Инспекторите В. Медаров, Г. Илиев и П. Шопов стават дежурни офицери на мястото на 3-ма пенсионери

22 ноември 2011 00:08   10 коментара   16755 прочита

Инспекторите Васил Медаров, Георги Илиев и дознателят П. Шопов ще влязат в дежурната част на Областна дирекция на МВР в Пиринско на мястото на тримата офицери Г. Груев, Ст. Страянев и Н. Лозанов, които подадоха миналата седмица рапорти за пенсиониране, това коментираха вчера из кулоарите на полицейската дирекция. Все още министърът на вътрешните работи не е подписал заповедите за пенсиониране на дежурните офицери, очаква се това да стане до края на месеца. Веднага след това новото попълнение влиза в дежурната стая.

Около 20 полицаи са депозирали молби за доброволно напускане на системата, те бързат да излязат от МВР, докато важат старите разпоредби за получаване на 20 заплати при пенсиониране. Очаква се заповедта за пенсиониране и на началника на ПУ - Разлог Евгени Милушев, засега не се знае кой ще заеме мястото му.


Още за: В. Медаров   МВР   офицери   Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
22 Ноември 2011 09:15 | Pepi - vmro
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Приятелските назначения продължават .... до кога се пита . Пръв в списъка е мъжа на активиската на ДПС - адвокат Медарова


22 Ноември 2011 10:36 | командирецо
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Е най после това злобно същество си намери местото. Ще командва от високо и на далеко. Беше му тесно в РПУ то. Пази боже от такива като Гошо Илиев.
Кога бега от якоруда преди 10 години и отиде в Благоевград, правихме банкет, сего сигурно в РПУ то полицайте ще прават ВЕЛИКДЕН.


22 Ноември 2011 10:38 | КОЛЕГА
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Г. Илиев не е ли доста млад за там?
Или има друга причина. Сигурно е некадърен и му търсите место.


22 Ноември 2011 11:08 | дон корлеоне
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Илиев е много кадърен и разбран човек, на всеки е обърнал необходимото му внимание. А тези които го плюят явно са сгазили лука а при него такива тарикати не минават... ВСЕКИ СИ ПОЛУЧАВА ЗА СТОРЕНОТО.
Пожелавам ви много успехи, и безпроблемни дежурства.


22 Ноември 2011 11:24 | Позитано 20
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Жената / също служителка на МВР / на Георги Илиев е роднина на Зорка Първанова . И тримата са от Якоруда . На времето този Георги е получил заповедта си за назначаване в президентството . Заради неговото назначаване са викнали след работно време едни бивши кадровици и началници на РПУ - Благоевград за да получат връчената в президенството заповед . Та така де ние още сме си на власт


22 Ноември 2011 13:26 | 1
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

"Страхливият умира всеки ден, а смелият само веднъж"


22 Ноември 2011 13:35 | Нострадалмус
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Новия директор на РПУ - Разлог се казва ПЕТЪР ИВАНОВ, полулярен сред колегите ни в Благоевград, като Пешо Змията


22 Ноември 2011 14:42 | ДОНН ДО КОЛЕНЕ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Дон ли си пуйка ли синезная, ама този възпитан човек върши неща, които турците не са правили спрямо българите, да те вдига от яденето и да ти забранява да се храниш. Това ли е възпитанието Ви . До сега Мара му казваше какво да прави с подчинените си, а сега кой ще му казва или Мара ще се пресели да спи в дежурната, когатно това пишлеме е нощна смяна. А???


22 Ноември 2011 22:15 | пази боже
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Щом някой влезе на страниците на Струма и веднага разни отворковци започват да коментират като махленски баби. А и децата знаят, че тия статии ги коментират само бивши или настоящи яли хляб от МВР. Ако сте гражданската съвест, излезте открито, ама не ви стиска, бъзлювци. От такива МВР губи и му пада имиджа и затова навън не ви искат. Много важно на кой какъв е сина му, жената му или каква кола кара и т. н. Анонимните клюкари са бедата- мижитурките и клюкарите. А и какво искате- не може цялата държава да е с главата надолу, а полицията да е о, кей. Вижте доктори, учители, общинари и т. н. Организиран хаос. Бедете най-вече мъже, а не клюкарки, другото ще си дойде на мястото


23 Ноември 2011 13:24 | знам
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ВЯРНО Е




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар