От чистачка до милионерка! Подробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: Ето го полицаят... Сузанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си Завръщането! Женствени обувки с котешки ток хит на 2018
   РегистрацияЗабравена парола

Йордан Андонов с ексклузивен, култов коментар пред Struma.com! Жалко е за хората, които ме избраха, оказа се, че гласът им няма никакво значение!


13 юни 2018 13:50  32 коментара   22971 прочитаАко бях с втори резултат на събранието, нямаше да приема да стана дори квартален председател....


Жалко е за хората, които ме избраха, оказа се, че гласът им няма значение! Ако бях с втори резултат нямаше да приема да стана дори квартален председател, камо ли да оглавя градската структура. Разковничето за този избор на изпълнителната комисия, чието решение не оспорвам, все пак тя по устав има правото да избира, е в недобрата комуникация между областното и общинско ръководство на партията и оттам с националното.

Фактът, че областният координатор Даниела Савеклиева номинира Бисер Михайлов за лидер, още на събранието, за мен бе индикация. Как са се представили нещата за работата и за случващото се в Благоевград аз не знам, но резултатът е видим. Не съм сърдит, не бих могъл да се сърдя, аз милея за ПП ГЕРБ и ГЕРБ Благоевград под мое ръководство, няма загубени избори.

Миналата година бях лишен от правото да се кандидатиран за народен представител, а хората, с които сме създали партия ГЕРБ, ме спираха и ме питаха под кой номер в листата съм. Ако някой вижда в мое лице конкурент, то това е негов проблем и аз не мога да се притеснявам от негово име. Жалко е, че на отчетното събрание хората избраха мен и днес ме питат вярно ли е това, че Михайлов е новият лидер?!

Ако аз бях класиран на второ място,, казах нямаше дори за квартален лидер да приема да съм. Но хората са различни. Радвам се, че в мен благоевградчани припознават в мен лидера на ПП ГЕРБ, радвам се, че не постигнахме малко през тези години. За разлика от други аз не съм ламтял за постове и държавни служби, не съм се страхувал никога открито да заявявам позиции и да изразявам мнение, независимо, че то би могло да засегне някого. Явно е, че това не се харесва, но това съм аз.

Продължавам да работя за партия ГЕРБ, а на лидерите пожелавам да постигнат моите резултати и да направят всичко онова, което аз съм направил за ГЕРБ., това заяви Йордан Андонов минути след като научи за решението на Изпълнителната комисия на ГЕРБ избрала втория по резултат на отчетно -изборното събрание на ГЕРБ Бисер Михайлов. Очакван бе и гневът на хората, които с гласа си подкрепиха повече Андонов, отколкото Михайлов.

Форумът ни завря от коментари, поставящи гневно въпроса " Къде е демокрацията?!. Въпросът е ще се отрази ли на ГЕРБ Благоевград смяната на лидера и ще успеят ли наистина новият лидер Б. Михайлов и областният координатор да върнат разочарованите в структурите на ГЕРБ и да мотивират членовете на партията за сериозна работа в предстоящите избори.. Пожелаваме успехи на новия лидер Бисер Михайлов и му желаем много кураж в работата му. От мястото на върха всичко се вижда, но и всички те виждат!

Петя Петрова

Още за: Йордан Андонов  структура  комисия  избор Още от: Политика

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


32 коментара

13 юни 2018 14:03 | Ревльо.....
Оценка:
19
 (
37
 гласа)

Окото получи това, което заслужаваше отдавна. Манипулациите и надписване на гласове по събранията тоя път не минаха. Да си се гушнат със шкембестото си секретарче ... и те знаят къде да се заврат.


13 юни 2018 14:05 | благоевград
Оценка:
-36
 (
62
 гласа)

Бисер Михаилов - новият кмет на Благоевград


13 юни 2018 14:14 | Индзаги
Оценка:
23
 (
37
 гласа)

Демокрация в герб? Няма такова нещо, там цари по голямо тоталитарно управление и от БКП, така преди години в Благоевград хората гласуваха и спечели бедствено Хаджигаев за кандидат кмет, но от СФ Цветанов назначи кмета-крадец да го слуша и да се отчита


13 юни 2018 14:23 | Горна Джумая
Оценка:
35
 (
37
 гласа)

Граждани, отново ще бръкнат дълбоко във вашият изтънял джоб. В петък ще се проведе сесия на която ще се гласуват нови пари за плочките на площада, тъй като досегашните пари са изхарчени. Посетете сесията в петък и задайте въпроси къде са досега изхарчени парите .Новите пари които ще се гласуват на сесията ще плащате вие с вашите завишени данъци. Поканете и медиите, регионални и национални.


13 юни 2018 14:30 | ГЕРБ
Оценка:
10
 (
32
 гласа)

Браво, Андонов! Само така! Тоя жираф Михайлов не може да ти стъпи на малкия пръст, но е удобен, послушен и изпълнителен. Всички в града знаят кой е, коя е жена му и какво прави на Савеклиева и Камбитов, за да го държат на поста. Всички в града знаят, какво успя да направи на последните избори, а то е абсолютно нищо. Целият квартал Еленово знаят що за "организатор е". Времето ще покаже кой какво може и кой ще пада и лети.


13 юни 2018 14:33 | 001
Оценка:
22
 (
26
 гласа)

Абе Биско, не те ли е срам, че си тъп като г. з, а си нахален повече от конска муха. Засрами се, бе и си иди в Кюстендил да си продаваш скрап-a. Не ставаш! Не го ли разбра?


13 юни 2018 14:40 | жител
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Горна Джумая написа:
Граждани, отново ще бръкнат дълбоко във вашият изтънял джоб. В петък ще се проведе сесия на която ще се гласуват нови пари за плочките на площада, тъй като досегашните пари са изхарчени. Посетете сесията в петък и задайте въпроси къде са досега изхарчени парите .

Така, така, правилно питате... разбрахте ли, че там са само шайка разбойници.


13 юни 2018 14:43 | кучките
Оценка:
28
 (
30
 гласа)

Стериопор сложихме ли ви да не живеете като скотове - да, сложихме ви, верно малко некачествено но бригадите бяха от мургавелковците, плочки златни на центъра слагаме ли ви -да слагаме ви златни плочки, чадъри по главната улица сложихме ли да не ви пече слънце- да, сложихме ви, заря правиме ли всяка вечер- да, правиме, фестивали франкофонски правиме ли ви да се веселите- да, правиме ви, малко наркоманите изпосраха и измочаха старите гробища ама нейсе, лед осветление поставихме ли ви-да, поставихме ама не свети, кръст направихме ли ви-направихме ви и курбан манджа даже безплатно на свети дух ви даваме, само с пирин малко се поизложихме, ама на вас футболен отбор и без това не ви требва


13 юни 2018 14:45 | Ева
Оценка:
-11
 (
39
 гласа)

Супер, новина! УСПЕХ на Михайлов и новото ръководство!


13 юни 2018 14:56 | Loli
Оценка:
1
 (
31
 гласа)

Да, г-н Андонов, отново бяхте първи на общинското събрание, но пак с измама. Знаем как надписвате гласове, като слагате своите хора за преброители


13 юни 2018 15:11 | 123
Оценка:
6
 (
32
 гласа)

Ти съсипа партията бе орангутан, ти не ставаш и за Мощанец камо ли за общински. Много време те държаха на този пост, погледни си резултатите кръгла нула си, айде чао да си правиш далаверите с учебен център Александра. Не е лошо една проверчица да ти се спретне на езиковия център та да се види какви проекти спечели през Бюрото по труда уж да обучаваш безработни и т. н.


13 юни 2018 15:18 | РЕСПЕКТ
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

е е й лакомия и стотинкарство, някои дойдоха в Благоевград от окръга и вече се мислят за граждани. Ще си останете все същите селяци..... и тия от кюстендилско и тия от гоцеделчевско..... смешници.....


13 юни 2018 15:22 | Добромир
Оценка:
5
 (
31
 гласа)

Време беше Андонов, много отдавна трябваше да те изхвърлят от партията, за нищо не ставаш, мошеник


13 юни 2018 15:30 | Време беше!
Оценка:
8
 (
28
 гласа)

При едно нормално събрание, без манипулации, без да се вкарват външни хора, които не са членове, а с дадени от твоите хора готови делегатски карти, без лъжливи бройки, поддавани от поставените от теб преброители в твоя полза, ще вземеш не повече от 60 гласа!


13 юни 2018 15:37 | тарикат
Оценка:
5
 (
29
 гласа)

време ти беше да си тръгнеш, мислиш че ти си най-големия тарикат. не, не си.


13 юни 2018 15:39 | до петрич
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Дана, не се да вай на тоя приоданец от кюстендилските села, докога селяците ще ни управляват града ...Пребори се, не се отказвай, джумалиите сме с теб.


13 юни 2018 15:55 | Данчо
Оценка:
8
 (
28
 гласа)

Данчо ти си едно некадърно и нахално същество, напусни партия Герб. Срам за народа си.


13 юни 2018 16:12 | ЛЕЛЕ
Оценка:
13
 (
31
 гласа)

СРАМ ЗА ПП ГЕРБ Е БИСЕР МИХАЙЛОВ.
СРАМ!
НО Е ПОСЛУШЕН - СЛУША КАМБИТОВ, САВЕКЛИЕВА И ЖЕНА СИ.


13 юни 2018 16:15 | oooooo
Оценка:
9
 (
29
 гласа)

E, може ли такова нещо? Членовете на ГЕРБ избрахме Андонов, а получаваме този, който не избрахме. И това ми била демократична партия. Добре. Така да бъде. Резултатите ще се видят на местните избори, но тогава вината и отговорността ще я носи Михайлов, а може би и боят.


13 юни 2018 16:34 | ревльо ...
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Защо ревете бе, некадърници. Свикнали сте да гледате отвисоко, а сега се приземихте и много ви боли.


13 юни 2018 16:43 | старогражданин
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Окото е избор на Ушев. Ще го запомня със силовото превземане на Вашата болница в нарушение на закона! Даде повод на Мая Манолова и Нинова да трупат актив на национално ниво. Забравихте ли този гаф. Най-тъпото политическо изказване след неуспех на местни избори го чух пак от него. Защо ми прилича на... Хаджиплочков?


13 юни 2018 16:43 | Гербер
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Новият \"лидер\" да размърда малко и някой директори назначени по грешка, защото са добри лекари, но не и мениджъри, например бившата ни областна болница в Благоевград.


13 юни 2018 16:52 | Доган
Оценка:
28
 (
32
 гласа)

Данчее Севеклиеваа, любовнице на Цветанов нали обеща да има кръгово кръстовище на входа на Струмско, ако гласуваме за ГРОБ. какво стана овцоо грознаа


13 юни 2018 17:10 | aaa
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

Тея дето излъгаха за кръгово и умряха двама човека тези са УТРЕПКИТЕ!!!! Гербераски селяндури слезли от селата и станали доктори. Пфффффу


13 юни 2018 17:37 | Далекоглед
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Данчо-злобното кьораво око... защо му викат така бреее :)))


13 юни 2018 20:29 | Баба до кучките
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

СТИРОПОР, не стериопор.


13 юни 2018 20:49 | Слънчоглед
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Окото не е ли бил милиционер миналия век?? Ама е време да се събуди.... вече сме у следващия век..... тука номерата му не минават..... време беше за промяна.....


13 юни 2018 20:56 | Новатор
Оценка:
-10
 (
24
 гласа)

Господин Михайлов е дипломатичен и добър избор за ръководител..... Най-после нормален човек да оглави партията..... достоен политик и добър човек.....


13 юни 2018 21:08 | маке
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

читам коментарите.. напагяте го човеко... и яс имам еден другар не го дип любехме... дигне некой нова кашта ..по табиетлиа од неговата.. криво му.. а най завидуваше на тие дека водееме невести по прилегати от неговата жлембуша.. предните и заби одвонка.. и црна црна... ако не знаеш дека башта и чорбаджиа.. ке речеш циганка.... полакоми се по зестрата


13 юни 2018 21:58 | насран
Оценка:
32
 (
32
 гласа)

Хубаво би било и Савеклиева да бъде сменена.


14 юни 2018 12:06 | 12345
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Заслужаваме всичко което се случва в територията България! Иначе честваме всички празници за родолюбците които си дадоха живото за тази земя, а я продаваме на чуждунци!! НАРОД БЕЗ КАУЗА И ПАТРИОТИЗЪМ Е ОБРЕЧЕН НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ХОРА..
КОЙТО И ДА Е НАЧЕЛО НА ГЕРБ И НА ДРУГИТЕ ПРАВОИМАЩИ НИКОЙ НЕ МИСЛИ КАК ДА ОПРАВИ ИКНОМИКАТА ЗА ДА ИМА ПОМИНЪК ЗА ХОРАТА..!! НЯМА ДЪРЖАВНИЦИ МНОГО ОТДАВНА ИМА САМО ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ОБОГАТЯТ ЗА ЖАЛОСТ! ЗА ТОВА ДЕЦАТА НИ РАБОТЯТ АНГАРИЯ В ЧУЖБИНА НО ЯВНО ИМА Е ПО-. ДОБРЕ ОТКОЛКОТО ДА МИШКУВАТ И ОЦЕЛЯВАТ С МИЗЕРНИТЕ ЗАПЛАТИ КОИТО ПРЕДЛАГАТ БЪЛГАРСКИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ! МНОГО ВАЖНО КОИ Е ИЗБРАН ЗА ОБЩ. ЛИДЕР НА ГЕРБ ИЛИ НА ДРУГИТЕ ПРАВОИМАЩИ!! ДЕПУТАТИТЕ ОТ БЛАГОЕВГРАД КАКВО НАПРАВИХА - НИЩО, ДОКАТО ИМА ЕВРО ПАРИ ДОБРЕ А ПОСЛЕ!
КАКВО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ- НИЩО!! СРАМ ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА И ЖАЛКО ЗА ИЗЧЕЗВАЩИЯ НАРОД!!


16 юни 2018 21:34 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не виждам в "Политика" другата статия, което потвърждава стари мои подозрения. Бисер Михайлов да внимава с медиите.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.