Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

» яне янев поиска касиране на изборите в —андански


8 ноември 2015 12:11  9 коментара   12964 прочита–«— внесе в јдминистративен съд - Ѕлагоевград, жалба за касиране на на изборите за местна власт, откривайки сериозни нарушени€ в изборни€ ден. —поред лидера на –«— яне янев жалбата им съдържа доказателства, включително и графологични експертизи.

“€хно проучване сочи, че в гол€ма част от секционните избирателни комисии са допускани фрапантни нарушени€ и груби фалшификации. ќсвен това се открити и нищожни протоколи, които не са подписани от членовете на секционните избирателни комисии, твърд€т от щаба на яне янев.

ѕ. ѕетров

ќще за: –«—  жалба  касиране ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


9 коментара

8 ноември 2015 15:09 | ’ристо
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

¬сички зна€т, че той се опита да купи още повече гласове, но сега тр€бва да се оправдава на хората от които е взел пари с гарантиран резултат, като агромас.....


8 ноември 2015 16:07 | √ергана
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

Ќ€ма ли други -нормални хора, за да се занимаваме само с тъпотиите на това извънземно?


8 ноември 2015 17:41 | за г-н яЌ≈¬ !
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

за незаконните продажби -това са измами ! що мълчиш ....що мълчиш !?!що мълчиш ?!
—делките с земеделски земи не са нито тъмни, нито светли, просто са незаконни и прокуратурата тр€бва да се самосезира или н€кой тр€бва да € сезира !! ¬ случа€ става въпрос за организирана престъпна група .....като се почне от удостоверени€а !!! че,
н€ма влезли в сила решени€ за възстанов€ване на правото на собственост по реда «акона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
н€ма образувани и приключили производства за обезщет€ване и възстанов€нане по чл. 10 от «—ѕ«« както и данни за образувани производства за възстанов€ване на собственост по чл. ж от ѕѕ«—ѕ«« във връзка с пар. 27, ал. 2 от ѕ«– на «»ƒ«—ѕ«« .
ќценките -силно занижени, приемани от комиси€ от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами !!
и резултата лишени от правото на собственост хил€ди наследници на земеделски земеделски земи.
Ќјѕ–ј¬» Ќ≈ўќ


8 ноември 2015 17:55 | за г-н яЌ≈¬ !
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

Ќ≈ »«ѕЏЋЌ≈Ќќ –≈Ў≈Ќ»≈ Ќј ќЅў»Ќј —јЌƒјЌ— »
–ешение є108/30. 06. 2003 год.
ќтносно:¬зимане на решение за опазване на общински имоти
Ќа основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от «ћ—ћј, ќбщински€ съвет
–еши:
1. «адължава  мета на ќбщината да предприеме съответните действи€ за запазване /възстанов€ване/ на следните имоти :
- —градата в ко€то до 30. 04. 2003 год. Ѕеше настанена ќбщинската администраци€
-—вободната площ зад упоменатата сграда плюс постройката /старата кметство/ представ€ваща общо 4 305 кв. м
-ѕаркинга /около 1 000 кв. м/ наход€щ се под √”ћ
2. ¬ срок до 30. 07. 2003 год.  мета на общината да уведоми ќб—ъвет-—андански за стореното, като приложи съответните искове и други документи, удостовер€ващи действи€ от страна на ќбщинска администраци€, в противен случай да му бъде потърсена отговорност.


9 ноември 2015 09:06 | до всички
ќценка:
-4
 (
8
 гласа)

“ой щеше да направи най-много за общината и това да му бъде визитната картичка за влизане на –«— отново в парламенте. Ќо заради манипулаци€ и подм€на на вота на балотаж отидоха  ирчо и чичо ƒончо, а там цели семейства с коли ги извозваха до секцииите за да гласуват срещу заплащане и букет от гербери.  асиране на изборите в ц€лата страна тр€бва, както и хората да спрат да се продават.


9 ноември 2015 10:48 | бай »ван от  атуница
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

яне си е от 20 години в политиката и си има визитка- това са димки, кухи грандиозни проекти, менте флашки, мотокари с кашони празни папки компромати. » нито един осъден за корупци€ висш чиновник при яне, като съветник по корупци€та.... ƒа влезе убити€....


9 ноември 2015 11:23 | ’ристо ¬ангелов
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

яне първо да вкара на Ѕойко поне една записка за корупци€та около “отев.


9 ноември 2015 14:39 | до всички
ќценка:
-3
 (
3
 гласа)

янев има не един и два гласувани закона в парламента. ƒобре знаете, че една птичка пролет неправи и н€ма как да се пребори сам след като не се предприемат никакви стъпки за оздрав€ване на съдебната система от страна на управл€ващите. —ега ще го видим  ирчо каква ревизи€ ще направи и какви сигнали и документи ще представи или ще бъде маша в нечии ръце и ще е само подписвач на документи.


10 ноември 2015 03:53 | за яне яЌ≈¬ ! питай
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

 андидатите за съветници или кмет, които заемат държавна или общинска служба с ръководни функции или са пр€ко служебно ангажирани в произвеждането на изборите, прекъсват изпълнението и след регистрирането им и излизат в платен служебен отпуск.
 отев, ти€ активиските на √≈–Ѕ що ги турихте в службата по земеделие - гр. —андански без нужното образование и са у листите на √≈–Ѕ за общински съветници .....що не са отпуска !
ѕочвате с нарушение на закона за местните избори !! преди да сте станали  мет ...егати гербаджийските изцепки ..
«јўќ общинската избирателна комиси€ не се самосезира .....
г-н –айков, сезирай централната избирателна комиси€, тук н€ма нищо да стане .....всичко е гипсирано от страх .....това е положението, властта е у √≈–Ѕ ..е те си прав€т що си зна€т ....това нарушение на избирателни€ закон, грубо нарушение .
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.