Избери твоя кандидат от листата на "Продължаваме промяната-Демократична България! /част втора/

18 март 2023 13:42   47 коментара   25536 прочита


Те са сред Вас и близо до Вас. Искат Вашето доверие, за да защитят гласа Ви там, където се определят съдбините на България. Там, откъдето трябва да тръгне промяната за по-добър живот на всички българи и бъдещи поколения. Те са кандидатите от листата на "Продължаваме промяната - Демократична България за област Благоевград. Намери своя кандидат. Има кой! 
Днес представяме втората част от листата на коалиция "Продължаваме промяната- Демократична България" 

Методи Байкушев- преференция 121

 Методи Байкушев е адвокат, преподавател и граждански активист. 
Преди да стане кандидат, в продължение на повече от 10 години е управляващ съдружник и ръководител на отдел „Разрешаване на спорове в Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко. “. Има над 16 години адвокатски опит, като е консултирал и представлявал едни от най-големите глобални и български компании. През 2017 – 2018 г. преподава Бизнес право в Американския университет в България. В периода 2017 – 2020 г. е генерален секретар на Националния комитет на Международната търговска камара (ICC NC Bulgaria), където отговаря за комуникацията с Международния арбитражен съд при ICC и е член на комисията, която номинира арбитри по висящи арбитражни дела. Учредител на гражданско сдружение „България без дим“ и на гражданска инициатива „ЗаБлагоевград“. 

Димитър Парасков- преференция 112 

Димитър Парасков е в гр. Гоце Делчев, като и до момента работи и живее там. 
Завършил е средно специално образование в НПГ “Димитър Талев”, специалност “Изобразително изкуство”. 
В момента работи във финансова институция в сферата на домашното кредититюране, на позиция “Регионален Мениджър”. 
Семеен, с едно дете. 

Сейди Абдишев-преференция 113

 Сейди Абдишев е роден през 1993 година в с. Сатовча. През 2016 година завършва висшето си образование в Американския Университет в България със специалност „Бизнес администрация“ и втори бакалавър със специалност „Политически науки и международни отношения“. Придобива магистърска степен по финанси от The University of Warwick във Великобритания през 2018 година, след което се завръща в България. Говори свободно английски език и владее добре френски език. Към настоящия момент работи като старши финансов аналитик в една от водещите международни софтуерни компании. „Реших да се присъединя към “Продължаваме Промяната”, понеже вярвам, че човек трябва да олицетворява промяната, която иска да види в света. “ 

Николай Куколев- преференция 114

Николай Куколев е роден е през 1967 г. в Благоевград. Семеен, с две деца. 
Има висше образование по история и български език от Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград и магистратура по икономика от същия университет. Бил е два мандата общински съветник (1991-1999 г.) и Зам. областен управител на област Благоевград в периода (1999-2001 г.). Участвал е в създаването на първия план за регионално развитие на област Благоевград. 
Работил е като служител в ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград, в застрахователния сектор, а от 2005 г. е учител по история и по гражданско образование в Благоевград. 

Иван Сакарев- преференция 115 

Иван Сакарев, роден през 1986г в гр. Добринище, община Банско. Завършил Югозападния университет в Благоевград със специалност “Право”. Вярва, че съдебната реформа е най-важният елемент за това България да се превърне в една развита европейска държава. Семеен. 

Спас Митев- преференция 116 

Спас Митев е инженер, трето поколение строител и проектант. Завършил е строително инженерство в Университета по архитектура, строителство и геодезия. Има дълъг опит като проектант и строител на сгради и съоръжения. 
Като кандидат на коалицията ще работи активно за решаването на проблема с трасето на автомагистрала “Струма” през Кресненското дефиле. Борбата му е да се защити биоразнообразието и да се направи функционален и добре изглеждащ път, който би развил местната икономика. 

Любомир Костов-преференция 117

„Искам България да стане една истинска европейска страна. Обиколил съм доста западни държави, видял съм как се живее и как се работи там и не мога да се примиря с факта, че нашата страна все още изостава толкова много. Искам да помогна на “Продължаваме Промяната” да довършат започнатото, защото пропитата от корупция родина не им даде шанс. “ 
Любомир Костов е завършил е УНСС и МИО с няколко специалности – Управление на международни проекти, ИТ, Автоматика и ИТ, Индустриален бизнес и предприемачество. Инженерингов мениджър и съосновател на българска инженеринова компания занимаваща се с дигитализация, проектиране и въвеждане в експлоатация на системи за автоматично управление на комплексни индустриални производства. (трудов стаж 10 години). 

Адем Зейнев -преференция 118 

Адем е роден на 12. 02. 1970 г. в с. Абланица, община Хаджидимово, област Благоевград. 
Магистър по математика и информационни технологии и доктор по математика. Старши учител по математика, информатика и информационни технологии в СУ „Св. Паисий Хилендарски“ с. Абланица. Преподавател в Телерик академия по дигитални науки и уеб програмиране и по киберсигурност в Cyber 360 Academy. Член на Българската асоциация по киберсигурност – БАКС. Женен, с две деца. 

Захари Витанов- преференция 119 

Захари Витанов е компютърен инженер с дългогодишен професионален опит в сферата на технологиите. Работи успешно в иновативна българска ИТ компания. 

Роден е и живее в гр. Добринище. Има множество професионални постижения в областта на информационните технологии и спорта. 

Благодарение на опита му с технологиите, последните години се е отдал на това, да намери решения на проблемите в родното си място и региона, като този с мръсния въздух, това как да създадем и да ползваме по-евтина и чиста енергия и да опазваме околната среда в региона. 

Андрей Врабчев- преференция 120 


Андрей Врабчев е роден през 1977. г. в България. Завършил е НХА със специалност “Скулптура” и Военната академия Г. Раковски със специалност “Национална и международна сигурност и отбрана”. Дипломната му работа разглежда културата като аспект на националната сигурност. В тази сфера интересите му са фокусирани върху възвръщането на лидерската позиция на България на Балканите и респективно увеличаване на влиянието й в ЕС и НАТО. 

Женен, с три деца. 

Врабчев е от основателите на клуба за македоно-българско приятелство, който вижда разрешаването на споровете чрез сближаване опознаване и общо настояще в рамките на Европа и НАТО, а не чрез конфликт между. Последната и непокътната плоча на Мара Бунева в Скопие е по негова и на БККС инициатива и е проектирана изработена и монтирана от него самия. Както и плочата на полк. Каварналиев в Дойран на мястото на по това време разрушеният войнишки паметник. 
Като творец Врабчев е познат като автор на поредица от арт акции в градска среда, които предизвикаха общественото внимание : Кухият говорещ паметник на Бойко Борисов-“”Паметник от Бъдещето”, “Кървава баня 09. 09. 1944” -оцветено в червено езеро в София и “Мумията в нас” 3 метрова скулптура на мумия поставена на мястото на мавзолеят на Георги Димитров. 

Той заедно с други граждани от Благоевград създадоха една от инициативите за възстановяване на паметника на незнайния четник в Благоевград. 

 
Христо Петров- преференция 122 – 01 МИР Благоевград преференция 101 – 25 МИР София 


Христо Петров е водач на листата с кандидати за народни представители на коалиция “Продължаваме промяната – Демократична България” в 25 МИР – София. 

В края на 2021 г. решава да отдаде времето и усилията си за подобряване на живота на деца, настанени в социални институции. Използва известността си от публичната сфера, за да създава непосредствени контакти с тези деца из цяла България – разговаря директно с тях и полага усилия да им помогне за адаптацията им в обществото. Осигурява учители по български и английски език в няколко дома, организира културни мероприятия и посещения, както и екскурзии и лагери за децата. Финансира цялата дейност със собствени пари. 

Песните, които създава, са едни от най-слушаните и обичани в България вече повече от двайсет години. С група “ЪПСУРТ” има над 2000 концерта в страната и в чужбина. През 2019 г. издава първия си самостоятелен албум “Неправилен рап”, който се превръща в най-продавания албум на годината. 

Съсобственик е и на най-голямата българска дигитална платформа за хип-хоп и поп музика “FACING THE SUN” 

Роден е на 19 декември 1979 г. в София. Живее първите двайсет години от живота си на ул. “Позитано” в София, а след това – в кварталите “Надежда” и “Лозенец”. Завършил е Националната гимназия за древни езици и култури “Константин – Кирил Философ” с профил “История”. Има три дъщери – Аделина, Лора и Юлия. 

Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление 
 

47 коментара
18 Март 2023 14:17 | Граждани
Оценка:
-4
 (
42
 гласа)

Успех! Вие сте последната надежда на хората! Живем в страх и безнаказаност вие може да промените това.


18 Март 2023 14:42 | 345
Оценка:
-7
 (
33
 гласа)

Гласувайте за тези, после да не ревете, като получите повиквателните за война!


18 Март 2023 15:03 | Джумаята
Оценка:
-3
 (
31
 гласа)

Има много свестни и читави хора в района!
Най-посля някой да излезе срещу шайката, която ограби югозапада и цяла България!
Успех!


18 Март 2023 15:05 | Кирчо
Оценка:
-3
 (
35
 гласа)

Щом хазарта е депутат егати държавата


18 Март 2023 15:43 | Вальо
Оценка:
-5
 (
39
 гласа)

Какво да избирам бе? Това са деца на снимките, тук няма мъже. Тк няма нито един мъж! Само обратни, джендъри и деца


18 Март 2023 15:53 | До вальо
Оценка:
5
 (
25
 гласа)

Ебати руската пропаганда за такива като теб все са джендари, все са гейове, вие не заслужавате Европа за вас само глад и мизерия в Евразия


18 Март 2023 15:54 | 2850
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

още ли вярвате че изборите променят нещо в живота към добро, нееее, променят банкожите сметки на депутати и кметове


18 Март 2023 16:10 | realist.
Оценка:
-2
 (
22
 гласа)

gei partia nali asen4o.


18 Март 2023 17:06 | Победа!!
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

Мафията ще бъде детронирана скоро! Бъдете смели, хора, подкрепете обединението срещу мафията!


18 Март 2023 17:40 | ццц
Оценка:
3
 (
23
 гласа)

Този Кулишев е безхаберен политик и не излиза от летаргията обсебила го. Инфантилен и тъповат. Правил планове за града СМЕШКИ.


18 Март 2023 17:41 | ццц
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Извинете Куколев


18 Март 2023 17:43 | ТИМ
Оценка:
4
 (
24
 гласа)

А пък този кинаджията мИТЕВ е от мафията


18 Март 2023 17:47 | Българи
Оценка:
3
 (
25
 гласа)

Бил Митев проектант глупости и лъжи. Къса билетчетата в киното, а дори не може да прави сложни изчисления.


18 Март 2023 18:14 | възмутен
Оценка:
-2
 (
28
 гласа)

Няма по големи боклуци от тея


18 Март 2023 19:22 | България
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

Митев пере парите на групировката СИК. Достоен наследник на баща си. Сега бандитите ги финансира.


18 Март 2023 19:43 | Любомир
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

Най-добрата листа! Във вас ми е надеждата момчета и момичета! Смачкайте ги тия продажници...


18 Март 2023 19:44 | до възмутен
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Ти си гербаджииски по-мя-р!!!!


18 Март 2023 19:47 | Каналин Цолов
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Негативните коментари тук са само от продажни гербаджииски подлоги чакащи пари и постове... засрамете се мишки!


18 Март 2023 19:48 | факти
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

ПП
- 18% годишна инфлация (45% на основна потребителска кощница)
- 6 пъти теглене на външен заем, общ размер 14, 5 млрд. лв
- Спрени пари по Оперативните програми от юли 2021г.
- Скандал с въоръжаване на Украйна зад гърба на правителството
- Призив от Кирил Петков за дарение на една заплата от всички българи за Украйна
- Купуване на руски газ през трети страни, въпреки решенията на ЕС
- Спиране на всички инфраструктурни проекти
- Скандал с дела, заведени от бивши бизнес съдружници на Асен Василев
- Скандал с профила на Кирил Петков в приложението за гей запознанства Grindr
- Скандал с назначения на роднини в Областните администрации
- Скандал с надрусания министър на културата
- Скандал с канадското гражданство на Кирил Петков
- Протести на учители, лекари, медицински сестри, превозвачи, пътни работници, полицаи, едрия бизнес, земедеслки производители за 6 месеца управление


18 Март 2023 19:48 | факти
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

ДБ
- единствената българска партия, подкрепила Истанбулската конвенция
- неприкрити връзки с олигарха Иво Прокопиев
- финансирана от 6 НПО-та
- финансирана от финансовата криптопирамида Nexo
- финансирана от редица западни фондации, включително политически
- политическото звено на кръга "Капитал"
- връзки с разследвания банкер Цветан Василев
- подкрепа на ултралеви, комунистически и анархически кръгове, въпреки десния характер на партията
- неведнъж подкрепяла миграцията
- подкрепа от гей и ЛГБТ общността в България


18 Март 2023 19:51 | az
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Аз тука дискредитрани хора не виждам, успех и късмет, млади хора!


18 Март 2023 20:57 | Оптимист
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Браво, успех


18 Март 2023 22:20 | Свободни
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

Най-добрата листа в Югозападът! Успех! Във вас ни е надеждата да върнете България към нормалността!


18 Март 2023 22:52 | Правилно
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Когато достигнете услехите нна който и да било от тези момчета, тогава имате право на коментар! Сега, драги НЕуважаеми плъхове, се скрийте в дупките си и чакайте някой крадец да ви зариби с дребни стотинки!


18 Март 2023 22:57 | Правилно
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Когато достигнете услехите нна който и да било от тези момчета, тогава имате право на коментар! Сега, драги НЕуважаеми плъхове, се скрийте в дупките си и чакайте някой крадец да ви зариби с дребни стотинки!


18 Март 2023 23:07 | Правилно
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

Не забравяйте, че благодарение на Методи Байкушев не се взе заробващия общината кредит за глупостите на крадеца - кмет и глутницата около него!
Ако той не се беше хванал с този пладнешки обир, данъците догодина щяхя да са ви двойни! Племеее, събуди се най - после!!!


19 Март 2023 01:57 | ДД
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Няма как да гласувам за лица, чиито родители са били в коренно различни партии като виждане. Няма как да гласувам за хора, които родители са известни с партии тип обърни палачинката и тези, които набират сила и се очертава да са една от водещите коалици, защото не харесвам ПП/ДБ, заради лъжите и джендърството, но ще е водеща партия или първа или втора, въпреки че това дето причиниха за кратко управление е сравнимо с Жан Виденово време. За да спре агонията с тези шарлатани бих искал да спечелят и да направят правителство, защото знам, че ще падне, но струва ли си ние гражданите да плащаме цената на поредния експеримент, защото Кирил Петков е просто експеримент тип "Царя".


19 Март 2023 07:00 | България
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Този Кулишев бил историк. По време на кумонизма беше чиновник в ЮЗУ и вузовската мафия му дадоха диплома .После в областта т. е. в ОК на БКП. След то ва във фирма Офис продаваше химикалки и след учител в ЕГ. Тоя не може да говори български учител в езикова гимназия и ученици те немогат да вържат едно изречение. Ако не са партиите как ще се издържа!?!?


19 Март 2023 07:01 | България
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Извинявате Куколев


19 Март 2023 07:03 | България
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Като тръгнеш по града и почваш да се дуеш като ПУЯК. Повече от двайсет години си лепиш снимката и нищо не работиш.


19 Март 2023 08:18 | Дора
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

Браво ! Успех и разгромяваща победа!
Разгром за ГЕРБ И фашистките партии!
Циганската партия от Варна, също ще се провали.


19 Март 2023 10:25 | !
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Кукулев е от костовите муджехидини. Ухилен, злобен комуняга, който се прави на демократ...


19 Март 2023 11:03 | ?!
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

ПП/ДБ са партиите на мафията! Не виждате ли докъде докараха държавата за краткото си управление??!!


19 Март 2023 13:15 | 1
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

За Шарлатани докарали ни само за 8 месеца до просешка тояга не гласувам. Анатема


19 Март 2023 13:56 | баи Онзи
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

ТУК ИСТАТИЯ И КОМЕНТАРИ СА ПЛАТЕНИ. АХ СТРУМА струма


19 Март 2023 14:40 | До народа
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ИНТЕЛЕКТИ
Сънувах, че изкуственият интелект се е развил до такава степен, че е довел до огромни промени в света.
Мислите и думите на хората вече ставаха реалност на мига. Който хвалеше Русия, на секундата се телепортираше в Русия.
Който хвалеше Запада - се озоваваше на Запад.
Имаше само 2 особености:
1. Взетото решение можеше да се смени едва след като е минала една година от влизането му в сила. С други думи всеки си оставаше с решението, което е направил за поне година.
2. Отделните групи нямаха право да си взаимодействат, за да може ясно да се види коя идеология работи най-добре.
Изкуственият интелект работеше и на локално ниво: който искаше Бойко да му е премиер, Бойко му ставаше премиер. Същото беше и с останалите политически лидери. И така за нула време България се парцелира на микро държавички: всичките ни патриоти (които все още не се бяха телепортирали в Русия), сега живееха около Варненското езеро и ги управляваше г-н Копейкин.
Всички гербаджии вече живееха в Банкя


19 Март 2023 15:42 | До 14.40
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Сънуващия, що не кажеш за измамниците? Те на канадската ливада ли хрупат корени?


19 Март 2023 15:49 | Смотан
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Ей байкуш махни се от пейките пред общината, стига писа коментари за тая умряла партия крадци


19 Март 2023 16:07 | Джумаята
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Хей момченца от пп-дб върнете ДЪГАТА на децата.


19 Март 2023 22:18 | Чука
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Мафията трябва да се изрине до крак! Пожелавам здраве и успехи на Иван Гешев и да изпрати всички тия комсомолци заедно с техните спонсори в Централния Софийски Затвор!!!! Когато тия копеленца управляваха страната, белият кон Гюров, като председател на техната партия, НЕ НАПРАВИ абсолютно НИЩО за моста при Покровник! Народът, като отиде да гласува е желателно да обърне внимание на този факт.


19 Март 2023 22:26 | Богдан
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

В листите на герб са само купувачи на гласове, тук виждам само страхотни хора! Браво за куража!


20 Март 2023 00:13 | Хм
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Най-страхотен е ицо Хазарта. Вие нормални ли сте? Подкрепяте слугите на мафията после ревете, че сте бедни и нещастни. Само идиоти ще гласуват за тези.


20 Март 2023 07:51 | Джоро
Оценка:
-6
 (
6
 гласа)

Аз избирам Бойко Борисов...


20 Март 2023 07:54 | Джоро
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Колкото и да ги подкрепяте пеповците, няма да стигнете до парапетчето....


20 Март 2023 08:58 | Добро утро!!!
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Добро утро, тиквонски тролчета!! Как не се уморихте да плюете и да кашляте злобно!)! Дърпа ви се килимчето, изпускате кокала, измества ви се столчето, нали??? Ох как боли, как боли!!!!


20 Март 2023 11:36 | Добютрю
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Злобарю, ясно е, че си от групировката на измамниците шарлатани.


23 Март 2023 23:03 | Нани
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Категорично Бойко, той е единствен!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар