Изхвърлиха лидера на СДС - Дупница Пл. Данаилов от офиса и предадоха ключовете на екссъветника Й. Милчев

04 юли 2009 00:10   2 коментара   30244 прочита
Пл. Данаилов
Пл. Данаилов


Пл. Данаилов

Пратеници на Мартин Димитров в акция

Пратениците на синия лидер Мартин Димитров - Тони Даскалов, главният секретар Иван Сотиров и организационният Владимир Георгиев, заедно с над 50 членове на СДС в Дупница изхвърлиха синия лидер Пламен Данаилов от офиса и предадоха ключовете на бившия общински съветник от СДС, сега шеф на отдел “Комунални услуги” в ТЕЦ “Бобов дол”, Йордан Милчев. Решението за отстраняването на Пламен Данаилов е взето, след като оставил офиса заключен десет дни преди кампанията на евровота и застъпниците по секциите за Синята коалиция без храна през целия ден. Това изтъкнал пред ръководството на НИС в София съветникът от СДС д-р Васил Бачев, загрижен за съдбата на Синята коалиция в предизборната ситуация.


Още за: Пл. Данаилов   Й. Милчев   СДС   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
05 Юли 2009 00:53 | sedesar
Оценка:
-22
 (
424
 гласа)

От такива като този кретен хората са отвратени от СДС и политиката! Всеки в града знае, че е мекере на кмета Янев и Галевите! Защо изобщо го търпяха досега! Корумпиран до мозъка на костите и без никакъв морал,нагъл. Точно като бивша комунистическа отрепка, какъвто всъщност е! Крайно време беше!


07 Юли 2009 13:20 | До седесар
Оценка:
-20
 (
434
 гласа)

Ти момченце не си никакъв седесар , ти си от ДСБ и това е долна лъжа защото искате да превземете сдс , защото Вас никой не Ви иска и се закачихте за нас за да ви влачим като дълго палто за да влезнете като депутати и да оцелееете Срам и резил сте




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар