Хората гласуваха за по-честно управление в лицето на инж. Благой Дункин

18 ноември 2009 00:12   67 коментара   52644 прочита
Р. Тумбев
Р. Тумбев


Р. Тумбев

Председателят на Общинския съвет в Разлог и на предизборния щаб на “Патриотичен съюз за община Разлог” д-р Радко Тумбев

Избирателите се срещнаха с Благой Дункин, чуха го и усетиха, че той е съпричастен с техните проблеми, и много важно - че е готов да ги реши.

Най-доброто в нашата предизборна кампанията е позитивизмът, дистанцирането от политическите интриги.

Въпреки че през последните няколко години думата демокрация стана почти неприлична, заряда у хората го има и желаят промяна към по-добро.

Разложани не се страхуват да отидат да гласуват, да си изразят мнението - това е устойчивостта на демокрацията, която утвърждаваме толкова години.

Избирателността може да падне, защото има много внушителна разлика от първия до втория кандидат за кмет, и може да се подмени реалният вот на хората чрез активиране на други групи гласоподаватели. Затова приканвам хората от общината отново да изразят своя вот в неделя, на 22 ноември.

- Д-р Тумбев, как ще коментирате високата избирателна активност на хората от община Разлог?

- Искам първо да благодаря на всички гласоподаватели, на всички хора, без значение за кого са гласували, които упражниха правото си на вот на 15 ноември и за пореден път доказаха, че са с високо гражданско съзнание и много отговорни относно това какво ще бъде бъдещето на нашата община.

Хората са наясно, че основните проблеми, проблемите на обикновения човек, минават първо през местното самоуправление, през местната власт - това е институцията, до която те опират, и институцията, която има възможност да решава голяма част от проблемите им.

- Кое е най-доброто в предизборната кампания на инж. Благой Дункин според Вас?

- Най-доброто в кампанията е позитивизмът, дистанцирането от политическите интриги.

Винаги съм го казвал и ще го кажа пак - изборите за кмет са изключително мажоритарен вот. И хората се срещнаха с Благой Дункин, чуха го и усетиха, че той е съпричастен с техните проблеми, и много важно - че е готов да ги реши.

Тези контакти са много важни и това според мен определя решението на хората за гласуване.

Ние се срещнахме с много групи хора: от града, от селата, с представители на местния бизнес, земеделските стопани, млади и възрастни, учители, лекари и много, много други. И сигурно сме пропуснали някоя група, защото винаги има какво още да се желае. Тези срещи ни заредиха с идеи за развитие и промяна, заредиха ни и с оптимизъм.

- Изборите бяха като че ли по-ожесточени от друг път?

- Животът ни показва, че всички избори са специфични. Всеки избор е различен и труден по своя характер.

На тези избори като че ли се измести тежестта. В Разлог битката винаги е била между “Левски” и ЦСКА, т.е. между лявото и дясното пространство, а сега реално битката е между две десни формации с еднакви политически платформи, подкрепени от партии - членове на Европейската народна партия.

И политическата битка в Разлог се осъществи реално на ниво личността на Благой Дункин, неговите качества, и не на последно място - съпричастността му към досегашния екип на управление.

Това имаше огромна тежест в предизборната кампания, защото оставащият мандат е по-малко от две години и нито един кандидат няма да може да разгърне цялостно програмата си за управление на община Разлог.

И споделям мнението на Бойко Борисов, че при избрано мнозинство в Общински съвет, което работи успешно, при частичен вот логично е кметът да бъде назначаван.

67 коментара
18 Ноември 2009 07:10 | ББ
Оценка:
12
 (
46
 гласа)

Браво на на целия екип ,който работи за тази кампанията . Поздравления за д-р Р.Тумбев.
Благой е подкрепен от почтени и достойни хора.И затова екипа успя!!!
Искренно ви желаем успех! Дано на 22 ви стиснем ръцете , като на победители!


18 Ноември 2009 07:26 | Р
Оценка:
-7
 (
31
 гласа)

УСПЕХИ КРАСИ ТИ СИ ПО ДОСТОЙНИЯ
САМО №33333333333


18 Ноември 2009 07:41 | РР
Оценка:
5
 (
41
 гласа)

Хайде БЛАГО! Ти си номер 9!
Нанеси решаващия гол!


18 Ноември 2009 08:01 | do p
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Да не давате нащна смяна вече в разум


18 Ноември 2009 09:16 | 333333
Оценка:
-1
 (
23
 гласа)

радко,вие ли водихте позитивна кампания?! та вие уплашихте народа-то не бяха заплахи към хотели,магазини,заведения,към хора...и благой е бил"съпричастен"към досегашното управление?! та той постоянно плюеше по татарски,той главно само това правеше-а може това да му беше предизборната програма?!(която така и не чухме) С ПАРИ,ПОДАРЪЧЕТА,С ЧАНТИЧКИ С ПРОДУКТИ-така спечелихте,но май вече ви свършиха парите-вчера в ромската махала само вашлички сте давали! в неделя всичко е възможно-може хората да разберат,че благой направи много грешки и то през последните 2,3 месеца-които грешки,покозаха че няма да бъде добър кмет!


18 Ноември 2009 09:33 | Ехо
Оценка:
-5
 (
27
 гласа)

'що пък поздравления за Радко Тумбев?!Като всички и той е с "таз,която е на власт".Тази песен я е пял и за Татарски,ще я пее и за Герчев ако спечели.В този град хората са способни майка си и баща си да продадат,да не говорим за идеи и убеждения.Английските студенина и пресметливост "трева да пасат" пред разложките.Именно това доведе до тези изборни резултати,а не чисти помисли за бъдещето на общината.


18 Ноември 2009 09:42 | Гражданин на Разлог
Оценка:
1
 (
41
 гласа)

Вече е на малките деца в Разлог им е ясно, че господин Татарски не е това, за което го смятахте. Нима Дункин тръгна да заплашва Герчев? ... Нима кметовете на Годлево и Долно Драглище не бяха заплашвани и не бе организирана проверка на мандрата съпруга на г-жа Бележкова? Четейки това сами можете да си направите извода. Все пак Радко Тумбев много добре знае за "прозрачността" на сделките на г-н Татарски и нито един път не си позволи да го нарече с каквото и да е прилагателно, охарактеризиращо човек, извършващ незаконна дейност. Дай боже в неделя доброто да победи. г-н Дункин ние, достойните хора, сме с Вас!


18 Ноември 2009 09:43 | Гражданин на Разлог
Оценка:
-5
 (
33
 гласа)

Вече е на малките деца в Разлог им е ясно, че господин Татарски не е това, за което го смятахте. Нима Дункин тръгна да заплашва Герчев? ... Нима кметовете на Годлево и Долно Драглище не бяха заплашвани и не бе организирана проверка на мандрата съпруга на г-жа Бележкова? Четейки това сами можете да си направите извода. Все пак Радко Тумбев много добре знае за "прозрачността" на сделките на г-н Татарски и нито един път не си позволи да го нарече с каквото и да е прилагателно, охарактеризиращо човек, извършващ незаконна дейност. Дай боже в неделя доброто да победи. г-н Дункин ние, достойните хора, сме с Вас!


18 Ноември 2009 10:08 | тя
Оценка:
4
 (
26
 гласа)

Жалка картина. Не е ли Радко председател на общински съвет 12 год? Не гласува ли общ. съвет всичкки предложения на Кмета? За каква "промяна" говори той. Сменя се само Татарски, Кликата остава. Схемите също. Имайте поне малко смиреност, не бъдете толкова нагли.
Истината е че благоприятната икономическа обстановка в страната и света и даденото от Господ на общината доведе до някакво развитие преди година, а не качествата на управленците.Лесно е да управляваш когато всички имат пари и те търсят. Хайде да видим качество на управлението по време на криза. Кои са антикризисните мерки. Разлог е с един от най- високите проценти на безработица. Фалират малки фирми. Затварят предприятия. Цели семейства напускат Разлог за да търсят спасение , а те се бият за кокала и празнуват сякаш са станали световни шампиони. По-безотговорно и вулгарно отношение не би могло да има. СРАМОТА! Резултата е такъв защото омразата и злобата към Татарски е по- голяма от харизмата на Бойко Борисов.


18 Ноември 2009 10:19 | до тя
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

За каква харизма говориш за мутра ли? Вижте какъв премиер си избрахте и помислете що за хора сте.


18 Ноември 2009 10:46 | до щаба на ЧЕРВЕНО-СИНЯТА КОАЛИЦИЯ Патриотичен съюз за Разлог
Оценка:
3
 (
25
 гласа)

На първия тур успяхте да подведете хората на общината с много "ПОЗИТИВНАТА'' си кампания - изровихте синята идея и лицемерно я развяхте пред нейните членове и симпатизанти като КРИЕХТЕ от хората, че от самото начало на кампанията, а и преди това работите ЗАЕДНО с най- отявлените комунисти: Владо Коцаков, Иван Кондев, Кадурина, Татяна Стойчева...и не последно място - мразената от всички "ЧЕСТНА ГРАЖДАНКА" Дилова и баща. Вие се изгаврихте с всички симпатизанти и поддържници на демократичните идеи. И сега да говори Радко Тумбев за "политически интриги" и "устойчивост на демокрацията" е ПОРЕДНАТА ВИ ЛЪЖА и подвеждане на избирателите!!! Вече открито ви видяха хората, с чия подкрепа правите агресивната си кампания - ТЕЗИ ХОРА СА ЧАСТ ОТ ВАШИЯ ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ И В КЛУБА ВИ ЗАЕДНО КРОИТЕ ПОРЕДНИЯ СИ ГНУСЕН ХОД, СЛЕДВАЩАТА СИ ИНТРИГА! Дори и да преглътнем агентурното минало на вашия кандидат, не можем да допуснем в ДЕМОКРАТИЧЕН РАЗЛОГ знамена да развяват и да управляват бившите комунисти!


18 Ноември 2009 10:50 | 99999999999
Оценка:
-2
 (
20
 гласа)

За каква демокрация говорим, след като фирмите на Любен Татарски заплашват хората,че ще бъдат уволнени ако не гласуват за неговия човек


18 Ноември 2009 10:53 | до по-горния писател
Оценка:
1
 (
19
 гласа)

Хайде сега да изброиш вашите ЛИЧНОСТИ. С Крум Тимев ли ще започнеш или със Завейгората


18 Ноември 2009 10:59 | до до щаба на ЧЕРВЕНО-СИНЯТА КОАЛИЦИЯ Патриотичен съюз за Разлог
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Айде де или се чудиш с кой да започнеш


18 Ноември 2009 11:01 | ДО до щаба на ЧЕРВЕНО-СИНЯТА КОАЛИЦИЯ Патриотичен съюз за Разлог
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

Плюене, плюене и плюене, само че прехваления Самовлюбен Самозабравски също е бивш комунист, председател на ДКМС, питайте го, може пък да си каже! А също питайте кандидата ви на кой от тия дето си изброил ходи да се извинява на предните кметски избори, може и той да си признае!!!


18 Ноември 2009 11:07 | До Радко Тумбев и компания
Оценка:
3
 (
27
 гласа)

Показахте пред всички лицемерните си истински лица - не идеите за демократично развитие на общината са били мотивът ви да управлявате общината, а САМО ЛИЧНИТЕ ВИ ИНТЕРЕСИ са били водещото във всичките ви изяви досега. Яхнали гърба на така оплювания сега от вас Татарски, толкова години само се възползвахте максимално от позициите си единствено за ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ! Кой се полакоми и завзе половината болница, кой си кротуваше като Прецедател на общината и си доучваше в София, кой е бил "единствената опозиция" на Татарски, заставайки на страната на Владокоцаковци гласувайки против всичко... и разните там службогонци, за които единствената възможност за работа е била да се намърдат в общинската администрация!
Сега поведението ви е паническо, готови сте да прегърнете и ЧЕРВЕНАТА ИДЕЯ, заедно със синята, само и само да си запазите досегашните позиции! Жалки сте и дано хората да проявят малко разум при втория тур на изборите!


18 Ноември 2009 11:19 | до този с деветките
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

Татарски няма фирми, а бизнесмените с акъл в главата виждат "БЛЯСКАВОТО" бъдеще на бизнеса си под "ВЕЩОТО" ръководство на Дункин и надигащата се комунистическа върхушка /онези велики бизнесмени с куфарчетата с комунистически пари/ и само предупреждават работниците си какво да очакват, ако ви подкрепят! НЯМА БИЗНЕС, НЯМА РАБОТА -това е простата истина. Вашата Разложка комунка, която ни готвите, не се приема от истинските бизнесмени!!! Нито пък от всички разумни хора, които искат Разлог га продължава да се развива добре!


18 Ноември 2009 11:19 | РАЗУМЕН, (НО НЕ ОТ РАЗУМ )
Оценка:
4
 (
22
 гласа)

БИХ ПОМОЛИЛ ВСИЧКИ, КОИТО ПОДКРЕПЯТ Г-Н ДУНКИН: НЕКА ДА ОСТАВИМ ЖАЛКИТЕ ГЕРБЕРЧЕТА ДА СИ ПОПИШАТ НА СВОБОДА, НЕКА ДА НЕ ПАДАМЕ ПОД НИВОТО ИМ И ДА НЕ ОТГОВАРЯМЕ ПОВЕЧЕ НА ГЛУПАВИТЕ ИМ ИЗСМУКАНИ ОТ ПРЪСТИТЕ ИДИОТЩИНИ. И ДА ГИ РАЗБЕРЕМ ВСЕ ПАК, ТЕ СА УПЛАШЕНИ. НЕКА СИ ГОВОРЯТ КАКВОТО ИСКАТ. УБИЙ ГЛУПАКА С МЪЛЧАНИЕ!


18 Ноември 2009 11:24 | OТ Народа
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Благодаря ти разумен,правилно ,нека не падаме на тяхното ниво.


18 Ноември 2009 11:33 | до РАЗУМНИЯ и този ОТ НАРОДА
Оценка:
-26
 (
46
 гласа)

Стреснахте се от фактите и ви е трудно да отговорите, защото това е ИСТИНАТА за вас! Давате веднага на заден ход и ви трябва време да сътворите с БСП-арите ответния си удар...Живеем в малък град и хората се познаваме добре. Някои от нас винаги ще бъдем със самочувствие и достойнство, защото сме наистина ЧЕСТНИ и няма от какво да се срамуваме като вървим сред хората! А наистина е по-добре да замълчите, защото се оплетохте много с изявленията и обръщенията си към хората!!!


18 Ноември 2009 11:50 | МЕСТЕН
Оценка:
-54
 (
74
 гласа)

Призовавам всички РАЗУМНИ хора от общината да подкрепим на втория тур Красимир Герчев, защото той е единствената алтернатива на готвената от Дункин синьо-червена Разложка КОМУНА, изолирана от цяла България и света. Дункин и щабът му достатъчно ни изложиха пред цялата страна - много хора са идвали в района и знаят каква е истината за Разлог - едно добре уредено и прекрасно място за живеене, а не както го представи Диловата в черни краски и оплювайки всичко сторено досега. Срамуваме се от имиджа, който създадохте за Разлог и жителите на Разлог с платенте си телевизионни изяви и мединни публикации...Дункин и щабът му не са лицето на общината и няма да допуснем да бъдат!!!


18 Ноември 2009 12:02 | borcho до МЕСТЕН и до този над него
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Точно защото живеем в малък град и сепознаваме не трябва да се гласува партийно, а колкото до БСП-арите, питах по-горе, кой беше председател на ДКМС в Магнитни и призна ли си? И по другия въпрос също чакам някой доблестен да отговори! И още, защо председателя и създател на РАЗУМ не е вече в общината? Нима не е тва подмяна на вота, нима не беше избран точно с тяхната подкрепа Татарски? Отговорете обективно и честно 3-каджии???


18 Ноември 2009 12:09 | ДО ОЛЕЛЕ
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

Не, не сме гледали предаването по телевизията, защото работим, за разлика от тебе. Или твоята работа е да пускаш нелепи и безсъдържателни коментари по форумите??? Та то вашия Дункин най-малко достойнство има, защото ако го имаше, щеше да излезе пред хората и да си каже открито за агентурното си светло минало, а не да развява наляво - надясно честността си. Това е качество, което се оценява от хората, а не се изтъква от самия човек. Нагло е да говориш за честност и да лъжеш хората, че нямаш нищо общо с Дилова и Владокоцаковци!!! А за Лечков - той е бил с всяка власт добре. Май преди беше от НДСВ, сега от ГЕРБ, утре - зависи кой ще е на власт! Самия факт, че предишното правителство му е обещало финансиране и, естествено, не си е изпълнило обещанието говори красноречиво за "далновидността " му и сега бърза да прехвърли вината на чужд гръб - ГЕРБ му е виновен... Аналогично като нашия Паскалев. Дукинци от сега си подготвят почвата да се оправдават с правителството за неизпънените обещания..


18 Ноември 2009 12:24 | borcho до горния
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

В тоя ред на мисли забравяш да споменеш Татарски/ДКМС, СДС, ГЕРБ,утре - зависи кой ще е на власт/, та първо погледнете в собствения си двор!!! Кажете също БСП кой подкрепи на предните кметски избори???


18 Ноември 2009 12:29 | от МЕСТЕН до БОРЧО
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Борчо, Борчо, продължават да бълват откровени лъжи по адрес на Татарски и вие вярвате на тях????? Не знам акъла ли са ви изпили, зомбирали ли са ви....Хората от РАЗУМ не са в момента в общината, защото участват в кампания и не е редно за използваш служебното си положение, за да маниполираш хората както правят в момента 'ЧЕСТНИТЕ" хора от щаба на Дункин. Да, дункините съратници са там, за да използват общинските средства, за да разпространяват лъжите си!!! Видяхме три месеца как работи общината, под "ВЕЩОТО" ръководство на Дункин - в тези времена на икономическа криза харчат с щироки пръсти общински пари за помпозни празници на читалище, празник на града и т.н. Гласуват по предложение на Дункин да се харчат пари за болницата, асфалтират ударно ромската махала ...И всичко това с цел да се харесат на хора като тебе. А после, как ще изпъляват нещата, които щедро ви обещават като скоро няма да имат средства като гледам как БЪРЗО разпределят и харчат общинските средства?


18 Ноември 2009 12:38 | borcho до МЕСТЕН
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Кое точно е лъжа от това, което казах??? Нито са ми говорили нито нищо, вярвам на собствените си очи, те не ме лъжат!!! И питах за създателката на РАЗУМ, щом си толкова запознат, защо не е в общински съвет и от кога? Не говоря за Герчев и Гюров, първия не го познавам, но не мога да гласувам за човек, който не стои зад думите си/първо плюем, после се извиняваме, но тайно от КМЕТО, да не ни дърпа ушите/! Това питам?


18 Ноември 2009 12:43 | до БОРЧО
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

Татарски не е член на ГЕРБ и на никоя друга партия. Той отдавна отстоява идеята, че само ЛИЧНОСТ може да получи подкрепата на хората. Затова се яви и спечели като мажоритарен кандидат, а не криейки се зад партиини листи! С БСП никога не е бил в един отбор, защото не споделя политиките им - нито на местно, нито на национално ниво. Дункин е човекът оцелявал като сменя физиономиите си - със сигурност е членувал и в ДКМС, и в Партията, бил е и АГЕНТ от ДС, после от СДС, ДСБ, а сега и с Владокоцаковите комунки и Диловите отрепки. Какво да прави човека - много му се иска на всяка цена да му викат "г-н Кмете". Ще поопука общинските парици и после кротичко ще си изседи мандата. Това е истината, за съжаление....


18 Ноември 2009 12:53 | borcho до горния
Оценка:
-6
 (
22
 гласа)

Дали е или не е, не знам, а като не знам си признавам, на плакатите пишеше ли независимия кандидат-депутат Татарски или не? А и не вярвам ББ да го остави да не е член! Така по тоя въпрос, сега, за Благо, бил ли е агент, не е ли пак не знам, но съм бил при Татарски в Магнитни, на кабинета му пишеше "Председател на ДКМС", та на вас ли да вервам или на себе си? А колкто до партийноста, партията е идея, която най-много ти допада като убеждения, с нея си, макар че за град като нашия би трябвало да се гласува за личност и по съвест, а не като едно време, всеки глас за Татарска власт!!!


18 Ноември 2009 12:58 | borcho до 3-каджиите
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

Поне же ме подсети горния коментар, я питайте "ИДОЛА" си кои са учредителите на БЦ Места и защо го учредиха??? Защо ги няма холандците в Хамефа? И още много въпроси, ама едно по едно!Учете се от историята, тя борави с факти!!!


18 Ноември 2009 14:07 | санитар3
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Ратко да си иде доктор, докато не се наложи да отговаря за заменките на татарски, щото оня хитряга не се е подписвал, Ратко е за затвора, щом бълчи13 години, ак да му е. Стани доктор, че не се знае кой какъв е и тренчев е доктор по образование, като се разболеш от образование иди на тренчев да те прегледа, измислени герои , мазни хрантутници. Само 3333333333333333 номер 3


18 Ноември 2009 14:11 | borcho до санитар3
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Просташко и полуграмотно изказване - санитарско! А иначе гледам, че мина ви обедната дрямка!!!


18 Ноември 2009 14:26 | лелеее
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

Копанарова се стяга за стола на болничен директор!?
Е това се казва раздаване на длъжности!
Има да пърха с мигли , та на ли е ,,лицеллия ,, като Цветан Цветанов!


18 Ноември 2009 15:10 | ОТ БАЛКАНСТРОЙЦИТЕ
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

АКО ГЕРБ НЕ СПЕЧЕЛИ ВСИЧКИ ЩЕ ВИ УУУВОЛНИМ !!!!!
ЗА ТОВА ГЛОСУВАЙТЕ С №9999999999999999


18 Ноември 2009 15:39 | borcho
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

То таа фас почивка е от 13.00? Да не се напушите, ей, децаааа?!?:( В петък ви напиха в "Мурата", сега да ви напушат ли искат?


18 Ноември 2009 15:53 | СТРАХ
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

ТРЪГНАХА ДА ЗАПЛАШВАТ ХОРАТА, ИДЕ НОВАТА ДИКТАТУРА НА ГЕРБ!!!!!!
НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТАТАРСКАТА НАПАС И ГАРЕС!!!!
РАЗЛОЖАНИ ВНИМАВАЙТЕ!!!
гласувайте с № 9999999
ДА ДОКАЖЕМ, ЧЕ НЕ НИЕ СТРАХ


18 Ноември 2009 15:57 | 69
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Не пишете до БЦ Места, долу при баба са да я убеждавт да гласева за татарското протеже. до скоро отивам да си хапна кроасанче с герчев


18 Ноември 2009 17:48 | :)
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Никой не отговори на въпроса на Борчо защо създателката на РАЗУМ вече не е в общината-тя прсто разбра колко гнило и пошло е всичко там. Жалко е, че млади хора тръгват с едни идеи и амбиции, а получават огромно разочарование после. Та именно тази създателка искаше наистина да направи нещо за младите на този град, но някои не й позволи, тя се отказа, защото разбра, че не може да се справи с разядената отдавна структура.
В малък град като Разлог не е нужно да стоят големи партии и неизвестни имена, тъй като хората се познаваме. Какво значи, че г-н Герчев е от ГЕРБ-да не би това да е еквивалент на честност и почтеност? Тук става дума за човека, за личността, която в случая е използвала силната популярност и подкрепа на една партия. За това нека да размислим и да гласуваме за личност, не за партия.
Смятам, че е признак на изключително ниска култура да се обижда и да се правят изказвания за личният живот на кандидатите-нека не го превръщаме в селска свада!


18 Ноември 2009 18:00 | :)
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Имайки възможност да наблюдавам отблизо някои събития и лица от местният политически елит, честно казано ми се иска да стоя настрана от всичко това. Жалко е, че се случват толкова безумни неща! Жалко е, че много хора се оставят да бъдат манипулирани, жалко е, че се стигна до положение, в което човек продава правото си на мнение срещу 20 лв! Аз вече не вярвам на думи, чувани стоици пъти, защото те вече сякаш изгубиха смисъл-честност, демокрация, прозрачност са вече чиста проба популизъм!
Аз имам свое лично мнение, което няма да насаждам, но ми се иска хората да не са толкова озлобении и жестоки в тази борба! Нека целта да не оправдава средствата!


18 Ноември 2009 18:18 | Тинка Вънджова
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

А защо в една голяма стройтелна фирма в Разлог всички работници са заплашени... На кой ще казвате, че Татарски не им обслужва интересите... Ако Герчев не спечели няма да има заплати? Това, ако не е изнудване живи и здрави да сме...


18 Ноември 2009 18:38 | :):)
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

То не е само една май...Я сега някой мине и да види какво правят представители на ГЕРБ от София и Благоевград с местните собственици на фирми в щаба на г-н Герчев-списъци с имена, заплахи за затваряне на фирми, уволнения...това ли значи чисто и открито управление?!


18 Ноември 2009 18:40 | borcho до гербовите марки
Оценка:
1
 (
29
 гласа)

Айде дайте отговори де, нали сте силни, доблестни, честни, къде се изпокрихте, та ми направихте скучен следобеда??? Само гласувате за меннията, като гледам полуграмотните са все зелени, май и да четете не можете?!? Поне си наемете модератор, та да не се излагате!!!


18 Ноември 2009 18:42 | :)
Оценка:
-4
 (
18
 гласа)

Когато фактите говорят и боговете мълчат, макар някои хора винаги да намират каква глупост да кажат, та за това е по-добре да си замълчат, отколкото да станат за срам :)


18 Ноември 2009 19:34 | една
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Хора бъдете реалисти, как се управлява Община без пари, с опоскана хазна за предизборна кампания, със заплашвани хора от кметици и местни валии??? С похлупак отгоре, защото тези хора спряха даже тока на примиера???


18 Ноември 2009 20:08 | демократ
Оценка:
4
 (
26
 гласа)

Аз харесвам ГЕРБ, гласувах за тях. Тази седмица се убедих, че Татарски е антиГЕРБ, лъже хората така както излъга бате Бойко. Иска да ни излъже отново, за да направи от Разлог свое феодално царство, да краде заедно с Елит, Газиев, брат си, дупнишките цигани... Зор му е, че иначе няма как да краде, в София няма на кой да каже "а на мене?". Лиже се с Яне, Волен фашиста и Кондев лидера само и само да може да сложи радиоуправляемия Краси Герчев на кметския стол. Ще гласувам за Благой, защото знам, че той е работар, честен и не краде като Татарската клика. Балканците лъжат, че ще уволнят 600 човека, много са лакоми, не им се фалира. Гласувам с номер 9, за да разкарам Татрската банда, не могат да ме уплашат тия продажници властолюбиви и крадливи. Гласувайте и вие с номер 9 за Благой - кошмара за Балканците и татарския червей - дано Бойко разбере каква татарска усойница е прибрал! Дано й откъсне главата на татарската змия!


18 Ноември 2009 21:25 | до демократ
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

Ало това ли ти е демокрацията, това твойто си е чиста проба: ЗЛОБА.Много бързо за няма и седмица си си смеил мнението, а това май е провокация!?. Няма кой да ти се хване, защото си личи, че си закърмен и отрасал в ЗЛОБА! Какво да очакваш, хора които си служат с подобни "епитети", думи нямам, идеите ти са направо фашистки????Па защо другаря Дункин като е толкова честен не го заяви на обществеността когато беше зам.кмет, май му беше сладко да управлява под нечие крло??? или когато дойде време за избори, намери за уместно да каже с "ръка на сърцето" "АЗ съм много честен"
Наивно е, направо смешно, този човек като се погледне в огледалото сигурно в него вижда образа на Радко, Георгиев, В.Коцаков, М.Прешелков, градинарски, Киро вратовръзката- ного грозен мутант.Това ли ще ни управлява???


18 Ноември 2009 21:42 | Българин
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

По-голямо доказателсвто за това, че Татарски е мръскин и крадец от поведението му след вота в неделя няма! Май кокала е доста сладък! Доказа, че с Балканстрой и Хамефа са правили далавери. На един почтен бизнесмен ще му пука ли кой е кмет, ако той не се занимава с корупция с него. Голфа беше продаден за жълти стотинки. Това е позор! За каква демокрация говорим, когато се опорочава правото на глас и свободно мислене на гражданите, което е е инкорпорирано и в Конституцията! Срам, че България има такъв народен представител като Вънджов! Само искам да се върнете по-малко от 100 години назад и да си припомните фактите от историията, които разказват как наши съграждани са били готови да дадат живота си в името на родината, а сега заради една работа сме готови да гласуваме за Любето Вънджов, който е псевдо морален.. Срам за целия град. Ще ме е срам, че съм разложанин, ако този спечели изборите отново...


18 Ноември 2009 22:16 | 99
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Абе,г-н Герчев,какво от това че ГЕРБ имат 70%(това са твои думи) при избирателна активност от 23%. При по-голяма активност в София ГЕРБ пак щеше да получи даже и по нисък проент.И още нещо забрявяш. На парламентарните избори ние от патриотичен съюз работехме за човека които сега се отрече от нас.Направи си справка колко гласа получи Татарски и колко има ГЕРБ.


19 Ноември 2009 00:52 | Внимание
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

До всички избиратели-Ако нашия представител Герчев не спечели,правете му сметката,ще има много закрити работни места ,само да съм ясен преди вота.Да няма после разсърдени и огорчени.Или гласувате за представителя на ГЕРБ или се сбогувате с работата си.


19 Ноември 2009 01:04 | Саня
Оценка:
-10
 (
22
 гласа)

Ако разложани не знаят да им кажа аз. Л. Татарски след като получи предложението от ГЕРБ за мажоритарен кандидат най- напред отиде в централата на СДС за да им съобщи за предложението на ГЕРБ. Той им заяви че презпочита да е мажоритарен кандидат на СДС . Отказаха чу за да издитнат кандидатурата на Наско Георгиев защото благоевградчани много държали на него ( Били сигурни че за Наско Георгиев ще гласуват повече хора отколкото за Татарски . Буквално и в пълния смисъл на думата изгониха Татарски от СДС , тогава отиде в ГЕРБ и прие тяхтого предложение . Татарски заяви на ББ че той е член на СДС и ще съобщи за предложението на ГЕРБ и го направи и даже натри носовете на сините с умопомрачителната победа в Благоевградска област . Сега на кого се сърдят сините . Татарски ли бе предателя или те го изгониха за да загубят. Така че не бива да се спекулира повевече .


19 Ноември 2009 01:12 | да се включа и аз
Оценка:
-5
 (
23
 гласа)

Не съм от Разлог но познавам отлично и Дункин и Герчев . Герчев е по - добрият и почтен кандидат , Дункин е повече кариарист и лицемер , готов е и с дявола ортак да стане така че не се учудвам от състава на предизборният му щаб. С неговото избиране Разлог ще загуби много . Хубаво е пред урните в неделя да броите до 10 гогава да гласувате за един от двамата .


19 Ноември 2009 05:28 | до ,,да се включа и аз,,
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Не съм от Разлог , но познавам отлично и двата кандидата. Че Благой е честен , почтен и
уважаван от всички , хората го казват . Но , че под полите на Герчев се крият подлеци , се разбра от действията им тези дни! Репресии, заплахи, като по време на чума! КРАСИМИРЕ,КАК ДОПУСКАШ ТОВА???


19 Ноември 2009 09:41 | ужас
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Да говорим за честност на Татарски и Герчев при положение, че се води тази гнусна кампания, че изпозлват Балнастрой и други фирми, за да изнудват хората. Герчев бил честен... честна е майка му...


19 Ноември 2009 10:49 | Яна
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Баща му на Герчев работеше в мината знамго колко е честен. И Тинка Вънджова е известна с любовниците.


19 Ноември 2009 11:02 | borcho до Саня
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Защо тогава нямаше мажоритарен кандидат от СДС?!? Щом така било???


19 Ноември 2009 11:34 | до слаби
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Хаде сега, глупости. Много сте слаби и избивате и вие не знаете накъде. Бащата, майката, лелята и т.н.Ако говорите говорете по същество. Но за Краси нищо лошо не можете да измислите, защото няма такова. О забравих вашите болни мозъци, могат да измислят чудеса, ама на кой му върши това работа. Краси е ЧОВЕК с авторитет и не се напива като вашия владко василев дункин. А и няма ДС минало.


19 Ноември 2009 13:42 | 33333333333333
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Напълно съм съгласен с това, което казвате, че е направо излишно да се намесват родители, близки и позтаи, защото никой сам не си ги избира, въпреки че такива неща се говорят. Страшно ми е симпатичен Краси, много го подкрепям, но мисля, че всички ние трябва все пак да се замислим и да не водим агресивна кампания, защото това не е достойно. Пожелавам на Краси да стане кмет, заради хората, а не заради Балканстрой или някакви фактори като страх на хората и т.н.!


19 Ноември 2009 14:06 | Яна
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Аз немога да си представя с какви очи ще застане пред Герчев пред гражданите. След като тези хора са заплашвани от негивата партия.


19 Ноември 2009 14:12 | яна
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Преди малко бях на центъра на Разлог и останових че ГЕРБ са подкрепени от най-големите мафиоти на гръда. Тимев раздава някакви листовки.Как не тее срам бе г-н Тимев та ти си най- големия нарко дилар за града. Организираш и грабежи. Неможе от едно кафене женати да е последна мода и ти да имаш 15 любовници на възраста на дущеряти. Затова искате да спечели ГЕРБ за да сиправите каквото искате, но нама да ви се събдне тази мечта.


19 Ноември 2009 14:22 | ели4ка
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Аз не несъм от Разлог ,но моето мнение е следното щом всички долнопробно личности на града подкрепят ГЕРБ значи има нещо гнило. След като на балотажа е водил Дункин и сега са тези заплахи има нещо гнило. Немога да си обясня защо саплашват кметицата на село Годлево тя от край време е от СДС и нейните съселяни това го знаят. Какво искате ? Незнам дали Бойко Борисов е наясно какви хора има в неговата партия мафиоти. Любен Татарси откраде цялата община Георги Икономов от Банско колко ДДС откраде. Фирмата Балканстрой няма да си изплати заплатите на работниците,защото има милиони задължения. Побъркахте народа! След ката пишете че копуването на гласове е престъпление ,защо заплашвате гражданите. Нали сте силни, защо съсипвате бизнеса на Бележкова. Дункин неможе да обеди 48% от гласоподавателите хората сами преценяват. Защо се ядосвате че в годлево са гласували за Дункин, защото ако не е било годлево Татариски нямаше да бъде толкова пъти кмет. Да знаете че има господ.


19 Ноември 2009 14:26 | Z]o?
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

А вие защо не му го казахте лично на Тимевия това... Започвам да си мисля, че Силвана Дилова била права за всичко, което е разпространявала като информация. Дункин ще спечели и Любен е бесен и неможе да си намери место.... Хахаххахахаахах! Няма място за спор. 100 гласа не ни стигнаха, 100 човека от тея дето са гласували за Румен Кондев и Братчеда все ще ни подкрепят, а всиеки който е гласувал за нас просто му е писнало от Любен- загубен и иска промяна, така че излишно си губите времето..


19 Ноември 2009 14:32 | фенка
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Яне,що бе мило не погледна и към дункинте симпатяги?
А напъни се да се сетиш,кой пък от неговите красавци е честен и почтен!Ми те мило,все са някакви измислени тарикати,дето после ще го засмучат за собсгвените си интереси.А и я се сети,колко от разложките крупни бизнесмени са за Герчев..Просто хората мислят крупно и знаят кота каква е далаверата за града,а не си гласят само собстените задници...


19 Ноември 2009 18:01 | един
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Отваря ни се врата, а ние не знаем как да влезем през нея.
Протягат ни ръка, а ние не искаме да поемем??!!
Не искаме да яхнем кон, а куцо магаре!!??
Изберете вярната посока и си отговорете в неделя на въпроса: "кой от кандидатите може да направи повече за нас, за мен?" Бюлетина номер:3333333333333333


20 Ноември 2009 11:35 | ПОМОЩ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ОТ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КАМПАНИЯ САМО ЕНО НЕЩО НЕ МИ СТАНА ЯСНО:
-ЗАЩО СЛЕД КАТО ТАТАРСКИ СМЕ ГО ИЗБРАЛИ ВЕЧЕ ТРЕТИ МАНДАТ ЗА КМЕТ,СЕГА И ЗА ДЕПУТАТ И ТО С КАТЕГОРИЧЕН ВОТ....НЕРАЗБИРАМ??? КАКВА Е ТАЗИ УМРАЗА КЪМ НЕГО,ЗАЩО ГО ПЛЮВАТЕ,ЗАЩО ОТРИЧАТЕ ПОСТИГНАТОТО ОТ НЕГО...ЗАЩО ДО ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ВСИЧКИ ТИЯ ДЕТО ГО ПЛЮВАТ МУ СЕ ПОДМАЗВАХА ЯКО И МУ БЯХА СЪМИШЛЕНИЦИ, А СЕГА ГО ОТРИЧАТ....ЕТО НА ТОВА МИ ОТГОВОРЕТЕ


22 Ноември 2009 22:06 | фенка
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Къде ли се беше запилял днес пухкавият Радко?Пооредяла беше свитата на Дункин днес.Ха сега да видим,кой с какви очи ще влиза в понеделник в общината?!?


23 Ноември 2009 20:17 | Vanio
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Миличка с високо вдигната глава 6те влезе ясно ли ти е комплексарке да се не сгние6 дано


18 Ноември 2009 12:47 | pak do tozi mesten
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Местен от Места Нет ли идва или от какво?


18 Ноември 2009 15:23 | аре бизнес центъро
Оценка:
1
 (
27
 гласа)

Пичове нема нужда да им пишете сега им е фас почивката. Ей тва се казва комунизъм. И после не работели в бизнес центъро




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар