Грозни скандали в битка за власт провалиха отчетно-изборно събрание в Сатовча

10 май 2010 00:18   63 коментара   21735 прочита
В. Давидов
В. Давидов


В. Давидов

С мощна агитка от БСП, РЗС и “Атака” изключеният от партията на Б. Борисов секретар В. Давидов се опита да направи преврат и да стане лидер

Областният лидер на ГЕРБ Костадин Хаджигаев отложи отчетно-изборната конференция на партията в Сатовча заради скандални разкрития за нелегитимни списъци и фалшиви квитанции за платен членски внос без печат, представени от изключения преди дни от Изпълнителната комисия секретар Велко Давидов. Като организационен секретар Давидов допуснал по време на събранията на ГЕРБ на общинското ръководство да присъстват и да гласуват хора от БСП, "Атака" и РЗС.

Дни преди конференцията, като разбра, че е изключен от ГЕРБ и че списъкът с членове е невалиден, Давидов ксерокопирал автентичните списъци на членовете на ГЕРБ във всяко населено място в общината, като изпратил свои хора да му купуват с бутилка ракия и петдесетачка гласове, които да го направят председател напук на решението на висшия партиен орган, разкриха от централата на ГЕРБ.

Областният координатор на ГЕРБ Костадин Хаджигаев миналия ден е бил принуден да отложи провеждането на отчетно-изборната конференция на ГЕРБ - Сатовча и да я насрочи за края на тази седмица. Има вероятност заради нелицеприятните постановки в община Сатовча да бъде назначено служебно ръководство на ГЕРБ.

На показните улични неразбории около партийния форум станали свидетели десетки жители на село Сатовча, както и гостите - областният координатор Костадин Хаджигаев, зам. областният управител Бисер Михайлов, Георги Аврионов и други членове на областното ръководство на ГЕРБ, дошли в Сатовча за провеждането на отчетно-изборното събрание.

Четвърти ден след грозните сцени, режисирани от изключения секретар на ПП ГЕРБ - Сатовча, строителният бос Велко Давидов, видяното от сатовчанци и преживяното от около 130 делегати на събранието продължава да е най-коментираната тема. Очевидци споделиха, че създалите безредиците провокатори от агитката на Давидов са членове на други партии и нямат нищо общо с ГЕРБ. Те дори спукали с пирон четирите гуми на колата на настоящия общински лидер Михаил Парпелов от с. Слащен, колата му е била надраскана, а той самият подложен на обиди. Гербери припомниха, че лично Велко Давидов е предложил при учредяването на ГЕРБ - Сатовча Парпелов да оглави общинската структура, но след като той спрял да му се подчинява и да изпълнява поръчките му, Давидов се обявил срещу него.

Същият пример се дава и с другия член на общинското ръководство - д-р Ани Моллова, общински съветник от ГЕРБ, предложена също от Давидов и впоследствие изключена от него заради неподчинение. Моллова и съпругът й освен че са били семейни приятели с Давидови, тя била и техен личен лекар. Д-р Моллова била издигната за общински съветник и за член на общинското ръководство на ГЕРБ от строителния предприемач Давидов, но след като видял, че тя трупа положителен имидж сред висши ръководители на партията, той я обвинил в съглашателство с ДПС в ОбС и я изключил от ГЕРБ.

По същия начин Давидов се справил и с кмета от ГЕРБ в с. Плетена Румен Арнаудов и с организационния секретар Живко Мутафчиев, обвинени също в съглашателство с ДПС.

Миналия ден доведените от Давидов провокатори предизвикали умишлен сблъсък пред сградата на ДЛС "Дикчан", при който е бил нападнат общинският лидер Михаил Парпелов. Предполага се, че целта е била в суматохата от джобовете на сакото му да измъкнат печата на общинската структура, за да подпечатат фалшивите квитанции за платен членски внос от записаните в списъка нови членове, които е трябвало да гласуват за кандидатурата на Давидов за лидер на ГЕРБ и да се опълчат срещу решението на Изпълнителната комисия за изключването му. Печатът обаче не бил в сакото на Парпелов и "джебчиите" задигнали само телефона му. Самият Парпелов вчера отказа да коментира случилото се.

Осведомени обаче разказаха, че той под натиск и заплахи преди конференцията е бил принуден да постави подписа си на квитанциите, но умишлено не ги е подпечатал, тъй като не са му били отчетени от Давидов парите за членски внос. Представеният му от Давидов списък също е бил без заверка от Изпълнителната комисия, което е задължително при провеждането на отчетно-изборните събрания на ГЕРБ.

Разковничето на сценария били най-вече икономическо-партийни интереси, за да се разчисти пътят за определени фирми, които искат да се домогнат до дадените от настоящото правителство 23 милиона лева на община Сатовча за структурните проекти.

Областният лидер Хаджигаев дори не успял да влезе в залата за отчетното събрание и да чуе мнението на редовно регистриралите се според устава на ГЕРБ делегати, тъй като шайка екзалтирани представители на "Атака", РЗС, ОМО и БСП, доведени да провалят партийния форум, посрещнаха гостите с грозни обиди. Извън залата останали около 30-ина членове от одобрения от Изпълнителната комисия списък и хората от нелегитимния списък на Велко Давидов.

Въпреки документалните неуредици делегатите постигнали съгласие хората от списъка на Давидов да бъдат допуснати в залата и да участват в конференцията като пълноправни членове, но без изключения Давидов и агитката му, за които се знаело, че са членове на други партии. До разбирателство обаче не се тигнало и Хаджигаев е бил принуден да отложи конференцията.

Сред шумната агитка според очевидци е бил Лилко Айвазов от "Атака", който с протекциите на Давидов е участвал и гласувал в общинското ръководство на ГЕРБ, без да е член на партията. Неговото име дори фигурирало в много от протоколите от заседанията на общинското ръководство, той е гласувал за взети важни вътрешнопартийи решения, което е абсолютен прецедент. Въпросният Лилко Айвазов фигурира като гласувал за изключването на общинската съветничка от ГЕРБ д-р Ани Моллова, на кмета на с. Плетена Румен Арнаудов, също от ГЕРБ, и на организациония секретар Живко Мутафчиев, чието място веднага след изключването му е заето именно от Давидов.

В агитката провокатори са били още Андон Искренов, бивш кмет на с. Кочан, избран от някогашното БСДП, сега член на "Атака", Явор Кальонев от РЗС в с. Плетена, Алтай Исмаилов-Брандо от с. Плетена - последно член на "Атака", Дамян Искренов, известен като лидер на ОМО от с. Кочан, Алик Спахиев - обиколил редица партии и впоследствие назначен с протекциите на ДПС за зам. директор на училището в с. Кочан, и други.

В Сатовчанско се правят опити да се противопоставят мюсюлманите едни срещу други, което много намирисва на антибългарска политика с външно поръчителство, коментират свидетели на скандалите.

За да се преустанови с провокациите и да се осигури спокойна обстановка за провеждане на форума на ГЕРБ в Сатовча, трябва стриктно да се спази новият устав, категорични са членове от партията на Бойко Борисов. Всяка местна партийна организация трябва да излъчи своите делегати на квотен принцип според получените гласове за ГЕРБ във всяко населено место. Примерно при 300 гласували за ГЕРБ според избирателните списъци в с. Сатовча на последните парламентарни избори местната организация е в правото си да излъчи не повече от трима делегати за общинската конференция, което ще доведе до облекчаване на тромавата процедура с масово присъствие на всички членове на конференциите и ще помогне за по-делова и оперативна работа на делегатски събрания.

Само в община Сатовча редовно приетите членове на ГЕРБ наброяват 240.

63 коментара
10 Май 2010 06:41 | Браво
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

в Хаджидимово В.Давидов рамо до рамо с Корнелия Нинова . Ей такива гербери му трябват на Хаджигаев .


10 Май 2010 07:30 | ЧЕЧ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Бойко Борисов да стръска чувала и РЕОРГАНИЗИРА боричкащите се за власт в Общината! А най добре да спре проектите до новите избори и тогава да се види кои, са ДПС и кои са истинските ГЕРБ !?! Сигурен съм че ще си проличи ? Сигурен съм че ще гизчака да се овъртят хубаво като селски пехливани и ще ги нарита като футболни топки. ПАРАТА е страшно нещо? Трудно се пуска кокъла................


10 Май 2010 08:19 | Гадове
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Този срам го направиха ГЕРБ-ДПС с техните измислени списъци и членове на д-р Ани Молова , някой от тях са на легло други са от 4 г. в Канада .Сега д-р Ани Молова ще бъде дадена на прокурор за раследване на злоупотреба с лични данни на своите пациете


10 Май 2010 08:40 | измамници
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Ах вие тапи и жалки измамници кои беше фалшифицирал списаците АННИ МОЛОВА и сас благословията на БОРО,И НАИ вече на прецедатела от ГЕРБ ПАРАПЕЛОВ, на които му потарсили телефона и за да се обадят в централата на ГЕРБ за да сравнят спицаците а тои отказал и казал че му е бил откраднат,заштото знае че всичко е било нагласено,после потарсили телефон от др член на герб от АННИ,но пак на нея за жалост и паднала батерията на телефона,после саштото последвало сас племеника на ПАРАПЕЛОВ КОИТО БИЛ НЗАНАЧЕН ЛИЧНО ОТ ОТ ПЛАМЕН ПОУКОВ НА РАБОТА В ГОРСКОТО.НО ТОИ САШТО ОТКАЗАЛ на него го били спрели телефона заштото не си е платил неможал ли да му даде пари своя чичо като взел голяма сума пари зада играе по свирката на ПОУКОВ МИМЕНОВ И БОРО и компания.


10 Май 2010 09:20 | НАЗЪМ ЗАИМ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Изглежда са много наивниците в мини- държавата Сатовча,които не са прочели книгата " Теория на конспирацията ", за да не намерят отговора на въпроса: къде е заровена отровата на злото в ГЕРБ ? Не е необходимо да си завършил школата в Симеоново, за да се досети средно грамотен гражданин,че става дума за вкарване на много поставени лица от имащите интерес.Умните хора знаят, че силен е онзи управник,който е ''с таз,която е на власт'',такава е балканската ръченица за усешно управление и срещу нея няма рецепта създадена за отпор.Превземането на тази крепост е важен момент от стратегията на ДПС,за да стигнат до отнетият им преди година български ''КЛОНДАЙК''- залогът е в милионите и от там идва цялата гюрлотия.Как мислите,че ще завърши тази '' борба за кокала'' в близките дни -досещам се ,но няма да ви помогна с решаването на ребуса,оправете се сами?!


10 Май 2010 09:58 | ТТ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

То бива помия по някой ама това минава всякакви граници!


10 Май 2010 10:29 | питащ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

откога редовните членове на ГЕРБ станаха нередовни та чак "шайка екзалтирани представители на "Атака", РЗС, ОМО и БСП", а в същото време застъпниците на ДПС от изборите се превърнаха в членска маса на ГЕРБ и редовни делегати на събранието??????


10 Май 2010 10:42 | Незнайния Войн
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Венко, защо не млъкнеш бе човече. Ти в момента ми приличаш на 6-то класник, който току що е разбрал какво е интернет и се прави на велик във виртуалното пространство. Много си смешен. Както ти така и Андоновци, Криковци, Аленовци и тем подобни индивиди, който мечтаят да имат някаква власт, могъщество и сила в общественото пространство, но никога не са получавали а и няма да получат тази възможност. Като си толко отворен и напред в нещата, защо не се върнеш в Кочан и не се кандидатираш за общински кмет, изборите са съвсем скоро. Знаеш какви са шансовете ти нали? Мишоци сте били цял живот и такива ще си останете, гадни и долни подлизурковци. Вестник Струма трябва вече да закрие коментарите от такива хора като тебе, а ако не ако имаш поне малко достойнство, за което се съмянавам ти сам престани да пишеш и да се правиш на маймуна. Такива хора като тебе на шир и на длъж и никой не се нуждае от тях.


10 Май 2010 11:10 | чакам Венко
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ама къде е този Венко бе?Как ще се върне тук и за какво ще се кандидатира точно той???Леле тоя толко мизерии направи,че живота няма да му стигне да ги оправи.


10 Май 2010 11:44 | Н.З до НЕЗНАИНИЯ...
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Знам, анонимко,как ти се иска да млъкна,но няма как да стане,агалар ефенди!Разбирам отлично, че ви се нарушава духовния комфорт с мойте драсканици,но това е свободното слово- него насилствено не можеш да спреш.Нека да оставим други да решат,дали моя милост или твоята е останала на ниво начално школу. Що се отнася до това ,че едва сега съм разбрал за силата на виртуалното пространство, явно знаеш,че не е така- съдя по ефекта,който перото ми оказва към нищожни ибрици като теб и сие! Никога през моя живот не съм бил кандидат за кмет и няма да бъда такъв,защото това не е единственият начин да се издържаш и доказваш,съднико на морал! Радвам се,че навреме се осъзнах да имигрирам отТАМ,защото ви съжалявам за жалкото съществуване,с цената на навеждането и страха да не загубиш елементарната си заплата,защитнико на небесата!


10 Май 2010 11:52 | Н.З до ...
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

А не забравяй,че там,където има тор- рано или късно никнат цветя!


10 Май 2010 13:25 | до Незнайния войн
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

10 май 2010 @ 10:42 | Незнайния Войн
Интересно от кога тъпите ДПС-сари станаха "незнайни войни".Нали допреди изборите бяхте мюсюлмани ОТ ТУРСКИ произход, сега какви войни сте? И за какво се борите? А може би сте незнайни за да може да лижите г..а на някого, прикривайки миналото си! Ако ви е останала малко гордост и поне капка морал спрете да се правите велики съдници и най -добре изчезнете!!! С хора като вас България няма как да се оправи!


10 Май 2010 13:38 | Кочанец
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Като чета, все имена на ченгета, крадци и изменници. Комунистите не могат да си разделят властта. И все мръсни номера си правят. Честно казано не ме интересува. Сите са маскари.


10 Май 2010 13:47 | Грамотен
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Абе Венко, язък, че си даскал. Погледни се колко неграмотно пишеш. Първо докажи, че си си заслужил дипломата чрез грамотно писане, тогава се доказвай и в други области.


10 Май 2010 14:13 | безпристрастен
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Защо в последните дни никой не даде думата на г-н Давидов и така наречените " шайка екзалтирани представители на "Атака", РЗС, ОМО и БСП" Защо се изтъква само едната страна от спора, а никой не предоставя възможността на другата страна. Не е нормално по този начин да се очернят хора без да им се даде право да се защитят.


10 Май 2010 14:22 | Сатовча
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Какво ви става бе хора? Никой ли не вижда как ДПС отново победи в района. Насъска своите кучета (Ани Моллова, Живко Мутафчиев, Боро Истината и кой ли не) срещу единствения човек, който се опита да промени политическата ситуация и да разкара гадните Депесари от удобните постове, които заемат. Страх ги е да не изгубят придобитите по "тютюнска линия" привилегии, които по право принадлежат на други. Давидов го изкараха по-черен и от дявола а всички знаят че не е така. Той е единственият, който държеше за ГЕРБ в района - всички други са Депесари до мозъка на костите - просто привидно се правят на гербери за да могат по този начин да запазят статуквото. Нека видим какво ще направят занапред - проследете решенията които вземат в чия полза са. Не се чудете защо няма никакво развитие в района- заради такива помияри е. Прав е безпристрастен в статиите, които побликувате не давате думата на единствения човек който искаше да разкара депесарите от хранилките им. Но уви ще са си там докато свят свет


10 Май 2010 14:54 | ............
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

на събранието г-н Хаджигаев каза цитирам:ДПС са мишки които не искат да испуснат кокала защото няма как дасе изхранват а ние герберите си имаме фирни и дани изгонят от постовете ние пак ще има какво да ядем...имам записа от митинга преди изборите и там се вижда кои са ГЕРБ в общината........


10 Май 2010 14:57 | еееееееееее
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

а и кмета на Плетена е независим а не ГЕРБ.


10 Май 2010 15:18 | ЮЗУ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)


С протекциите на хора от ДПС Велко Давидов печели конкурса за изграждане на новата административна сграда на ЮЗУ за , която получи 2 600 000 лева. Без протекции на политическа партия / ДПС / тази поръчка не се получава . А това стана по времето на тройната коалиция . При толкова строителни фирми от гр. Благоевград ,тогава беше избрана точно фирмата на Давидов от с. Сатовча, как стават тия работи .


10 Май 2010 15:22 | Юли
Оценка:
3
 (
5
 гласа)


Не само в ЮЗУ тоя Велко Давидов се изяви и като строител. Същия специалист " строи " мост и в нашата община . За това на 13 май от 9 часа ще им четат присъдите в РС - Благоевград на тоя Давидов и на кмета ни Апостолов за " строежа " на моста в с. Мечкул .


10 Май 2010 17:50 | 555
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Защо постояно нападате Велко бе гадни депесарски мекерета ,когато на изборите се молихте на него да плаща всички разходи /Храна, нощувки, митинги, пиене/ и вие гадни МЕКЕРЕТА лапахте от неговите пари. А сега само Велко виновен. Виновни за сегашното положение на ГЕРБ с. Сатовча са Ани Молова, Боро Лъжата и Живко Мутавчиев , всичките Депесарски Мекерета опитващи се да запазят ДПС на власт в Сатовча . Но това няма да се случи , Сбогом Депесарски Мекерета.


10 Май 2010 18:03 | 666
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

До 555 Не са Гадни депесарски мекерета а са ГАДНИ ДЕПЕСАРСКИ ИБРИКЧИЙ


10 Май 2010 21:10 | Осина
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Този Велко Давидов се е скъсал от писане цял ден.Както винаги сам си е написал похвалите за него и сам е писал всички коментари кото са в негова полза


10 Май 2010 21:34 | ИСТИНАТА
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

ИСТИНАТА Е ЧЕ ВЕЛКО ДАВИДОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БОКЛУК ,ПОВТАРЯМ БОКЛУК ЗА ДА ГО ЗАПОМНИТЕ. ОСВЕН ЧЕ Е БОКЛУК ТОЙ Е И ПСИХИЧНО БОЛЕН ЧОВЕК И НЕ ЗНАМ КОЙ МУ СЕ ВРЪЗВА НА ПСИХОТРИЛАРИТЕ.


10 Май 2010 21:39 | Иван
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

БРАВО ИСТИНА най после да се намери някой да каже истината, тоя наистина не е добре!!!!


10 Май 2010 21:47 | ГОТИН
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

АБЕ ХОРА КАКВО ИСКАТЕ ОТ ЧОВЕК КОЙТО СИ Е СМЕНИЛ ФАМИЛИЯТА ОТ ДАУТЕВ НА ДАВИДОВ И СЕ СРАМУВА ДА СИ КАЖЕ ПОТЕКЛОТО ,ТОВА НАИСТИНА МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ПСИХИЧНО БОЛЕН.


10 Май 2010 22:00 | СВИДЕТЕЛ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Какво е плащал Велко Давидов на изборите,та той като се скри в хотела по цял ден не излизаше.Не излизаше,защото в цялата община Сатовча всички го мразят и никой не иска да говори с него.Излиза от хотела само,когато е пиян и говори такива глупости,че на човек му се повдига от него.


10 Май 2010 22:12 | РЕАЛИСТ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

КАКВО ПИШЕТЕ СРЕЩУ АНИ МОЛЛОВА , БОРО И ЖИВКО МУТАФЧИЕВ , ТА ТЕ АКО НЕ БЯХА ГЕРБ В ОБЩИНА САТОВЧА НЯМАШЕ ДА ИМА НИТО ЕДИН ГЛАС. НА МНОГО МЕСТА ТЕ СЕ ПРЕБОРИХА И СПЕЧЕЛИХА ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ ДПС, ФАКТ КОЙТО НИКОЙ ОТ ГОРЕ ПИШЕЩИТЕ НЕ МОЖЕ ДА ОСПОРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


10 Май 2010 22:15 | до СВИДЕТЕЛ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Няма по точно и истинско определение от твоето ИСТИНА в този форум . Браво . Тази истина я знаем всички но никой до сега не намери толкова точните думи . Възхитен съб от точността .Браво ! Саво така ГЕРБ може да бъде истинска партия с истински хора . Поздравявам и в-к Струма за изнесената истина .


10 Май 2010 22:20 | Провокаторе
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Алик Спахиев пусна ли вече интернета в с. Кочан та хората да кажат истината . Остави ни без интернет за да усигуриш на Велко - сопола цял ден да си пише хралебствени коментари за себе си без някой да му опонира . Ще включим Кочан в друг оператор щом въртиш такива номера .


10 Май 2010 22:27 | !!!!!!!
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Кой говори че Велко плащал всички мероприятия на ГЕРБ в община Сатонча . Да не би да плащаше моят син да го изберат за депутат . Щом иска да си има депутат в къщи ще си плаща .Бил похарчил много пари ,някой да му ги е искал , харчеше ги да купува гласове за сина си за да е сега на този пост .Да си мълчи и да не си показва повече циганския сурат защото хората не са простаци и знаят за какво става въпрос . А г-н Хаджигаев да не се плаши от този боклук ние сме с него и го подкрепяме в стремежа му да изчисти ГЕРБ от такива боклуци .


10 Май 2010 22:27 | Аполитичен
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Какво ли не правят горките,за да лапнат кокала!


10 Май 2010 22:32 | Н.З до ...
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Грамотен/Гръмо-замотан/,нямам никакво намерение да отговарям на олигофренските ти запитвания,нали знаеш защо- далеч си от моето ниво! ( Абе...си си - здраве му кажи!) - с това ли се изчерпва грамотността ти, хулителю?!? Съвет: Запиши начален курс при леля ти Мичона (ген.секр. на кмета), приятно обучение!


10 Май 2010 22:49 | валя
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Реалиста е прав ако не бяха Ани Моллова , Румен Арнаудов и Живко Мутавчиев ГЕРБ в сатовчанско щеше да е бита карта по отношение на гласове както на евроизборите така и на парламентарните избори . Има и още една истина , ако Велко Давидов не се блъскаше в ГЕРБ гласовете щяха да са много повече . Ето аз лично дълго стоях в тъмната стаичка и обмислях вота си , сърце не ми даде да гласувам за ГЕРБ защото преди да влеза в секцията Давидов ме посрещна и по най- бруталният и просташки начин започна да ме уговаря да гласувам за ГЕРБ . Отвратих се , гласувах с празна бюлетина , така ще е е и на следващите избори ако този мръсник дойде отново да ме агитира . Той постигна своето си синът му в МРРБ той със строителни фирми . Затова го върти в Хаджидимово и Людмил Терзиев .


10 Май 2010 22:50 | БЕГЛЕЦА
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Венко,сине майчин.Кажи що бягаше лятото от онова заведение на площада като те подгонихме.Кажи бе отворко-можеш ли да ме погледнеш в очите като се прибереш.Нали си много оборотен.Кажи от какъв зор избяга.Нашата гонитба с теб още не е свършила.


10 Май 2010 23:00 | Грамотен
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Абе Венко, ти никога няма да стигнеш моето ниво. И аз никога няма да падна на твоето. Твоето ниво го знаят всички: купена диплома, пропит и пропаднал даскал, системно бит и гонен от всички в общината поради паянтовия си характер, в последствие станал гастарбайтер в Испания. Твоето ниво, Венко, не ми трябва.


10 Май 2010 23:04 | ко4ан до валя.
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Толко ли сте сигорни 4е Ани Моложа и Румен са допринес ли гласовете на ГЕРБ?


10 Май 2010 23:06 | До Грамотен
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Евала Грамотен за точните думи по адрес на СВЕТИЛИЩЕТО ВЕНКО-системно бит и гонен.Точно от мен бягаше лятото и съжалявам че не го настигнах тази пияница да му чупя простата тиква.Но това което си е надробил все някога ще си го сърба.


10 Май 2010 23:08 | до Кочан
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Да Алик , сигорен съм защото съм свидетел на цялата предизборна кампания . Да не би и ти да имаш претенции , Боже опази , нали ти се довеериха от ДСБ преди години и видяхме какво направи . Там пак Велко те пробута нали а той бе зад колисите чакаше ако победят да се появи така и с ГЕРБ . Очите ми все още гледат на тях вярвам на 100% .


10 Май 2010 23:15 | до симпатизнтите на анни
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

и боро лажата,бе вие хора толкова ли сте се заблудили та невиждате по напред от носат ви,откаде е получил РУМЕН АРНАУДОВ от село плетена тези наиминования цитирам„БОРО ЛАЖАТА,БОРО ИСТИНАТА И.Т.Н А И АГЕНТ ЛЕНКО.Та тои едно време ходеше илажеше нагоре надолу и сега бил голямата работа крадец от класа зашто не каже откаде си е купил колата като продаде от склада на фирмата кадето работеше по времето когато беше дядото на ПЛАМЕН ПОУКОВ ,ДАИЛОВ,тои беше шеф на боро и си правеха заедно далаверите,тои е продал веригите на некои верижен трактор за много пари и от там си купил колата,сас благословията на ДАИЛОВ.и после крадеца вика драште крадеца.жалка история!!!!!


10 Май 2010 23:22 | роко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Като са дпренесал за гласовете боро. и анни и живко тогава за кво се извартяха и станаха комбина сас дпсарите за пари разбирасе,да не би за слава и това може ли да се каже че е честен гербаджийя я кажете отворковци такива, а за дпсарите зашто не си гледате болното дпсе и не се разкарате на някаде не сте докарали нито един глас за ГЕРБ и без капчица срам се бутате в шамарите и после пак велко бил виновен че ви пречи.хаха то небеха статий то не беха хвалби то небех заплахи та какво ли не беше измислено от великолепната четворка боро,анни,живко и пламен,може би по точно шесторка да добавим и арбенката и страхил михаил.


10 Май 2010 23:25 | до грамотен
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Грамотнико ти дали не си пламен поуков,или арбен мименов.


10 Май 2010 23:27 | в сатовчанско
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

В Сатовчанско много добре се знае кои кои е.Форумите нищо няма да променят.Давидовци пак ни демонстрираха виртуозност на тема машинации,лъжи и измами.Не могат друго хората,практикуват това на което са способни.Щом има кои да удовлетворява извратените им фриволици.Нима това са лицатана нашата последна надежда-ГЕРБ.


10 Май 2010 23:28 | Н.З
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

ЕДНА И СЪЩА ,СКЪСАНА УШАНКА,САТАНИЗИРАНА ОТ ПЕЧАЛНИЯТ СИ ЖИВОТ ПОВРЪЩА ЧЕРВАТА СИ ОТ МЪСТ. ЗАПЛАХИТЕ ТИ СА ЯРКО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТВОЯТА НЕ МОЩ,НЕЩАСТНИКО! КОГАТО СЕ ВЪРНА- ЩЕ ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ СРЕЩАТА СИ С ТЕБ,АКО ТОВА Е ПОСЛЕДНОТО ТИ ЖЕЛАНИЕ,ОТМЪСТИТЕЛЮ!ДОКОЛКОТО ЧЕТА НАПИСАНИТЕ ТИ ЗЛОБНО- ПРИМИТИВНИ СЛОВА ,ТО НИВОТО НА МАЛЬО РИШУТКИН Е ПО- ВИСОКО И НЕ СЧИТАМ ДА ТИ ДАВАМ ОТГОВОР ЗА МОИТЕ ДИПЛОМИ!


10 Май 2010 23:33 | шът , тихо,
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Велко го нещат в селото той пита къде е поповата къща Румен , Ани, Венци и Живко изтеглиха цялата кампания и то е видно колко са гласовете в Плетена , Кочан и други села където те работеха денонощно . В Сатовча Велко колко гласа докара за ГЕРБ като се бие толкова в гърдите . Да не би да иска да каже че благодарение на него са всички гласове за ГЕРБ в цялата ни община . Него не искат да го гледат в селата камо ли и да агитира хората да гласуват . Само ДПС ви е в устите друга песен вие не знаете който ви е неудобен в ГЕРБ го правите съглашател на ДПС. Нещата са коренно различни това са ваши оправдания . Вижда се кой работи за ГЕРБ в Сатовча кой за личният си интерес като Велко Давидов и компания . Обещал да направи шеф на горското Явор Кальонев е негов заместник Брандо е тогава я вапцахме съвсем .


10 Май 2010 23:39 | от бивш приятел
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Велко , колко пъти те предупреждавах много да внимаваш , да се образоваш политически защото там има много принципни неща които не могат да се заобикалят или променят така както на тебе ти е угодно . нямаш политическа култура и нюх затова се получи така . Ти реши че си АЛЛАХ , че ти определяш неща които много преди теб са ги определили по умни хора. Предупредих те много да внимаваш защото освен на себе си вредиш и на синът си . Ти не ме послуша сега си сърбай попарата . Аз също вече не съм ти приятел , а ти бях един от най- верните .


10 Май 2010 23:53 | До Венко Заимов
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

От стара приятелка от Гоце Делчев. ПриятелюВенко , ти си много над тези утрепки . Съветът ми е не се занимавай с тях и не им обръщай внимание защото до обяд те мразят себе си а след обяд другите . Така че ти си широко скроен човек с интелект и е под достойнството ти да обръщаш внимание на неудачници.


11 Май 2010 00:05 | Другаря Владимир Димитров
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Защо в Сатовча има престараване,половината членове на БСП В.Давидов ги е преписал в ГЕРБ.Родените 1929 и 1932 трябваше да ги пощадите,записахате чак чичото на лидерът ни.Нямаше ли кой друг?В такъв случай коалицията БСП-ГЕРБ е на лице.Къде е Янето?А,и неговите хора са вече в ГЕРБ.А Тимовите и те ли?-Да.Ееееееееее Честит общ хор и врява.


11 Май 2010 00:05 | Н.З до N
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ И ЗА УСЕТА ТИ,ЧЕ ТУК НЕ Е МОЕТО МЯСТО!


11 Май 2010 00:20 | До Венко
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Какво озночава моето място не е тук , да оставим пространството да го владеят простаците и лумпените за да превъзпитават по техен тертип децата ни и честните и почтени хора от региона ни . Не , и твоето и моето място както и на много други хора с чисти помисли е именно тук и навсякаде . Брбата е от 1989 година и тя продължава . Така че очаквам да продължим да се срещаме тук във форума . здраве и късмет желая а като си дойдеш в България обади се има много неща да споделим .


11 Май 2010 08:15 | фарьонде
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

еи мишоци кои са тия румен ани и живко доносници такива ленковци.пална измет


11 Май 2010 09:26 | до вси4ки
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

вси4ки знаем как наи-новият герб 4лен ПЛАМЕН поиуков заедно с омбивата радка БА6ЕВ в купуваха 4леновете на изборните секции на парламентарните избори в с.Ко4ан ис.Годя6ево.Знаесе 4е легера на Ани Молова и Ми6ката МИ6О е спонсориран от АРБЕН МИМЕНОВ И ПЛАМЕН с цел да го измъкват като лидери на ГЕРБ от затвора във връзка с НАСТОЯ6ТОТО РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА КОРУПЦИЯ И ЗЛОУПОТРЕБИ сре6ту АРБЕН и 6ИКИРВАТА МОМА. а ти арбении и вси4ките пари да си даде6 на хаджигаев пак няма да пропусне6 пандиза,а виж на Пламен 6те му се хареса там тои сие г..и., билетите са жи дуп4ени и на двамата за Бобов дол. САмо Арбен и Пламен си знаят на какъв зор се видеха и по колко успокителни се взимат за да м мине уплаха.


11 Май 2010 09:27 | АРБЕН МИМЕН
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Знае се как наи-новият герб 4лен ПЛАМЕН поиуков заедно с омбивата радка БА6ЕВ в купуваха 4леновете на изборните секции на парламентарните избори в с.Ко4ан ис.Годя6ево.Знаесе 4е легера на Ани Молова и Ми6ката МИ6О е спонсориран от АРБЕН МИМЕНОВ И ПЛАМЕН с цел да го измъкват като лидери на ГЕРБ от затвора във връзка с НАСТОЯ6ТОТО РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА КОРУПЦИЯ И ЗЛОУПОТРЕБИ сре6ту АРБЕН и 6ИКИРВАТА МОМА. а ти арбении и вси4ките пари да си даде6 на хаджигаев пак няма да пропусне6 пандиза,а виж на Пламен 6те му се хареса там тои сие г..и., билетите са жи дуп4ени и на двамата за Бобов дол. САмо Арбен и Пламен си знаят на какъв зор се видеха и по колко успокителни се взимат за да м мине уплахата


11 Май 2010 09:35 | до всички
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Лицемерието и подлостта нямат граници , Велко пише в Струма колко лоялен член е на ГЕРБ а във форумите под чужо име плюе ГЕРБ . Накокво ви прилича този фарс . Хаджигаев да поиска разкриване на авторите на коментарите против ГЕРБ и ще му стане ясно всичко . Там ще познае Велко и неговите палета с които той говореше пред горското в сатовча на 5- май. Велко падна на колене и на РОЗЕН МАРЧЕВ да го защити пред ХАДЖИГАЕВ защо не дойде нито един от другите общински лидери на ГЕРБ а само Розен Марчев отговорете си сами . Давидов ляга става при Розен Марчев там се кове краха на ГЕРБ в Сатовча .


11 Май 2010 10:08 | наблюдател
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

МОЖЕ БИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВА ДА СМЕНИ ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ . ТОВА ЩЕ СВЪРШИ НАЙ- ДОБРАТА РАБОТА В ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИТУЦИЯ. ПОЗДРАВЯВАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ГЮНЕР ТАХИР ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА МАНДАТНОСТ НА КМЕТОВЕ,ДЕПУТАТИ И СЪВЕТНИЦИ. ТОВА АКО СТАНЕ МНАГО ХОРАТА ЩЕ СИ ОТДЪХНАТ ОТ ТЕЗИ ЛЕШОЯДИ.ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА НАРОДА КАКТО ТЕ ТАКА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА И ВСИЧЩКИ МИШОЦИ ОКОЛО ТЯ.


11 Май 2010 13:04 | Т.В. Сатовча
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

То бива злоба и завист ама чак толкова..... не мислех
В този форум има САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗЛОБА. То за това в ада казана на българите никой не го пази - защото един като тръгне на горе останалите винаги намират начин да го дръпнат.
Всички които плюят срещу Велко просто не могат да преживеят факта, че той е успял. Озлоблениято е голямо - той има фирма, той има хотел, той ПРОСТО Е ПО-ГОРЕ от всички злобари, които се опитват да го нападнат тук. Понеже не можете да видите истината - прекалено много ви бодат в очите успехите му. Именно злобата ви заслепява. Иначе много добре знаете кой е Бора, коя е Ани. Утре те като се налапат с пари (само че за разлика от Велко- те лапат за ваша сметка) ще ви загложга и сещу тях - тогава ще обяснявате какви гадни ДЕПЕСАРИ са и как заради тях до вас - обикновенните хорица не достига НИЩО


12 Май 2010 09:43 | елза
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

защо трябва да му се завижда на г-н Давидов . Като се знае по какъв начин е " успял" трябва да го съжаляваме а не да му завиждаме . Няма не наказано зло . Не варвам да има човек който познава този човек да му завижда определението мошеник не дава на психиката на нито един нормален човек да стигне до момент на завист . Видьовден иде не му завиждайте а го съжалявайте . А ако ще и снвета да погълне нищо няма да отнесе в гроба си , така е с всеки човек гол идва на белият свят горл си отива . Това което остава обаче са не хотели , апартаменти и коли , не печени агнета и пиянски оргии а клеймото на фамилиите си които оставяме зад нас за поколенията .


13 Май 2010 12:35 | сандански
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Сатовчани,предстои ви битка не за ГЕРБ,а за ПАРИ ОТ ТЕЗИ ВАШИ 23 МИЛИОНА!?..Велможите от ГЕРБ се сдушиха с кметовете на общини за ПАРИ!...Забравете,че се борят за КАУЗА?!...кмета и хаджията ще ви бият с всички знайни и незнайни хватки?! Жалко за отрудените хорица от цела България!?...


13 Май 2010 14:16 | един от народа
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Аз, Велко не го познавам лично но видях какво направи в с.Долно Дряново преди години когато тръгна да става бизнесмен -открадна помпената станция и от тогава за мен е крадец като от един най крадливите роми и няма място в ГЕРБ


15 Май 2010 01:20 | PS intelektualec
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

За пръв път се обръщам към М.Парапелов, В.Давидов, кмета на с.Плетена и д-р Ани Моллова: през далечната 1991 г. СДС в общината имахме същите проблеми като вашите сега.Разликата е само в малки нюанси,но съществени; тогава не се борихме за лобита и парични потоци,а само и единствено да победи Демокрацията! Не съм сигурен дали тя ще настъпи някога такава, каквато е на Запад,но съм убеден,че при нас тя придоби метаморфоза под диктата на БСП(БКП),главно в натрупване на огромен капитал в ръцете на същите и техните марионетки.Не казвам нищо ново,но трябва да си сляп и невеж,за да не разбере човек елементарният захват на злите сили - вечно да ни клатят,а никой да не реагира адекватно,СТИГА- НА ВСИЧКИ НИ ПИСНА ОТ ИГРИ ЗА ПАРИ! Няма ли най- после да се работи по правила европейски и да се спре с тази вечна порочност,a пък Вие да се разберете!


15 Май 2010 11:30 | някой си
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Голям резил,голям срам и за едните и за другите!Ех,да имахте и рога -------- нямам думи.
Сещам се само за АЛЧНОСТ, ЗАВИСТ, БЕЗСРАМИЕ, НЕВЕЖЕСТВО и т.н.
Хайде със здраве и живи и здрави да сте.


16 Май 2010 07:04 | сандански
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Май се е потвърдила предишната ми прогноза?! Борбата е и ще бъде за "усвояване" на парички!? Чао!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар