Йордан Камджилов назначен за директор на Локомотивно депо

08 юли 2010 00:10   3 коментара   17679 прочита

Йордан Камджилов е новият директор на Локомотивно депо - Дупница. Изборът му сложи край на двугодишната битка за поста между двама дългогодишни служители на депото в Дупница - Теменужка Благоева и Теодор Тодоров, които заемаха поста в различни периоди през последните две години. Лично изпълнителният директор на депото в София Стефан Деянов пристигна в Дупница и сложи край на рокадите, като връчи заповед за началник на Йордан Камджилов, който до този момент беше заместник-началник. Теодор Тодоров зае неговото място и е новият заместник-началник, а Теменужка Благоева е назначена за технолог в ремонтен цех на депото.

Йордан Камджилов е машинен инженер с над 10-годишен стаж в дупнишкото депо, утвърден професионалист, спечелил уважението на колектива.

3 коментара
08 Юли 2010 02:36 | Разбирач
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

В това депо са айдук до айдук и до тях друг айдук , демек всичк краднат яко . А такива утвардени професионалисти , спечелили уважението на колектива като Благоева , Камджилов и Тодоров събират процент от всяка кражба след това си имат някой от работниците дето им продава горивото и им носи направо парата . Също така друг голям крадец на нафта е Бойко Бачев , наглец до безобразие .


04 Юли 2011 22:20 | седмак
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

добри специалисти са всички, не им завиждаите на хората че са по големи специалисти от вас прокажените


04 Юли 2011 22:26 | седмак
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

разбирач варнете пръшков и ще цъфнете всички заедно. пък може да поканите и ГУШТЕРОВ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар