Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

’аос в столетницата! ¬ътрешни брожени€ в Ѕ—ѕ - Ѕлагоевград!  ой да е кандидат-кметът - –. “омов или ƒ. »рибозов и кои в гражданската им листа?!


25 август 2019 11:59  54 коментара   29159 прочита

ƒимитър »рибозов или –умен “омов?  ой ще се изправи срещу јт.  амбитов?!
ƒимитър »рибозов или –умен “омов?  ой ще се изправи срещу јт.  амбитов?!


ƒимитър »рибозов или –умен “омов?  ой ще се изправи срещу јт.  амбитов?!

 онференци€та решава на 4 септември. ѕартийната им листа май е по-слаба от гражданската. —тарите съветници уплашени за разво€ на събити€та по време на изборите..


Ѕ—ѕ Ѕлагоевград все още н€ма единодушие по отношение избора на кандидат за кмет, от седмици в парти€та не са спирали вътрешните брожени€ срещу този или онзи кандидат, както за кмет, така и за общински съветници.  рамолите са страшни. —едмица преди насрочената на 4-ти —ептември партийна конференци€, червените н€мат €снота, кой ще е кандидат-кметът им срещу кмета от √≈–Ѕ јтанас  амбитов.

 акто Struma.com съобщи Ѕ—ѕ се лута между благоевградски€ строителен предприемач –умен “омов и бивши€ шеф на пощата ƒимитър »рибозов. —поред наши източници, по-гол€мата част от червените подкреп€ли кандидатурата на съдружника на јнтон јнгелов - ƒжамбаза в "ѕлаза", –умен “омов, заради неопетненото му от политиката име. ƒругите застават зад »рибозов, тъй като “омов е неразпознаваем за хората в града и това постав€ в риск изборни€ резултат за червените.

ќптимисти сред Ѕ—ѕ см€тат, че в рамките на предизборната кампани€ “омов ще успее да обере негативни€ вот и да се превърне в обединител на опозици€та. “рудна задача са си поставили социалистите. “омов срещу  амбитов и неговите два успешни управленски мандата. ƒори вътре в парти€та се говори, че кандидатурите на Ѕ—ѕ са истински подарък за  амбитов и √≈–Ѕ, затова и споровете кой да е, нестихват с месеци.

Ќеодобрение на част от червените има и за други€ им номиниран кандидат ƒимитър »рибозов, бивш кадър на Ќƒ—¬, шеф на пощата в Ѕлагоевград по т€хно време. √одини наред обаче »рибозов н€ма връзка с обществени€ и политически живот в града и от години не живее в Ѕлагоевград, работи в —офи€.. —ледите, които той е оставил в Ѕлагоевград са заличени и малцина си спомн€т за него. «атова се лутат Ѕ—ѕ с избора на кандидат кмет, но нашата прогноза е, че кандидатурата на “омов ще събере повече подкрепа вътре в парти€та от тази на »рибозов. “ака, че най-веро€тни€т им кандидат ще е –умен “омов.

»маше мълва, че Ѕ—ѕ н€ма да издигат кандидат за кмет, а ще подкреп€т независим такъв, дори се споменаваше името на адвокат »лко —то€нов, като независим кандидат, подкрепен от Ѕ—ѕ, но тази верси€ отпадна, тъй като напоследък се говори, че адвокат —то€нов н€ма да се кандидатира за кмет, а ще участва в изборите със силна листа за съветници.

 араници, брожени€, протести има и срещу композици€та на партийната и гражданската им листа. ¬ гражданската листа на Ѕ—ѕ са включени разпознаваеми за обществото лица като «лата –изова, нейни€т политически партньор Ѕисер —тойчев, топ адвокатът јлександър ћановски, ¬. ћиленков и други.

«а –изова, ко€то тр€бва да признаем, остана твърд и от€влен опозиционер, е отредено челно м€сто в гражданската им листа.. “ези, които са включени в партийната им листа протестират, заради по-силната гражданска листа и възникнали опасени€, че ще вл€зат съветници от гражданската, а не от партийната им листа. “ези опасени€ развихр€т скандали, интриги и злостни коментари по отношение на този, или онзи кандидат-съветник. Ќо и тези спорове ще се решат на конференци€та им на 4 септември.

Ќе сме очаквали, че Ѕ—ѕ Ѕлагоевград ще се справи категорично с избора на кмет и съветници, тъй като от години структурата тук е раздирана от вс€какви противоречи€ и бел€зана от вътрешнопартийни предателства и крамоли.

—тари срещу млади, тази война не стихна през годините и доведе до обезличаването на Ѕ—ѕ като твърда опозици€ на властта и бе в основата на множеството загубени избори за столетницата. «а да станем свидетели на интересна предизборна игра е нужна консолидаци€ на структурите на Ѕ—ѕ в Ѕлагоевград и лъвска битка, тъй като този, срещу когото ще се изправ€т јтанас  амбитов от √≈–Ѕ, е труден за преглъщане и победа. —илно разпознаваем, силен стратег, обигран тактик и изключително успешен кмет в двата си поредни мандата.

ѕрогнозата ни: –умен “омов срещу јтанас  амбитов - “руден "мач" за отбора на Ѕ—ѕ! Ќо нищо, важно е да се участва. ”спех на всички кандидати в предсто€щите местни избори.

ѕ.  остадинов

ќще за: избори  кандидат  кмет ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


54 коментара

25 август 2019 12:29 | комунист
ќценка:
-7
 (
27
 гласа)

ха ха е ще си останат само с участието


25 август 2019 12:39 | ∆оао
ќценка:
24
 (
42
 гласа)

—трума-гербаджийски подлоги.


25 август 2019 12:41 | запознат
ќценка:
4
 (
32
 гласа)

ѕодлоги не подлоги много са прави за съжаление победата при тези кандидати е в кърпа вързана на  амбитов аз за първи път чувам за тези хора от Ѕлагоевград ли са или приоданци зетьове


25 август 2019 13:57 | ѕетричанец
ќценка:
24
 (
38
 гласа)

—тига вече с този ваш усп€л кмет  амбитов! јко не б€ха европейските пари какво щеше да направи този ваш  амбитов а? —тига сте го тупали по рамото, да видим дали ще постигне с построеното преди 1989 год.? –емонти, ремонти и пак ремонти! ѕострой нещо бе  амбитов от основи хайде да те видим що се перчиш само с тези санировки


25 август 2019 14:27 | ЅЅ
ќценка:
8
 (
18
 гласа)

 ой ви каза, че  амбитов ще е кандидат за кмет :))))


25 август 2019 14:40 | ¬иктор
ќценка:
22
 (
30
 гласа)

ј н€кой вижда ли разлика между √≈–Ѕ и Ѕ—ѕ . » двете продукт на Ѕ ѕ . » двете структуритани по комунистически модел, лидерски партии, които с различни разклонени€ Ќƒ—¬, ƒѕ— и други 30 години вод€т политика на геноцид спр€мо български€ народ.  омунистите се б€ха " отдали " на ———–, ти€ на всички.  ак не се роди един патриот, един който да обича и мисли за хората, да види как живе€т обикновените хора, да вид€т, че н€ма семейство от което, да н€ма емигрирал човек.  орупци€ на вс€къде а осъдени н€ма . ѕо зле сме от една —. ћакедони€, където закопчаха шефката на —пец прокуратурата, а тук айдук пращат консул във ¬аленси€. ¬ областта има кметове, които по 20-30 години кметуват и не се на€доха. “р€бва пром€на - два мандата и чао, така е за президент, шеф на ЅјЌ, ректори на университети. ј тези като богоизбрани. ѕърви€ мандат нещо направ€т, втори€ крадат като ненормални, натрупат при и вли€ние, вземат страха на обикновените хора и н€ма слизане от върха. “ова важи за всички .


25 август 2019 15:27 | старогражданин
ќценка:
6
 (
14
 гласа)

—лаб √ерб и слабо Ѕ—ѕ. “ова е удобна форма за управление на местните бизнес интереси. ѕолитическото противопостав€не се замен€ с договорки под масата за всичко, включително и реализирането на програмата на кмета. ƒруги€ вариант е блокаж на работата на съвета и общината. ѕравено е и се прави там, където кмета е без подкрепата на собствено политическо мнозинство.


25 август 2019 15:38 | старогражданин
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

ѕри силен √ерб и оживление в Ѕ—ѕ се ощет€ва групата на “асков, даже може и напълно да изчезне. јко се възприеме от всички за жертвен агнец. “огава може вече да се говори за политически дебати и политически нюанси. ѕроблем е дали и бъдещите общински съветници ще могат да вод€т такъв дебат или само договорки под масата. Ќо поне има шанс.


25 август 2019 15:41 | „ичоб
ќценка:
-7
 (
19
 гласа)

√≈–Ѕ ў≈ √» –ј«ћј∆≈ ¬ ЅЋј√ќ≈¬√–јƒ —јћќ ¬ ÷ј–—“¬ќ яћЅќЋ »ћј“ ЎјЌ— “Џ…  ј“ќ —≈√јЎЌ»я  –јƒ≈ ћЌќ√ќ


25 август 2019 15:46 | „ичо
ќценка:
-5
 (
15
 гласа)

¬ ЅЋј√ќ≈¬√–јƒ Ќяћј“ ЎјЌ—  ќћ”Ќя√»“≈ —јћќ ¬ яћЅќЋ —–≈ў”  –јƒ≈÷ј —Ћј¬ќ¬ »ћј“ ЎјЌ—


25 август 2019 15:55 | старогражданин
ќценка:
-4
 (
14
 гласа)

—илен √ерб? —лед толкова превратности на национално и местно ниво само изборите могат да докажат успех или неуспех. —  амбитов за нов мандат дали ще успе€т поне да запаз€т предишните показатели е въпрос. Ќ€ма ресурс за допълнителен корпоративен вот. Ќ€ма инвестиции. ÷ветанов ще ви каже същото.
ћного са готови за зар€ в чест на запазеното местно статукво. ј хората не са интересни. ќборотно средство. л


25 август 2019 16:34 | ѕешо
ќценка:
19
 (
21
 гласа)

Ќикой не тр€бва да подцен€ва ƒѕ— в Ѕлагоевград. Ѕавно и сигурно града се превзема с хора от √оцеделчевските села. “е са с големи амбиции, с пари от гурбет по чужбина, държат се и подкреп€т много. — протекции на ƒѕ— и братската им √≈–Ѕ а по рано Ѕ—ѕ много хора от този район са на възлови позиции в държавата администраци€. Ќа лице е целенасочена политика на поетапно навлизане в града и н€ма да бъде изненада ако направ€т едни 10 % на изборите. ќтделно имат и гол€м финансов ресурс, който при избори при т€х работи безотказно. ћалката бюлетинка се лепи на хладилника + 50 лв . на калпак и н€ма грешка. “а е хубаво да им светне лампата на н€кои партийни централи и служби, защото нещата не върв€т на добре. ’убаво е да анализират къде и какви хора ƒѕ— усп€ва да лансира и пази .


25 август 2019 16:36 | старогражданин
ќценка:
-3
 (
7
 гласа)

ƒо тук всички местни събити€ са съгласувани с ÷ветанов. Ќе се съмн€вам. ј с Ѕорисов?


25 август 2019 16:53 | старогражданин
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

јз б€х за забраната на етническата парти€. “€ капсулира българомохамеданите, а самите ние сме лош пример за т€х. “ова тр€бва да се осъзнае. –аботил съм перфектно с българомохамедани в най-тежките години за т€х. ѕодаваш уважение и ти се връща уважение.


25 август 2019 17:32 | «а€ц
ќценка:
-1
 (
13
 гласа)

’а, ха, ха..... “ози на червени€ ѕ”‘ ли е кандидат на Ѕ—ѕ? —тига бе, скрийте се н€къде! » елечето му е шик. ’а, ха, ха.....


25 август 2019 17:40 | √ери
ќценка:
3
 (
13
 гласа)

ј аз в€рно ли ще съм последна дупка на кавала, е да, влюбих се в опозици€та, ама та€ циганка злата ще ви закопае


25 август 2019 17:41 | «а€ц до запознат
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

ѕрави, по- прави, най-прави, много прави, малко прави... ’и, хи, хи..... »ли си прав или не си прав, «јѕќ«Ќј“.


25 август 2019 18:16 |  олега
ќценка:
3
 (
9
 гласа)

јбе вие верно ли предлагате ти€ за гражданската листа, помнете се навреме.


25 август 2019 18:32 | ѕитане
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

ƒотам ли се докарахме с та€ гражданска листа?


25 август 2019 18:47 | ¬ражалица
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

ќт край време в Ѕ—ѕ се вод€т предизборни битки, в пълна изолаци€ са Д старите опитни муцуниФ'ѕредседател€т ћилев не знае къде се намира, върт€т ну главата отгоре, надолу и е подчинен на младоците- кариеристи. —трахуват се от можещи, свестни и кадърните!! я, да видим кой ще им е водач на листата им и може ли да направи успешна изборна кампани€, или с подредбата на мижатурски, граждански квоти ще отблъсне и слаби€ им електорат. ≈еиий това им требва да ги сложат и «лата, и Ѕисер на челнии места и после никакво представителство в ќбщината, те затова ще отдръпнат още повече избирателите им. —амо да не си мисли милиционера ћилев, че това му е полици€та и ще му козируват....


25 август 2019 19:42 | запознат
ќценка:
-3
 (
9
 гласа)

eй стари муцуни радвайте се ако злата приеме да е при вас малко свежа кръв сред ти€, много сте зле Ѕ—ѕ умного


25 август 2019 19:44 | ƒ€до …оцо
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

≈ е й зомбита, магаре да сложат в листата, и за него ще гласувате! я се стегнете и помнете или толкова си можете, това ли ви е алтернативата на √≈–Ѕ?


25 август 2019 19:57 | ¬ражалица
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

’а-ха, «лата, Ѕишо и тем подобни да си седат при ƒончо, що го пробутва в Ѕ—ѕ-то, що за авторитет са тези като граждани, далу са н€какви професионалисти, специалисти, или ще трупат трудов стаж като общински съветници, чии интереси ще защитават, или имат още свои апетити да задовол€т. ƒончо да не се прави на съветник на ћилев, а да си ги вземе при него, огледайте се имате много читави и докзани, които могат да да €дигнат самочувствието на парти€та ви!


25 август 2019 19:57 | ќптимист
ќценка:
2
 (
8
 гласа)

Ѕалотаж и минимум 7съветника! ”спех


25 август 2019 19:58 | ћихаил
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

ћахнете милиционера с кръвосмешение и ще имате шанс


25 август 2019 20:04 | Ќаши€
ќценка:
4
 (
12
 гласа)

“ози “омов гепи повече и от  амбитов


25 август 2019 20:08 | Ќ≈√ќ¬јЌ÷»
ќценка:
-7
 (
13
 гласа)

Ќай-избераем е ≈мил  остадинов!


25 август 2019 20:21 | ¬ражалица
ќценка:
-8
 (
12
 гласа)

ƒа, да да си свер€т резултатите, които им изкара ≈мил  остадинов, скоро н€ма да им се повтор€т, свестен, известен, ерудиран, доказан политик, оратор, умее да води борба и има много подръжници след него. ћилев, ѕандев сто живота да живе€т не могат да го стигат...


25 август 2019 20:24 | kjh
ќценка:
4
 (
12
 гласа)

—лабите партии са добре дошли за –адко - председатело.  е ги изтепа –аде на изборите.


25 август 2019 21:06 | старогражданин
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

¬сички партии в Ѕлагоевград отиват на изборите в насипано състо€ние. «аети със себе си. “ова никога не е било два месеца преди изборите.


25 август 2019 21:38 | 7
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

“реперете


25 август 2019 21:49 | √ражданин
ќценка:
5
 (
13
 гласа)

“репер€т и ≈мил  остадинов и √ошев и депутата Ѕошкилов, че ћилев не ги слуша и иска да спечели и кмет и повече съветници. ћного трепери и съветничката за втори мандат √ергана щото може и вече да не стане.


25 август 2019 21:59 | Ѕсп
ќценка:
2
 (
10
 гласа)

”тре всички по рано на работа в общината и започвайте да плюете по «лата –изова и по Ѕ—ѕ че н€ма бонуси


25 август 2019 22:01 | до √ражданин
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

Ћюбен ћилев иска да продаде парти€та на външни, независими кандидати, защото е некадърен да бъде лидер и не може да намери кандидат или пък той да поеме отговорност и той да се кандидатира за кмет-тогава ще е пълен крах и резил за Ѕ—ѕ.
Ќеговата цел е много простичка-като него сами€-да влезе съветник и толкова
“ой не мисли за Ѕ—ѕ и за спечелване н изборите, а за лично, собствено облагодетелстване на гърба на парти€та, точка.


25 август 2019 22:06 | √ражданин
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

ј тревата на Ѕачиново и в т. нар. парк ћакедони€ изсъхна...


25 август 2019 22:10 | старогражданин
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

—едмицата, ти помниш оригинала. ѕри€тна вечер!


25 август 2019 22:11 | OK
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

такъв хаос и такава простоти€ в Ѕ—ѕ никога не е било-даже устава не се спазва-ама така е като начело е един милиционер с фуражка
то€ си мисли, че парти€ се ръководи с милиционерски похвати-скоро ще получи звучен шамар


25 август 2019 22:21 |  умо
ќценка:
1
 (
13
 гласа)

Ћичи си кой пише кометарите щом цитират устава €вно нещо не им изнас€ на старите у Ѕ—ѕ дето са на хранилка в ќбщината. “ам така продадоха изборите с ћиланчо ≈мил и гошев преди 4 години. —ега пак искат да ги продадат. ћилиционер му викат на човека ама €ко им пуши на гъзовете че н€ма пак да могат да ги продадат изборите.


25 август 2019 22:43 | ¬ражалица
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

’и, хи, хи, простата фуражката глади панталона си за ќбщински€ съвет и това е, не го ли е срам пенсионер, не си гледа пенсионерките години, на тепси€ му дадоха председателското м€сто, чрез «лата и Ѕисер щ€л да докара гласове, абе продажници ги управл€ват! √отов е на всичко, само и само да е на власт..


26 август 2019 07:10 | старогражданин
ќценка:
-1
 (
7
 гласа)

¬ниманието на ѕрезидента е насочено към партиите от рода"«а наши€ град", парти€та на  унева и част от реформаторите и патриотите. ƒо колко този процес е напреднал в Ѕлагоевград-далече съм, не мога да прецен€. ѕри слаб √ерб може да се изненадаме от нова коалици€ в главни€ град на ёгозапада. Ќова управл€ваща коалици€.


26 август 2019 08:22 | старогражданин
ќценка:
0
 (
8
 гласа)

ѕеркайте ми минуси-хич не ми пука!
Ќаблюдавайте последните сесии на ќб—. ¬реме за последни имотни далавери и «јя¬ » за бъдеще. 30 години ги наблюдавам тези процеси.


26 август 2019 11:41 | —“ј–ј ћ”÷”Ќј
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

ћилев като искашгражданска квота вземи мама кажа, щото той вкара твойте любимчи злата и рбисерчо, къде ти е акъла бе момче..... слезни на зем€та и си свери часовника...


26 август 2019 12:09 | Kiril
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

јбе нали Ѕ ѕ и магаре да покаже, ще го изберат . ѕодайте по лично магаре и сте готови. ќсобено се интересуват бедните симпатизанти колкото може кандидата да е по богат Ѕ»«Ќ≈—„Ћ≈Ќ


26 август 2019 13:10 | старогражданин
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

≈дна концеси€ за 35 години отв€ва и мама кажа и езерецът. —лезнете на зем€та, сверете си часовника. — този над Ѕодрост.


26 август 2019 13:21 | —“ј–ј ћ”÷”Ќј
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

≈зерецо си оправи нещата с минералната вода и коопераци€та ко€то узакони, мама кажа има да плаща концесионни такси и кмета го държи, а новата концеси€ за бодрост все още е под въпрос.....


26 август 2019 13:27 | старогражданин
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

Ќай-евтино се купува сегашни€ съвет.


26 август 2019 14:58 | √ражданин
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

»де€та с гражданска квота работи примера с ≈лена …ончева е показателен н€кой май се страхува от работещ общински съвет


26 август 2019 15:20 |  оалици€
ќценка:
0
 (
6
 гласа)

ѕо добре е с коалиционни партньори и гражданска квота, отколкото с недоносените брат€ и сестри, които на две магарета сеното не могат да раздел€т. јко старите муцуни се затвор€т в Ѕ—ѕ, на изборите ще имат съветници по малко от ƒѕ—, които ще имат трима!


27 август 2019 08:16 | ‘акт
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

‘акт е, че тази стати€ колкото и да е про√≈–Ѕ и про амбитов, около 25000 прочитани€ показват, че гражданите на Ѕлагоевград очакват пром€на и след€т с интерес кой ще бъде кандидатът на Ѕ—ѕ. “ова е така, защото единствено Ѕ—ѕ може да представи нещо по различно от това което е сега. ’ора не опетнени в далавери, хора със свободно мислене, последователни, образовани, честни и почтенни, които ще промен€т моделът на управление на общината, ще се бор€т за инвестиции в производство, а не в плочки, ще провер€т всичките разходи по т. н. саниране, ремонти..... «атова тук във форума се излива злоба от определена част от редовните тролове.


27 август 2019 08:31 | јдриана —олакова
ќценка:
1
 (
11
 гласа)

јз съм лекар -психиатър с леви убеждени€. ўе станат 20 години откакто работ€ в непрестижното психиатрично отделение -с. ’ърсово. Ћевите ми убеждени€ са от родителите и баща ми, който беше 20 години директор на завода за превързочни материали -гр. —андански. ѕри промените јрнаудов го махна и почнаха кражбите. ≈дна година след пенси€ баща ми почина. ѕознавам добре ƒимитър »рибозов и негови€ род, защото съм му втора братовчедка. “ова е едно безкрупулно момче, вече мъж. —тана шеф на Ѕ“  и направи съкращени€та в града, аз лекувах травмите на съкратените хора. —лед това стана активист на Ќƒ—¬ƒ и се тръгна по —офи€ с инженерното си образование от ё«”.  ажете как да гласувам спр€мо убеждени€та си. «нам, че политиката е мафи€, но когато лично познаваш кандидатите, знаеш техните машинации- никога! Ќе кри€ името си защото заставам за това, което съм написала.


27 август 2019 13:29 | ƒо јдриана —олакова
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

Ѕезкрупулно се пише безскрупулно, и ако може по конкретно за машинациите и имената на съкратените хора които сте лекувала, активност в Ќƒ—¬ д... или просто предизвикана лична ненавист към братовчед ¬и.


27 август 2019 14:08 | старогражданин
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

‘акт, къде го вид€ интереса към кандидатите на Ѕ—ѕ като аз се разходих по всички други теми, но не и та€ по цели€ форум. » никой не ми попречи.


28 август 2019 03:05 | јх, недей. . . . .
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ƒо јдриана —олакова написа:Ѕезкрупулно се пише безскрупулно

ѕреди да поучавате д-р —олакова стигнете нивото й.  азала е тук толкова, колкото е могла да каже. ƒори и случайно пропуснатата буква не пречи на адекватното разбиране на изказването й. «ад думите й се крие много повече, особено зад "
јдриана —олакова написа: аз лекувах травмите на съкратените хора
. Ќа който му са се случили такива неща и е бил принуден да търси специализирана помощ му е €сно за какво става въпрос. » партийните убеждени€ и пропуснатите букви или препинателни знаци не му пречат да разбере. » да, никога не бих се доверил на професионалните качества на инженер, дипломиран като такъв в ё«”. «а разлика от отношението ми към хора, завършили други ё«” специалности. «а мен това е достатъчно и не ме интересува от ко€ парти€ е кандидатът. ƒа, последно, ще проверите ли дали имам правописни грешки?28 август 2019 08:03 | ƒо јдриана —олакова
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

Ќивото на јдриана —олакова отдавна съм го минала, преди около 30 г. явно продължителната работа в "непрестижното" по нейни думи психиатрично отделение в с. ’ърсово и с. –аздол са оказали негативно вли€ние върху нейната скромна персона.  ато добав€ и житейската ѝ неудовлетвореност от това, че вече е в пенсионна възраст и н€ма собствено семейство, не е изпитала обикновенните човешки радости, мисл€ че нивото на въпросната јдриана е описано в приказката за джудето, което ходило под масата в ста€та и вдигайки си ръчичката си мислило че достига тавана като си изграждало илюзорна представа за сво€т ръст.
“очка, повече с јдриана —олакова не се занимавам, да си остане със здраве и да се радва на своето ниво, което според мен е доста ниско, срамно и недостойно с това, че пише глупости за свой близък роднина във форумите.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.