Избери твоя кандидат от листата на ПП-ДБ! Те са знаещи, можещи, успели и образовани! Те са победният отбор

17 март 2023 12:02   65 коментара   25298 прочита


Те знаят много и могат много, но не се афишират нагло! Не агитират безсрамно! Те са сред вас и близо до вас. Искат само Вашето доверие, за да защитят гласа Ви там, където определят съдбините Ви. Там, откъдето се очаква да тръгне промяната -към по- добър живот за Вас и децата Ви. За достоен живот на българите в България! 
Те са кандидат-депутатите от листата на коалиция ПП- ДБ за област Благоевград! Намери своя кандидат! Има кой! 

Представяме Ви листата на кандидат-депутатите от коалиция Продължаваме промяната - Демократична България за 1 МИР - Благоевград. Ще ви разказваме за тях днес и утре. 

Водач на листата на коалиция „Продължаваме Промяната-Демократична България“ в Благоевградска област е преподавателят в Американския университет в България, Андрей Гюров- преференция 101
Андрей Гюров оглавява листата на Промяната в МИР 1 за трети пореден път. Избран е за депутат в 47-ото и в 48-ото Народно събрание, където и двата пъти работи като председател на парламентарната група. Член е на бюджетната комисия в 47-ото Народно събрание и на комисията по въпросите на Европейския съюз в 48-ото Народно събрание.

Андрей Гюров завършва икономика с пълно отличие в университета Truman State в САЩ, след което придобива докторска степен по социални науки от Виенския Университет. Професионалната си кариера Андрей разделя между банковия и академичния сектор. Има над 15-годишен опит на експертни и ръководни длъжности в банкови институции в Европа и САЩ и е консултирал компании като Raiffeisen Austria, BAWAG P. S. K., Unicredit Bulbank и др. Фокусът на работата му са системите за управление на кредитния риск, като разработени от него модели се използват в над 100 финансови институции в цяла Европа.

Академичната си кариера Андрей започва във Виенския университет, а от 2010 година е главен асистент в Американския Университет в България, където преподава финанси. Андрей е всеотдайно ангажиран с извънкласни студентски дейности. Ментор е на клуба по управление на финансови активи и на инкубатора за млади компании на университета – Elevate. Под негово ръководство отбори на университета са печелили три пъти националното състезание за оценка на компании към CFA Institute и са представяли България на регионалните и световни финали в САЩ, Чехия и Ирландия.
Като член на борда на Института за научни изследвания „Балкански-Паница“, Андрей организира летни училища по икономика с участието на професори от някои от най-реномираните университети в света като Харвард, Кеймбридж, Станфорд, London Business School и други.
Андрей Гюров е запален спортист, петкратен шампион на България с отбора по бейзбол „Бизоните“ от Благоевград и редовен участник в ултра крос триатлони. През 2019 година изкачва Монблан, а в свободното си време практикува голф, кайт-сърф, ски и мотоциклетизъм. Андрей е семеен, с двама сина и цялото му семейство споделя неговата страст към спортa.

Георги Ганев преференция 102
Георги Ганев е икономист с дългогодишен опит в икономическите анализи, преподавател по макроикономика в България и чужбина.
Народен представител от гражданската квота на “Демократична България” и председател на Комисията по бюджет и финанси.
Георги Ганев е преподавател в Софийски университет “Св. Климент Охридски” и програмен директор по икономически въпроси в Центъра за либерални стратегии в София.

Владимир Табутов- преференция 103

Владимир Табутов е предприемач в сферата на възобновяемите енергийни източници и зелените технологии. Завършва Управление в Международния Университет в Германия и специализира в Харвардско Бизнес Училище. Владее английски и немски език. Практикува любителски триатлон.

Димитрина Хаджиева – Недина- преференция 104

Димитрина Хаджиева e юрист, с над 25 години практика като адвокат.
Вярва, че имаме право да живеем в нормална държава, с добри закони, които се прилагат обективно и безпристрастно спрямо всички, без възможност за и толерантност към корупционни практики на всички нива на държавното управление.

Петър Кулин преференция 105
Роден в Разлог. Завършва средното си образование в Езикова гимназия Благоевград. Служи в Българската армия и се уволнява от наборна служба, като офицер от резерва. Продължава обучението си в Технически университет. В момента е представител за Разлог и региона на най-големият застрахователен брокер. Като наследник на четници загинали в Илинденско-Преображенското въстание, винаги се е интересувал от историята и развитието на Пиринска Македония. Говори английски, немски и руски език.

Кирил Танушев преференция 106

Кирил Танушев от десет години работи full stack разработчик на различни софтуери, като в последните 5 г. усилията му са насочени към проекти в областта на банкови уеб услуги. Завършил е “Мениджмънт и информатика” във Висше училище по телекомуникации и пощи. Учил е в Телерик академи. Завършил е курс по Web Programming в HarvardX: CS50(Harvard University). Семеен, с три деца. Като баща, иска много по-развито, демократично и европейско бъдеще за децата си.

Крум Стоилов- преференция 107

Крум Стоилов е медицински физик в отделение по лъчелечение към СБАЛО “Свети Мина“ ЕООД гр. Благоевград, където наравно с лекарите от отделението участва активно в лъчелечебния процес. Негова отговорност е изготвянето на дозиметричния план на пациента и калибрирането на апаратурата за облъчване. Има дългогодишен опит като сервизен инженер на медицинска апаратура. Член е на Българско дружество по биомедицинска физика и инженерство. Активно участва при избора и подновяването на съвременна диагностична и лъчетерапевтична апаратура. В свободното си време е инструктор на футболните съдии от Благоевградски регион, сертифициран ВАР инструктор на ФИФА, както и съдийски наблюдател в Първа професионална футболна лига. От 2002 до 2013 г. е международен асистент съдия на ФИФА с над 70 мача. В Първа лига има 220 мача като асистент съдия. Притежава магистърска степен по биофизика от ЮЗУ ‘Неофит Рилски’ и Медицинска радиологична физика към Медицински университет София. Крум вярва, че всеки гражданин има право на свободен достъп до качествено медицинско обслужване. За да се постигне това, той ще работи за промяна на здравната система. Като експерт в медицинската физика, ще съдейства за равномерно и пропорционално разпределение на качествена диагностична и терапевтична апаратура в цялата страна. В сферата на спорта ще работи за популяризирането му сред младежта, както и за подобряване на условията в материалните бази.

Боряна Шалявска- преференция 108
Боряна Шалявска e родена и израснала в Благоевград. Завършила е магистърската програма на Американски университет в България (AUBG EMBA). От 2004 до 2022 г. е работила в отдел „Прием на студенти“ в АУБ, като през последните 10 години е била директор на отдела. В момента е изпълнителен директор на сдружение с нестопанска цел „Аз мога тук и сега“.

Иван Христов преференция 109

Иван Христов е на 27 години, роден и израснал в Благоевград. Завършил е висшето си образование в Американския университет в България с две бакалавърски степени – Бизнес администрация със специализация мениджмънт и Политически науки и международни отношения. Иван е основател на компания, която се развива в сферата на образователните мобилни игри за деца. По време на кабинета „Петков“ работи като съветник към политическия кабинет на вицепремиера по ефективно управление, в ресор Български пощи.

Станислав Кимчев преференция 110

Станислав Кимчев e стратегически и оперативен специалист с над 15 години управленски опит в изследването, маркетинга и продажбите на информация, свързана с пазарите за ТВ съдържание в Централна и източна Европа. Един от създателите на независимата плаформа ceetv. net – най-изчерпателният и международно признат независим източник на информация за ТВ бизнес в региона. Сто процента благоевградчанин, възпитаник на НХГ “Св. св. Кирил и Методий”, бакалавър по музика, магистър по кино и ТВ режисура и Международни отношения. Освен телевизионния бизнес, синът на популярния и обичан актьор и певец от Благоевград – Николай Кимчев, Станислав е фамилно “обременен” с огромна любов към театралното изкуство и музиката. През годините поставя и участва в мюзикъли на „Broadway Performance Club към Американския университет в България, чиито представления в цялата страна имат огромен принос към популяризирането на музикалния жанр. Последните три години създава младежката хорова формация „Ролинг тоунс“, поставя три оперни премиери на сцената на Камерна опера – Благоевград и обучава кандидат-студенти по актьорско майсторство.
“Войната срещу фалшивата информация и новини може да бъде спечелена с образование, доверие и култура, вярвам в промяната и иновациите и съм страстен привърженик на създаването на по-добри връзки между публичните медии и хората”.


Владимир Милушев- преференция 111

Владимир Милушев е от Благоевград. Семеен с две деца. Магистър е по „Стопанисване на горите“. Има 17-годишен опит в сферата на опазването на околната среда. Работил е както в държавната администрация, така и в неправителствения природозащитен сектор в България и Европа. Владимир притежава опит като ръководител и координатор на проекти в областта на проучване и опазване на биоразнообразието, подпомагане на местните общности за устойчиво развитие, международно и регионално сътрудничество в опазване на природата. Одитор по устойчиво стопанисване на горите по системата FSC. Сертифициран инструктор по стратегическо планиране и оценка на ефективността в природозащитата.
Очаквайте продължение утре...

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление 

 


Още за: избори   пп   листа   Още от: Политика

Принтирай статия
65 коментара
17 Март 2023 12:45 | Сашко
Оценка:
-3
 (
73
 гласа)

Видяхме че те могат и знаят как .... по цените си личи. Дано само да не фалира държавата защото те явно знаят как да го направят и могат.


17 Март 2023 12:47 | Образование
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

Кога ще започне да се дава път на младите и амбициозни хора? От една страна, въпросните директори с дългогодишен стаж хем взимат хубава пенсия, хем и доста добра заплата. Толкова ли е богата държавата ни, че да търпи подобно положение. Примери има много. Да им благодарят за свършената работа (която невинаги е чак толкова много) и да ги освобождават".


17 Март 2023 12:58 | Асен
Оценка:
-6
 (
68
 гласа)

Аз и цялото ми семейство ще гласувам за вас. Успех !!!


17 Март 2023 12:59 | Петко Пенчев
Оценка:
-1
 (
61
 гласа)

Голям отбор, браво ! Машини! Смачкайте герберската гнида!


17 Март 2023 13:05 | Убедителна победа!!
Оценка:
2
 (
52
 гласа)

С вас сме! Лъжите, кражбите, беззаконието и мутренството ще останат в миналото! Пълна подкрепа!


17 Март 2023 13:09 | Конференция
Оценка:
-3
 (
33
 гласа)

Хубави хора, ще спечелите изборите, но мисля, че много трудно ще имате мнозинство, а и няма с кого да се коалирате...


17 Март 2023 13:14 | The fantom of the opera
Оценка:
3
 (
51
 гласа)

Да знаят хората, който ще гласуват за тези лица. Това са децата на бившите комунисти и сътрудници на ДС€Гласуваш за ПП и получаваш Корнилия Нинова и Румен Овчаров.


17 Март 2023 13:16 | The Joshua Tree
Оценка:
-6
 (
42
 гласа)

Най-накрая е важно в тази държава да заработят знаещите и можещите хора, а не калинките събирани по разклони на пътища!
Някой от тях вече се доказаха през краткото 7-месечно управление на правителството на Кирил Петков, и започнаха конструктивни и важни реформи в своята област, като напр. Влади Милушев като директор на НП Рила, но бяха набързо уволнение от служебното правителство, без никакви мотиви.
За това в горите ни се сече безразборно, а държавата тъне в боклуци и мизерия. Има как да го променим!


17 Март 2023 13:21 | Сандански
Оценка:
1
 (
31
 гласа)

До Сашко ГЕРБ ли изкаш бе боклук да ви лъжат и мамят


17 Март 2023 13:21 | Жител
Оценка:
3
 (
53
 гласа)

жална ни майка ако такива ни управляват


17 Март 2023 13:31 | Стар джумалия
Оценка:
1
 (
19
 гласа)

Успех ама това със сто процента Благоевградчанин е малко несериозно


17 Март 2023 13:38 | Razlog
Оценка:
16
 (
28
 гласа)

Вечно подпийналия Петър Кулин е наследник и на стари комунисти


17 Март 2023 13:40 | Благоевградчанин
Оценка:
-5
 (
39
 гласа)

Не са идеални, ама това е единственият начин герберската сган да остане в миналото. А и като гледам листите на другите, абе идеални са си… Никога повече ГЕРБ, ДПС, БСП!!!


17 Март 2023 13:41 | Успех!
Оценка:
-5
 (
37
 гласа)

Никога преди не съм се надявала толкова определена политическа сила да успее на изборите. Подкрепям ви с цялото си сърце!


17 Март 2023 13:42 | Аз
Оценка:
14
 (
26
 гласа)

Илко обикаля и се моли, Господ Бог да му помогне, за да стане кмет наесен. Илко, запомни едно, колко беше честен и почтен, толкова и кмет ще станеш. Безобразен боклук !!


17 Март 2023 13:43 | Шегувате се
Оценка:
2
 (
22
 гласа)

ПП или ГЕРБ? Наистина ли имам избор?


17 Март 2023 14:01 | Благоевград
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Стършел и на вас не ви е лесно, ту хвалите ПП ту герберастите.


17 Март 2023 14:19 | моля
Оценка:
1
 (
43
 гласа)

За Бога братя, не гласувайте за ПП-ДБ!!!!! Нали им видяхме способностите и възможностите! По-добре ГЕРБ, те поне се накрадоха и сега има вероятност да направят нещо, а имат и добър екип! А тези тепърва само ще крадат!


17 Март 2023 14:20 | Чука
Оценка:
4
 (
32
 гласа)

Има как .... да ни довършите.


17 Март 2023 14:25 | Асан
Оценка:
5
 (
33
 гласа)

Пълни нещастници


17 Март 2023 14:33 | Никога повече ГЕРБ
Оценка:
5
 (
29
 гласа)

ГРОБ за всичките тези години показаха, че умеят едно- единствено нещо: "Крадене, крадене, крадене". За годините им управление (близо 15) нямаше големи кризи, нито войни, а европейските фондове се изливаха като пълноводна река. Избирателите ги подкрепяха с наивните очаквания, че управлението им ще доведе до благоденствие, просперитет и най-накрая: светъл хоризонт без корупция и с работещи институции. Всичко се оказа пълна измама.
Каквото ГРОБ може да открадне, Китай не може да произведе.


17 Март 2023 14:33 | Пача
Оценка:
0
 (
22
 гласа)

104 точно тая торба с л@йна ли, ще бори корупционните практики!?! Та тя с онова леке Недин от това живеят! Гнусари долни!


17 Март 2023 14:43 | ПП промяната
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Не трийте, коментарите.


17 Март 2023 14:52 | Rositsa Hadzhipopova
Оценка:
-4
 (
26
 гласа)

Да дадем шанс и подкрепим младите и кадърни кандидати в опита им да отвоюват държавата от мафията.
Дерзайте!


17 Март 2023 14:53 | iv
Оценка:
4
 (
22
 гласа)

И тези и Герб са в един отбор. След изборите ще се прегърнат ритуално и ... ще харижат народа на господаря си ..


17 Март 2023 14:58 | Разлог
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Пепи освен с БКП е свързан и с ГРОБ жена му я направиха шефка на културния дом


17 Март 2023 15:03 | Разлог Вароше
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Подкрепя Петър Кулин той е от нашта маала класи е над Джюровото джюбре Навремето одих до течю му рече ДА и край не кат сегашните мастии


17 Март 2023 15:26 | Чука
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Аз съм Чука-толупа, вечния ерген. Искам голям розов комунистически хуй в ануса си.


17 Март 2023 15:28 | Ева
Оценка:
1
 (
19
 гласа)

Аман от лапачи


17 Март 2023 15:30 | Ехо
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

Гоцеделчевски лъжец


17 Март 2023 15:34 | Пурлан
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

Харчат парите от дубай


17 Март 2023 15:37 | ДГС КАНЗАС
Оценка:
-3
 (
23
 гласа)

Гюров на какъв език е учил в Държавния университет в Мизури след като не е завършил Истинска английска гимназия? Истинските са няколко в България и нито една от тях не е в Благоевград. Благоевгр. езикова гимназия е Менте английска гимназия, лесно видимо от броя на часовете по английски в периода 1991-94. Завършилите Софийската Англ гимназия с много добър успех идвайки В Америка първите 6 месеца не разбират какво ги питат. Чак след около година адаптация при постоянен езиков контакт с местни хора пълноценно могат да комуникират и съответно да участват в активен учебен процес .Англичани имат езикови проблеми в САЩ, особено във затворените щати като Мизури. И като как така от Амер. студ бригада отскочи до Англия пак студентска бригада за 3 месеца спести $ 12 000 и се върна в САЩ с парите за първата година?? Щото чичко Труман вярва само на 2 неща, атом-нюки и $. И кога отслужи дълга си към Родината, или като Шойгу без 1 ден военна служба-министер и стана за посмешище с некадърността си.


17 Март 2023 15:37 | Дана
Оценка:
2
 (
24
 гласа)

Никога ПП е ДБ лъжат


17 Март 2023 15:39 | Дана
Оценка:
-5
 (
27
 гласа)

ПП и ДБ са отврат


17 Март 2023 15:40 | Дана
Оценка:
-8
 (
22
 гласа)

За бога хора вместо да гласувате отидете за гъби


17 Март 2023 15:53 | Mitaka
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

"Само в Narod. bg: Ванчо Овцата от ГЕРБ запечата бус на ПП с пяна, МВР-Сандански замете скандала - Narod. bg" https://narod.bg/2023/03/15/%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be-%d0%b2-narod-bg-%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d1%87%d0%be-%d0%be%d0%b2%d1%86%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%be%d1%82-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b0%d1%82%d0%b0/


17 Март 2023 15:58 | Куче
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

Смешни са


17 Март 2023 16:26 | до Дана
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

Не ходете за гъби, а на избори, а там има квадратче “Не гласувам за никого“! Използвайте го и покажете, че огромното мнозинство от народа не иска никой от тези търтеи и крадци в управлението! Белким тогава се стреснат и се махнат, за да се изберат истински безкористни, знаещи и можещи личности, които да пратят досегашните при бай Ставри и да направят държавата поне равна на останалите бивши соц. страни!


17 Март 2023 16:43 | Lube Zarev
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

ТАБУТОВ ОЩЕ МИ ДЪЛЖИ 2 ЗАПЛАТИ ТОЯ ПЛЕХАР МАЛЪК БЕХМЕ НА ОБЕКТИ И НЕ ПЛАЩА МИШОКА


17 Март 2023 16:45 | Мехомиец до Разлог
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

На Пепи ле се нагледа бе нещастник! Сигурно му си плащал сметката некъде! Гласувай за Джюровия или Гърменовия, дека крада пред очите ви, или за Мечоко с половин милион заеми, или за Радко с общинските протекции цел живот, или за Герчев дека е клиент на КПКОНПИ!


17 Март 2023 17:10 | Шарлатаните
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

Фалираха държавата, новия ГЕРБ.
Къде са парите 9 милиарда кредит.
Най - гнусните от всички политици.
Нагли, неграмотни, лъжци, предатели.
Първият път гласувах за тези, сега ще ме хванете за уя. Същите сте като Гербаджиите


17 Март 2023 17:17 | Кирчо
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

Шарлатанин до шарлатанин


17 Март 2023 19:05 | Разлог Вароше
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Аферим Мехомиец заеби ги тия гербаджийски боклуци


17 Март 2023 19:05 | Вл.
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Само напред и нагоре ПП- ДБ ! !
АМАН ОТ ГЕРБЕРСКИ ПРОСТОИИ !


17 Март 2023 19:16 | Lov
Оценка:
-4
 (
18
 гласа)

Браво Момчета свалям ви шапка


17 Март 2023 19:18 | Lov
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Само напред


17 Март 2023 19:47 | Пурко
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Прави ми впечатление неизменната групичка, която цъка минуси. Браво! ГЕРБ все пак научи верните си калинки как да ползват интернет /безплатен, разбира се/ и Фейсбук/Севда ТВ/ Ако не беше Бойко от Банкя още щяхте да копате картфите по селата. Истински Пионери! Винаги Верни на Партията! На пост ден и нощ!


17 Март 2023 20:02 | Дедо
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Тези са пълни измамници!!!


17 Март 2023 20:38 | Писател
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Знаете ли приказката Новите дрехи на царя. Главните актьори са Кирчо и Асен. Шият фалшиви дрехи на народа. Политика изразена в омразата към всички останали не е градивна за едно общество.


17 Март 2023 20:51 | Пп
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Абе не ни показвайте тези гейове и смешници


17 Март 2023 20:53 | Хахах
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Шалявска от кои е? От камбата или от по. Или то е едно и също


17 Март 2023 20:55 | d
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Бъркаш, Пурко. Бойко от Банкя пращаше хората да копаят картофи, не да се образоват.


17 Март 2023 20:58 | Личи
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Личи си, че македончето Игор Дамянов е безработен и платен на ПП Тата, има читави коментари. Хвалебствени


17 Март 2023 21:17 | Хуйчо
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Тези в листата и всичките в ПП и ДБ са с обратни резби. Лицето на педалите е Асенчо, който каза че учителите са ходели със скъсани чорапогащи. За него знам, че освен чорапогащи ходи и със сутиен и други женски атрибути. За тези шарлатани никога няма да гласувам аз и всички мои познати. До преди половин година плащах по близо 4 лв за бензин и нафта. Газта стигна 1, 70 лв. Всичко отиде в джоба на тези измамници. Скоро ще платят, защото Гешев ги чака на гюме.


17 Март 2023 21:22 | до всички
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

С адвокатката на престъпниците Ханджиева ли ще спечелите!!!!


17 Март 2023 21:55 | Мунчо
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Номер 1


17 Март 2023 21:57 | Варошлия
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

110 от стар род гражданин


18 Март 2023 09:00 | Георги Виденов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Голяма грешка на ГЕРБ с подкрепата за Илко Стоянов за кмет наесен. Да, Савеклиева ще получи 1500 преференции от мрежите на Илко, но ГЕРБ ще загуби 5000 гласа от Благоевград.


18 Март 2023 10:59 | ПиПи Избирател
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ще гласувам за Пи Пи. Ще инфлюенсирам още 10 колебаещи се да ме последват. Единственото ни желание е уважемият преподавател от университета да публикува дипломата си от Държавния Труман университет базиран в КЪРКСВИЛ, Мисури. Още по-убедително би било залепване на пълно копие от документа върху стъклата в офисите на партията.


18 Март 2023 11:05 | V
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Тази комунистическа фамилия НЕДИН са страшно мръсни. Имаше един даскал в НХГ и ЕГ упражняваше сексуален тормоз на ученички и ги склоняваше към проституция. Господ го наказа, сина почина много млад


18 Март 2023 11:07 | Гражданите
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Този КИМЧЕВ като баща му пияница комунист


18 Март 2023 12:22 | ДАУНТАУН СИМИТЛИЙ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ний от Хоремага Кърк сити къркаме от тук до сабаале. Приемаме информация в течен вид. Към надвечер ще се дипломираме.


18 Март 2023 13:23 | факти
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

ПП
- 18%годишна инфлация (45% на основна потребителска кошница)
- 6 пъти теглене на външен заем, общ размер 14, 5 млрд. лв. за 6 месеца
- спрени пари по Оперативните програми от юли 2021г.
- скандал с въоръжаване на Украйна зад гърба на Правителството
- призив от Кирил Петков за дарение на една заплата от всички българи за Украйна
- купуване на руски газ от трети страни, въпреки решенията на ЕС
- спиране на всички инфраструктурни проекти
- скандал с дела, заведени от бивши бизнес съдружници на Асен Василев
- скандал с профила на Кирил Петков в приложението за гей запознанства Grindr
- скандал с назначения на роднини в областните администрации
- скандал с надрусания министър на културата
- скандал с канадското гражданство на Кирил Петков
- протести на учители, лекари, медицински сестри, превозвачи, пътни работници, полицаи, едрия бизнес, земеделски производители за 6 месеца управление


18 Март 2023 13:27 | факти
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

ДБ
- единствената българска партия, подкрепила Истанбулската конвенция
- неприкрити връзки с олигарха Иво Прокопиев
- финансирана от 6 НПО-та
- финансирана от финансовата криптопирамида Nexo
- финансирана от редица западни фондации, включително политически
- политическото звено на кръга "Капитал"
- връзки с разследвания банкер Цветан Василев
- подкрепа на ултралеви, комунистически и анархически кръгове, въпреки десния характер на партията
- неведнъж подкрепяла миграцията
- подкрепа от гей и ЛГБТ общонстта в България


19 Март 2023 12:34 | 456
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Да се разследват кредитите на тоя Радко и Димитров.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар