Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!  Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

»зборите в благоевградското село ѕадеш решени, ќ»  - Ѕлагоевград заличи един от двамата кандидати


27 септември 2019 12:34  4 коментара   7483 прочита»зборите и в благоевградското село ѕадеш са решени, след като ќбщинската избирателна комиси€ в Ѕлагоевград заличи един от двамата кандидати за кмет на населеното м€сто. –ешението бе взето на заседание на ќ» - Ѕлагоевград.

„«а€влението за заличаване постъпи от кандидата  расимир  ьосев, об€вен за кандидат за кмет на кметство село ѕадеш от парти€ Ѕългарски земеделски народен съюз. «а заличаване на регистраци€та му, кандидатът е посочил лични причини“, об€сни за Struma.com председател€т на ќ»  - Ѕлагоевград ћартин Ѕусаров.

 омиси€та е решила и че анулира издаденото удостоверение за участие на кандидата. “ака за кметски€ пост в село ѕадеш остава само кандидатът ¬алери  ачулски, издигнат от ≈Ќѕ (≈Ќѕ-—ƒ—-Ѕƒќ).

÷вети »ванова

ќще за: избори  ѕадеш  комиси€ ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

27 септември 2019 14:13 |  ака Ћара
ќценка:
7
 (
13
 гласа)

«ащо  амбитов не се €ви на избори в родното си село ѕадеш?


27 септември 2019 22:08 | ƒо кака Ћара
ќценка:
-4
 (
8
 гласа)

«ащото има много по-гол€м потенциал, за разлика от такива като вас.  андидатирайте се вие, ако ви стиска. —амо че за това си иска знание, опит, акъл, при вас са в липса.


28 септември 2019 00:04 |  ака Ћара
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

Ќие не сме от село ѕадеш, не живеем в Ѕо€на, не лъжем гражданите на Ѕлагоевград, не крадем, не сме слуги на шиши и Ѕоко.


30 септември 2019 04:39 |  амбитов е крадец
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

 амбитов е гробокопач на ц€лата община. «а два мандата и с ц€лата подкрепа на правителството не усп€ да привлече дори един среден инвеститор, камо ли гол€м. ћного е добър в усво€ването на средства. Ќаглец и крадец.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.