Инж. Красимир Герчев: Предизборните манипулации за проекта “Кулиното” насаждат икономическа несигурност и страх от бъдещето

02 ноември 2009 00:20   62 коментара   23762 прочита
Кр. Герчев
Кр. Герчев


Кр. Герчев

Кандидатът за кмет на ГЕРБ инж. Красимир Герчев проведе предизборна среща с многобройните си привърженици, но този път не в препълнена зала, а сред красивата природа на Разлог.
Малко преди обяд всички се събраха на чешмата на квартал „Вароше”, където в почивните дни традиционно се провеждат сбирки с вкусна скара, приказки и песни. Този път хората напълниха поляната около чешмата, за да се срещнат със своя кантидат-кмет, да си поговорят с него, да му зададат въпроси и най-вече да му заръчат какво очакват от него, когато заеме мястото си в общината. Срещата започна с приятелски разговори, пожелания и бъдещи планове, но може би заради живописната панорама към Пирин планина в центъра на обсъжданията бе проект „Кулиното” - тема, която основателно вълнува всички жители на община Разлог.
Проектът „Ски и голф комплекс - Кулиното” е от стратегическо значение за развитието на туристическата индустрия в района. Той предвижда изграждане на ски и голф комплекс в северната част на Пирин планина, който да бъде изпълнен съобразно всички международни изисквания за висококачествен целодневен планински туризъм. Инвестиционният проект включва изграждането на 58,8 км ски писти, 19,4 км лифтове, голф игрище и голф клуб, хотелски и търговски комплекси, спортен комплекс и конна база, електрическа, ВиК и пътна инфраструктура, съоръжения за изкуствен сняг, системи за маркиране и др. Предвиденият капацитет е 6500 скиори на ден да ползват съоръженията, а базата за настаняване на територията на „Ски и голф комплекс - Кулиното” да бъде 3000 легла.
Имаме уникален шанс да живеем в хармония с природата и като използваме рационално всичко, с което тя ни дарява, да си осигурим добър стандарт. Проектът е важна инвестиция и положителните ефекти от него ще се почувстват във всяка сфера - ще се гарантира финансова стабилност на общинския бюджет и независимост при планирането в бъдеще, коментира кандидатът за кмет Красимир Герчев.
При проекти от подобен мащаб винаги има трудности, но вие много добре знаете, че имаме пълна подкрепа на най-високо ниво - премиера Бойко Борисов, всички депутати и министри от партия ГЕРБ.


Още за: Кр. Герчев   среща   избори   Още от: Политика

Принтирай статия
62 коментара
02 Ноември 2009 08:51 | @@@@
Оценка:
7
 (
31
 гласа)

Аз ще се радвам особено много Г-Н Герчев ,ако разбирасе успеете да осъществите намеренията си по отношение на проекта"КУЛИНОТО", но се съмнявам че някой би могъл да успорва решенията,които до този момент са взети.Бих била мноого горда ако успеете да се справите.Защото в момента икономическото положение в Община Разлог никак не е хубаво.Както се казва не се въртят парите.Разлог има нужда от силен политик ,който не само да управлява а и да направи нещо по въпроса за създаване на работа в общината ,за да запази всички свои специалисти ,да няма текучество навъън към други градове и държави.Задачата ,с която се си захванал е много трудна,но не е нъвъзможна.В частност родните политици са изгубили доверието на народа , на тебе се падна голямата чест да върнеш доверието на хората към политиците.Ако разбирасе това е твят преоритет,иначе последствията уверявам те няма да са добри.Не трябва да забравяш и друг много важен факт в момента държавата е във финансов катаклизъм. Пожелавам ти УСПЕХ!


02 Ноември 2009 08:59 | тя
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

Кулиното е един чудесен проект, но за съжаление в условията на глобална икономическа криза, която скоро няма да отмине, както и рестриктивното европейско екологично законодателство, няма никакъв шанс в скоро време да се реализира. Затова Краси, готви План Б- антикризисни мерки за спасение на Разлог.
УСПЕХ!!!


02 Ноември 2009 09:06 | гошо
Оценка:
-13
 (
35
 гласа)

тва са предизборни обещания - той татарски 2 години не можа да го пусне тоя проект, хем сега е в тояната комисия в парламента и пак не го пускат. По вероятно е да не стане и Краси Герчев (Сандански) да лъже за да стане кмет на нашия Ралог


02 Ноември 2009 09:28 | до гошо
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

гошо,гошо пак не си внимавал в час! айде малко да се информираш,та после да пишеш глупости! проектът КУЛИНОТО ще стане защото сега вече имаме подкрепата на премиера и правителството,а досега се пречеше умишлено на проекта,заради икономически интереси на хора от миналото правителство-които искаха да се развиват други курорти! като дойде на 15 ноември министър Плевнелиев,той ще обясни по-подробно! и КРАСИМИР ГЕРЧЕВ(разлог) ще стане кмет,и стига с това че не е от разлог-смешни сте! вие си гледайте вашия АГЕНТ и "чудесното" му семейство-няма нищо лошо да напиша за тях -те сами си се ИЗЛАГАТ!


02 Ноември 2009 09:34 | гошо
Оценка:
-10
 (
26
 гласа)

е като имаме подкрепата защо не почна от лятото, като отиде Любен депутат ами ще се чака досега. защото са само обещания затова !!!


02 Ноември 2009 09:38 | aaa
Оценка:
-5
 (
27
 гласа)

Стига сте си бърсали ръцете с Премиера, той ясно и кратко заяви на срещата с кметовете на общини от Република България в Сандански, че ще работи с всеки кмет, който притежава професионални качества доказани до момента , а това е инж. Благой Дункин № 9.!!!!


02 Ноември 2009 09:41 | bbbb
Оценка:
-3
 (
29
 гласа)

Краси стига с това 'Кулиното' - едно си баба знае и него си бае. За 2 години не си в състояние нищо да направиш. Ние знаем каква е позицията на Европа към момента, а тя е отрицателна по изграждането на този проект.


02 Ноември 2009 09:43 | aaa
Оценка:
-11
 (
21
 гласа)

Краси, каква беше подкрепата на местния парламент в последната общинска сесия. За тебе бяха 5 човека, срещу 16 тебе. Как виждаш да прокараш 'твоите' (на Любен) виждания в местния парламент ?


02 Ноември 2009 09:48 | здраве
Оценка:
13
 (
31
 гласа)

от 100 дни е правителството-моля ви от време на време да мислите,ако го можете, за тия 100 дни-чудеса ли искате,ми той бойко и правителство да не е супермен?! всичко ще стане само трябва време и оптимизъм! през 2_та месеца когато дункин беше кмет-той доказа че не е професионалист и воден от лични,предизборни интереси похарчи много,ама много пари...това не е професионално!


02 Ноември 2009 09:51 | aaa
Оценка:
-6
 (
34
 гласа)

Всеки който е ползвал услугите на г-н Дункин, знае, че той наистина е голям професионалист, а що се отнася до многото пари, което не е така, държа да ви кажа, че всеки разход по времето на Дункин е 2/3 по-нисък от тези на Татарски.


02 Ноември 2009 09:53 | МММММММММ
Оценка:
9
 (
39
 гласа)

Гласувайте за Краси , той е един прекрасен човек , не е алкохолик като г-н Дункин
Заедно с г-н Татарски ще направят много за Разлог
СДС то искат да вземат властта за да изхарчат и тези пари, които е оставил Татарски
Ще станем пак най- бедната и мизерна община
ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА №3
УСПЕХИ КРАСИ


02 Ноември 2009 09:55 | aa
Оценка:
-3
 (
21
 гласа)

Не коментираме 100-те дни на пряавителството,а коментираме онова за което се е хванал Герчев, а именно ски писта Кулиното. Г-н Герчев в период на криза се дава приоритет на неща които обхващат широк кръг от хора.


02 Ноември 2009 09:59 | лелеле
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

когато фактите говорят и боговете мълчат-то не беше часовник,то не беше на учителите подмазване,то не беше вестник за общината(уж,а по -точно за него),то не беше асфалтиране къде трябва и нетрябва-на приятели и симпатизанти,и още ,и още....а колко фирми натисна,че няма да им разпише документите,ако не го подкрепят и т.н ТОВА СА ФАКТИ


02 Ноември 2009 10:01 | лелеле
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

коментара ми беше до аааа и подкрепете №3


02 Ноември 2009 10:55 | А другите сектори?
Оценка:
-6
 (
20
 гласа)

Никой от тези "убавци" и дума не обели за другите бизнеси в отрасли!Нима те не са важни?Не става само с един отрасъл, това се учи на определени места и се нарича диверсификация.И дано мойте съграждани раберат, че само с проджба на земя не се живее.Г-н Г. Бележков беше невероятно точен в изказването си при Бареков, но кой го чу?Мислете!


02 Ноември 2009 11:50 | kaka
Оценка:
-3
 (
35
 гласа)

Каквото и да си говорим - бъдещият кмет на Разлог трябва да е Благой Дункин, гласувайте с номер № 9.


02 Ноември 2009 12:22 | спас
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

Прочетете хубаво програмата на г-н Герчев и в нея той говори и за неща като селски туризъм,биоземеделие,развиване и изграждане на санаторуми с използване на минералната вода и още,и още възможности за бизнес и работни места! гласувайте за едно спокойно и мъдро управление на общината-за г-н ГЕРЧЕВ!


02 Ноември 2009 13:08 | Krasimir@
Оценка:
10
 (
28
 гласа)

Изчитайки всички коментари стигам до извода,че има прекалено ограничени хора.В конкретния случай имам в прредвид "гошо"Нима има значесние кой от каде е или вече няма за какво да се хванете.Няма значение от каде идваш,а каде отиваш и дали си човек.В момента Разлог и всички села от общината имат уникална възможност за един по-добър живот.Тук се сещам и за девиза на Антигуа и Барбуда "ОБЩИ УСЛИЯ,ОБЩИ УСПЕХИ" . Нека всички подкрепим Инж.Красимир Герчев,който има подкрепата на най-високо ниво -премиера Бойко Борисов,всички министри и депутати от партия ГЕРБ.Замислете се Г-н Благой Дункин от кого е подкрепен?СЕЛСКИТЕ КМЕТИЦИ И РАДКО ТУМБЕВ..... е това ли е критерия за развитите.Стига вече видяхме ги какво представляват.УСПЕХ Г-н Герчев


02 Ноември 2009 13:37 | juliq
Оценка:
-6
 (
28
 гласа)

Защо продалжавате с тези безмислени пожелания за успех след като няма да бъде кмет Красимир Герчев.Още в петък се видя в предаването на Бареков.Видя се кой е по-умен и кой има по-големи качества да бъде на кметския стол.Моля всички разумни хоре които знаят какво правят да изберат г-н Дункин.


02 Ноември 2009 14:06 | qqqq
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Та за петък.Имаше ли умни хора.С какво се видя кой е по-умен.Та те неможеха да говорят
"Кандидат кметове".Всички храненици на Любен Татарски.Възмотен съм.Срамота за целият град.Недоволници.Как не ги беше срам.Всички от един отбор с изключение на Краси Герчев и Иван Арнаудов.Какво да очакваме от тях .Те си показаха истинските лица.За какво е тази властомания.Много ясно.За две години крадене как може.Общината да излезне на нула.Както горе по върха.Срамота...Всичкити тия барабар с кметиците по села само крадни и нищо друго.Как не я беше срам Радка Бележкова да се изцепи така.Тези 12 години тя с кой работеше? Кой отпускаше пари селата да изглеждат по-този начин.Не може да си толкова дебелоок и да не си казваш истината.Народа е възмутен в Разлог, поне тези които се интересуват от избори.Целта на свитата на доносника Благой Дункин е да обере парите за 2 години.Изобщо не ги интересува гр. Разлог.Хора, имайте глави на раменете си и гласувайте за човека който подкрепя Любен Татарски, а това е


02 Ноември 2009 14:18 | динко
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

до qqqq: това е! ето това е цялата истина! коментара ти беше на място и много точен! аз също съм възмотен от радка бележкова от радко тумбев и компания!!!!ние може би сме единствената община в цяла БЪЛГАРИЯ коятопърво избира с огромно мнозинство депутат,а после почва да го плюе! аз гласувах за татарски-доволна съм от него,харесвам си града и ще подкрепя г-н ГЕРЧЕВ!


02 Ноември 2009 14:33 | @@@@
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

Борбата е безмилостно жестока, борбата както казват е за кокала.Аз падам,ставам взимам го и тичам ,зощо ли някой трябва да ме стига.Пък ако ме стигне,ще го поделим и толкоз.И двамата ще вървим рамо до рамо, парички мой защото ве обичаме.А какво,че народа е гладен и болен,че няма пари за насъщния, нали ние двамата сме заедно,и пак творим,творим.За нашето общо благо,и благото да кажеш .ВИДЯХ,ВЗЕХ И БЯГАМ докато още никой не е разбрал ,че ние двамата с тебе бяхме в кацата с меда, и не си облизахме пръстите.Това е мотото на българските управленци.Ето за такива хора ние даваме своя вот.Срамувам се да се нарека българин,срамувам се от политиците и техните марионетки,срамувам от това че са превърнали държавата ни в една говорилня.Върнаха обикновения българин в началото на 19 век,срам и позор.На кого и за какво да им вярваме незнам, никой няма да ни помогне,ако ние самите не го сторим.Жалко е обаче,чеогъня гори не само старото и сухото,се унищожава и младото и зеленото дърво.


02 Ноември 2009 14:34 | Krasimir@
Оценка:
15
 (
27
 гласа)

Уважаема "juliq"от компетентна гледна точка,когато има някаква надпревара било то за избори,за спорт или каквото и да е друго се пожелава УСПЕХ.Жалко е,4е и това не знаете,виште само какви хора са застанали зад Г-н Дункин,та ВИЕ нямате елементарна култура,как да разчитаме че хора от Вашия манталитет ще ни управляват,това е безумие!!!!!!!Така,4е всички разумни хора знаят и на 15.11.2009г. ще гласуват с Биулетина 3.Г-н ГЕРЧЕВ НИЕ СМЕ С ВАС!!!!!


02 Ноември 2009 15:27 | Мехомиец
Оценка:
-3
 (
33
 гласа)

Манипулациите са от страна на ГЕРБ, уважавам Краси, но като го чуя и него и Любен да казват "НИЕ ОТ ГЕРБ....." направо ме вбесяват, Краси не знам дали стана член, но по време на номитнацията му не беше, същото беше и с Татарски и неговата номинация за депутат, що се отнася до КУЛИНОТО, напишете в Google -Становище на МОСВ за Кулиното и ще прочетете следното накратко : Министерството на околната среда и водите казва, че инвестиционното предложение за ски и голф комплекс "Кулиното" противоречи на Плана за управление на Национален парки "Пирин" (в чиито граници попада по-голямата част от инвестиционното намерение), както и на Закона за защитените територии (освен Национален парки "Пирин" проека засяга и резерват "Баюви дупки - Джинджирица" и за да се осъществи трябва да се отстранят тези противоречия :) В Министерството не е постъпвало искане за свикване на Висшия екологичен експертен съвет с цел промяна Плана на управление. Освен това попада в Натура 2000.


02 Ноември 2009 15:37 | Мехомиец
Оценка:
-5
 (
27
 гласа)

Та тези неща за които говоря по-горе, които противоречата на законите на РБългария и евентуалната им промяна е трябвало да бъдат свършени от предишното общинско ръководство или от Балканстрой, а не от правителството, сегашното или предишното, хубаво е да го има Кулиното, ама затова го има Интернет, а там всичко го има черно на бяло, понякога "болдвано", не е добра да обещаваш нещо което го има от 2 години / Проекта за Ски зона Кулиното/. И аз имам много проекти за бъдещето, като всички хора, но намеренията са едно а възможностите , в случаячисто законови са съвсем друго. ХУБАВО Е МЕНТОРА ТАТАРСКИ ДА ПРЕСТАНЕ ДА ДАВА АКЪЛ НА КРАСИ И ДА МАХНАТ ТЕМАТА ИМОТИ И ПРОДАЖБИ ОТ ДНЕВНИЯ РЕД. В ТОЯ РЕД НА МИСЛИ ДОБРЕ Е И АГЕНТА С НОМЕР 9 ДА КАЖЕ ОТКРОВЕНО НЕЩО ЗА ДОСИЕТО СИ....Тъжно ми е за хорицата, които чакат нещо от ББ, от Татарски, от новия кмет, но не виждам какво могат да очакват, жалко за Разлог при тези кандидати!


02 Ноември 2009 15:52 | Мехомиец
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Съмнявам се че евентуален отговор на нактоящето МОСВ ще бъде по-различен от този http://forthenature.org/upload/documents/2009/06/25.05.2009_MOSV_za_Kulinoto.pdf, вие да сте чули нещо от настоящия председател на Обс Ратко и от бившия кмет за този отговор, всички казват за писмото на ОбС до МС , но за отговора нищо....


02 Ноември 2009 16:15 | qqqq
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

До "Мехомиец".Вярно, че няма кандидати с достойнство.И все пак от всички тези кандидати трябва да изберем най-достойния.А според мен най-достоен от всичките тези измамници е Краси Герчев. И на всички от форума ще кажа.По - добре бояджия от Герб отколкото доносник от Патриотичен съюз.
Що се отнася до пистата времето ще покаже.
Успех на Краси Герчев....


02 Ноември 2009 16:52 | Влади
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

На Барекадата се видя кой е най-подкрепяния кандидат за кмет- Бл.Дункин и савм Бареков го каза. А кой срещу кого е - то е видно- Татарски се отказа от Р.Тумбев и селските кметове, а не те от него. Той тръгна с хората,които преди 2 год. го плюеха и ненавиждаха, а сега иска и другите да тръгнат след него,но не би. Я се огледайте в селата кои подкрепят ГЕРБ- всички комплексирани и нереализирали се в политиката и живота. Може ГЕРБ като партия да са много конструктивни,но хората,които са с нея са комплескари,минали през всички партии. След 2 години и те ще се сринат както се срина НДСВ, СДС, ДСБ, БСП. Нека не се подлъгваме по вълната ГЕРБ,защото това е поредният надут балон,а да подкрепим човека,който е доказал,че може да работи за благого на Община Разлог- Номер 9!


02 Ноември 2009 18:37 | zzzz
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Не Ви ли е срам та само ги дъвчете кметиците? Та дори и за парламентарните избори ни уверяваха да гласуваме за за господинчо Татарски, а той какво иска сега от тех?
Те са за поздрав, защото имат принципна позиция, а не са ментаци.


02 Ноември 2009 18:43 | lusi
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Ех, Радке ти беше готова да ни извадиш очите за него, а сега го виж какво прави с тебе тоя ментак Любен с неговото протеже Герчев техния Бизнес-център и техната Хамефа,дето хорицата не са взимали заплати поне 3-4месеца. Ак да им са нека да ги избера да страдат до дупка щом и без заплати им верват


02 Ноември 2009 18:50 | bobi
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

kажете нещо по съществено в прогамата си г-н Герчев, стига с това кулиното та нали вече всеки нормален човек може да влезне в сайта на МОСВ да се запознае каква е позицията на Европа по проекта, та от сега лъжеш толкова убедително уж си много скромничък, пък какво остава по нататък


02 Ноември 2009 19:13 | Мехомиец за Барекадата
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

По-горе , а и в порталът на Разлог, се споменава и Барeков и неговото предаване, човека си беше дошъл на един уикенд с командировъчните и хич не го беше еня кой кой е и за какво се бори/ за какво говори в случая/- По непофесионално поведение на журналист не бях виждал. По същество, обаче нищо ново в поведението на кметиците, най- изненадан съм от Ангелина, другите бяха и млади комунистки, и млади седесарки, принципен беше примерно Иван Цирков, каза си човека, че е работил добре с Благой, но кой ще подкрепи си е негов проблем. А за кандидат кметовете, всеки си говори, общите приказки от преди години, все едно сме в 90-те. Абе да вземем да отидем на гъбки на 15-ти, та да ги видим после кво ще разправят. На мен ми писна да ни лъжат с писти, зали и голф. Коя банка ще даде заем за залата и кои ще го плаща? Ние данъкоплатците. А за Кулиното, по-горе , ако Балканстрой променят нещата, ОК, но е тъпо един кмет да го обещава, както миналите избори, го имаше в програмите и на БСП и на сините .


02 Ноември 2009 19:40 | Krasimir@
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Какво коментирате само програмата на Г-н Герчев,защто е вклиучил в програмата си проекта за "Кулиното"Толко ли е трудно да се сетите че това е един от основните проблеми за жителите на Разлог.Я вземете да коментирате за новото назначение в общината извършено преди олко 2 седемици от Г-н Благой Дункин.Това ли е неговата програма??Толко смешно е да назначите бивш служител,точно преди изборите за да спечели някой глас от Добърско?Поздравихте всички именници за Димитров ден,като имахте предварителни списаци от населените места в Община Разлог,а ако непредстояха избори дали щеше да се сетите за това?Всичко е прекалено подло и хората виждат и искат да бъдат управлявани от честен и достоен наиситина да заеме длъжноста :кмет на Община Разлог-Инж.Красимир Герчев.И за незнам си кои път отново всички фенове на Герчев му пожелаваме ПОБЕДА:)


02 Ноември 2009 20:02 | ввв
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

Кметиците са много прави! Те осещат накъде духа вятара и се орентират добре. Затова са още кметове и ще бъдат въпреки, че не удобряваме тяхното подобаващо на "жени" поведение. Нищо чудно да взимат тази позиция за пред хората, но не мога да повярвам, че са предани на инж. Дункин. Г-н Татарски ги държи в ръцете си :той разпределяше парите за тяхните села, той ги водеше на екскурзии и т. н. Той беше ЧИЧОТО за техните кметства, което не може да се каже за другите.
Но това не значи, че Г-н Дункин не достоен да управлява общината през следващите 2 години.


02 Ноември 2009 20:12 | savex
Оценка:
-11
 (
25
 гласа)

герчев - татарски.... пълен провал са тия двамата


02 Ноември 2009 20:20 | обикновен
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Колкото и простчко да разсъждаваме, всеки би разбрал, че Разлог за преодолее кризата, трябва да си отвори вратата нагоре. По далече от изхода на Разлог никой няма да ги пусне наште състезатели с номер:9, а и няма къде да ходят, просто няма да има при кого и защо???!!!


02 Ноември 2009 21:34 | Г
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

САМО КРАСИ И ПАРТИЯ ГЕРБ...ГЛАСУВАЙТЕ С №3


02 Ноември 2009 22:57 | до обикновен
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Много си прав "обикновен"! Току виж състезател номер 9 е залитнал по някой завой, на две три и повечко чашки, порядъчно почерпен на път и той не знае закъде. Може да отиде да си търси позабравеното досие. Дано да го намери, та най накрая да го покаже на гласоподавателите...... за да реши изборите!!!


03 Ноември 2009 06:31 | ева
Оценка:
-14
 (
20
 гласа)

Не мога да повярвам че за 20 години все още има хора, които използват "досиета" и "доносник".
За мен това са крадците които викат "дръжте крадеца". Интересно какво толкова малдеж /какъвто е бил Дункин/ е имал да "донася". Престанете да спекулирате с това и да го използвате да черните хората.
Надявам се всички разложани да осъзнаят че от тях зависи да изберат най-добрия от кандидатиралите се. Задайте си въпроса какъв искам да е кмета на моя град и след това си отговорете кой от кандидатите отговаря на повечето от вашите критерии. Не се заблуждавайте че един ще покрие всички ваши изисквания вие ще решите с кое можете да направите компромис и с кое не. Нека всеки от нас честно да каже каква е представата му за идеалния кмет. Това ще ни помогне да преодолеем емоцията и да направим верния избор.
За мен идеалният кмет е:
- Честен и искрен с хорат, който стои зад думата си;
- Отдаден да служи на хората и защитава интересите им а не своите и на избралата го партия;
- Трудолюбив;
- Компетентен


03 Ноември 2009 09:40 | до ева
Оценка:
46
 (
56
 гласа)

ева,не познаваш дункин щом така пишеш за него! Искам чрез тези коментари да се обърна към дункин и компания, и нека всичките му познати като го прочетат да му кажат:дункин престанете да обикаляте по заведения и магазини и да ЗАПЛАШВАТЕ хората,че ако не сложат ваш плакат или не гласуват за вас-ще стане лошо! внимаваите много,че накрая така ще им писне на хората,че някой и в затвора може да отиде,защото заплашването е ПОДСЪДИМО! има и свидетели,така че престанете! ето това е кандидатурата ви за кмет!не ви е срам...


03 Ноември 2009 09:43 | Влади
Оценка:
-9
 (
27
 гласа)

Ей,вие които непрекъснато плашите,че ако не стане номер 3 кмет ще се затворят вратите на Разлог нагоре,не се ли усещате ,че по този начин рушите авторитета на г-н Татарски,който заради вас изостави хората,които са го подкрепяли 20 г., а сега ги плашите с него. Който и да стане кмет Татарски е от Разлог, цялата община гласува за него,за да стане депутат,така,че той винаги ще работи за Разлог. Това ви остана мръсните манипулации,че няма да има писти и т.н., но и Бойко каза,че ще работи с всички кметове, а и Татарски ще работи с всеки.
Това,че Татарски реши да се възползва от вълната ГЕРБ не означава,че всичси трябва да тръгнат след него,но ако е кандидат за кмет на Разлог или за депутат,отново хората,които плашите с него ще застанат зад него и ще го подкрепят. Те не са зад него,защото в ГЕРБ има много изпосници,които си мислят,че са много велики,но не би.........


03 Ноември 2009 09:53 | sokol
Оценка:
-7
 (
61
 гласа)

Съгласна съм с Ева.Оставете "досиетата".Много ви моля не се връщайте назад във времето ако искате да продължим напред.Да Л.Татарски направи не малко за Разлог ,то е видно,направи и много за себе си,че кой не би го сторил?Оставете го вече на заден план.България се намира в рецесия, и на всеки от нас трябва да му е ясно,че от този криза няма да излезем бързо,но?Нека на 15.11.2009г. да изберем най-достойния политик за Разлог,този който ще може да ни помогне да оцелеем по време на кризата.Аз лично нямам доверие в нито един от кандидатите,но независимо от това трябва да изберем кмет ,затова нека изберем този,който може и се е доказал,че може да управлява общината.За мене специално не е важно кой ще бъде,а какво ще направи за гражданите на Разлог.Защото ве уверявам,че тези две години няма да бъдат никак лесни ,няма работа съответно пари,безработицата всеки ден се увеличава,този който изберем ще трябва да направи невъзможното,за да помогне общината да излезе от кризата.УСПЕХ на кандидатите!


03 Ноември 2009 10:12 | ники
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

не можем да оставим миналото,защото човек без минало е като човек без сянка! затова човек трябва да внимава какво върши и кака се държи! замислете се че има много хора,които са пострадали от такива агенти като вашия-и как ще им кажете "ДА ОСТАВИМ МИНАЛОТО" та всеки трябва да си носи последствията от действията си! та не стига че трябва да забравим,а и да гласуваме за него?! АЗ ОТКАЗВАМ!


03 Ноември 2009 10:58 | sokol
Оценка:
16
 (
26
 гласа)

Много си прав Ники, но не може да се живее само с миналото,ето затова ние вече толкова време тъпчем на едно място.Чесността и откровеността са две много хубави качества ,но съм обедена,че не всеки ги притежава.Мислиш ли,че и двамата кандидатити нямат компромати?Аз съм обедена,че и двамата по един или друг начин поне по един път са се "изложили".Размно е да подкрепим този ,който е чист политически и морално,но аз съм обедена ,че такъв още не се е родил в Разлог.За този толкова дълъг преход,които политицити с цел направиха,и на които сме потърпевши ние обикновените граждани.Не си ли задаваш въпроса кои станаха най-богатите от общината?И с какво са по -добри от останалите ,че да ги подкрепим.Не забелязваш ли ,че във форума има словесниа атака между привържениците на Дункин иГерчев,че винаги единия е по-добър от другия?Нека да се докажат,за да им вярваме.Спрете да се хулите защото сте смешни в святата си битка за "ВЛАСТ".Бъдете честни с хората,а не дупелижци,за да ви вярваме,и подкрепим


03 Ноември 2009 13:22 | мира
Оценка:
41
 (
49
 гласа)

какво значи да изберем най-достойния?! всеки разбира думата"достоен"различно-за мене (не подкрепям нито една партия) достоен човек е този,който-не се срамува от миналото,скромен,възпитан,природно-интелегентен,с добро семейство(това е много важно ,защото човек ако може да подреди дома си ще може да се справи и с общината)добър професионалист,честен,коректен с опонентите и т.н Сега си задайте въпроса-кой как води предизборната си кампания и от това ще ви стане ясно за кой да гласувате! За Дункин е жизнено важно да бъде избран,защото той после остава без работа-затова използва непозволени неща в кампанията си-заплахи към граждани и фирми,което ни връща в периода на комунизма! Герчев засега се държи най-нормално и толерантно,никой не притиска и не виси в ромската махала! Кондев първо семейството си да оправи,та после да дава по 20-30лева за глас! Арнаудов не му се занимава с кметския стол,но спазва нареждане-а всички знаем ,че една работа трябва да се върши с мерак! според мене ГЕРЧЕВ с №3


03 Ноември 2009 14:17 | благоевград
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

абе разлочани- некои от вас много тъпи се оказват! Когато богатеехте от големите инвестиции- Татарски беше златен, а сега нападате човека му и него за няква неизползваема нива, която уж била полигон, който на всичко отгоре не се използвал.. Замислете се малко не само за това какви пари взехте от обезщетенията за ливадите ви, ами и за това какво колосално богатство са тези инвестиции за бъдещите ви поколения и колко далновиден се оказа Татарски да не позволява презастрояване в града ви като в Банско! На Запад в Палма де майорка събарят 4звездни хотели за да намалят презастрояването и да докарат богати туристи с такива по-добри условия, а някои от вас грам уважение не показват за това ви богатство на фона на другите райони в областта, които не са имали такъв късмет. Човека (Л.Т.) отиде в парламента пак да работи приоритетно и за вас, има де се казва личното уважение на премиера, а вие позвлявате на една шайка местни кикимори да вдигат врява до небесата против него! Ами събудете се малко!


03 Ноември 2009 15:09 | петър
Оценка:
8
 (
24
 гласа)

За разлика от г-н Дункин , от който не се чува никаква дума за това как вижда развитието на Разлог, да не говорим за някаква конкретна програма в тази връзка, то представителя на ГЕРБ поне ясно изразява някаква позиция и идеи по които ще полага усилия ако бъде избран за кмет. В същото време на всички е ясно , че за съвместна работа с централната изпълнителна власт необходимият човек е именно представителя на ГЕРБ. Всяка друга кандидатура ще бъде изолирана от властта за в бъдеще - две мнения по този въпрос няма. Не трябва да се пренебрегва фактът , че за европейските програми, по които общината може да участва са необходими хора с уменията и опита на човек като Красимир Герчев и младите и оправни в това отношение хора около него . Наистина за град Разлог по добрата кандидатура е тази на г-н Герчев.


03 Ноември 2009 15:30 | Шерлок Холмс
Оценка:
9
 (
23
 гласа)

ГЕРБ ще е в управлявнието на страната поне 3 мандата.. толкова е елемнтарно да се сетиш кой е най-добрата фигура за кмет на Разлог, че ако изберат някой друг ще трябва да ги обявим за будали номер 1 в Пиринско! Ако не се възползват от граденото до тук и от позициите си в централната власт в момента- това наистина ще са зле изиграни карти от тях, както в Добринище се объркаха с вота си на последните избори!!


03 Ноември 2009 16:07 | ivancho
Оценка:
-21
 (
35
 гласа)

Хора, разберете едно КУЛИНОТО НЯМА ДА СТЕНЕ БЛИЗКИТЕ 10 ГОД И Г-Н ГЕРЧЕВ ДА НЕ ГОВОРИ С ПРАЗНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ, ЧЕ НА ПРЕДИЗБОРНИЯТ ДУСПУТ ПО БТВ -БАРЕКОВ, БЕШЕ ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ, НЕ ЗНАЕШЕ КАКВО ПРИКАЗВА И СИ ПРОТИВОРЕЧЕШЕ И С ТОЗИ КОМЕНТАР ЗА ПРЕДИЗБОРНИ МАНИПУЛАЦИИ ИСКА ДА СЕ ОПРОВЕРГАЕ, А И ПОРЕДНОТО ПРОТЕЖЕ-ГЮРОВ БЕШЕ ПЪК АБСОЛЮТЕН ПРОСТАК, ЗАМ КМЕТ ПЪК НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ЗА СПОРТНАТА ЗАЛА, НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ПО ЗОП МОЖЕ ДА СЕ ТЕГЛИ КРЕДИТ ОТ 5 МИЛИОНА ЛЕВА, ЦЯЛАТА ИМ СВИТА НА ГЕРБ СА ТАКИВА.
НАЛИ НЕ ДАВАХА ПАРИ, НАЛИ РАЗЧИТАХА НА "ГЛАСЪТ НАРОДЕН", КАКВО СТАНА РАЗДАВАТ РУШВЕТИ ТА ЗНАЕ ЛИ СЕ, ЗАПЛАШВАТ С УВОЛНЕНИЯ НА СЛУЖИТЕЛИ, ОБЕЩАВАТ РАБОТНИ МЕСТА, ДАВАТ МАТЕРИАЛ И ПАРИ ЗА ГЛАСУВАНЕ - МНОГО СТЕ ЧЕСТНИ НЯМА ЩО.
ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНТА РАЗЛОГ, СЪГРАЖАДНИ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ДУНКИН Е НАШИЯТ ЧОВЕК, ИСКА ДА РАБОТЯТ НАШИТЕ ФИРМИ, А НЯКОЙ ОТ НЯКЪДЕ, ИСКА ДА ИМА РАБОТА ЗА ВСИЧКИ НАС.
гЛАСУВАЙТЕ С № 9 ЗА БЛАГОЙ ДУНКИН, А НЕ ЗА ПРАЗНИТЕ И МАРИОНЕТСКИ, АКО МОГА ТАКА ДА СЕ ИЗРАЗЯ ОБЕЩАНИЯ НА КРАСИ ГЕРЧЕВ, МНОТКА


03 Ноември 2009 16:15 | до ivancho
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

кой заплашва бе?! дункин и всички глупаци около него!


03 Ноември 2009 16:17 | do ivancho
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

такъв е електората на дункин-глупав,не мисли,тесногръд,ограничен и подпийнал постоянно!


03 Ноември 2009 16:23 | спас
Оценка:
19
 (
29
 гласа)

предаването на бареков вече го обсъдихме-то беше пълен провал! нито нещо се чу ,нито се видя! а подмазването на дункин към всички няма мярка! той не се държи като мъж, а като някаква "лека жена" !


03 Ноември 2009 16:58 | ivancho
Оценка:
-5
 (
23
 гласа)

АБЕ ВИЕ ОТ БИЗНЕС ЦЕНТЪР МЕСТА ВЕРНО СИ НЕМАТА НИКАКВА РАБОТА ОСВЕН ДА ПИШЕТЕ ПРОСТОТИЙ, ТАКАЕ КАКЪВТО И ШЕФА ТАКЪВ И ПОДЧИНЕНИТЕ!


03 Ноември 2009 17:20 | сашо
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

не съм от бизнес центъра бе човек!да, от истината много боли питайте АГЕНТ ВАСИЛЕВ!


03 Ноември 2009 17:24 | ееее
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

как така за вас всички сме от бизнес центъра! аз съм само от бизнеса,но не от някакъв център ?! ами да -плашите се като виждате колко хора харесват герчев и затова ги повтаряте тези неща!


03 Ноември 2009 17:51 | az
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

иванчо,а ти от кой център си ?! да не си от ЦЕНТЪРА за алкохолици и агенти?!


03 Ноември 2009 21:33 | оптимист
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

№ 3


04 Ноември 2009 07:49 | ева
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Защо не запазим уважение едни към друг. Толкова по-добро е чувството когато си позитивен, търсиш доброто, достойното не недостатъка. Дали ние самите сме съвършени та съдим така строго. Питам се дали мотивите на най-разпалените в този форум не са "Той ми е комшия, съученик ... и утре ако ми се наложи да опра до него...". Ако ние не сме искрени относно нашите мотиви как може да очакваме кандидатите да са искрени с нас. Не се заблуждавайте че те не са наясно с мотивите на техните "поддръжници". Когато Любен Татарски се кандидатира за първи път за кмет Таня Татарска сподели /преди да се знае резултата от избора/ : Росица Тоткова подкрепя предизборната кампания на Любен толкова активно, защото си мисли че Любен ще назначи мъжа й в общината, но сметките й ще излезат криви. Не си правете криви сметки.
Разложанка съм, но не живея в Разлог и няма да гласувам. Обичам родния си град и хората които живеят там. Изберете по-добрия по съвест.


04 Ноември 2009 15:09 | Диди
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Случайно попаднах в този форум, но тъй като съм чест посетител на вашият район мисля, че мога да изразя мнението си. Наистина бившият ви кмет направи много, гр.Разлог е съвсем различен и доста модерен в сравнение от преди 5-6 години. Бих посъветвала всички вас да гласувате за този който ще продължи развитието на града. Чета че искате да имате работа, явно че ако се изпълнят плановете за Кулиното и тази спортна зала ще има и работа. За съжаление искам да ви кажа, че доста от младите хора в района ви не са научени и не знаят как да работят и да посрещат туристи. Не е приятно когато от години посещаваш със семейството си едно и също място изведнъж да започнат да се държат грубо с теб. Чувствам този район като роден и ще е жалко някой да спре развитието му, а още по-жалко ще е ако повярвате на доносник. От къде знаете дали не е донасял и за вас или роднините ви, по-добре първо проверете как ви е топил, после го защитавайте. Ще се учудите какви неща са се писали и случвали. желая успех!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар