Изключиха 3-ма активисти на ГЕРБ в цитаделата на Доган - Сатовча, за връзки с ДПС

21 октомври 2009 00:20   74 коментара   47852 прочита
Част от членовете на разширения общински съвет в хотел “Зенит”
Част от членовете на разширения общински съвет в хотел “Зенит”


Част от членовете на разширения общински съвет в хотел “Зенит”

Тежък кадрови трус в партията на Бойко Борисов взе главите на д-р А. Моллова, Р. Арнаудов и Ж. Мутафчиев

На заседание на разширения състав на общинското ръководство на ГЕРБ в Сатовча с 25 гласа “за” бяха изключени от партията д-р Ани Моллова от с. Кочан, кметът на село Плетена Румен Арнаудов и секретарят на общинския съвет Живко Мутафчиев, който е началник на пощата в селото. Мотивът за изключването на тримата е, че са работили за ДПС.
Кметът на Плетена Румен Арнаудов вчера коментира изключването си от ГЕРБ заедно с д-р Ани Моллова и Живко Мавродиев така:
Много смешно ми стана тази сутрин, след като ми съобщиха, че снощи в наше отсъствие сме били изключени. ГЕРБ - Сатовча има клуб и е редно събранията да се провеждат в него. Любопитното е, че документацията се съхранява в частния хотел на Велко Давидов, който дори не е член на ГЕРБ. Аз и другите 2-ма отстранени съпартийци не ходим на събрания в базата на Давидов, който е инициатор на разигралия се фарс миналата вечер. ГЕРБ не е частна фирма, а политическа партия, и ако хора като Давидов не се бъркаха в работата на партията, изборните резултати щяха да са коренно различни. Според устава на ГЕРБ право да изключва членове има единствено изпълнителната комисия, а нас ни отстраняват хора, които не се интересуват от партийни правила, устав и програма, а гонят единствено личния си интерес.

74 коментара
21 Октомври 2009 09:07 | Кочанец
Оценка:
339
 (
451
 гласа)

Гласовете, които получи ГЕРБ специално в с. Кочан и съседните села и на местните и на парламентарните избори в болшинството си са благодарение именно на д-р Моллова. И ако Велко Давидов не беше активист на ГЕРБ, бъдете сигурни, че резултатите в тези села щяха да са доста по-добри.


21 Октомври 2009 09:18 | приятел
Оценка:
97
 (
169
 гласа)

Велко,как може да си такъв мръсник и продажник.До вчера цицаше от Дикме и ДПС,сега цицаш от Бойко от к.ра.


21 Октомври 2009 09:31 | Джапона
Оценка:
64
 (
108
 гласа)

Джони/Велко/помниш ли как за 80 лева си смени името като ученик.Бойко знае ли че за 100
лева си готов да смениш и неговото име.Тоя човек трябва или да е много глупав,или много доверчив.Той ще те разбере,ноще е много късно.


21 Октомври 2009 09:57 | джони рон
Оценка:
88
 (
140
 гласа)

Хе от такива боклуци сме на това дередже. Но не е виновен този който яде баницата а този който му я дава.Тежко му на г-н Борисов от такива хора. Които "аз ще съм с таз която е на власт". Те са наглеци които се врът навсякъде и нямат никакви скруполи.


21 Октомври 2009 10:51 | Б.Б.
Оценка:
-180
 (
318
 гласа)

до горния, който е писал вс.коментари с различни имена! Дрънкате абсолютни глупости против Велко и се чудите за какво да се захванете срещу него. В същото време
1. не благоволихте за пореден път да уважите общинското събрание, което е висш орган на общинската организация /вижте си чл.18 от устава/. Става въпрос за общинско събрание, а не за заседание на общ.ръководство както Струма са писали! Струма, дайте думата и на някой от 30те други, не само на 3мата изключени!
2. Събранието не се е състояло в Хотел Зенит както е писано, а в близкото заведение- Манхатън до офиса на ГЕРБ в Сатовча поради големия брой на присъстващите, които не могат да се съберат в офиса! Това е видно и от фона на снимките от струма, че не е на Зенит!
3. Като уважавате ГЕРБ и се пишете за местни гербаджии и демократи от 99година, защо тези 3 години не спряхте подмолните си регулярни игри и срещи с арбен Мимен, по чийто план действахте! нека не говорим за материалния ви личен интерес.
4....


21 Октомври 2009 11:01 | B.B.
Оценка:
-274
 (
470
 гласа)

4. И тримата изключени сте всеизвестни мекерета и клиентелисти! ветропоказателя Румен Арнаудов /известен като "Боро-истината" и "агент Ленко" да каже за договорките си с кмета Арбен и дир.на горското Пламен, и да спре да си приписва вс.гласове в Плетена.. Плетенчани си знаят кое как е- питайте ги!!
5. г-жа Молова 2 години спи и не създаде структури в Кочан, и когато народа сам пое инициативата, се сети да сбере местните и пациентки абортаджийки при нея да направят структура.. не спи и тя, а и тя работи добре в полза на дпс!!! тя също да спре да си приписва гласове, защото дори прогони някои от решилите се да гласуват за ГЕРБ!
5. народа ви знае, народа си знае стоката! примирете се, че истината все някога излиза на яве!!!ю
6... няма смисъл да ви коментираме!


21 Октомври 2009 12:13 | евала
Оценка:
148
 (
154
 гласа)

Само така.Всички предатели вън.Народа вече му писна да го лъжат.От тук насетне много неща ще лъснат за това сега се тресат и ще се наакат .Не може само да лапкаш без да бачкаш........


21 Октомври 2009 12:19 | true lies
Оценка:
41
 (
53
 гласа)

крайно време бе на Боро-истината да му хванат лъжите. Браво на Велко и на другите истински патриоти в община сатовча. Бойко трябва да им е благодарен а резултатите ще се видят..


21 Октомври 2009 12:23 | плетененец
Оценка:
66
 (
72
 гласа)

Боро-скоро няма да си ни кмет с номерцата дето си връткал.


21 Октомври 2009 12:49 | ГЕРБ
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

Защо до сега не сменихте ръководството, а след изборите! Нали не са работили...Тези ги дрънкайте на друг. Подобни меркантилни личности не са само там в Кочан и Сатовча,че то на всякъде сега се бутат,разни от СДС, БСП, НДСВ,ДПС с подмолни средства и мижави методи.Аз съм член на ГЕРБ от Кюстендилска област,при нас също се вихри подобна манипулация.Г-н Борисов се зае с държавата и сега остави кокъла да дърпат разни псевдо гербаджий и обиграни политици преминали през какво ли не, за да изпълнят корупционните си схеми и личните си облаги.Истенските хора в тази партия нека "духат супата".


21 Октомври 2009 12:56 | наблюдател2
Оценка:
62
 (
72
 гласа)

Много просто.На Велко Давидов не му пука от месната власт и за това скача а всички други явна още се страхувате......поне за сега.И при нас в Гърмен беше така.Идва проманата.Малко търпение.


21 Октомври 2009 12:59 | тома томов
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

наблюдателю, раздухваш махленски клюки и невярни информации. кат не си запознат не си съчинявай че много всезнайковци се извъдихте да давате акъл на бат Бойко


21 Октомври 2009 13:03 | тома томов
Оценка:
-54
 (
100
 гласа)

наблюдател2 е прав! трудно е да вдигнеш главите на народа, който е свикнал да се прекланя пред турските ятагани, но все някога трябваше да стане... идва ново време!


21 Октомври 2009 13:07 | шшш
Оценка:
36
 (
58
 гласа)

Велко Давидов , синът му и всички техни подчинени днес получават надници за да пълнят с хвалебствия форума и да защитават набуталите се благодарение на червените генерали в ГЕРБ бандити . Велко и кликата му по- добре да си ходят с мир вместо да се вживяват на Бойко борисовци в община Сатовча . В момента структората в Сатовча е куха хората не искат да членуват в ГЕРБ само заради В. Давидов . Да живее ГЕРБ без предатели и кумонистически изчадия като този Давидов .


21 Октомври 2009 13:19 | наблюдател2
Оценка:
5
 (
29
 гласа)

Велко Давидов , синът му и всички техни подчинени днес получават надници за да пълнят с хвалебствия форума и да защитават набуталите се благодарение на червените генерали в ГЕРБ бандити . Велко и кликата му по- добре да си ходят с мир вместо да се вживяват на Бойко борисовци в община Сатовча . В момента структората в Сатовча е куха хората не искат да членуват в ГЕРБ само заради В. Давидов . Да живее ГЕРБ без предатели и кумонистически изчадия като този Давидов .
ААААА така ли? И от каде се вземат тези надници та и ние да се наредим.Не искате да ви се тури рахата а? Съжалявам това не минава.Видяхте какви неща лъснаха при нас в Гърмен.При вас ще е същото.


21 Октомври 2009 13:24 | koko pavlov
Оценка:
16
 (
38
 гласа)

Моят коментар:
Всичко това не работи за общината и добруването между хората там. Вместо да се търси обединяваща фигура в полза на интересите на всички, ГЕРБ разединява хората с "Велко" и един депутат - негов син, който никой не познава! А как стана "Велко" фактор в ГЕРБ? - като плащал наема на офиса на партията/ГЕРБ - отбелязвам го защото той е член на много партии, все предстоящо управляващи/ в Благоевград - 300 лв. месечно. Бойко, ние всички сме "за" промени в правилна посока! Но когато подобни хора без образование, срещу 300 лв. решават проблемите на община, в която не са живели близките 20 години----Какво да мислим?


21 Октомври 2009 13:59 | до наблюдател
Оценка:
11
 (
41
 гласа)

аман от теб наблюдателю! не стига че глупости дрънкаш ами ги повтаряш и по 100 пъти тук като че ли твоето мнение най-важно и всичко само него тр.да гледат..
да не си някое от поставените лица на депесарския ефенди -арбен мимен със задача да виси в интернет да му чисти имиджа,както и да плюе по новата опасност! личи ти по еднаквото изписване на много от детайлите в коментарите! прати телеграма на арбен от мен..ето текста: треперете депесари- свърши ви времето, свършиха ви кражбите!


21 Октомври 2009 14:13 | koko pavlov
Оценка:
-9
 (
27
 гласа)

Малък коментар:
Какво е ГЕРБ?
Към този момент ГЕРБ е понятие, натоварено изцяло с очаквания на хора, с различна досега партийна принадлежност за антикомунизъм, антидоганизъм и антикорупция. С една дума - това, което искат всички!
Приобщаването, обаче на фактори като "Велко Давидов и Син" към съдържанието на това понятие скоро ще направи от ГЕРБ обикновена политическа партия с лош управленски потенциал.Вместо ГЕРБ да намери подходящите хора, каквито със сигурност общината има, да потърси диалог с хората, които имат реален авторитет и да се опита да намери фигурата заради която ще получи поне половината гласове на едни предстоящи избори, както в един добре познат виц от миналото - от цялото стадо тя избра кучето!
Прогноза:
На следващите местни избори, победител ще е независим кандидат, непотърсен от ГЕРБ! "Велко Давидов и Син" ще имат 30 гласа, колкото са членовете им. Ако това се случи в повече населени места ще означава, че ГЕБР не представлява очакванията на хората.


21 Октомври 2009 16:19 | агент 007
Оценка:
22
 (
32
 гласа)

..ако е румен Арнаудов е стока- нямаше да е БИВШ АГЕНТ -разберете го! Бившите агенти са хора ,които са се ПРОДАЛИ за пари или други облаги! Хора,който са били около нас подслушвали са ни, душели са около нас и после са докладвали....и в резултат на това други хора са били уволнявани,изселвани,отивали са в затвора и в концлагерите!!!!


21 Октомври 2009 17:18 | шушу-мушу
Оценка:
6
 (
32
 гласа)

Нещо се чува че Боро/ИСТИНАТА/ бил на далаверка в горското.Да не искочи някяв заек из под трънака?$$$$$$$


21 Октомври 2009 17:59 | симпатизант на герб
Оценка:
-144
 (
340
 гласа)

горе споменатата докторка Моллова и Боро истината са общински съветници от герб.на всички заседания те гласуват каквото ми каже Мименов тоест дпс.дори за избора за председател те гласуваха за дпс нищо не е направено от тях каквото им каже кмета това и правят.нека те да кажат какво са направили за партията.разбирам защо пишете срещу Велко ами той него е страх да се опълчи на кмета и всички негови писачи.просто тези тримата не работеха за герб а за дпс.роботеха за мименов и шефа на горското знаем ви какви сте видя се на изборите страх вие.


21 Октомври 2009 18:54 | gerb
Оценка:
177
 (
205
 гласа)

ГЕРБ не е частна фирма, а политическа партия, и ако хора като Давидов не се бъркаха в работата на партията, изборните резултати щяха да са коренно различни-----така сие прав е Агент Арнаудов други щяха да са резултатите 100 към 1 за ДПС естествено


21 Октомври 2009 19:20 | друг симпатизант
Оценка:
-150
 (
178
 гласа)

симпатизанта е прав за това- на всички ние известно че сегашните общ.съветници ани и боро гласуваха винаги в пакет с дпс решенията на кмета арбен. каква алтернатива е герб тогава???


21 Октомври 2009 20:11 | ГЕНЕРАЛА
Оценка:
209
 (
233
 гласа)

ВЕЛКО ТИ ДА НЕ СЕ ИЗПЛАШИ ОТ РУМЕН АРНАУДОВ?
С КАКВО ЛИЦЕ СЕ ПОКАЗВАШ ПРЕД ХОРАТА? НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА СЕ ПРАВИШ НА ЦИРКАДЖИЯ И ДАЖЕ ВКАРА В ЦИРКА И ОНЗИ МАЛОУМНИК СИНЪТ ТИ. КОЛКО ГОДИНИ ЛАПАШ ОТ ПАРИТЕ НА ХОРАТА ИМА ЛИ ЧОВЕК ОТ РЕГИОНА КОЙТО ДА НЕ ЗАВЛЯКАЛ. КОЛКО ПАРИЧКИ ИЗКАРА ТИ ОТ ДПС ПРОЕКТИТЕ. СЕГА СИГУРНО ТЕ ХВАНА СТРАХ АНИ МОЛОВА ДА НЕ СТАНЕ ОБЩИНСКИ КМЕТ И ДА ТИ СПРЕ КРАНЧЕТО. КАК НЕ СТИГАТ ТЕЗИ НЕЩА ДО БАТ БОЙКО ТА ДЕ ТЕ ВКАРА В ПАНДЕЛАТА КЪДЕТО ТИ Е МЯСТОТО. ВНИМАВАЙ, ЧЕ КОЙТО РИЕ НЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ДА НЕ СЕ РАЗСМЪРДЯТ ПРОЕКТИТЕ ТИ С АПОСТОЛЧО. И НАКРАЯ ПАК ДПС ЛИ ВЕЛКО ТЕ НАЕХА ДА РАЗДЕЛЯШ ХОРАТА В САТОВЧАНСКА ОБЩИНА .


21 Октомври 2009 21:27 | gerb
Оценка:
-207
 (
251
 гласа)

Ани Молова и кмет - какви мечти.Някои хора доста се размечтаха.Може да е и с висока температура човека.Нормално и простено с този грип.Нов проект пак кмета да си е същия.


21 Октомври 2009 22:50 | краси
Оценка:
-47
 (
163
 гласа)

ооо просто Мария - я кажи ти ли се криеш зад тези коментари и долни инсинуации против Велко? не само сте смешни с ветеринарния ти любовник арбен минет, ами сте и абсолютно жалки същества. няма кой да ви се връзва на селските клюки и сплетни тук! намерете си други анимационни герои! подводниците ви в герб са отдавна разкрити и вече обезвредени! сега може да пробвате и кметове да ги правите- такава сапунка би била по-интересна и от Перлата.. ще му е забавно на народа ни в общи линии! до сега той трепереше, сега е време да влезете вие в тая роля!
не ми се слиза на нивото ви да ви коментирам глупостите, но все пак се изкушавам да те предизвикам да ми намериш поне един човек в района, на който Велко дължи пари или е бил завлякъл? много интересно как е станало това, като Велко не е работил в тая община откак дпс се настани в нея преди бая годинки!! я кажи ни сега, простоа марийо да чуем!!!! а това че е работил другаде.. където и да е успял да се реализира-парите на дпс лиса или на държавата?


21 Октомври 2009 22:56 | od/e os
Оценка:
114
 (
128
 гласа)

Двойни надници писа Велко Давидов на неговите хора да го защитават във форума но няма файда от цялата рабита . В Сатовчанско за Румен Арнаудов , Ани Моллова и Живко Мутафчиев може да се говори всичко друго но не и че са измамници като Велко Давидов . Приемам че всеки си има косури и слабости но при Велко и синът му просто няма какво хубаво да се каже . Абе алан- коло Велко Давидов като набута сина ти на работа в парламента що не си свиеш сърмите и да си траеш за да не дразниш хората . Всеки умен баща с наслани гащи и лице би постъпил така но от къде ум у тебе заглушен е от алчността ти която ще те свърши .


21 Октомври 2009 23:09 | до краси
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Що душа не си кажеш че тази вечер си останал на сухо , че не си примамил в богатият ки апартамент някоя девойка и няма кво да правиш та пишеш пасквили за да вдигаш самобувствието на баща ти . На този жалък човечец не му трябва самочувствие а костум на дребни карета , точно ББ скоро ще му го облече защото папката при него набъбва . Защо не кажеш защо Боро - истината фигурира като агент в архивите . Да ти кажа аз защото аз му направих картончето защото надигна цялото село да протестира , закара хората при Причкапов а кой по ония времена имаше смелост да мисли за демокрация и за права . Аз съм този на когото беше наредено да му направя картона . От Долен съм и се казвам Димо познавате ме всички публично разказах в пресата как стоят нещата с Боро а вие продължавате да спекулирате . Велко ти си истинският агент колко хора предаде ???


21 Октомври 2009 23:19 | леле
Оценка:
-63
 (
75
 гласа)

брей че се навъдихте агентури тук, то и цру ще ви завиди! пък и боро от плетена щом герой го изкарвате има пак нещо гнило и фалшиво


21 Октомври 2009 23:21 | ввв
Оценка:
98
 (
110
 гласа)

И кмет на ГЕРБ д ема в Сатовча пак за Велко няма да има работа в тази община защото не може да строи качествено и прибира парите . Примери училището в Плетена , училището във Ваклиново , да ги броим ли още .Ревизия за всички но и за Велковите обекти той затова се вре в ГЕРБ с надежда че ще му се размине ама няма всички под ножа кой е крал и лъгал на гилотината няма ДПС , няма БСП, няма ГЕРБ . Него червените генерали го внедриха в ГЕРБ всичко се знае ББ също знае много неща въпрос на време и ще видим кой кой е . БСП и ДПС си поставиха предварително троянските коне в ГЕРБ такива като Велко и те ще провалят ГЕРБ. Жалко за усилията на ББ ако не ги разчисти навреме тези боклуци за да си запази партията .


21 Октомври 2009 23:35 | шшш
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

предлагам велко давидов да се кандидатира за кмет на Сатовча много му се иска да заеме този пост горкия ноняма да го огрее . Ако за него гласуват 300 души от общината ще си обръсна мустака еее не бе ще се подложа на ветиринаря Мименов да ме кастрира на площада на сред Сатовча . Ебре Велко не виждаш ли че хората не те искат даже и добър ден да ти кажат не ги е страх от ДПС а се отвръщават от такива като тебе затова излезе ли твоята кандидатура Арбен пак ще е кмет . Пази боже това да не се случва но е факт по добре завяната доленска кметица да стане общински кмет отколкото ти бай Велко . Хайде лека ти нощ и сънувай кметското кресло в което не ти е писано да седнеш та ако ще да се одереш . Май те е най- много страх от Пламен Поюков а той ще помете и Арбен и тебе и който и да е друг това е истината .


21 Октомври 2009 23:45 | браво сатовчанци
Оценка:
67
 (
81
 гласа)

браво бе хора колко сте напред с материала а Велко Давидов и синчето му ви мислят за талибани и абуригени . Добре им натрихте отвратителните физиомутри тоставетеги веднъж за винаги на мястото им и им докажете че не джипове и кабриолети да карат , не да демонстрират богатство и връзки с големци не могат да ви стъпят на малкият пръст . Супер сте кефя ви се много . Направете нов ГЕРБ и ги изритайте тези боклуци така ще спасите ББ и България .


21 Октомври 2009 23:48 | симпатизант на герб
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

господа отклоняватесе от темата .и друго ако не вие страх моля посочваитеси имената.


21 Октомври 2009 23:53 | до наблюдател
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Велко не пиши от името на Гърмен че там са го заорали много . Новият председател Розен Марчев - / бивша проститутка и бивш бесепар няма / има партиини далавери достойни да го сложат на въжето . Какво ще кажеш , брат и сестра от гърменското ръководство и той взели 50 000 лева от бившият директор на горското Моллов като му обещали че ще го запазят на поста му . И в Гърмен като в Сатовча мутри , бандити и троянските коне на Богомил Янев и Георги Шапков са начело .


22 Октомври 2009 00:02 | ибишев
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

боро май неможа да прокараш калйонев в горското кажи им на твоите фенове поне да си сменят словоритама а за ани неможе да играеш двойни идри има герб и доспат и ви видяха как меменов ви обладава .жалки сте


22 Октомври 2009 00:11 | режа го
Оценка:
70
 (
84
 гласа)

ако във този форум има едно положително мнениеза Велко Давидов написано от други хора а не от самия Велко и сина му режа си го без да му мисля изобщо . Прозрачни сте толкова много че не се усещате в желанието си да мърсувате , да се добирате до власт за да отмъщавате на всеки който лично ви е засегнал. Това не е политиката на ГЕРБ . Разберете че света не се върти около вас в ГЕРБ несъмнено има умни и прозорливи хора за които сте вече отдавна прочетен вестник . Хората са толерантни и до сега ви търпят но вие преминахте всякакви граници и ще си платите за гяволъка никой освен себе си не мамите . Не се величайте толкова , нека за пример ви е ББ хубаво е да му подръжавате но не го правите той има 77% рейтинг а вие 0% за какво говорим тогава за какви лидери за какви пет лева .


22 Октомври 2009 00:18 | симпатизант на герб
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

тук има сериозни обвинения го колкото разбраx има прокороска заповед не се чудете че ви бави нета


22 Октомври 2009 00:22 | рольо
Оценка:
23
 (
39
 гласа)

Е гаси , тези толупи на снимката ли са част от разиреният състав на общинското ръководство на ГЕРБ в Сатовча . Тези се продават на Велко за едно кафе и изпълняват всичките му желания . Видях ги като се събираха в Манхатън миналата вечер и се почудих защо са сменили бивака зенит където велко ги зарибява с празни обещания че този ще назначи за ВИК шеф , друг за директор на училището . Този лъжец се подиграва с мизерията на хората и ги подчинява да му слугуват за една ракия вярно е че рейтинга в сатовча му е нулев и не само в сатовча.


22 Октомври 2009 00:26 | шшш
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

плашиш нещо а, прокурорската заповед е за Вълка Давидова и неговото мъжко отроче . Само ГЕРБ без боклуците и мошениците


22 Октомври 2009 00:37 | 333
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

уволненеят за кражби на дървен материал кальанев е предложение на бай велко и онова наркоманче Милко също е негово предложение . Велко иска да ги прави директори всички го знаян само ти ибишев се правиш че не знаеш . Но ти не си нито ибишев , нито краси , нито бб нито който и да е в този форум ти си просто Давидов нема значение младши или старши все едно е плочата ви се изтърка отдавна дайте нещо ново Боро , Ани , Ани ,Боро все едно и също доспат , мименов , гласуват с ДПС на сесиите в тях ли видяхте конкуренцията е по добри политици са от вас и повече им приляга да са гербаджии откоркото на вас защото вие сте кариеристи . Ако предложенията са разумни какво лошо има съветници на ГЕРБ да гласуват за благото на общината си с ДПС , БСП и другите партии . Във всички общински съвети е така , ако не знаете питайте Хаджигаев той е председател на ОБС Благоевгр.


22 Октомври 2009 00:39 | симпатизант на герб
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

абе покажете какво са направили тя господа а не само да лаете


22 Октомври 2009 00:49 | ke m,re;d;
Оценка:
71
 (
85
 гласа)

истинският тербаджия не парадира колко пари е дал по предизборната кампания , колко пари дава за наема на клуба , колко пари дава за почерпка на областното ръководство , колко пари е дал за знаменца , химикалки, обеди и вечери с големци от герб . Истинският богат член на която и да е партия е идеолог помага и забравя а не задължава с дребните си жестове които прави целенасоччено за да има повече права от тези които нямат възможност да дадат пари но са дали труд , сърце и вярност към ГЕРБ . Това не са ли по- скъпи неща от жалките пари които брои и не може да прежали В.Давидов въпреки че никой не му ги е искал а сам се е натиснал за спонсор ???


22 Октомври 2009 01:04 | симпатизант на герб
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

те са против идеаита герб.ако имаш предложения кажи го на някое събрание


22 Октомври 2009 08:47 | гербер
Оценка:
38
 (
44
 гласа)

А бе,Велко,изчадие,я кажи твоите работници освен да пият и да се бият друго могат ли да правят.Кой ги набеди за строители?Защо не ти направят една обстойна ревизия и да ти облекат раирания костюм,знаеш ли колко ще ти отива.


22 Октомври 2009 08:57 | Ники
Оценка:
11
 (
29
 гласа)

Днес 22.10.09 г. от 10 часа е огледа на моста в с. Мечкул , общ. Симитли ,който "беше изграден " от великия строиотел Велко Давидов . Заповядайте на огледа ,който е разпореден от съда по наказателното дело срещу Велко Давидов и кмета Апостолов , за да гледате цирка на тези двамата .


22 Октомври 2009 09:41 | бай ви ганьо
Оценка:
0
 (
26
 гласа)

Боже колко злоба, завист и клиентелизъм има под слънцето! всеки малко по-богат човек е мошеник за вас, всеки решил да се жертва за вас да ви оправя дереджето- пак е мошеник, агент и какъв ли още не! Няма такъв прокълнат народ под слънцето като българския, да знаете! от такива малодушни комплексари, червени комуняги и продажни депесарски мекерета като вас тая държава никога няма да се оправи, нито за децата ви, нито за внуците ви! и най-важното е че не го заслужавате и грам!


22 Октомври 2009 11:13 | koko pavlov
Оценка:
-13
 (
19
 гласа)

В резюме:
Има надежда за общината!
Хората вече не пишат, криейки се зад партии, а оценявал лично ситуацията и участниците в нея. С една дума: страхът си е отишъл! На негово място се опитва да се настани нов "страх" в лицето на "Давидов и Сие", но хората не искат да го позволят! Така и трябва! Дълбоко се съмнявам, че инициаторите на подобни чистки ще останат в ГЕРБ, но ако се случи толкова по-зле за тази партия - хората няма да я припознаят като своя и няма да гласуват за нея. Ако нещо прозира зад всичко, което се случва, то то отново е "страх".
Страх от авторитетите на хора, които не членуват в ГЕРБ, поне засега и които на всяка цена трябва да бъдат премахнати под предлог, че са прът в колелото на прогреса!?
Кой прогрес!? Давидовият или Общинският?


22 Октомври 2009 11:35 | до бай Гань о
Оценка:
58
 (
158
 гласа)

Корко точно са си написали името Давидови , бай Ганьо това е техният портрет . Такива ли са заможните хора които искат да ни оправят дереджето бе Велко . Ти не си от тюж , ти гледаш единствено да оправиш собственото си дередже и не се прави на патриот моля те защото те знаем що за гнус си . Ти не оправи дереджето на майка си която я хвърли в Гоце Делчев да я гледа сестрати , взе им къщата в Кочан , умоли брат си та ти ще се жертваш за хората и ще им управяш дереджето . Грозно е това което пишеш на за бай Ганьо това е достойно . Не наранявай повече тези хора те не го заслужават , умни са ориентирани са отлично и знаят пътя към истината . Дередже е най- грозната дума от вашият фамилен речник . Не сме талибани , не сме и абуригени а ти не можеш да ни бъдеш нито водач нито учител . Подценяваш ни много само в собствените си очи си велик .


22 Октомври 2009 13:41 | gerb razlog
Оценка:
-27
 (
61
 гласа)

Дами и господа ама не се нападаите толко злобно.Прости са нещата -всички управленци ще бъдат сменени и всички предатели отстранени .


22 Октомври 2009 14:46 | :)
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Аз па ви се чудя що се карате,като тези всички са си уредили работите. Днес едни на власт, утре други,а народа ли беднеее,беднеее.


22 Октомври 2009 14:55 | Седесар
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Ще ви припомня какво се случи със СДС в нашата община преди няколко години. Когато се разбра, че СДС ще вземе абсолютната власт в България, към партията започнаха да се присламчват най-различни екземпляри. Всички новоизлюпени "демократи" имаха една едничка цел - облага. Тъй като тези хора бяха толкова нагли и настоятелни, повечето от тях получиха най вече някаква топла службичка. В СДС - Сатовча започнаха едни разправии едни смени на ръководството с помощта на кухи структури от села в които партията на избори получаваше едноцифрен брой гласове. Изключваха се и се реабилитираха членове. При хората от областното ръководство един на друг се нападаха ту от единия, ту от другия лагер. Случи се така, че хората които са членували в СДС по убеждения се отвратиха от ставащото. По-късно всички прелетни пеперуди, които дойдоха в СДС за лична облага един по един се изнесоха в други партии пак по същите причини.
Това е и модел на станалото в Бълфария. Къде е СДС сега.
ГЕРБери. Открийте приликите.


22 Октомври 2009 15:00 | Седесар
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Простете за грешката в името България. Просто пиша на фонетична, а г и ф са една до друга.
Само искам да дам един съвет на обикновените жители, на общината, които пишат тука. Няма смисъл да хабим излищни нерви. Просто цялата борба е за "кокала". Честните и принципни избиратели отново ще останат с пръст в уста за голямо съжаление.


27 Октомври 2009 23:41 | димитър
Оценка:
108
 (
112
 гласа)

Основоположници на ГЕРБ!Защо позволявате това мекере давидов да омаскари цялата община?Имате дистойни хора, заслужаващи почит и уважение.Стегнете си редиците и не позволявайте глупостта и наглостта на давидов да ви победи!!!!!!!!!!!!!!!!


29 Октомври 2009 19:50 | александър филипов
Оценка:
35
 (
47
 гласа)

Велко си е Велко.Ако великият комбинатор,на Илф и Петров се е преродил в някой,то е в него.
При извършване на корекцията на дерето в село Садово,бе вписал като работени от неговата
фирма"Век Инжинеринг"и две подпорни стени изградени от гръцката фирма "Продефтеки",на
пътя Садово КПП "Илинден".Сатовчанци, сатовчанци,трябва да се гордеете с този съвременен Остап Бендер.


30 Октомври 2009 15:16 | симпатизанти ГЕРБ
Оценка:
143
 (
351
 гласа)

Румен,Живко д-р Моллова са достойни хора, те правят добри дела за народа.Гласувахме и пак ще гласуваме за тях.Тези Давидови никогане са направили нищо добро за хората на Сатовча няма и да направят.С какво са заслужили тези Давидови-Бай Ганьовци народното внимание,та толкова коментари за тях по интернети и преси!С тяхното желание да нагълтат светът ли?


30 Октомври 2009 15:52 | истинският ГЕРБер
Оценка:
20
 (
146
 гласа)

такива долнопробни циркаджии и платени коментатори сте наглите депесари, че съвсем се самозабравихте пак ..като лидера ви, нищо ново под слънцето! пишете се дори за симпатизанти на ГЕРБ само и само да накривите везните към подмолните ви агенти в ГЕРБ и да ги спасите! какви ли не пачки хвърляте сега -само и само да не ви ревизират далаверите през последните години, министри каните на лов за вълци и какво ли още не.. но истинските вълци и лисици сте вие, а на народа му е писнало единствено и само от вас... засрамете се малко поне от това колко народ изселихте, колко народ излъгахте и колко накрадохте тези години!! Чудите се кви да ги съчинявате против Велко и за кво да се захванете.. също както комунистите се чудеха за кво да се захванта за Бойко.. но в крайна сметка стигнаха до там че се хванаха едни други за гушите! ей това ще се случи и с вас в най скоро време, защото всички сте в кюпа, а той се пука!!!


01 Ноември 2009 00:38 | до симпатизантите горе на герб
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

прав е истинския гербер а не като вас крадци скапани,напалнихтеси яко гу6ките и о6те искате.Ама няма ве4е,а за боро,живкои ани.Вие сте само едни подводници ни6то друго мислехте 4е като сте у6ким от герб и 6те си правите каквото знаете,ама ван така жи се пада.Тар4айте като луди да спасявате 6ефа на горското и др.ама боико борисов знае вси4ко да не си мислите 4е като поканихте министара на лов 6те жи се размине дпсари.мн лапахте досега, стоите си мирни докато не са ви направели ревизии на вси4ки.само ако знаете кво ви о4аква 6те се 4удите каде да се скриете.Може да ви направят замесник кметове а


01 Ноември 2009 00:44 | до дпсарите
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

вадите си скритите пари 4е 6т ви трябват много дпсар4ета,4е останаха малко места за заместник кметове.колко сте жалки само.Сигорно не можете и да спите ве4е а,яко ва е страх да не си изгубите златните мини.Поканете даже и боико борисов на лов та белким ва остави да си полапате о6те малко.измислете не6то по интересно за велко тоя пад 4е е агент и тои като боро лажата.


01 Ноември 2009 01:18 | Бате Боико ЗА ПРОДАЖНИЦИТЕ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

боро я кайи ти какви далавери си прави6 сас 6ефа на горското в сатоф4а пламен пеуков а.За да го спасяжа6 от смяна а.колко пари4ки си гу6нал от него а и колко о6те таботи 6те предобие6 от него ти си знае6 кви нали боре.ама маи нема да стане това дето сте намислили сас него нали.Вземи поср6етаи пове4е гости от герб та да спасява6 тжоте си приятел4ета.но ве4е не си герб нали много ло6о та хванаха а.Езак 4е си бил агент пипнахате.приятни сани6та ве4е


01 Ноември 2009 22:51 | наблудател
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

А вийдам че така мн хара вече знаят за какво става на вапрос а,брао браво на вас колко сте умни когато няма никои в ка6ти.Само се нападате изли6но а дпцарите си лапат ли лапат а вие се занимавате тук сас глупости.


03 Ноември 2009 00:23 | до наблюдател
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Наблюдателю Давидов,не ти ли омръзна да се преименуваш като хамелеон в какъв ли не.Вече не се усещаш, че влизаш в ролята и на любимото ти ДПС.Последните 3-4 статии си ги пишеш сам.


03 Ноември 2009 00:37 | САТОВЧАНЦИ В СОФИЯ
Оценка:
64
 (
66
 гласа)

ОСТАП БЕНДЕР-ДАВИДОВ ПОЗНАВМЕ ТЕ МНОГО ДОБРЕ И ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА ПРОУМЕЕМ С КАКВО ЛИЦЕ ЯХАШ КОНЯ В САТОВЧАНСКО, КАТО ТОЛКОВА СИ СМУКАЛ ОТ БСП,НДСВ И ДПС.ПОЕЛ СИ ПОЛИТИКАТА АНТИДПС,ЗАЩОТО САМО ТОВА ТИ ОСТАНА.ЯВНО Е!И НЕ СЕ УСЕЩАШ КОГА ДА СПРЕШ.ТОВА НЕ Е ИЗНЕНАДА ЗА НИКОГО В ОКРЪГА БЛАГОЕВГРАД И СТРАНАТА ЗА КОИТО ТЕ ПОЗНАВАТ.ЖАЛКО ЗА ГЕРБ В САТОВЧА.


03 Ноември 2009 15:05 | до 333
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

О като гкедам някои ми е истрил коментар4ето горе, а колко сте само сра4ни са6то колкото мойите да крадете.А ти 333 нз кои си ама вземи си гледаи болното здраве та да не ти стане не6то мн ло6о на теб.А за ИНЖ КАЛИОНЕВ не говори 6тото от него никога не е имало в това горско по добар от него яснолити е или не,ако не вярвате мойете да поипитате вс стари горски и наи ве4е г-н ГЕН4ЕВ КОИТО СА6ТО ГО ЗНАЕ ТОВА.а за увалнението не е зарди дарвен материа а заради това 4е не е от дпс,и се 4удеха как да го прецакат.за6тото бе6е кандидат за саветник независим и им доиде мн не удобен.о6те мн такива кадарни хора като него си заминаха по дяволите за6тото беха мн не одобни за дпсто.ТОВА Е 4ОВЕК КОИТО ИМА ВЕ4Е НАД 23ГОДИНА СТАЙ В ТОВА ГОРСКО.


08 Декември 2009 17:53 | БЛАГОЕВГРАДЧАНИН
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ТОЮТ ДАВИДОВ ГО ЗНАЕМ И У БЛАГОЕВГРАД.ПОЗНАВА ГО ЦЕЛИОТ ОКРУГ, КАКЪВ СРАМ ЗА ГЕРБ!ГОРКИТЕ ХОРА ОТ САТОВЧА ОБЩИНА,ЖИВЕЕ У СОФЕТО А СМУЧЕ И ОТ САТОВЧА.ГРАБЕШЕ СЪС СИТЕ ПАРТИИ, ОТ ХОРА КАТО НЕГО СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ.ГОТВИ СЕ ПАК ЗА ГРАБЕЖ, КЕ ВИДИМ С КОЙ?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар