Изборите в благоевградското село Падеш решени, ОИК - Благоевград заличи един от двамата кандидати

27 септември 2019 12:34   4 коментара   10451 прочита


Изборите и в благоевградското село Падеш са решени, след като Общинската избирателна комисия в Благоевград заличи един от двамата кандидати за кмет на населеното място. Решението бе взето на заседание на ОИК- Благоевград.

„Заявлението за заличаване постъпи от кандидата Красимир Кьосев, обявен за кандидат за кмет на кметство село Падеш от партия Български земеделски народен съюз. За заличаване на регистрацията му, кандидатът е посочил лични причини“, обясни за Struma.com председателят на ОИК - Благоевград Мартин Бусаров.

Комисията е решила и че анулира издаденото удостоверение за участие на кандидата. Така за кметския пост в село Падеш остава само кандидатът Валери Качулски, издигнат от ЕНП (ЕНП-СДС-БДО).

Цвети Иванова


Още за: избори   Падеш   комисия   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
27 Септември 2019 14:13 | Кака Лара
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Защо Камбитов не се яви на избори в родното си село Падеш?


27 Септември 2019 22:08 | До кака Лара
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Защото има много по-голям потенциал, за разлика от такива като вас. Кандидатирайте се вие, ако ви стиска. Само че за това си иска знание, опит, акъл, при вас са в липса.


28 Септември 2019 00:04 | Кака Лара
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ние не сме от село Падеш, не живеем в Бояна, не лъжем гражданите на Благоевград, не крадем, не сме слуги на шиши и Боко.


30 Септември 2019 04:39 | Камбитов е крадец
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Камбитов е гробокопач на цялата община. За два мандата и с цялата подкрепа на правителството не успя да привлече дори един среден инвеститор, камо ли голям. Много е добър в усвояването на средства. Наглец и крадец.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар