Инж. Красимир Герчев: Ние не предлагаме предизборна програма, а начин на живот, заради който хората избраха ГЕРБ

21 октомври 2009 00:14   60 коментара   31654 прочита
Всички депутати от ГЕРБ и областното ръководство на партията взеха участие в откриването на предизборната кампания на своя кандидат инж. Красимир Герчев
Всички депутати от ГЕРБ и областното ръководство на партията взеха участие в откриването на предизборната кампания на своя кандидат инж. Красимир Герчев


Всички депутати от ГЕРБ и областното ръководство на партията взеха участие в откриването на предизборната кампания на своя кандидат инж. Красимир Герчев

Привърженици и симпатизанти на ГЕРБ, техни роднини и приятели от всички партийни цветове се събраха в читалището в Разлог. “ГЕРБ работи за теб. Заложи на успеха!” е посланието, което събра всички симпатизанти, дошли с много празнично настроение и цветя да пожелаят успех на кандидата за кмет, издигнат от ПП ГЕРБ, инж. Красимир Герчев.
Минути преди да започне срещата, оскъдното октомврийско слънце се показа в дъждовния ден. Усмивката на времето и новината от ОИК, че инж. Герчев ще бъде избран отново с бюлетина №3, бяха изтълкувани от събралото се множество като знак за сигурен успех.
Бившият кмет на Разлог и настоящ народен представител инж. Любен Татарски лично представи Красимир Герчев като уважаван съгражданин на хората, събрали се в препълнената зала, и като свой колега - общински съветник, с когото заедно са решавали проблемите на общината и разбира се, като приятел, на когото може да се вярва и да се разчита. „Не казвам нещо ново, всички които сме се събрали тук, познаваме Краси добре и съм сигурен, че колегите му от Бизнес центъра, с които е изпълнил много проекти, безработните, на които е помогнал да си намерят работа, докато е бил в Бюрото по труда, неговите връстници, съседи и приятели, спортистите и феновете на ФК „Пирин” – Разлог, могат да кажат много повече и много по-хубави неща за него. Сигурен съм, че ГЕРБ ще има свой кмет в Разлог, защото съм убеден в правилния избор, който направихме. С Краси Герчев ние, депутатите от ГЕРБ, ще работим екипно за развитието на общината”.
Да поздравят кандидата на ГЕРБ бяха дошли народните представители Георги Икономов, Атанас Камбитов, Георги Андонов, Митко Захов, областният управител Валери Смиленов. Областният председател на ГЕРБ Костадин Хаджигаев взе думата, за да предаде специални поздрави от премиера на България и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов: „Гарантирам пълна подкрепа, убеден съм в качествата на кандидата и в успеха на общото ни начинание”.


Още за: Кр. Герчев   среща   ГЕРБ   Още от: Политика

Принтирай статия
60 коментара
21 Октомври 2009 07:52 | OLIA
Оценка:
40
 (
62
 гласа)


Господин Герчев е прекрасен човек, честен, амбициозен, добър колега, преди всичко Човек! Успех господин Герчев.


21 Октомври 2009 09:22 | Катя
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Пожелавам пълен успех на г-н Красимир Герчев,а след това му пожелавам да запази прекрасните човешки качества,които притежава и да покаже собствен и уникален стил на управление на общината/вече познаваме стила на г-н Татарски/.Успех още веднъж!


21 Октомври 2009 09:28 | Ели
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Пожелавам успех на Краси! Може и трябва да предложи свой стил на управление, да формира екип от ентусиазирани и мотивирани професионалисти за да продължи Разлог успешното си развитие.


21 Октомври 2009 09:48 | Zon51
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

Успех на Краси Герчев.Нов екип ново управление...Успех!


21 Октомври 2009 10:38 | ivancho
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

Де да бяха негови тези думи да го поздравим, но уви както винаги написан предварително сценарий, заблуда на противника както се казва.Какъв начин на живот предлага, да работят чужди фирми в нашият град, а нашите съграждани да гладуват и стоят без работа, начин на живот е стандарта определен от света по принцип не от Краси Герчев, той не определя начина на живот на хората или използва метафора - да си определя, че ще крадаи взимам всичко, както в митниците, проектите за който говори и т.н. и т.н.Г-н Герчев много голяма пионка сте поредната разбира се, изплзван, изплют и забравен в последствие.


21 Октомври 2009 10:58 | ds agent
Оценка:
9
 (
27
 гласа)

Ние от бившата ДС не искаме демократично управление па било то и от ГЕРБ. Ние си искаме нашето си управление - каквото ние кажем това да става. Ние ще се съюзим с много "демократични" партийки, за да ги залъжем че ще им дадем някаква власт , пък после пак ние ще си правим каквото си искаме , както досега. Затова не гласувайте за Красимир Герчев, той не е от нас.


21 Октомври 2009 11:02 | Мехомиец
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

Интересни неща наблюдавам покрай изборите в града, хората които бранеха Татарски, като Морозов на амбразурата, сега се обърнаха срещу него и протежето му /Краси е убаво дете, ама не става за политик/. Герберите, които на предните избори го плюеха сега ги обявяват за най-хубавия кмет и кандидат-кмет. Любен се опитва да се прави на Първанов, той да е човека в сянка и да си създава сдружения и коалиции, знаем как свърши тройния проект на президента, от герберите пък досега само оплаквания и нищо...Но да се върна в Разлог, това е четвърти избор в който един човек лъже хората с голф игрища, ски зони и спортни зали, да ама Европа не дава Пирин планина, а банките не дават заеми, а за хорицата остана сладката лъжа за бума в продажбите и бленуваните евра.Какво стана с Магнитни глави, какво стана с Хамефа, какво стана с фирмите завършващи на "СТРОЙ"?Иначе говорим за инвестиции и работа, а в хладилниците нема нищо. Да ама човека си е ОК и ни говори за нов морал. А всички кандидати са били с него!


21 Октомври 2009 12:07 | mimikriq
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Точно така "мехомиец"! Дали е толкова успешен кмет Татарски!?! Каква е в момента икономиката на гр. Разлог? "ТУРИЗЪМ" - това е един надут балон, който се спука. Резултата е едно безразборно, безцелно и грозно строителство! Кой спечели от това ??? Разбира се всички тези фирми, които завършват на "СТРОЙ" и тези, които заграбиха и продадоха земи, и тези, които си изпраха престъпните пари. Къде ни е производствения малък и среден бизнес, къде ни е животновдството и земеделието. Хубаво е да се строи, но строителството не е производствена сфера! За прехвалената спортна зала не ми се говори. Знам само, че аз като жител на град Разлог трябва да плащам данъци за нещо, което не ми нужно!


21 Октомври 2009 13:19 | edin razlojenin
Оценка:
0
 (
24
 гласа)

Ако Герчев стане кмет Бог да ни е на помощ на жителите на тая община. Герчев - "пионката" заедно с Татарски - "шефа на пионката" ще оберат общината и после не ми се мисли... За честно и отговорно управление изберете инж. Бл. Дункин.


21 Октомври 2009 13:30 | Мехомиец до edin razlojenin
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)


Приятелю, къде беше тези 10 години,когато управлявахте заедно с Татарски, Дункин, д-р Георгиев, Радко и Емил Колевичин, как така не беше крадец /кмета-депутат/ преди а сега стана крадец.Ама нали той по андрешковски ви подаваше предложенията за гласуване и вие вкупом вдигахте ръчички, после лъвският пай за него за вас "авторитета", че сте управляващи...Лошото е че нема материал, сред петимата кандидати за гласуване.


21 Октомври 2009 13:57 | мммм
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

аз искам кмета ми да е от разлог, както доста от хората в града така, че ще гласувам за Дункин, а не за хора от сандански и Гоце делчев и др. там подобни ,само Разлог


21 Октомври 2009 14:08 | ?
Оценка:
-3
 (
23
 гласа)

Само Благой Дункин и това е! Добър и умен човек!


21 Октомври 2009 14:56 | познай
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Еи ако искате кмет от Разлог, елате в Благоевград да си приберете отрепките.Какво прави този крадец Гергов ?.Той памага или пречи на г - н Горчев ?Очакваме предизборно да пусне котрабане.


21 Октомври 2009 15:01 | polo
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

"добър" и "умен"-едва ли?! ако е "добър" нямаще да е БИВШ АГЕНТ -разберете го! Бившите агенти са хора ,който са се ПРОДАЛИ за пари или други облаги! Хора,който са били около нас подслушвали са ни,душели са около нас и после са докладвали....и в резултат на това други хора са били уволнявани,изселвани,отивали са в затвора!!!! по-добре Герчев да ни е кмет,отколкото "добрия" и "умния" ви АГЕНТ.........


21 Октомври 2009 15:10 | спас
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

красимир герчев живее повече от 35 години в разлог,учил е тук,оженил се,детето му се е родило тук и учи тук,жена му работи тук и как така да не са от разлог ?!?!? откъде са ?!?!?! ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ЕДИН УМЕН ЧОВЕК -г-н ГЕРЧЕВ, пък ако ще да е роден в париж


21 Октомври 2009 15:22 | ееееееееееразлог
Оценка:
-2
 (
22
 гласа)

НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА РАЗЛОГ ЩЕ Е ДА ИЗБЕРАТ ТОЗИ ГЕРЧЕВ ЗА КМЕТ.ЕДИНСТВЕНИЯ КМЕТ НА РАЗЛОГ Е ДУНКИН!!!!!


21 Октомври 2009 15:23 | таз
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

който и да дойде да управлява в общината все няма да има доволни.нека мислим прагматично.нека и той мисли за хората в тая община.картинката е страшна.мизерия и пак мизерия.


21 Октомври 2009 16:22 | ааа
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

не ме интересував колко години е живял в Разлог Герчев - пак не е от тук - нали на изборите си срещу тома добрев г-н Татарски казваше да гласуваме за човек от Разлог, затова сега ще гласувам за Дункин


21 Октомври 2009 16:58 | Zon
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Интелигентните и умни хора в Разлог ще гласуват за Краси Герчев, а не за един агент.Искаме в тая община всички властомани които властват12 година да бъдат изфукани.Забиха нож на Любен Татарски, направи ги хора, и сега против него.Дай им власт.С цената на всичко,без достойнство, нагли без очи, всичко възможно правят да се докопат до властта.Кокал лесно се не оставя. Какво ще направи Благой Дункин.Случайно някой да е чел програмата му. Нещо да каже.Само черпавки на кой как може, учители незнам какви по Голф игрища да се харчи общински бюджет на тая криза, само и само да бъде избран господин Дункин.
Успех на Краси Герчев.Дано да си смени екипа в общината. Успех..


21 Октомври 2009 16:59 | Zon
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Интелигентните и умни хора в Разлог ще гласуват за Краси Герчев, а не за един агент.Искаме в тая община всички властомани които властват12 година да бъдат изфукани.Забиха нож на Любен Татарски, направи ги хора, и сега против него.Дай им власт.С цената на всичко,без достойнство, нагли без очи, всичко възможно правят да се докопат до властта.Кокал лесно се не оставя. Какво ще направи Благой Дункин.Случайно някой да е чел програмата му. Нещо да каже.Само черпавки на кой как може, учители незнам какви по Голф игрища да се харчи общински бюджет на тая криза, само и само да бъде избран господин Дункин.
Успех на Краси Герчев.Дано да си смени екипа в общината. Успех..


21 Октомври 2009 17:07 | таз
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

аааааааааа на колко години си,ти си с ограничено мнение,на тебе ти е оромит мозъка,


21 Октомври 2009 17:15 | Zon
Оценка:
-1
 (
23
 гласа)

На поседният коментар.Няма да кажа на колко години съм.Вие сте с ограничено мислене.Вие не разсъждавате за какво става на въпрос...С кой ще работят всички тези кандитат кметове.Какво ще направят без Любен Татарски.Та нали трябва да има екипност.Първо се научи да пишеш правилно след това пиши глупости


21 Октомври 2009 17:23 | Edna
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

Вижте му очите на Г-н Дункин, не само Агент, но и пияница. С чашката и ДС ще оправи Разлог??!!! Помислете..... ТОва не етайна, от пръв поглед личи, че Краси е най-добрия! Успех!!!


21 Октомври 2009 17:51 | Zon
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Поздравления за последният коментар.Точно такъв за съжаление е Благой Дункин.
Най-добрия Краси Герчев.Успех...


21 Октомври 2009 18:00 | mimikriq
Оценка:
-6
 (
26
 гласа)

Краси е "идеален кмет" !!! Умен, културен, добре възпитан ....! Ще те приеме, внимателно ще те изслуша, ще те изпрати до вратата, но не очаквай да ти свърши работа ако няма личен интерес от това !!! Не забравяйте, че той също е бил комсомолски активист и знаменосец на комсомолското знаме. Нищо чудно да има допирация и до "нашите хора".
А на ZON ще кажа, че учителите заслужават много повече от една почерпка в прословутия "Голф клуб". Повечето от тях сигурно го виждат за пръв и последен път...! А бившия кмет и неговия общ. съвет са постоянно там - то не беха банкети, екскурзии, строежи на апартаменти и т.н. !!!


21 Октомври 2009 18:43 | учител
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Уважаеми, това, че Краси е бил до знамето и не до комсомолското, а до БЪЛГАРСКОТО, може да го прави само горд, за да застане до знамето той е трябвало да го заслужи. Златен медал от завършване на разложката гимназия СОУ"Братя Петър и Иван Каназиреви".Напред Краси, ние учителите сме с теб!


21 Октомври 2009 19:06 | madi
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

RuTube.ru/tracks/1810378.html?v=7f9bf07d4d10b0dda3ca0014076a0790...


21 Октомври 2009 19:14 | РЕАЛИСТА
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Уважаеми съграграждани. Сабудете се.Аз не съм бил член на БКП ,но след Елена Лагадинова,Татарски е единственият човек от Разлог достигнал благодарение на качествата си на такова положение в управлението на България.ГЕРБ е на власт и ще бъде през следващите 4 години.Затова подкрепете не само че е подкрепян от ГЕРБ,а затова, че е и деиствително кадърен- Краси Герчев ,възможността да доидат пари от София и Европа е по голяма ако е Герчев


21 Октомври 2009 19:23 | realistkata
Оценка:
-2
 (
24
 гласа)

Хора бъдете реалисти наистина и гласувайте за г-н Благой Дункин,защото това е човекът, който наистина знае какво прави и го ПРАВИ с желание.


21 Октомври 2009 19:28 | истина
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

благой дункин не е интелигентен човек,и няма особени качества......и не става,просто не става за кмет!!!!


21 Октомври 2009 19:30 | гишг
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

е как нема да те изслуша с внимание след като не му е ясно от нищо. говори с научените фрази от своя учител д-р татарски


21 Октомври 2009 19:31 | гишг
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

ти да не си по-интелигентна


21 Октомври 2009 19:31 | комшия
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

верен е последния коментар-всеки който е разговарял с дункин знае че не блести с нищо


21 Октомври 2009 20:32 | Мехомиец
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Ситуацията в при коментарите ми напомня за президентските избори през 2001 година. Тогава Стоянов и Бонев си вадиха кирливите ризи, и стана двама се карат третият/Първанов/ печели. Аз в един по-стар пост анализирах всички кандидати и се оказа, че няма да гласувам, но съдейки по спецификата на местният вот особено в Разлог, изобщо не подценявам шансовете на Румен Кондев поне за втори тур. Шансове има дори Ванката Арнаудов, при негласуващи доста хора и при неизвестна ситуация с мургавите гласоподаватели. Разликата в предните избори между Иван Кондев, Румен Кондев, Емил Колевичин е по около сто гласа, а общия брой на гласовете им надхвърля тези за Татарски. Имайки в предвид, че доктора и Иван Кондев играха горе-долу мажоритарно, така че за един кандидат за балотаж ще са необходими около 2000 гласа, които Румен според мен ще вземе само от БСП. А за другото място по-скоро бих заложил на Краси, като представител на ГЕРБ, но тука вече е кой извади повечко парички за купуване.


21 Октомври 2009 22:17 | охх
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Каквото щете пишете и говорете. Единственият кмет, който направи нещо за този град е Любен Татарски. Направи града с европейски изглед. Затова опомнете се и помислете реално в какъв град искате да жижеете? Искате ли да се върнат онези години, когато всичко беше сиво и всички гледахме диво? Ако искате това гласувайте за Благой Дункин!!!! Ако ли искате да продължи развитието на града и да бъдем пак хора със самочуствие ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КРАСИ ГЕРЧЕВ, наистина един интелигентен, начетен и достоен човек. Човек на действието.


22 Октомври 2009 02:07 | MIMIKRIQ
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Можем да честитим на Краси още от сега! Ясно е, че тези избори са предрешени. Нищо не зависи от обикновеният гласоподавател. Всичко ще бъде нагласено и платено. "Кокала" не се пуска лесно. "ОХХ" явно не познаваш изобщо Краси щом пишеш, че е "човек на действието". За съжаление с избирането на Краси за кмет, ще завърши неговата политическа кариера, тъй като той ще трябва да се справи с всички негативни последици от управлението на Татарски.


22 Октомври 2009 02:16 | mimikriq
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

На "учител" ще кажа, че Краси не е учил и завършил в СОУ"Братя Петър и Иван Каназиреви", а в ПГ "Владимир Поптомов" !!! Завършил е през 1983 г., много преди да дойде така наречената демокрация. Само привилегированите имаха честта да носят тогава знамето, което си беше чисто комсомолско.


22 Октомври 2009 02:41 | ДЕДО ВИ ПЕНКО
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

АКО ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ КАК Е УПРАВЛЯВАН РАЗЛОГ ,ГЛАСУВАИТЕ ЗА Д-Р РУМЕН КОНДЕВ.


22 Октомври 2009 08:54 | OLIA
Оценка:
20
 (
32
 гласа)

КМЕТА НА РАЗЛОГ ЩЕ БЪДЕ КРАСИМИР ГЕРЧЕВ - ИМА МНОГО КАЧЕСТАВА ЗА КМЕТ И ПЕДИ ВСИЧКО Е ЧОВЕК!


22 Октомври 2009 09:08 | mimi
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Успех Краси
Ще разчитаме на теб и на Любен Татарски


22 Октомври 2009 09:11 | НАБОР
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Всеки малко или много се поменя,защо си мислите ,че за 20 год. Краси Герчев не се е проминил.Но на фона на всички сегашни управляващи Краси е на светлинни години от тях.В такъв момент според мен не е редно да се посочват силните и слаби страни на кандидата,ако стане кмет то мандата ще го докаже.Разлог има нужда от добър управник,аможе наистина това да е Краси.Любен Татарски направи много за Разлог,без съмнение допусна и много грешки в управлението си,но нали сме живи хора,кой не греши?Такова за съжаление е времето в,което живеем-мизерия,корупция,и благоденствие за шепа управляващи.Трябва много неща да се променят,но никак няма да бъде лесно за новите управници.


22 Октомври 2009 09:30 | НАБОР
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

Важно е в Разлог да се създадът нови работни места.Да се развие малкия и среден бизнес да се събуди града от тази принудителна летаргия.Ще бъдат открити два нови магазина в покрайнините на града,но ако хората нямат пари, колкото и да е евтино в тях ,как ще пазаруват?Който и да стане кмет на града ще трябва да реши тези трудни задачи?Някой задал ли си е въпроса каква действаща икономика има в момента в Разлог?Или се мислят,че ще продължат с продажбите на земя?За да са добре,и че има още какво да се присвои от общината?Ако новите бъдещи управници си мислят,че има още какво да се вземе,то къде отиват разложани,къде.Затова апела ми е направете си добре сметката,за не ви излезат изчисленията фалшиви!


22 Октомври 2009 09:49 | aaaa
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

гласуваяйте за Благой Дункин нека продължим доброто управление на Разлог и през следващите 2 години, нека изберем ЧОВЕК ОТ РАЗЛОГ !


22 Октомври 2009 10:08 | той
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Да, точно така може да е некадърник, простак , пияница , доносник р важното е да е ОТ РАЗЛОГ


22 Октомври 2009 11:18 | Zon
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Нито една от тези кандидатури не заслужава внимание, единствино КРАСИ ГЕРЧЕВ-нова личност.Всички които бяха заобиколени от Любен Татарски излезнаха предатели.Всичко възможно правят, нямат капка достойнство, съгласни са да се коалират с който и да е само и само да спечелят изборите и да останат на власт поне още две години.Хич не им пука какво ще стане с Разлог.Не може да бъдеш само добър администратор.Не може само да обещаваш и нищо да не изпълняваш. Един от тези е Радко Тумбев председателя на Общински съвет.А що се касае до Любен Татарски-никой не може да го замени.Няма да има повече такъв кмет в гр. Разлог.Той се показа и се доказа.Ще се докаже и в Парламента.И още ще покаже на Разлог какво може.Хора помислете, каквато е централната власт такава трябва бъде и властта в Разлог. Успех на Краси Герчев.


22 Октомври 2009 11:48 | гражданка
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Прочетох нещо за д-р Кондев. Само абсолютно некомпетентен човек може да лансира доктора за кмет. Той ще бъде толкова добър кмет, колкото е и добър доктор т.е кръгла нула. Това е човек интересчия, без капка морал и достойнство. Не смятам, че може да е конкурент на когото и да било. Такива люде трябва да са извън играта. Борбата ще е между Герчев и Дункин. Ако има господ да победи по-добрият.


22 Октомври 2009 13:02 | mimikriq
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

От всички коментари до тук, стигнах до извода, че няма защо и за кого да се гласува!
Благодаря Ви, че поне си оформих окончателната позиция да не гласувам на първия тур. Един глас против Герчев по-малко! Ако се стигне до балотаж ще гласувам по съвест. Който и да стане кмет на Разлог, не мисля, че нещо ще се промени! Както казва Бай Ганьо - "ВСИЧКИ СА МАСКАРИ"


22 Октомври 2009 13:13 | Мехомиец
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

До гражданка
Госпожо на мен изборите ми са интересни, като негласуващ и ако щете като човек интересуващ се от политика, но отвратен от нея. Не е трудно да погледнете резултатите от последните местни избори и да направите сметка /с доста условности разбира се, но все пак/: база 1 ви тур 2007 сумираме резултатите на Татарски и Копанарова 5400 делим на две по равно за Краси и Благой 2400, сумираме резултатите за Кондеви и Колевичин пак 5400 от тях вадим примерно 200 ако искате и повече, но пак излизат повече зад-р Кондев отколкото примерно за Дункин, защото мисля, че от сумата на Татарски и Копанарова повечето ще гласуват за Краси, а не за Благой . Така, че колкото и да се надвиквате, колкото и да не одобрявам и самия аз кандидатурата на Румен, както и на всички останали, според мен сигурния за балотаж е именно той...


22 Октомври 2009 13:17 | Мехомиец
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Само една добавка /поправка в бързането съм написал 2400 за5400/2 а не2700 , извинявам се...


22 Октомври 2009 16:25 | g
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

ГЛАСУВАЙТЕ С №3


22 Октомври 2009 17:15 | Den
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Я си помислете малко, тази клика около Дункин кои са?Пенсионер- пожарникар Марин Прешелков, бита карта. Този човек вместо да си гледа пенсията, гледа да заеме мястото на някой способен младеж. Д-р Радко Тумбев, какъв доктро е той, отдавна се е сбогувал с докторската професия и се е хванал като удавник за сланка за политиката.... Дункин- параван за болните амбиции на вълците около него. ГЕРБ е време да ги изрита от власта и това го показа вота на народа на последните избори. Хора събудете се!


22 Октомври 2009 17:50 | таня
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

ГЕРБ ли,какъв ГЕРБ има в РАЗЛОГ?Кое е новото лице г-н Татарски ли?Герчев няма амбицията да е кмет на какъв тогава кмет може да разчита Разлог.На такъв на когото Татарско може лесно да опава конците ли?Вие се събудете.


22 Октомври 2009 18:37 | mimi
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ако става на въпрос, то за нас разложани е най-добре Татарски да си дърпа конците та поне ще оправи още Разлог.Вие слепи ли сте ?????? Къде има такава община като нашата???????? Трябва ни такъв кмет като Дункин, който похарчи за два месеца спестените пари от Татарски!!!!Каква ще бъде тая община без пари???? Какви проекти ще се дават след като няма пари общината. Хора помислете!!!!!!
КАКВАТО Е ВЛАСТТА ОТ ГОРЕ - ТАКАВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ И НА МЕСНО НИВО
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КРАСИ ГЕРЧЕВ УСПЕХ КРАСИ !!!!11


22 Октомври 2009 19:57 | рада
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Като чете човек всички коментари остава с едно единствено впечатление само приказки и никакви факти. Сомо локуми и нищо което си заслужава внимание. С обиди и напатки нищо няма да постигнем съграждани. Да Татарски направи много но има какво да се каже в отрицателна посока. Герчев едно ново лице за което знаят само най-близките му хора и екипа с който работи. Както всеки човет и той си има и плюсовете и минусите. Дункин - по него най-много се плюе и интересно защо. Това което казах за Герчев важи и за него. Стази разлика че онези които го познават сато общински съветник ще кажат че е принципен и последователен и има собствено мнение. Но кой се интересува от това нито един от пишещите по-горе май не е присъствал и на едсна сесия на общински съвет разлог. Тагава за какво говорим ? Думи празни думи и само да петним !


23 Октомври 2009 09:10 | НАБОР
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Общо взето,има какво да се желае за благоденствието на града.Та като става въпрос за прословутите проекти,и че няма такава община,може и вярно да е.Но нека да кажа за "проектите".Кой печелеше проектите и общинските поръчки през всичките години докато Татарски беше кмет?Все негови преближени,все неговите хора.А те повярвайте ми за тези години бяха много.Така парите останаха в неговото обкръжение.Много трудно беше за обикновените хора, които се опитваха да развият бизнес,винаги се намираха чиновници ,които да им пречат.Та който и да стане кмет на Разлог все ще е марионетка в ръцете на Татарски за огромно съжаление.В момента той е най-силен и от него зависи бъдещето на Разлог.Ето това е светлата картина за прехваления ни дупетат,жалко е наистина живеем в такова общество.Кой го може го може и да е червен и да е син и да е гербер,щом става въпрос за власт и пари няма политическа принадлежност.Само едно искам да кажа ,че в момента живота на хората от града никак не е хубав и това го знаете .


23 Октомври 2009 09:48 | Makedonka Ilieva
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

От всички коментатори сам Мими май е права: "КАКВАТО Е ВЛАСТТА ОТ ГОРЕ - ТАКАВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ И НА МЕСНО НИВО"
Точно това ниво е най-важното ниво. Щото безмесно ниво не е никакво ниво. Затова- кебапчета и бира за изборите да се приготвят отрано. По-амбицираните да спечелят МЕСНИТЕ избори да приготвят и крехки пържолки. А най-добре е да се отворят и работни места в месната промишленост. Колкото повече- толкова повече.
Участвайте в МЕСНИТЕ избори, за светлото бъдеще... така де, за месното бъдеще. :)


23 Октомври 2009 09:57 | ьььь
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

До "Набор".Съгласна съм с това което пишеш, но нали хората които са печелели проектите пак са от нашата община.Може 20-човека да са, но пак е имало работа.Не е честно да се дават проекти на едни и същи хора.Избор нямаме, за да има работа и по-малко ние трябва да подкрепим кандидатурата на Краси Герчев.А не можем да кажем, че само господин Л. Татарски и неговите приближени са се ползвали с проектите.Та нима Радко Тумбев и другите зам. кметове в тези 12 год. не са се ползвали от тези облаги.Да не говорим в момента за кликата, която е около Дункин.Действително той е човек на закона на реда, но сега е опотребено лице от тия около него.Тези хора всичко възможно правят,наблюдавам ги от страни, нямат очи, нямат достойнство,готови са на всичко само и само да спечелят изборите.Затова нека бъде ново лице, нека бъде от партията която управлява в момента.Успех на Краси Герчев


28 Октомври 2009 16:37 | тя
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Три имена Благой Петров Дункин
Дата на раждане 27.04.1960 г.
Място на раждане Гр. Разлог
Вербувал го служител Ст. лейт. Атанас Иванов Кондев на
10.01.1989 г., регистриран на
Решение № 20/ 19.12.2007 г.
31
01.02.1989 г.
Ръководил го служител Ст. лейт. Атанас Иванов Кондев
Структури, в които е осъществявано
сътрудничеството
РУ на МВР-Разлог, отделение ДС
Качеството, в което е осъществявано
сътрудничеството-секретен
сътрудник
агент
Псевдоними Василев
Документи, въз основа на които е
установена принадлежността към
органите по чл. 1
Собственоръчно написани агентурни
сведения; документи от ръководилия
го щатен служител; рег. бланка; рег.
дневник; картон обр. 4; лично дело
IА-2975 (Бл); работно дело IР-2085
(Бл); доклад на МВР рег. №
RB202009-001-05/01-08-I-2132/
07.12.2007 г.
Снемане от действащия оперативен
отчет
Кандидат за общински съветник в общ. Разлог, издигнат от Предизборна
коалиция „ПАТРИОТИЧЕН СЪЮЗ ЗА ОБЩИНА РАЗЛОГ”
/СДС,ДСБ,ВМРО-БНД , ССД /


28 Октомври 2009 19:27 | няма значение
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Браво "тя". Интересно откъде толкова подробна информация? И ти май си от тях? Дали правилно прочетох годината на вербуване - 1989? Май не е имало достатъчно време за доносничене. СРАМ!!!! Дайте подобна разработка и за хората от другия лагер, че да съпоставим мръсотията. Сигурен съм, че по мръсотия Благой няма шанс пред Краси, извинете - Любен.
Ще завърша по същество - Бюлетина №9 - Благой Дункин! УСПЕХ!


28 Октомври 2009 21:47 | той
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Агент ВАСИЛЕВ (Благой Дункин) и агент СЪБИ (Румен Кондев) да се хванат за ръчичка и да си ходят!!! Хора бдете, изгонете от властта агентите!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар