРАВЕНИ ОТ БОГА. СТИГА СТЕ СЕ ЗАЯЖДАЛИ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО. ЗА МЮСЮЛМАНИТЕ ТОВА НЕ Е ПРИСЪЩО.


15 Март 2010 19:06 | §
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Объркал си рейса пич,миризливците са при вас.Огледайте се утре ,като ви строи Манол с плакатите,а на рибанския кмет ще му навратите оная работа ,той си е завършил и местенцето в пощата му се пази, а вас кризата ви стяга и почнахте да злобеете.Нищо не ви остава , освен да тичате след манол за жълти стотинки.


15 Март 2010 19:19 | читател
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Рибанци, пазете си кмета! Имате си един почтен и образован човек за кмет, който милее и се грижи за селото ви.
А вие от вестник Струма да бяхте научили правилно фамилното име на Господин Авдиков!


15 Март 2010 19:42 | 9
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Що, за хора сте вие бе,и в гробищата почнахте да ровите.срам .мюсюлмани били.Това сте вие,зомбирани ,безмозъчни нищожества. Истината никога не ви изнася.Колкото и да злобеете това е факт.


15 Март 2010 19:45 | .
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

засрамете се,Рибново........


15 Март 2010 20:09 | доносника манол
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

манол и алф ниама никаква разлика междо двамата-мрсен доносник


15 Март 2010 20:18 | V
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Всички от Рибново с плетените фанели утре в 17:00 да отпразнуваме ЗАЕДНО една година от обезчестяването на Андрей Малинов Башев- ДОНОСНИКА. гости на карнавала- смотания БАБЕЧАНИНА- Муса Палев


15 Март 2010 20:46 | до §
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Ами ти бе отворко,ти да не би да си завършил в........ я се скрии някъде,какво се радваш на чужд кеф. Вижте се вие ,какви мизерници сте и защо злобеете именно от завист.


15 Март 2010 21:49 | Млад чечанец от ЧЕЧ
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

А бе прости царски поданици. Написано е Чечанец, а не Чеченец. Чечанец от ЧЕЧ. Усещате ли се до къде стигате! Загубили сте всичко човешко в себе си. Може ли да пишете такива отвратителни неща? Ставате за смях в цялата област. Ако имате да кажете нещо свястно, кажете го. Вие мюсюлмани ли сте изобщо? С какви приказки се обръщате към своите братя и сестри? Жалки подобия на човеци. Защо се самоизяждате? Насъскват ви като улични кучета помияри един срещу друг. Не се ли усещате кой е виновен и кой има интерес от всичко това?


15 Март 2010 22:18 | до блажо
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ковачовяне ще доидат ли


15 Март 2010 22:26 | ссссссссссс
Оценка:
-59
 (
79
 гласа)

Как може да казват че кмета на рибново е образован това са измишлотани.а да тои е образован ама да дуи овцете.


15 Март 2010 22:28 | БЕЗСРАМИЕ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

пРЕСТАНЕТЕ С ТИЯ ТАПИ КОМЕНТАРИ ВЕ ТАПИ РИБАНЦИ ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ТАПИ НЕ ВИЖДФАТЕ ЛИ ЧЕ ЗАПОЧНАХА ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ.


15 Март 2010 22:28 | до всички
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

информация от ббс на 16 03 ште има музикална програма по случеи 1 год од залавенето на ах башев начало 17 часъ а от 19 часъ ште има тъжни слова зашто гу са пуснали


15 Март 2010 22:42 | до ссссссссс
Оценка:
50
 (
56
 гласа)

Имаш 10 правописни грешки в коментара си. Хайде, да не даваш оценки кой е образован и кой не!:)))


15 Март 2010 22:53 | Едмонт Дантес
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

От кога ви говорим за това- колко фанатични, отмъстителни и тесногръди същества има в комунистическия проект на ДС наречен ДПС? Най-елементарно възпитание е да кажеш миролюбиво здравей на всеки, дори да сте на радикално различни позиции. Поне в мечтаната Европа е така. У нас разбира се балканската простотия и ориенталския манталитет не могат да позволят на бай ни Ганьо да стане европеец!


15 Март 2010 22:54 | ...
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Грешките на ссссссссссс са 11:))))


15 Март 2010 23:17 | баш ПОМАК
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Башев пак ще прави циркове с дресираните си маймуни от Рибново....


15 Март 2010 23:24 | до Едмонт Дантес
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Уважаеми г-н Дантес, очарован съм от Вашето високо интелектуално съждение, но форума е 80% рибански и повечето от мойте съселяни едва ли Ви разбират, но все пак приветствам коментара Ви и гласувам за него.


15 Март 2010 23:34 | фалуса
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Надявам се бай Манол утре да вземе микрофона и да изпее една песен поне.


16 Март 2010 08:12 | 333
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Г-н Башев откажете се от този цирк който сте замислил за днес в Рибново . Това ще ви коства много . Хората вече не ви възприемат като месия и сам ще ги настроите против вас. Това не са действия на зрял политик и кмет а на човек който има сериозни проблеми с психиката си . След изборите бяхте на косъм от лудницата , сега отново сте в това състояние не си го причинявайте на вас и семейството ви където най- искрено ви обичат , всички други които вие използвате да не мислите че ви уважават напротив , чули ли сте как ви се подиграват . Така че не се вживявавайте на месия а това което днес ще направите е пълна глупост от безпомощност .


17 Март 2010 03:39 | простащина
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

аз съм Помак, но мисля че тая простотия трябва да спре- всичко това е болезнено смешно и опетняващо Помаците като група!


29 Март 2010 16:33 | ПОМАК
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Голяма простотия! Както и да не се харесва на някои хора (включително и на мен) Яне Янев е НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. И е дошъл на крака на селото НА НАЦИОНАЛНИЯ НИ ПРАЗНИК! Тия от селското феодално ДПС какво искат? Кметът да го изгони или да се заключи в кабинета и да не го посрещне? И да не му стисне ръката? Има ли кмет в България, който ще постъпи така спрямо един български депутат?
ДА! ТОВА ОЧАКВА АХМЕД ДОГАН ОТ ВСИЧКИ КМЕТОВЕ ОТ ДПС - ДА СЛЕДВАТ НЕГОВАТА ПОЛИТИКА! ДОРИ С РИСК ДА ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ДЕБИЛИ И СЕ СКРИЯТ В ТОАЛЕТНАТА НА ОБЩИНАТА СИ! НЕ СТЕ ЛИ ГЛЕДАЛИ ТАКИВА ПРЕДАВАНИЯ ПО СКАТ? ОТИВАТ ДА ГИ ИНТЕРВЮИРАТ, А ТЕ, ПУБЛИЧНИТЕ ЛИЧНОСТИ СЕ КРИЯТ ПОД БЮРАТА ИЛИ В ТОАЛЕТНИТЕ ЧИНИИ И ПИСОАРИ... ХА-ХА-ХА! ДА ЖИВЕЕ ДПС ЕЛИТЪТ!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар