Избори 2021 в Пиринско! Политически марш на ГЕРБ към парламента! "Боят" за депутатски места започна! Натискът за номинации се вихри с пълна сила!

23 януари 2021 12:00   109 коментара   34797 прочита


Партията се пробужда от летаргията. Политическата карта на региона е изпъстрена с всевъзможни политически  субекти. Появиха се нови и опасни играчи. Очакват ни: агресивна  изборна битка, провалени амбиции и разбити илюзии.

Номинациите за кандидати за народни представители във всички  политически партии вече започнаха. Първи стартираха с номинационните  си събрания структурите на БСП в областта. Вече на няколко места  подобни събрания са проведени, а в областния им щаб се докладват  резултатите. От  26 януари до 8 февруари пък ще се провеждат  номинационните събрания в ПП ГЕРБ, решението е на Изпълнителната  комисия от преди дни. 

След приключването на номинационните  събрания, ИК ще направи детайлен  преглед на всички номинации и ще  утвърди кандидатските листи за народни представители на партията,  съобщават от ИК на партията. Т. е въпреки множеството номинации за  депутати, които ще бъдат направени в областта, последната дума е на  изпълнителната комисия, която ще утвърди кандидат-депутатската листа. 

Дотук нищо ново в ГЕРБ. Местните кандидат-депутати се надиграват ,впуснали се като обезумели  в стремглава надпревара и уговорки за  подкрепа на предстоящите парламентарни избори.   

Последната дума обаче има  Изпълнителната комисия и лидерът  на партията Бойко Борисов. Човекът  и политикът, който продължава да увлича масите, заради собствената си харизма и  наистина многото инвестиции в областта, които направи правителството  под неговото ръководство. Нещо, което и най-големите врагове на ГЕРБ  не отричат.

Заради Борисов ПП ГЕРБ в Пиринско има твърд електорат,  който ще подкрепи неговата партия на изборите. Оттук нататък броят на  увлечените гласоподаватели ще зависи от работата на партийните  структури и техните лидери, от изборната активност на хората, които  припознават ГЕРБ  като своята партия. 

ЗАГУБАТА НА МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019 показа, че ГЕРБ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕН ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ ГЕРБ!  Партията на Борисов  загуби областния град заради  вътрешнопартийния разкол и лекомисленото допускане на външно  вмешателство на заинтересовани от разцеплението на структурите и  елиминирането на един от най-ярките представители на партията през  годините, кметът на Благоевград Атанас Камбитов.  

Много кандидати за  кмет се заявиха на номинационните им събрания, преди година, и всъщност  капсулованата до този момент партия, която нямаше загубен избор в  последните 10 години, се пропука.

Стана ясно, че вътре в ГЕРБ  мераклиите за кметския пост са мното, а и на повърхността излязоха  вътрешнопартийните предателства.  ГЕРБ загуби бастиона си  Благоевград, паднаха победителите в множество избори -Банско и Сандански.  

Трима от най-успешните  кметове бяха  предадени от своите в партията, които сякаш работиха  срещу личностите, а не за каузата ГЕРБ и лидера и Бойко Борисов. Като  оздравителна мярка след изборите тогавашният областен лидер Даниела  Савеклиева подаде оставка, същото направи и общинският лидер в Благоевград ,губернаторът Бисер Михайлов.

Това бе своеобразно поемане на  политическа отговорност за изборната загуба. Начело на ГЕРБ в областта  бе спуснат евродепутатът Андрей Новаков, а общинската организация пое  управителят на ВиК Росица Димитрова. 

НОВАКОВ НЕ БЕ ПРИЕТ ОБНАДЕЖДАВАЩО ОТ ПАРТИЙНИТЕ СТРУКТУРИ ПОРАДИ НЯКОЛКО ОСНОВНИ ПРИЧИНИ: 

1. Без всякакъв политически и обществен опит бе изстрелян от ракетата носител ГЕРБ и Атанас Камбитов от пиар отдела на общината в Европарламента. Той стана най-младият евродепутат и дължи скоростното си развитие на политическия си гуру и откривател  за политиката, бившият благоевградски кмет, чиято дума по това време се чуваше в ГЕРБ, и благодарение на когото, ГЕРБ в Благоевград постигаше добри изборни резултати.    

2. Младостта в политиката буди недоверие у обиграните играчи на сцената, затова 32-годишният Новаков не бе приеман сериозно.   

3. Противниците на Камбитов го припознаха  като негова креатура и не повярваха  в добрите му намерения за Ренесанс на политическа партия ГЕРБ в Благоевградска област .  

4. Новаков допусна една сериозна грешка още в самото начало на работата си като областен лидер, а именно. - заличи гражданството си в Благоевград и се регистрира като жител на пазарджишко село. Коментарите за този негов ход бяха, че по този начин си обезпечава невъзможността да бъде номиниран за кмет на Благоевград,   след като се заговори за местни избори, поради липса на изискването за уседналост.

Дали е вярно не знаем, но и досега не е ясно, защо в началото на миналата година Новаков смени жителството си. Вероятността  за кметски избори е  възможност за реванш, която откри пред ГЕРБ Ат. Камбитов, разобличавайки новия  кмет на Благоеград в нарушение на чл. 41 от ЗМСМА,   водещо  до предсрочно прекратяване на пълномощията му.   

На фона на всичко това, Андрей Новаков бе изправен пред нелеката  задача да консолидира структурите и да ги подготвя за предстоящите  избори. Тъй като не познаваше обстановката, младият водач загуби много  време в разгадаване на това кой, кой е на политическата сцена от  противниците на ГЕРБ в областта.

Провеждаше срещи наляво, надясно, вместо да се възползва  от откритата възможност да възродят силата на ГЕРБ в Благоевград, осъждайки укорими   действия на благоевградския кмет Румен Томов.

ГЕРБ отминаваше с мълчание гафовете на градската управа, които бяха в ущърб на благоевградчани и уронващи имиджа на управлявалата до скоро в Благоевград партия ГЕРБ. Мълчанието на ГЕРБ по отношение на Томов съвсем ги обезличи и месеци наред   партията нямаше никакви изяви.

Активираха се в последните месеци, когато стана ясно, че  вероятността за  местни избори е все по- реална.  Едва в последния месец забелязваме видимо  раздвижване в действията на областния лидер Андрей Новаков Не изключваме възможността да е работил латентно, в абсолютна секретност, заздравявайки партийните структури в областта.

Напоследък обаче го виждаме заедно с младежите да реализира няколко дарителски акции по градовете, а от няколко дни работи и така наречения областен оперативен щаб на ГЕРБ, сформиран по негова идея.  

Новината пусна Новаков, който заяви, че "имат най-добрият щаб, който вече започнал да работи".   

Любопитно е, че  в щаба са включени част от популярните  лица на ГЕРБ от миналото, като Любен Татарски например, включени са и интересни хора , които  са дългогодишни членове, но досега са нямали  управленски функции в партията.

Вероятно това е част от стратегията на Новаков  в подготовката на парламентарните избори. Да привлече изолирани от ГЕРБ в последните години активисти , които обнадеждени, да се включат в кампанията, а и по този начин да  се ограничи изтичането на кадри, разочаровани от ГЕРБ, към новите политически играчи в областта - Републиканците на Цветанов,бивш заместник на Б. Борисов..

Те са реална заплаха за местните от ГЕРБ. Цветанов познава изключително добре региона, от който години наред бе депутат  и е доказвал , че е добър стратег и тактик в изборите, осигурявал победни резултати в областта .  Новаков  като областен лидер ще трябва да мери сили с политическия си "баща" Атанас Камбитов, в качеството му на  областен лидер на Републиканци за България, който създава ударно структури в цялата област.  .

Очертава се изключително интересен сблъсък. Ще успеят ли републикаците да разклатят устоите на ГЕРБ  в Банско, Сандански и цялата област, където бивши силни кметове  преминаха в партията на Цв. Цветанов. Това предстои  да видим. 

КАКВО ОЩЕ ПРЕДСТОИ?    

Предстоят номинации за депутати. Битката за влизане в парламента вече започна. Освен досегашните представители на областта в народното събрание: Стефан Апостолов, Георги Динев, Даниела Савклиева, д-р Емил Тончев и Ал. Мацурев от Банско номинирани ще бъдат, според източници на STRUMA. COM още мнозина ПРИ ТОВА ПО РАЗПОРЕЖДАНЕ НА БОРИСОВ, ЩЕ СЕ ТЪРСЯТ НОВИ ЛИЦА В ЛИСТАТА ИМ.

Сред номинираните със сигурност ще е  общинският лидер на ГЕРБ в Благоевград Росица Димитрова, която успя да обедини около себе си благоевградската структура с поредица от срещи и мероприятия със състава. Сърцато работи Димитрова, спрягана от месеци  за бъдещ кандидат за кмет на Благоевград.  

Мълвата носи, че за депутатски пост се гласи и шефът на НОИ Илиян Георгиев, номиниран и като кандидат за кмет  на предишните местни избори.   Не е ясно структурите по места, с какви номинации ще излязат.

Във всички случаи сондажите ни с политически лица сочат, че сигурните депутати от ГЕРБ в следващия парламент ще са Стефан Апостолов от Симитли, шампион по преференции  и Георги Динев от сегашния бастион на ПП ГЕРБ- Петрич.

Структурата на партията в Петрич е изключително стабилна и няма пробив до момента, така че съмнения, че Динев ще запише втория си депутатски мандат -няма.

За д-р Емил Тончев се заканва да работи здраво партийната организация в Разлог. Сред  номинираните със сигурност   ще бъде досегашният депутат Даниела Савеклиева, както и лидерът  на градската организация в Банско, депутатът Ал. Мацурев.  

Ако активността на ГЕРБ в Пиринско е такава, каквато е до момента, то  прогнозата на политически анализатори е, че в област Благоевград  ГЕРБ, който позагуби от славата и силата  си, ще се запише в следващия парламент с максимум 4-има депутати, като 4-тия не е сигурен.

Т. е ако водачът е от София, както се очаква, заедно с него в парламента ще влязат Стефан Апостолов от Симитли и Георги Динев от Петрич. Дали ще има 4-ти и кой ще е той, битката на преференциите предстои. ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМЕ ПП ГЕРБ ДА НИ ИЗНЕНАДАТ ПРИЯТНО И НЕ ПОТВЪРДЯТ ТАЗИ ПРОГНОЗА.  

Петя Петрова

109 коментара
23 Януари 2021 12:29 | Иоан
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Платена реклама от ВиК. Роске време ти е да спреш да крадеш. Къде са инвестициите? В сгради- комисионни. В машини- комисионни.


23 Януари 2021 12:29 | Обективна
Оценка:
-16
 (
30
 гласа)

Истината е, че ГЕРБ бяха силни, докато Камбитов им беше гръбнак. Това е човекът, който обединяваше партията и я тласкале напред. В един момент, много хора за видяха на Камбитов заради способността му да действа с размах. Тези същите, не можаха да се реализират и единственият им ход беше да забият нож в гърба на Камбитов


23 Януари 2021 12:30 | Иванова
Оценка:
-8
 (
30
 гласа)

Няма по-подготвен човек от Камбитов за кметския пост, единствено той може да оправи бакиите, които сътвори Томов през последната година


23 Януари 2021 12:31 | Тегаво ще е
Оценка:
14
 (
28
 гласа)

За нищо не стават герб в пиринско.


23 Януари 2021 12:32 | Хари
Оценка:
-6
 (
26
 гласа)

Обективна, съгласен съм с теб. Злобата зае връхна точка и Камбитов беше предаден. От това сега Благоевград губи много


23 Януари 2021 12:34 | 1
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

почнаха да пълнят града с хелекторални единици
видимо


23 Януари 2021 12:34 | Политолог
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Тогава, когато има вътрешно разцепление в една партия, не бива да се очаква, че тя ще бъде победител. Още на миналите избори "лъснаха" грозните игри на част от хората в ГЕРБ, което беше причината най-успешният кмет на Благоевград да загуби от един некадърен човек


23 Януари 2021 12:35 | Благоевградчани
Оценка:
-10
 (
28
 гласа)

Камботов кмет на Благоевград, за си вземем поука и до си го върнем!!!
Нека герб да си гонят депутатските места, искаме си долнжвидното управление на Камбитов.


23 Януари 2021 12:35 | До Политолог
Оценка:
-4
 (
24
 гласа)

С едно не мога да се съглася. Камбитов не загуби изборите, той е реалният победител, просто едни хора изляха едни мари заради едни обещания на сегашния кмет към частни лица


23 Януари 2021 12:37 | До политолог
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Точно така, въпреки, че има и добри кадри, герб доказа, че е розцепен и то от такива като този от Перник Илиян, андрешко, Михайлов и куп други некадърници


23 Януари 2021 12:40 | Щерев
Оценка:
-6
 (
24
 гласа)

Смятам, че хората в Благоевград си дадоха сметка за допуснатата грешка през 2019 година. С когото и да си говоря, сега признава, че Благоевград загуби много, защото Камбитов не беше избран за кмет. Чак сега се вижда колко много направи точи човек за града. Ама е късно


23 Януари 2021 12:43 | До Щерев
Оценка:
-5
 (
23
 гласа)

Прав си, но защо мислиш, че е късно? Точно защото хората са осъзнали, ако Наско се кандидат пак за кмет, може грешката да бъде поправена


23 Януари 2021 12:44 | Още има шанс
Оценка:
-7
 (
25
 гласа)

Само камбитов може да изправи този тотално пропаднал град, да го събере и консолидира, за да може поне да живеят благоевградчани достойно и с гордо вдигнати глави. Я не както сега, като мишки начело с оръ фания мишок Томов


23 Януари 2021 12:45 | Асенова
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

Аз симпатизирах на ГЕРБ, до момета, в който не постъпиха така грозно с Камбитов. Действиоята и подмолните игри на разни нереализирали се политици ме отвратиха. Сега ще подкрепя партията на Цветанов


23 Януари 2021 12:46 | Инж. Василев
Оценка:
-5
 (
25
 гласа)

Доброто винаги надделява над злото. Камбитов пак ще бъде кмет


23 Януари 2021 12:47 | Методи Христов възпитател
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Републиканците са сега на ход. Напред, напред и напред. ГЕРБ не ги искам вече, както и ВМРО.


23 Януари 2021 12:50 | Гергана Тошкова
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Да, благовградчани се опомниха, но колко ли време ще трябва на града ни, за да се изправи на крака? Като се обърне колата пътища много. Затова трябва да мислим, а не да се продаваме. Когато някой купува гласа ни, а ние гласуваме за безделници като Томов, продаваме бъдещето на децата си.


23 Януари 2021 12:54 | До горната
Оценка:
-9
 (
19
 гласа)

Само камбитов може да го направи защото работеше сърцето и в услуга на всички нас, без изключения, не работеше само за герб, а за всички. Нямаше партийно деление при него, аз бях от БСП, но той ме назначи. Сега вече съм без партиен.


23 Януари 2021 12:56 | Общинар
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Единственото предимство на сегашното управление на града е, че се заплатите ни са гарантирани, без да се налага да работим. При Камбитов не беше така, там трябваше работа, експедитивност. Да си говорим честно то постигнатите резултати преди и сега говорят само по себе си. Затова при Камбитов града ни вървеше напред, сега сме в рачешки ход. Но на нас общинарите поне ни е добре, особено когато ни Томов ни пусне и ДМС


23 Януари 2021 13:00 | Сашо
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Благоевград се нуждае от спешен ремонт, след разрухата в последната година. Кой би се справил с него от човек, който превърна града ни в красив, подреден, европейски? Добрият изход от ситуацията в момента е само един . Камбитов дано да се върне


23 Януари 2021 13:04 | Бойко
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Тъп и безмислен коментар.


23 Януари 2021 13:14 | ГЕРБ
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Новаков е предател


23 Януари 2021 13:15 | Аз
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)

Само Камбитов може да се справи със ситуацията


23 Януари 2021 13:20 | Ха ха
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Сервитъорката неграмотна, крадлива и духлива е написала всички хвалебствия за некадърния крадец Неделчо Камбитов, чиято заслуга е превръщането на Благоевград от водещ град по икономическо развитие в страната в призрачен град, какъвто е в момента. Мечтае си пак да е първа дама в общината, но е като гладната кокошка сънуваща просо. Неделчо загуби изборите заради нея, но е толкова проста, че не може да го асимилира. Втория шанс е само за достойните.


23 Януари 2021 13:26 | До ха ха
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Е, за тази злоба, която изливаш, говорят хората в коментарите. Самоизяждате се, защото сте некадърни и неуспели. Вие няма как да бъдете по високо от дъното


23 Януари 2021 13:46 | До хаха
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Шаши пий се хапчетата мила, моля те.


23 Януари 2021 13:48 | възмутен
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Томов махай се най после бе леке пияндурник, Закопа ни и още искаш да седиш на стола НЕКАДЪРНИК


23 Януари 2021 13:53 | Красимир Георгиев
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Подкрепям г-н Камбитов, защото в негово лице виждам един интелигентен, ерудиран човек, който е доказал, че знае как да работи за развитието на града ни. За мен това е много важно. Аз съм от стар горноджумайски род, и не ми е все едно какво се случва тук. За съжаление през последните месеци, Благоевград изпадна в пълна изолация, заради действията на управляващите в този момент. Не бива да жертваме града си, заради личните интереси на хора, които не виждат по-далече от носа си


23 Януари 2021 14:23 | боби
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

абе тикви не разбрахте ли че от политиците файда няма, единствения келепир е за тях, пълнят си гушите с пари, вас ви лъжат постоянно, дебилно търпеливо племе


23 Януари 2021 14:47 | Видин
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Какъв град беше до скоро Благоевград, какъв стана за нищо време. Цяла България ви се смее за избора на новия кмет


23 Януари 2021 15:14 | Жоро ИгнатовЪ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Кво я хвалите сърцатата Водоноска та тя активно таино и подмолно работеше срещу вашия гуру Камбитов на последните избори щото тя се целеше в кметския стол а Уж сте му адвокати. И сега го цака Новаков ма той няма топки да я спре и за тва ще губят


23 Януари 2021 15:33 | Миро
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Камбитов ще ги удари в земята, всички. А Андрешко е най-смешни политик в едно с Боко


23 Януари 2021 15:36 | Благоевград
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Обичам Благоевград, затова ми пука какво става в града. Но в момента всичко се руши. Нещата ще се подредят, само Камбитов да се върне


23 Януари 2021 16:08 | Нина
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Водач


23 Януари 2021 16:11 | Нина
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Водач на листата ке биде Лилето Айкова от Симитли, каква Роска, какви пет лева.


23 Януари 2021 17:08 | Хаха
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Аз съм ЗА Лилето Айкова не само за депутат ми и за министър. Тя е феномен - в един човек са се сблъскали свръх простотия, свръх тъпота и свръх нагаждачество. Чудесен избор е.


23 Януари 2021 17:22 | Dok
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

От всички 14 общини в Пиринско ГЕРБ спечели само 2 на кметските избори!
Не знам за какви успехи говорите, но това са фактите, а сега и без Цветанов и хората му, точно тези коино провалиха Бойко всичко изглежда въздух под налягане ! Но и БСП са същия балон, така че жална майка на държавата ! Хвани единия - удари другия


23 Януари 2021 17:38 | Хуха
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Не ви харесваме. Неморални сте, навсякъде до чистачките са ваши хора. Вашите хора са някак доволни че са с връзки и са надменни. Камбитов си има прозвище Неделчо, много точно прозвище. Махайте се и бъдрте здрави.


23 Януари 2021 17:38 | Ико
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Росица от ВиК е спуснат лидер, който структурите не признават. Докато ГЕРб не спре да назначава "лидери" ще е така. Когато Кенеди гепеле с Камбитов тя къде беше? На софрата разбира се. Ако партията иска да продължи да съществува трябва да заложи на компетентни и некомпрометирсни хора, не на вечния кандидат за всичко Илиан от Перник, не на Михайлов който ако не беше Герб щеше да продава коли на Бялата висота и не на Димитрова от която се лее само злоба! Ето това е анализ!


23 Януари 2021 17:52 | Член
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Точно тази злобна жена Димитрова разедини структурите и те за това не я приемат и няма да я приемат. Само мазниниците които изнудва са с нея от страх. Няма ли кой да го светне ББ какво се случва в Благоевград. А. Новаков що не предприема нещо уж сериозно и амбициозно момче. Вече има доста които отиват при ЦвЦв заради тази злобарка.


23 Януари 2021 17:58 | Сори
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

В герб останаха само кариеристи и службогонци никой не върши нищо. Зарязаха хората незнам кои ще гласува за тех


23 Януари 2021 18:26 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Митове и реалности.
Повече от година Бойко Борисов гаси пожари от Перник чак до Кулата. Без да споменава Цветанов и неговото наследство. Който наблюдава хронологията на събитията знае за какво става въпрос. Как ще се цакат двамата чак до изборите, а и след това... не се наемам да гадая. Нищо по-лошо за една партия с претенции за водеща.
Реформиран Герб?! Забравете. С тази "банка кадри"... не ми гавари.


23 Януари 2021 18:30 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

А опозицията е на файтони. Барабар с Президента. Жална ни майка.


23 Януари 2021 18:32 | До окото
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ей, боклук, знаем какви ги вършиш, никой от герб не може да те понася, ти си гаден и долен човек, заедно с мара данчова-алкохоличката


23 Януари 2021 18:35 | С. К.
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

В Герб има само един човек който винаги върши работа и се раздава ама е в 10 глуха това е Кирчо Илиев но от толко гъзолисци нормалните хора никога не прогресирват


23 Януари 2021 18:39 | Дагоду Хаш
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Цветанов никога не е бил депутат от Благоевград, въпреки, че го слагаха все водач, но той избираше Пазарджик или други области. А и Новаков, и Савеклийката, и Роска-водоноска са духалаи на Цвък и нищо няма да направят. Некадърните крадци могат да гладят панталони за Паррамента колкото искат, ама ще го гледат през крив макарон!


23 Януари 2021 18:54 | Смигъл
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Бих гласувал за ГЕРБ отново, но не и за старите муцуни в него. Време е да спрат да залагат на подлогите на Камбитов - Савеклиева, Росица вик-то, Бисер, Илиан от нои, Роячки и други изтъркани личности и да помислят за некой дето ще помага на града и знае какво прави. Стига некадърници и фейсбук звезди.


23 Януари 2021 19:00 | смях в залата
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Този пасквил е реклама на продажността и елементарността на т. н. медии. Всички хвалебствия към спонсорите- ВИК. Поли от Симитли, петричкия мунчо Бръчков и към най-големия спонсор Камбитов. Няма и 5 % истина в написаното.
Истината е че Роска работеше против кмета на Герб заедно с депутатката Савеклиева, Андрей беше принуден да поеме позицията на обл. координатор лично от Бойко. И то защото никой от споменаваните в статията не става. Всички там са послушковци, интриганти и интересчии. Както въвъ всички партии разбира се. Погледнете им съветниците, хора без мнение и идеи. От близо година в общински съвет са обезличени и стават за смях пред камерите, никой не ги приема на сериозно и нищо не зависи от тях. Абе жалка работа


23 Януари 2021 19:01 | 123
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

1 МИР Благоевград - 11 мандата
ГЕРБ - 4
БСП - 2
ДПС - 2
Има такъв народ - 2
ОП-1 (ако прескочат бариерата)
Ето това ще е резулта на 4 април.
Може да го проверите тогава.
Мога и по подробно ама не плащате :)


23 Януари 2021 19:04 | до С.К.
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Точно солташака на Дончо ли избра да рекламираш бе ? В Герб има много, много по достойни хора от тоя нагаждач дето скоро ще му лъсне дупето, какви ги върши


23 Януари 2021 19:05 | Гербаджия
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Когато Хаджигаев ръководеше ГЕРБ нямаше подобни простотии. Бяха като войници и всеки работеше за партията. После Камбитов го разкара и дойде с неговите подлоги и всичко се разпадна. Къде са сега Анатоли, Йордан Миленков и другите? Останаха Роячки и Илиев. Роячки ми е под достойнството да го коментирам, но все още има надежда и тя е да се махнат хората на Камбитов и да останат истинските гербаджии. 4 победа и 4 правителство на ГЕРБ на 04. 04!!!


23 Януари 2021 19:07 | Златина
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Ще гласувам за партията на Цветанов. Ще подкрепя Камбитов. Единствено той е ориентиран какво се случва в политиката в Благоевград. Другите са "куче влачи, диря нема"


23 Януари 2021 19:13 | Занзибар
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Гробаджиите и Шефът им Тиквун са най- големите престъпници в Европа!!!
Смъртта им прилича!!!


23 Януари 2021 19:47 | Само Герб
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Камбитов няма шанс, подценява интелекта на хората, и даже платените му тролове не могат да му изчистят прякора. Разбойници Боклуци такива са в партията на онзи с апартаментите! Само Герб и Бойко Борисов!


23 Януари 2021 19:54 | ���. K������� ������
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА!!!
=====
ИДВА ВИДОВ ДЕН:)
Д-Р КАМБИТОВ СЕ ЗАВРЪЩА НА БЯЛ КОН- КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД!
ПП ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ НА 4-4-2021 И ИДВА КАБИНЕТ БОРИСОВ №4!
ВЕДНАГА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЗА мунчо СТАРТИРА ПРОЦЕДУРА ИМПИЙЧМЕНТ!
ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ТАВАРИЩИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ :))))


23 Януари 2021 20:19 | Пирин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

В общинския съвет само герб знаят за какво става реч, есичко друго са фигуранти. Хванали са натясно Донката и управляват общината. В групата на герб има играчи дето дърпат конците и никой не може да се отвори. Евала, така се прави.


23 Януари 2021 20:25 | От градО
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Новаков е леке, предаде Камбитов. На Поли синО ще си е депутат, а после ще наследи баща си, Даниела е свиркай свикана, какво да ви кажа... Да се връща Камбата, това е. Не се тормозете.


23 Януари 2021 20:29 | ВиК-то
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Абе хора, вие имате ли връзка с главния мозък или силния вятър ви е издухал и малкото останал разум ? Каква Роска водоноска искате да слагате за депутат ? Тая толкова свинщини направи, че ако има грам съвест ще зарови главата си и няма да посмее да погледне хората в очите. Алчна и безочлива лелка, която знае само операция събиране. Знаем какви ги върши, знаем как нагнезди дъщеря и да учи за зъболекар, града е малък, всичко се знае. Бойко Борисов ако иска да спечели изборите трябва час по-скоро да се дистанцира от нея и такива като нея жадни за власт некадърници.


23 Януари 2021 20:30 | Джумалия
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Наско е най-добрия кмет, който Благоевград е имал в последните 15 години. Браво, че се махна от ГЕРБ, те му за биха нож в гърба. Камбитов, Благоевград те чака


23 Януари 2021 20:39 | Станислав
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ако снахата на Кенеди води листата никой няма да гласува за герб. Ще плаща на медиите с парите на ВиК, както плащаше Камбитов с нашите пари. Защо герб не си извади поука и да кандидатира образовани, възпитани и нормални хора с езици, опит и акъл, а не някакви нагаждачи дето ако не ги назначат по партиина линия няма да могат да си намерят работа!!!


23 Януари 2021 20:50 | Добри
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Двете каки Роска и Даниелка разказаха играта на герб Благоевград. За съжаление софианците от партиината централа са по прости и от тях. Никога не си проучват хората и винаги избират тези дето им носат и влачат агнета и вино. Няма да я нъде тази работа и цифрите скоро ще го покажат.


23 Януари 2021 20:52 | Ханко Брат
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Внимание, ГЕРБ Благоевград търси талант... На първо место ще е Росица с ненадминат талант по интригантство, тъпота, злоба, предателство, желание за власт.


23 Януари 2021 20:56 | Христо
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Наско Камбитов да се връща, истинските дцумаллии го подкрепяме, защото знаем какво направи за града


23 Януари 2021 21:10 | Митко Бакалов
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Подкрепят го селяните и облажилите се от схемите, останалите джумалии не са слепи.


23 Януари 2021 21:24 | Лошо
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Който си харесва Камбитов да си гласува за него. Престанете да го свързвате с ГЕРБ. Достатъчни са и Новаков и Дана представители на Цв Цв в герб


23 Януари 2021 21:33 | Тц
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Христина Шопова да спре да пише под тази статия защото благодарение на нея Камбата се осра. Престани да плюеш по ГЕРБ Благоевград защото ако не беше тази партия още щеше да си футболна съпруга без цици


23 Януари 2021 21:36 | !
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Колкото и да е мъчно на някои хора Димитрова ще успее. Жената си е от Благоевград и познава града добре. Даже по- добре да е кметица, че видяхме последните кметове с техните PR ки, до къде се докараха


23 Януари 2021 21:44 | Добриана
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Като знам как се краде във ВиК и какви рушвети се носят по София си представям какво ще е ако Роска подхване общината. Томов може да е тъп, но не е измамник. Герб могат да управляват, но без Росица, Даниела и други измислени субекти.


23 Януари 2021 21:51 | Д.С.
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Видяхме как се управлява ВиК със заплахи и интриги. Повишиха цената на водата и канала двойно. Проблем след проблем, на някой май му трябва имунитетбче падне ли Тиквун и много хора ще ги влачат по прокуратурите.


23 Януари 2021 21:53 | До тая с предния коментар
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Шопова казахме да спреш да пишеш. По- скоро питай Камбитов, Ташкова по хубави свирки ли прави от теб. Добре че ти е къдрава косата да не ти се виждат рогата


23 Януари 2021 21:54 | Ивана
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Благоевградчани да мислят когато гласуват, че ...родният ми град загива


23 Януари 2021 22:36 | До !
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Много се напъваш Е. В. Последно за кметица ли я искаш или за депотатка


24 Януари 2021 04:10 | някой
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Роскее, я кажи как си с подаръците в мола ?
Знаеме много добре как подаваше пликчетата


24 Януари 2021 07:59 | Та
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Новаков, блед беден юноша, който с гордост обяви, че са му дали възможност да се учи.


24 Януари 2021 09:29 | �� ���� ВЪЗМУТЕН
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

до 123 Много даваш на герб. НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА, ОСВЕН ОБКРЪЖЕНИЕТО, КОЕТО Е НА ТОПЛИТЕ КРЕСЛА, И СЕ ЧУДЯТ КЪДЕ ДА СЕ ОРИЕНТИРАТ. ГЕРБ В ГРАДА НИЩО НЕ НАПРАВИ, ОСВЕН ДА НАЗНАЧАВА ПРОПАДНАЛИ, КОРУМПИРАНИ, БЕЗ МОРАЛ СЛУЖИТЕЛИ.


24 Януари 2021 09:39 | Георг
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Благоевград затъва, а тук се пишат простотии. То затова сме на това дередже, щото не ни интересуват смислени неща, кой какво направил, интересува й кой къде бил.


24 Януари 2021 09:41 | Ярослав
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ГЕРБ щом не подкрепя своите, не ми ги хвали


24 Януари 2021 10:03 | �� ���� ВЪЗМУТЕН
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ДО ГЕОРГ. АМИ НАЛИ ОТ ТАМ ТРЪГВАТ НЕЩАТА, НИМА ТОВА НЕ Е СМИСЛЕНО БЕ ГЕОРГ. СИГУРНО И ТИ СИ ОТ ТИЯ, ЗА ДА РЕАГИРАШ ТАКА. ТЪПАК.


24 Януари 2021 10:19 | Аман
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Знае се кои са гнилите ябълки, които предадоха Наско. Предадоха Благоевград, после да не ми разправят, че са родолюбци


24 Януари 2021 10:20 | Джумалия
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Роска не дава рушвети а стария Кенеди и малкия му син. А Красно зъболекари е тъп като галош.


24 Януари 2021 10:58 | Джумалия
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тъпи и злобни коментари, мислете за Благоевград, а не да се заяжда сте един друг. ГЕРБ предадоха Камбитов, но скоро той ще им покаже къде зимуват раците


24 Януари 2021 11:23 | ДПС
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Падне ли Боко всички тези в статията излитат, затова им трябва топло депутатско местенце, да могат да продължат да крадат. В момента в който вече не е министър председател всички, ще го продадат, защото в герб останаха само интересчии и заплатаджии!


24 Януари 2021 11:51 | Време е
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Няма герб Благоевград, всичко е лицемерие и нечистоплътност, някой трябва да подведе под отговорност всички на ръководни позиции, сложени изкуствено, без капацитет и потенциал. Всички са от герб.
Само камбитов не делеше хората по партийна принадлежност, само той даваше шанс на всеки му според способностите. За това целият град трябва да го подкрепим и му покажем, че искаме да се върне и да управлява този тотално замрял град!


24 Януари 2021 12:57 | Ди
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

В заключение може да се каже, че Камбитов разби ГЕРБ Благоевград и закопа Благоевград. Изгони всички читави хора от партията, да не му мътат водата и почна да работи само с фирмите на Кенеди и Мишо Камбитов. Сега стартира губещ подставен кандидат като Росица, за да може още повече да забие организацията.


24 Януари 2021 13:24 | До ди
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ти сериозно си на твърди наркотици, Дончо ли ти плаща или томчо
Да не се казваш злата на заплата срещу която има 60 преписки в прокуратурата за замени на земи на абсолютно невинни и честни хора
И не го играйте с Дончо, всичко ни е ясно, ти си абсолютно без принципен и не морален човек, човек който продава тялото си, не може да остави де ата си чиста


24 Януари 2021 13:25 | Сем. Георгиеви
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Камбитов е нашият фаворит за кмет.


24 Януари 2021 13:49 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Струма, за какъв Динев от Петрич коментирате? Та той разбира само от това да прави противните публикации на ПП ГЕРБ във интернет пространството. Толкова е жалък нашето измислено депутатче, те пък го предлагат за втори мандат. Петричани, вземете се на сериозно този път. Диневото не трябва никъде да го приемат, той е едно недоразумение и то голямо.


24 Януари 2021 15:17 | Хари
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Батко Иво трябва да е кмет


24 Януари 2021 15:37 | До истината
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Камботов не ми се вярва да иска да се върне, а толкова много но се иска. Само той е способен на върне града към нормално управление и достоен светски, икономически и културен живот.


24 Януари 2021 16:15 | Мнение
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ЛиЛичното ми мнение е, че за ГЕРБ ще гласуват хора, очаквайки облага. Просто е видимо как надскочиха всички преди тях по службогонсттво, социална корупция. Те си искат видимо това да се вижда. Еми отвратително е. Поне на социално слабите и болните помогнете. Не ги унижавайте.


24 Януари 2021 16:55 | Мнение 2
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ако герб подкрепят камбитов няма да сгрешат, те нямат човек с такъв капацитет, замах и опит. Не искам да обиждам хората от герб, но наистина няма кой да замени Наско. Може да се мисли за конфигурация, смятам, че двамата големи Бойко и Цветанов могат да се разберат. Колко години рамо до рамо гради а герб и то успешно! Ще видим, но според мен това е формулата. Смятам че Борисов си взе поуката, поради тази причина не мина през Благоевград сега!


24 Януари 2021 16:58 | До мнение 2
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Само ако Борисов махне зависимостта си от пеевски, тогава ще може това да се случи!!! Но си прав, най-доброто решение!


24 Януари 2021 18:46 | Джумаята
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Герб отива в историята, там вече са Цветанов и Камбитов.


24 Януари 2021 19:02 | До джумаята
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Томов, не пиши бе брат като се напиеш, знаем, че за теб Благоевград е Джумая и че не виждаш по - далече от антените, голяма флегма си.


24 Януари 2021 19:23 | прозрачност, моля
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Чета и не вярвам на очите си-политически бащи, политически сувалки, летаргия..? Струма ком Камбитов плаща ли ви за публикациите или сайта си е негов?


24 Януари 2021 19:28 | Мана
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

С Лилето напред


24 Януари 2021 20:22 | Джумаята
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Знам, че наименованието Джумая ви е чуждо. Вие сте новоизлюпени "благоевградчани" докарани от село, уредени на държавна хранилка, живеещи в панелки в кварталите на града и за вас вече всичко е розово.


24 Януари 2021 20:27 | Павел
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Герб си отива, спете спокойно деца.


24 Януари 2021 21:08 | Да Джумая
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А ти сигурно си галя общата Рупова, която си мисли, че е благоевградчанка, но всички знаем, че и ти, и синът и снаха сте наркомани


25 Януари 2021 08:13 | До горния олигофрен
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Много си объркан (объркана). Стойте си на село, не давайте мнение за Джумаята и джумалиите.


25 Януари 2021 11:29 | успех
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

аз пък ще гласувам за Росица Димитрова! Тя е доказан професионалист и работи здраво, за да стане ВиК Благоевград едно от най добрите дружества в България! АЗ И ОЩЕ МНОГО ЩЕ ГЛАСУВА, Е ЗА НЕЯ! УСПЕХ, ДИМИТРОВА


25 Януари 2021 21:20 | До успех
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Изглежда не си пиеш редовно лекарствата


26 Януари 2021 00:08 | до успех
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Роске, не си пиши сама хвалебствени слова. И за чеп за зеле не ставаш. Седи си на Бучино, за там си си. Къде се набъркваш всичко разбъркваш. Тя, политиката, не е за некадърници.


26 Януари 2021 07:46 | 122
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да, да


26 Януари 2021 07:47 | 122
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да, да


26 Януари 2021 07:48 | 122
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да, да


26 Януари 2021 12:38 | до димитрова
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

разсарай мара данчова, ще те ти съсипе всичко и семейство, и работа, и кандидатура, тази си ляга с когото и падне, не подбира, няма никакъв морал и е долна лъжкиня


02 Февруари 2021 06:02 | Антоанета
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Новаков е едно нищо, нула. Жалва се, че му било мъчно като баша да е разделен с детето си и видете ли каква жертва прави за нас. Пръдлю нито си на морала, на образованието, на възпитанието и други стойности на повечето хора, които не значат нищо за теб. Научи ли се нещо да правиш или както сам си казваш, избраха мр да се уча.


02 Февруари 2021 17:48 | Хо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Току що гледах Новаков, проповядва смирение. За пример изпратен за екскурзовод. Смирете се г-н Новаков! И се огледайте как вие получавате длъжности само защото сте от ГЕРБ. Смирете се, защото и кучетата знаят, че и за чистачка ни е нужен ГЕРБ. С какво се различавате от комунизма. И на вас не ви се е случвало да ви мачка БКП и ГЕРБ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар