Избори 2021 в Пиринско! Братоубийствена война за преференции в ГЕРБ, вяла листа на БСП, изненади от Слави Трифонов и Републиканците и нови депутати

24 февруари 2021 11:18   50 коментара   41804 прочита


Как се събуждат от летаргията партиите, ще падат ли глави заради грешките на "растежа" и още ...

Броени дни до времето, в което ще стане ясно, коя от партиите как ще  участва в изборите. Листите с кандидатите за депутати вече са готови,  предстои официалното им обявяване. Вече са ясни горе долу бъдещите  депутати, предвид активността им и битката за преференции, която се  води вече месеци наред. 

БСП в Пиринско първа подготви листата, която още преди седмица бе  изпратена за одобрение на "Позитано 20". Подреждането и предизвика  бурни скандали по време на заседание, от което гневни напуснаха 21  делегати, водени от лидерите на част от структурите по места. Нямаше  изненада в поведението на червените, които станаха пословични с  караниците си.

Този път обект на злословие бе гоцеделчевската  структура, която според дезертьорите се опитва да вземе  абсолютната власт, определяйки правилата и политиката на червената  партия. Затова фактът, че листата с кандидат-депутатите бе  подготвяна с активното участие на БСП Гоце Делчев предизвика и  крамолите по време на заседанието. За първи път благоевградската  структура ще щурмува парламента само с един кандидат и това е Любен  Милев, лидерът на БСП Благоевград, всички номинирани се отказаха в  негова полза. Сам от участие в изборната надпревара се отказа  досегашният депутат Н. Бошкилов, мотивирайки се с ангажименти в  бизнеса.

22-ма са кандидат-депутатите включени в листата на БСП.  Водач е проф. Георги Михайлов, следван от Емил Колевичин от Разлог,  Младен Тимчев от Сандански, гражданска квота коалиционен партньор, Богдан  Боцев -Гоце Делчев. 6-ти в листата е Любен Милев, Димитър Юнчов е  представителят на Банско. Факт е, че най-много са кандидатите от  района на Гоце Делчев. В листата е включен и 71 -годишен мъж от  Сатовча.

Гледайки имената в нея  се налага изводът, че червените  изключително трудно са композирали проекто листата си и там откриваме  абсолютно случайни попадения за попълване на бройката. Прогнозата е  ,че БСП ще влезе в парламента с 2-ма представители и това са водачът  проф. Михайлов и Богдан Боцев от Гоце Делчев, който ще изблъска втория  в листата с преференциите си. Изненади са малко вероятни. 

МИСТЕРИЯТА ГЕРБ

 Нови лидери, нови лагери, нови надежди на нови лица за влизане в  парламента. Нов тласък на старите битки за надмощие и доказване по  пътя към депутатското място. БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА ЗА ПРЕФЕРЕНЦИИ!

Пълно затишие, конспирации и слухове  около случващото се в партията на Борисов в областта. Новият лидер  Андрей Новаков май се оказва много млад, за да озапти интригите в  ГЕРБ, които в последната една година ескалираха сериозно. Добре стои  в политическото пространство структурата в Петрич, ръководена от  Димитър Бръчков. Във фаза "плато " е структурата в Разлог, там  сътресения няма, но пък и няма кой знае каква активност. ГЕРБ  Сандански.. прави опити да върне позициите си след Кирил Котев, а  колко "плодни" са били усилията им вероятно ще проличи в деня на  изборите.

Симитли оставяме без коментар, там депутатът Ст. Апостолов  стои стабилно, структура функционира ефективно и почти няма съмнения  ,че Апостолов ще запази депутатския си пост. 

Тежка е ситуацията в ГЕРБ Благоевград. Тук от бастион на ГЕРБ се се  превърнахме в царството на интригите,  разделението и лагерите. Новият лидер Р. Димитрова полага неистови  усилия да обедини ГЕРБ Благоевград, инициирайки непрекъснато срещи със  състава, активирайки ги в различни благотворителни акции с добър  резултат.

Само че усилията на Димитрова не са достатъчни да сплотят  структурата, в която напоследък започнаха да се месят външи за  герберите в Благоевград политици, чието влияние се оказа деструктивно  и съсипващо организацията. Вътре в благоевградската структура  съществуват няколко лагера, всеки от който се натиска за надмощие и  излъчване на кандидат депутат.

Областният лидер Новаков направи нещо, което и до днес  няма обяснение, а и предизвика неодобрение у голяма част от герберите  в региона. Той върна в играта и предизборния щаб архаични политически   фигури, давайки им възможност да участват активно във вземането на  важни за партията решения. В предизборния щаб не бяха включени  лидери на ГЕРБ, които в момента реално ръководят партията по места . Явно,  разчитайки на политически ренесанс, лидерът Новаков покани екскметът  на Разлог Любен Татарски в щаба, както и хора, които отдавна са слезли  от политическата сцена.

Вероятно така Новаков смята да консолидира  структурите, връщайки активисти, които са били разочаровани или  неоценени до момента и които от  години не са показвали колко големи са възможностите им при избори.  Какъв ще бъде приносът на "старите герберски кадри" в изборния  резултат ще видим.

Следизборно ще се отчете правилна или неправилна  бе стратегията на Новков в тази посока. За първи път от години, месец  преди изборите, ГЕРБ в област Благоевград не оставя усещането за  стабилен играч на политическата сцена и още по-страшно, някои  прогнозират тотлен изборен крах. Въпреки всички слухове обаче сме  категорични, че лидерът Бойко Борисов, които има твърдо ядро поддръжници в  региона, и който спечели най -много номинации, за пореден път, ще  помогне на местните гербери.

От години, хиляди от Пиринско,  припознават ГЕРБ, именно заради Борисов, а не заради неговите представители тук.  Обиден е явно премиерът и лидер Б. Борисов на ГЕРБ - Благоевград, тъй  като няколко пъти вече минава покрай областния център, посещавайки  всички градове в областта, та дори и малки села и общини, без да спре  в града, където правителството му изсипа милиони левове, а загуби  кметските избори през 2019 г., при това с "любезното" съдействие на  хора от неговата партия. 

Многократно сме писали, че емисари от региона, псевдогербери, се  разсипаха да изопачават фактите около действителното състояние на  партията му в областта, като сринаха авторитета и подкопаха устоите и с  дестабилизиращото си задкулисие.  Крамолите в ГЕРБ излязоха на светло, а години наред водещата  политическа сила в областта бе капсулирана и вътрешнопартийните  проблеми и ежби оставаха скрити от  обществеността.  Днес проблемите в ГЕРБ карат политическите им опоненти доволно да потриват ръце в очакване на изборния резултат.

25-ти е крайният срок, в който би трябвало ГЕРБ в област Благоевград  да покажат проекто листата си, с която ще щурмуват парламента. Говори  се, че листата вече е подредена и внесена за одобрение, официално  потвръждение обаче няма. В петък миналата седмица лидерът Новаков е  представил проекто листа в Изпълнителната комисия, която е  предизвикала масово недоволство заради подредбата на кандидатите. Тази  листа, според мълвата, не е приета и се твърди, че Новаков впоследствие е  представил списък с броя на номинациите на всеки един и премиерът ще  преценява, кого  да включи в кандидат-депутатската листа.  Дали това е така ще видим.

Все още не е ясен водачът на ГЕРБ в Пиринско. Бившият вътрешен министър  Младен Маринов или транспортният Росен Желязков? Това е въпросът  ,който си задават местните гербери. Както писахме, почти сигурно бе  доскоро, че Маринов ще е водачът, обаче в последните дни упорито се  заговори, че Желязков ще поведе местните гербери. Не е много популярен Желязков в Пиринско ,затова с  него начело на листата изборите за ГЕРБ ще са изключително трудни.

Битката за второто  място, което традиционно трябва да е за Благоевград е ожесточена. Тук  след номинационните събрания стана ясно, че с най-много номинации за  депутати са лидерът Росица Димитрова и шефът на РУО Ивайло  Златанов, с голям брой номинации е и шефът на НОИ Илиян Георгиев. Кой е  вторият? Според информация, достигнала до Struma. com на второ място в  проекто листата на ГЕРБ е шефът на РУО Ивайло Златанов. Добър избор на  Новков, ако това е вярно.

Златанов е верен последовател на идеята  ГЕРБ, недискредитиран години наред, успешен ръководител на една от  най-важните институции в региона и активен общински съветник. Тежка  артилерия е Златанов, затова и второто място е абсолютно заслужено. 

Къде в листата са останалите двама с най-много номинации не е ясно.  Казват, че единият от тях дори не е включен в депутатската листа.  Третото място било отредено за депутата от Петрич Георги Динев, следват  Разлог и коалиционен партньор. ГЕРБ Банско ще бори парламента с  Александър Мацурев, поставен на пето или 6 -то място. При Мацурев  мястото не е от никакво значение, тъй като той е основният играч с  преференции.

От месеци Мацурев провежда своя собствена политика  ,работи активно за влизането си в парламента, обикаляйки региона за  набиране на преференциални гласове. Банско няма да му е достатъчен на  Мацурев, затова от работата му в областта зависи с колко преференции  ще влезе в парламента. За него казват че е 100 % -ов депутат, който ще  има най-много преференции, откъде ще ги набере обаче е неясно.

22-то  място отново е за депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов, сочи мълвата . За него,  да  изскочи от последен сред първите, не е прецедент. На преференции  разчита и Апостолов. Няма никакво съмнение, че той ще продължи да  работи като депутат пореден мандат. Абсолютно сигурно.

Къде в листата е досегашният  депутат и лидер Даниела Савеклиева е пълна мистерия, кое е мястото на  общинския лидер Росица Димитрова, къде е поставен и включен ли е в  листата Илиян Георгиев?. Дали ще се бори за депутатски пост и  лидерката на жени ГЕРБ Благоевград Ташкова, която напоследък се  активира във Фейсбук, а снимката и в цял ръст видяхме в някои местни  издания, описали я като млад, надежден и кадърен кадър на ГЕРБ?. 

ПРОГНОЗАТА: ГЕРБ -БЛАГОЕВГРАД, предвид понижения рейтинг, ще има  максимум 4-има представители в парламента. Водачът, който и да е той е  сигурен. Сигурен депутат ще е Стефан Апостолов. Някои твърдят, че и  Мацурев. Петричани са сигурни, че ще имат депутат и това е сегашният  Георги Динев. Предвид назряващите процеси, които наблюдаваме  напоследък  и мястото на Динев вече не е сигурно, независимо от  силното представяне на ГЕРБ Петрич във всеки избор. Остава  въпросът : Ще има ли областният център представител в парламента?  Битката предстои и ни очакват много изненади, които ще ни поднесат  герберите по пътя към парламента. 

НОВИТЕ ЛИЦА  на Слави  и "Има такъв народ"! 

Партията на Слави Трифонов набира скорост в областта. Има младежки  облик и привлича потоци от млади хора, които се записват за членове.  Политиката им до момента е умерена, все още нямат агресивни изяви,  вероятно пазят силите си, за да изригнат в предизборната кампания.  Големи надежди се възлагат на "Има такъв народ", предричат мястото на  трета политическа сила в страната, а нейните поддръжници пък  твърдят, че може да станат втора, та дори първа политическа сила  ,наблюдавайки процесите отстрани.

Лидер на "Има такъв народ " в  Пиринско е адвокат Илко Стоянов, който познавайки добре виждаме, като  истински политически стратег и тактик. Не е натрапчив, не е и  комформист. Реакциите му са премерени, а ударите право в целта. Бивш  зам. кмет на Петрич, бивш общински съветник в Благоевград. Напусна  благоевградския минипарламент, заявявайки категорично, че няма да е  част от ялов общински съвет, който не е произвел нищо градивно за  жителите на Благоевград.

Водач на партията на Слави в Пиринско се  очаква да е Тошко Йорданов. Йорданов и Стоянов са сигурни депутати от  Благоевградска област. Дали ще има още от хората на Слави ще видим. 

НОВАТА  политическа партия "Републиканци за България"  Новият политически проект на Цветан Цветанов набира скорост. Цветанов  е доказан стратег и като втори в ГЕРБ преди време е показвал, че  владее до съвършенство предизборната игра, тъй като няма загубен избор  в полза на ГЕРБ. Днес единственият препъни камък пред партията му е  краткият период на съществуването и в политическия мир. Партията е  млада, независимо, че в нея влязоха емблематични имена, доказани  политици и успешни управници.

В Пиринско за Републиканците ще работят  трима от НАЙ-УСПЕШНИТЕ кметове В ОБЛАСТТА , били с години флагмани на ПП ГЕРБ, но  разочаровани след загубата на изборите. Камбитов, Котев, Икономов  ,разпределили си областта работят, заедно с Цветанов, за привличане на  членска маса, симпатизанти, решени да променят статуквото.  Изключително силна е предизборната платформа на републиканците,  въпросът е дали народът ще ги чуе.

Истината е, че работят много  активно, навсякъде в областта откриха свои офиси и имат структури.  Един факт обнадеждава Републиканците, анализирайки предстоящите избори. Те бяха единствената партия, която макар и съвсем " млада" внесе  рекорден брой подписи -31 000 души се подписаха за регистрацията и. 

Таково нещо не е постигала нито една политическа формация, та дори и  ГЕРБ. Затова, въпреки, че социологическите агенции пропускат партията  при анализите си, Републиканците могат да поднесат сериозна изненада.  ПРОГНОЗА

:Цветанов води листата в Благоевград и Търново, така както бе  и по времето на ГЕРБ, след него се подрежда екскметът Атанас Камбитов.  Познавачи на способностите на Камбитов по време на избори твърдят, че  той ще влезе в следващия парламент. Атанас Камбитов е доказано добър организатор и стратег със съществуващо от години твърдо ядро поддръжници . С това ядро Камбитов спечели първи тур на изборите срещу сегашния кмет Румен Томов .Той загуби заради режисирано обединение и стана жертва на вътрешнопартийните неразбории в ГЕРБ . Народът наказа не  само Камбитов, но и ПП ГЕРБ,чиито ръководители  умело скриха провала си  зад гърба на Камбитов  .Неуморен и амбициозен водач Атанас Камбитов не спира с обиколките си в областта . А какъв ще е резултатът  ще разберем . 

Какво още предстои в партиите предизборно.. очаквайте продължение. 

П. Костадинов 


Още за: избори   партии   пиринско   Още от: Политика

Принтирай статия
50 коментара
24 Февруари 2021 11:44 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

НИКОГА ДИНЕВОТО, НИКОГА!!! ПЕТРИЧАНИ ОПОМНЕТЕ СЕ!


24 Февруари 2021 11:48 | Огнян Стефанов
Оценка:
-11
 (
19
 гласа)

ГЕРБ са бита карта, БСП въобще ги няма. Републиканци, напред! Успех


24 Февруари 2021 11:56 | Илияна Вълева
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Истина е, че герб се самозяждат, витае страх, правят се само сплетни и интриги. Всеки действа по метода пр@@би другарче. Нима как такива да ни управляват, те работят сами срещу себе си, дали ще работят за обикновените хора


24 Февруари 2021 11:57 | Благоевградчанин
Оценка:
-15
 (
19
 гласа)

Благоевград загина през последната година, ако продължаваме така, нещата ще излязат извън контрол, Трябва да има кадърни хора на политическата сцена, иначе - последният да загаси лампата. Вярвам на Цветанов


24 Февруари 2021 11:59 | Петров
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Стари комунета и злобни герберасти са се устремили към властта. Няма да го допуснем. България има нужда от промяна


24 Февруари 2021 12:03 | Наблюдател
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Трябват спешни промени, не може да продължи управлението на държавата по този начин. Лявата ръка не знае какво прави дясната в момента. Това е в минус на всички нас. Да гласуваме за промяна,


24 Февруари 2021 12:18 | ЯСНО Е
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Ясно е, че троловете минаха към Цветанов, а ОЩЕ ПО-ЯСНО Е, ЧЕ камбитов не го харесват и не го искат !!! ПО-ПРАВИЛНО Е ДА СЕ НАПИШЕ, ЧЕ ВЪПРЕКИ ПОДКРЕПАТА ОТ ГЕРБ - КАМБИТОВ ЗАГУБИ ! Стига внушения, че друг му е виновен !!


24 Февруари 2021 12:24 | тодор н.
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

А бе какъв Камбитов, какви 5 лв!
Само на вашите страници изглежда "велик", иначе е пълна мишка! То доктор, то търгвец на дървен материал, то депутат, то кмет... нищооо !!


24 Февруари 2021 12:26 | Бричков
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ако искате 4 години Петрич да няма депутат гласувайте за Динев. Хареса ли ви "работата" на Динев през предните 4 години? НЕ, АМИ ТОГАВА ГО ИГНОРИРАЙТЕ.


24 Февруари 2021 12:30 | Ива до Ясно е и Тодор Н.
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Ясно е, че ти не харесваш Камбитов, не слагай всички под общ знаменател. Искам да ти кажа, че всички, които подкрепиха онази утрепка Томов, сега горчиво съжаляват и го признават. Камбитов има подкрепата на благоевградчани.


24 Февруари 2021 12:35 | !
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

С ГЕРБ и Борисов - единствената партия, която увеличи доходите на хората, направи държавата европейска, най-стабилна, с отлична оценка от международните финансови институции...! Всички останали са провалени в годините политически измамници и некадърни боклуци!


24 Февруари 2021 12:35 | Елеонора
Оценка:
-9
 (
17
 гласа)

Сегашното управление ни докара до просешка тояга, за да си стъпим на краката трябва да изберем хора, които знаят как се прави политика. Цветанов е добър ръководител


24 Февруари 2021 12:41 | До !
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Хаха, звучи доста несериозно


24 Февруари 2021 12:42 | Миро Катранджиев
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

Кой каквото и да ми говори, Камбитов е единственият достоен политик от областта и респективно управник на Благоевград. Ако се кандидатира отново пак ще гласувам за него. Тук говорим за личности, а не за партийна принадлежност, драги ми другари и другарки


24 Февруари 2021 12:48 | ���. K������� ������
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

на парламентарните- БАТ БОЙКО
на локалните- БАТ НАСО
=====
ТОВА Е ПЕЧЕЛИВШАТА КОМБИНАЦИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД!!!
КАЗАХ


24 Февруари 2021 12:52 | ���. K������� ������
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

ДО Елеонора
=====
ТОЧНО ОБРАТНОТО Е, ЧЕРВЕНА БАБИЧКЕ!!!
НИКОГА ДОСЕГА НАШАТА ДЪРЖАВА НЕ Е БИЛА ПО-ДОБРЕ В СВОЯТА СИ 1300+ ИСТОРИЯ. ТОВА СЕ ПОСТИГНА ЧРЕЗ МЪДРОТО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ПП ГЕРБ И ЛИЧНО ОТ Г-Н БОЙКО БОРИСОВ!!!


24 Февруари 2021 13:06 | Ивайла
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Ще подкрепя Камбитов и на парламентарните и на местните избори. Той е единственият човек, който може да реагира адекватно на създалата се ситуация в момента. В Благоевград е пълен батак, кой ще се справи, Дончо Ли?


24 Февруари 2021 13:14 | а
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Камбитов по какъв критерий е успешен кмет?


24 Февруари 2021 13:15 | а
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ми нали са приятелчета бе, Ивайла. Заедно ще си се оправят.


24 Февруари 2021 13:17 | тодор н.
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

до Ива: ако Благоевград подкрепяше Камбитов щеше да го преизбере, а не сега през задната врата пак да опитва, и през Струмата, иначе за другото си права, всички срещу Насо понеже го" подкрепяха", нали така... и се натресохме!!!


24 Февруари 2021 13:22 | До дебила К
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Дебила"К" се появи. Най големия малоумник във форума.


24 Февруари 2021 13:23 | Юри
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Струма - стършел са в стойка партер, хем искат да угодят на герб и дпс, хем вече са републиканци. "Тримата най успешни кмета", хо хо хо, по голяма глупост отдавна не бях чел.


24 Февруари 2021 13:32 | Паола
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Благоевград ще гласува за този който обещае да вкара тиквата и ЦЦ и курнела у каушо за поне 20 години!


24 Февруари 2021 13:41 | до паолата
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

паоло, такива тъпи патки като тебе са за ограмотяване, не пиши простотии по медиите!


24 Февруари 2021 13:42 | Паола
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Кое от написаното е глупаво, би ли обяснил, господин трол?


24 Февруари 2021 13:57 | Паола
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Да добавим и шкембе войвода, магарешки, и отшелника от морския бряг!


24 Февруари 2021 13:59 | Реално
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Благоевград е под дъното, не че държавата е в по-различна ситуация ситуация. Да се връща Камбитов, че в момента е пълен бардак


24 Февруари 2021 14:02 | Паола
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Да добавим и всички 240 знайни и незнайни народни душмани от партийния дом!


24 Февруари 2021 14:02 | тото
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

от 14 общини Герб загуби 12 на изборите в областта, как точно загубилите кметове са най-успешни не знам.


24 Февруари 2021 14:05 | тото
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

от 14 общини Герб загуби 12 на изборите в областта, как точно загубилите кметове са най-успешни не знам.


24 Февруари 2021 14:05 | Паола
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Благоевград би трябвало да изгради клон на софийски централен и тогава достойно да върне Канбитов!


24 Февруари 2021 14:09 | Наукахрадин Уедабе Оу
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Фончо 2 - тариката взе да граби и от манастира, но Свети Иван Рилски бутна бутафорната стена уктепена с китайски пластмасови пирони и мрежи! Да няма достъп на Фончо 2 до светата обител!


24 Февруари 2021 14:14 | Паола
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

То па една медия-тоалетна непочиствана от години събрала в себе си копнежите на най голямите некадърници изгонени от благоевградчани! Миризма на стара урина и простащина!


24 Февруари 2021 14:43 | Занзибар
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Що не пишете за "Да България". Тази формация ще спечели изборите и със Слави ще управляват


24 Февруари 2021 14:52 | Ха ха ха
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Като как ще спечелят изборите "даЙ българия" на комунистическото отроче
ристьо бойкикев и чалгаря?? С гласове от неграмотните требе да стане - ха ха ха ха


24 Февруари 2021 15:06 | минаващ от тук
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

България и най вече Благоевград няма нужда от полуобразовани простаци и крадци, а от образовани родолюбци, без леви или десни залитания.
С огромно съжаление трябва да кажем, че след 1989 г. мнозинството са дипломирани хитреци и айдуци които мислят единствено за собствените си джобове. Толкова много клатикур... ци които ходят уж на работа без да вършат нищо, няма никъде по белият свят.


24 Февруари 2021 15:29 | Факт
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Мераклии много, малко са достойните. Успех на Републиканци


24 Февруари 2021 17:57 | поручик Ржевский
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Много вожд, малко индианец!


24 Февруари 2021 19:58 | Цъ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не на Камбитов. Новаков и Ташкова, вън от Благоевград, да си ходят на село.


24 Февруари 2021 19:59 | Цъ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Камбитов стига го игра жертва.


24 Февруари 2021 22:24 | Лина
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Камбитов, имаш подкрепата на Б2


24 Февруари 2021 22:25 | Лина
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Камбитов, имаш подкрепата на Благоевград


24 Февруари 2021 22:49 | Opa
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Само ГЕРБ иначе България става като е Благоевград - анархия, корупция и липса на интерес към хората
Затова мислете.... само ГЕРБ


24 Февруари 2021 22:51 | Блг
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е нали направихте промяна е Благоевград - видяхте я. Такава ли промяна ще правим в цяла България? Е не искам такава промяна


25 Февруари 2021 01:30 | Грамада
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Роске водоноске, ще гледаш депутатския стол през крив макарон. А ако ГЕРБ загуби и за чистачка на градската тоалетна няма да те назначат. Щот само за това те бива.


25 Февруари 2021 07:07 | Вучков
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Гредааам и се чудя на Камбитов, защо си играе още с политиката!? Добре си е купил пантофки да вземе да си седне пред камината и да прочете приказка на внучето си! Може да започне с Котарака в чизми-пантофи


25 Февруари 2021 07:20 | ХАХА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

НАСО - ПАНТОФА


25 Февруари 2021 12:25 | яяя
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Абе няма ли някоя нова к.. ва за новия бардак, само стари?


25 Февруари 2021 16:32 | Методи Христов възпитател
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Републиканци за България е правилния избор Кирчо Котев е избрания за Сандански


25 Февруари 2021 18:29 | Рени мГерб
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Аз съм за Герп. ОТ 2 години съм на държавна служба и мисля че вече положението в страната е супер. Гласувайте за наз. #krasiviotgerp




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар