Граждани на община Разлог!

20 ноември 2009 00:16   81 коментара   27038 прочита
Костадин Хаджигаев
Костадин Хаджигаев


Костадин Хаджигаев

На 22 ноември вие имате две възможности - да излезете да гласувате или някой друг да решава вашата съдба. Демокрацията е така устроена, че дори само двама души да излязат да гласуват, пак ще има избран кмет. После, както обикновено, с чашка на масата ще обсъждаме какво би станало, ако бяхме излезли и бяхме гласували. Само че времето има една особеност - то тече само в едната посока. Вместо да съжалявате после, по-добре тази седмица гласувайте!

Излезлите да гласуват са изправени пред простичкия избор: Герчев или Дункин?

Убеден съм, че вие, гражданите на община Разлог, знаете, че младият, способен и необременен политически кандидат за кмет Красимир Герчев по-добре би се разбрал с централната власт, би осигурил по-голяма целева субсидия за общината и би привлякъл по-големи ресурси.

И това е така, защото ГЕРБ има в редиците си не ченгета и доносници от ДС, а кадърни, борбени и истински хора, какъвто е Красимир Герчев!

Той е новото лице във вашата община! Той не може да се „похвали” с богато агентурно минало, нечисти сделки, предателство, задкулисни игри, лъжи…!

Аз ви уверявам, че в лицето на г-н Герчев всеки ден ще виждате откритото и прозрачно управление, което провежда ГЕРБ. Европейското развитие на община Разлог ще бъде възможно!

Моят скромен житейски опит ме е научил следното: в живота, както и в политиката, има две важни неща – хора и пари. Разбрахме, че за г-н Дункин няма хора с достатъчно авторитет и тежест, очевидно няма откъде да има и пари.

Затова призовавам всички свободно мислещи, всички здравомислещи, всички мислещи за бъдещето на Разлог да излязат и да гласуват с №3 в интегралната бюлетина!

Просперитет, инвестиции, работни места или глад, мизерия, оцеляване?

Избирате вие, жителите на община Разлог!

Костадин Хаджигаев, областен координатор на ПП ГЕРБ

81 коментара
20 Ноември 2009 07:25 | ББ
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

Бог високо,цар-далеко , е казал народът. Не познавате хората в града ! Не хулете!!!
Постът на който сте застанал , не трябва да ви позволява да хулите по този начин!
Кажете си направо , че ужасно ви е страх , че лидерът в тези избори не е с вас и страхът от неуспех ви е ужасил!Това ли е моралът на ГЕРБ?! Хулейки да преследва целите си?
Ние си познаваме кандидата !И ще си го подкрепим!!!


20 Ноември 2009 07:34 | ани
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

ХОРА ТОВА Е ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР ДАИТЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ВСИ4КИ ЗА 4ОВЕКА ГЕРЧЕВ ТОИ Е КАДЪРЕН МЪЖ И МНОГО 6ТЕ НИ ПОМАГА А ДУНКИН ДА СИ ОТИВА АГЕНТ НА ДАРЖАВНА СИГОРНОСТ ГЛАСУВАИТЕ ВСИЧКИ С НОМЕР 333333 УСПЕХ КРАСИ


20 Ноември 2009 07:35 | ,,
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Хора тоя не е раждан от майка да знаете.


20 Ноември 2009 07:55 | `````
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

да ние наистина го познаваме г- н ДУНКИН АГЕНТА
и вие хулите ТАТАРСКИ И ГЕРЧЕВ-ЗНАЧИ БОЛИ НАЛИ
КАКВИ ИНВЕСТИЦИИ ЩЕ НИ ДОНЕСЕ ДУНКИН НИКАКВИ
ТА ТОЙ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ Е СОФИЯ
КАМО ЛИ ДА ПРИВЛЕЧЕ ИНВЕСТИТОР
ПОДКРЕПЕ КРАСИ ГЕРЧЕВ ТАМ Е ИСТИНАТА И ТОГАВА ЩЕ ИМА РАБОТА ЗА ВСИЧКИ ТОЙ Е С ВЛАСТТА
ИНАЧЕ ЩЕ РОВИМ ПО КОФИТЕ ЗА СМЕТ
ПОДКРЕПЯМЕ ТЕ Г- Н ГЕРЧЕВ
ГЛАСУВАЙТЕ С №3


20 Ноември 2009 08:07 | До горните два
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Да вие наистина ще ровите в кофите за смет защото сте некадърници и разчитате само на Бизнес центъра. А той пък какво точно ви даде мизерници. Какъв е тоя Хаджигаев че ще каже как да гласуваме в Разлог. Крум Тимев ли е публичната личност за която той говори. Хората не ги е страх и ще ви покажем пак напук на всички държавни пари които похарчихте и на заплахите които хвърлихте. Само № 9.


20 Ноември 2009 08:36 | лили
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

до кога татарски ще лъже селата


20 Ноември 2009 08:38 | ГЕРБ
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ГОВОРИТЕ ПРОСТОТИ И В ТАЗИ СТАТИЯ, НЯМАЛО ЧЕНГЕТА В ГЕРБ-ТО ТО ТАМ СА САМО ЧЕНГЕТЕ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЗАПЛАШВАТЕ ХОРАТА ОТ ОБЩИНА РАЗЛОГ, ФИРМИТЕ И РАБОТНИЦИТЕ В ТЯХ, ПО ГОЛЯМА МАФИЯ ОТ ВАС НЯМА, ВИЕ ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ТОТАЛИТАРНО.
КАКВА ВРЪЗКА ЩЕ ИМА ГЕРЧЕВ С ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ-ТА ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ И ЖЕНА МУ КАТО КАЖЕ МИРНО ТОЙ КОЗИРУВА.
КАСЪВ Е КРИТЕРИЯ ЗА МЛАДОСТА - ТОЙ Е ДВУЯК, А АКО НЕ СЕ СПРАВИ В КОЕТО СЪМ СИГУРЕН, ПОНЕЖЕ ЩЕ МУ НАЛАГАТ КАКВО ДА СЕ ПРАВИ!
КАКВО ОТКРИТО И ПРОЗРАЧНО УПРАВЛЕНИЕ - ЗА МЕНЕ ДА АМА ЗА НАРОДА НИЩО, ПАК ЩЕ БЪДЕ СЪС ЗАПИСВАНИЯ ДА СЕ ВЛЕЗЕ ПРИ КМЕТА.
ПРОСТОТИИТЕ ВИ НЯМАТ КРАЙ И МОЛЯ ПРЕСТАНЕТЕ С ТОВА АГЕНТ, НАЛИ СТЕ ВЪВ ВЛАСТА ИЗВАДЕТЕ МУ ДОСИЕТО НА ПОКАЗ.
НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ НОВИ РАБОТНИ МЕСТА И ИНВЕСТИЦИИ В ОБЩИНА РАЗЛОГ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРЧЕВ НЯМА ДА ИМА, А САМО ПО-ГОЛЯМО ЛАПАНЕ И КРАДЕНЕ, А И С ХОРА КАТО ГЮРОВ И ВАНЯ ИЛИЕВА - СОРИ БРАТО, АМА НЕМА НАЧИН!
САМО № 999999999


20 Ноември 2009 08:42 | лили
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

г-н татарски този страх които всявате в хората го е нямало и през турско робство


20 Ноември 2009 08:53 | Мехомиец
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Извинявам се за цитата и жаргона,но друго не мога да се сетя:" А бе пич сбъркал си рейса, и се опитваш да ни вкараш в некъкви филми!!!".Довърши си блока, на Голак, че загрозявате пейзажа!!!Старите хора са ми разправяли какво е било през 44-та при капитан Николчев,сега при ченгетата Цецко,Бойко,Божидар,Вежди, май е същото насаждате страх,гоните от работа.Да ти имам ценностите в политиката и живота,пари и хора!!!Ама хората не се купуват с пари и заплахи ,байно!Гледах те на събранието ви, дойдох да гледам Георги Христов м/у другото, та ти не можеш да обелиш две думи пред хората и какъв е тоя жаргон и диалект не знам,не си на улицата,ужас!


20 Ноември 2009 09:04 | цирк
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

хаджигаев се прегръща с крадеца тотю от Сандански,така че не му вярвайте една дума на този.Герб си сложиха две ченгета за министри а сега ми раздават акъл и морал,айде бе хората не са толкова прости чак.


20 Ноември 2009 09:23 | еrror
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

как е софийския предизборен щаб в банско защо не се пренесете в разлог РАЗЛОГ ЛИБРЕ, или в в момента снимате по разлог със скрита камера ще почна да се заглеждам по хора с куфарчета и големи чанти


20 Ноември 2009 09:41 | Ехо
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Хайде,пак се започна!!!Ще се замисли ли обществото за общината си въобще или ще продължава да вади от нафталина всичко каквото му дойде на ум-твърде елементарно и вулгарно.Това ли е единственото на което сте способни "граждани" на Разлог?!Жалко за вас,жалко,че не виждате по-далеч от съседските дворове!Защо толкова ви притесни Герчев-може би ще наруши закостенялото ви мислене или защото няма да можете да си дръпнете нещо от общинската баница?


20 Ноември 2009 09:46 | Възмутен
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Ибре либре , само простотии . Незнам кой кого мачка , но на всички ни е ясно , че това са хората от изпълнителната власт . Като започнаха отгоре та стигнаха до обикновения човек . От Вас види се се излюпиха най - кадърните хора , който не знаят нито цвят ,нито принадлежност , нито пък достойнство и в името на личните си интереси без срам се изпъчиха в редиците на властта . И сега с помоща на целия държавен апарат се впрегнаха да заплашват всички , че ако не изберем правилния човек т. е човека на ГЕРБ, Разлог ще загине.
Запомнете уважаеми господа и дами че Разлог няма да спре да се развива . Инвестоторите и хората с пари не са прости, те сами ни откриха и знаят каде да си оставят парите - в регоион с красива природа и дадености.
Затова не се зблуждавайте , а в неделя на 22 ноември гласувайте с номер 9
за инж. Бл. Дункин


20 Ноември 2009 09:52 | !!!
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Хе , че това какво е бе р Хаджигаев - направо ни казваш да внимаваме към коя бюлетина посягаме - така ли бе "...Красимир Герчев по-добре би се разбрал с централната власт...".
Ей Бойкоооо , това ли ти е честното управление бе - селяни елементарни !!!
И от седмица сте пуснали всякакви държавни служби да тормозят хората и бизнеса в Разлог , начело с Титянов , засрамете се бе и комунистите не бяха толкова нагли !


20 Ноември 2009 09:59 | Айде сиктир бе...
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

... аааа прости и нагли селяни !!! Достатъчно е само да кажем , че Ония ПЛЮЕЩ "Бизнесмен" от Балканстрой подкрепя Герчев и , друго нищо не трябва. АААА да сега и неграмотния лидер на ГЕРБ (Хаджигаев) се включи в екшъна ! Баааси спрасканяците - не тормозете хората ,ей боклуци - по-горе са прави от седмица пълен тормоз на заведенията и малкия бизнес в града , който не е с Герчев.


20 Ноември 2009 10:00 | 3333333
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

То бива плюене, то бива ама стига вече.Живеем всички в този град.Право на демократичен избор е да гласуваш за който искаш.Е като тия избори в Разлог не е имало
По форумите плюят хора на които г-н Татарски им е дал по-нещо.Как може такова дебелоочие, тоя човек с всички тия хора които в момента го плюят направиха толкоз много за града.Сега да се плюят.
Да попитам аз какъв е д-р Георгиев та цялата болница да трепери от него
В общината по същия начин, заплашени от свитата на Благой Дункин
В училищата по същият начин.Уважавам хората които са пуснали различна от бюлетина №9.Това са хората които не ги е страх.Може ли такова нещо, да идват министри, да нямаме елементарно възпитание.Дункиновите хора да плюят всичко живо наред.Е това се вика разложка простотия.Може ли такъв фанатизъм.С цената на всичко ,дори и Разлог да не получи никаква инвестиция, да задоволяваме болнити амбиции от обкръжението на Благой Дункин.


20 Ноември 2009 10:13 | без име
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Без име , защото може да бъдеш изнудван, заплашван или направо изгонен от работа!
Най-големите фирми в Разлог плашат хората си с изгонване ,ако не гласуват за г-н Герчев.
А тях са ги заплашили от по-горе, че ще им затворят предприятията.Мандрата в с.Годлево вече е затворена , защото кметицата е от СДС , избрана е от подръжниците на СДС и сега жената има достойство и не приема да гласува както и наредят.Е да ,но това пък дало повод да и направят извънредна проверка и затворят цеха им.


20 Ноември 2009 10:15 | До айде сикир бе...
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Кой бе тебе те е открил.Кой те познава .Смехурия.За да дойде един инвеститор в Разлог знаеш ли каква работа трябва.Той не идва с чантата с пари .За да дойде ми нали трябва да има разработени проекти . Вие хал хабер си нямате от това нещо за да говорите така.
Боли ви за Балканстрой и всички други които подкрепят Герб.Всички трябва да са с вас.Непрекъснатото плюене отвръщавате хората.Много агресивни сте.Защо бе кое заведение и магазин и незнам какво е в ред в Разлог.Аз съм се обаждал на горещ телефон.Всеки гледа да те мами.И ще продължам да звъня от сега нататък където не ми издават касови бележки.Всички собственици на магазини и заведения в Разлог се чудят как една стотинка да вземат отгоре.Но докато ние жителите си траем , така ще бъде.Та не ни е виновно Герб


20 Ноември 2009 10:21 | до без име
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Ако на кметицата в Годлево и беше всичко наред , няма да и е затворена мандрата.И тя колеше и бесеше всичко в Годлево.Сега боли.Тя беше недосегаема.Ако трябва да се спазва закона , той трябва да се спазва от всички.Е затова сме на този хал в България.
Не вярвам някой да си сложи главата в торбата и ей така да я затвори.Като всичко и е наред да отиде в съда и да докаже.Дясната ръка на Любен Татарски, сега плюе ,че той е виновен


20 Ноември 2009 10:27 | без име
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Хора , направо е страхничко.Една съседка разправя , че в Хамефата са изгонили жена , която е гласурала за кандидата на БСП.
Не знам вярно ли е ,но хората са уплашени,е те вече със сигурност ще гласуват за Герчев , защото няма къде да отидат на работа.Калкото и жалко и да е заплащането трябва да се яде , да си плащаш тока и телефона.Жалко демокрацията , за която всички ревяхме бързо се изпари , най-важното право -правото на глас е нарушено в нашата община! Никой не може да знае кой от двамата кандидати ще е по-успешния кмет , но неправи чест на водещите кампанията на Герчев.В Разлог е пълно с " добре облечените" момчета-"мутри" , разни политици ,хора с интереси и т.н. и се водят страхотни борби за власта.Невероятно , но е факт! Интересно е и друго , че бюлетините са почни прозрачни и поставянето на тези втори печати прави възможно да се види за кого си гласувал.


20 Ноември 2009 10:38 | яяяяяяяяяяяя
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Депутат К. Нинова: Кандидатът на ГЕРБ Кр. Герчев не заслужава гласовете на достойните хора, БСП остро осъжда подкрепата на Р. Кондев


20 Ноември 2009 10:48 | без име
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

В интерес на истината бившия кмет беши напорист човек и постигаше поставените си цели.Казват ,че много е спечелил от кметското си място-може и да е вярно , а ако не е жалко-ще го изкарат всичките глупак.Общината има с какво да се похвали през неговия мандат , но има късмет че дойдоха и тука някои инвеститори , та постъпиха пари в общинския бюджет.Без пари и най-добрия няма да може да направи каквото и да било.Но ,хората са възмутени от това , че всички възможни места ,които могат да се използуват за бизнес из града се раздадаха на няколко човека-и най-печеливши от това са братя Тимеви.А за обществените поръчки да не отваряме дума... Е ,хора за това иде реч...ако властта е Ваша ,ще има парчета от баницата , а ако не- е ще гледате отстрани и ще подсмърчате . Обикновеният човек това не го вълнува много , тъй като той от никъде нищо не печели , но пък си трепери за работното място.Та затова никой не знае как ще приключат тези така спорни избори.


20 Ноември 2009 10:51 | незнаен
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Дали ще има някаква промяна/подмяна/като се смени кмета Т Или ще гледаме същите муцуни, приятели и роднини на татарската измет, независимо кой е кмет ? Ще се махнат ли хубавелките Ванчето Илиева, секлецарката Илияна и пицкарията на нените братовчеди на пазарището ? Имаше магазинче и моя роднина там но татарската идиотщина ги насмете, да изчисти място за вълкановите мекерета. Да живее шилето вълканов и неговата......... ееее щерка секлецарка


20 Ноември 2009 10:55 | незнаен
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

следват умните жени на всички мутри тимевите к....... те са началнички после съучениците на татарски Краси ще ги махне ли ? те са около 10


20 Ноември 2009 10:56 | незнаен
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

щото хората искат това и Дункин ще го направи нали и той си има хора


20 Ноември 2009 10:59 | Уплашен
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Гаси, тое на Нова Година е готов бабуджьер, не му требува носия или некаков сурат...


20 Ноември 2009 11:01 | незнаен
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

да утрепем некадърниците и по селата кметиците с ..... мозъците


20 Ноември 2009 11:11 | Анонимен
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Е това за ченгетата и доносниците направо ме разсмя,Хаджигаеев що не отидеш да лепиш плочки по булеварда


20 Ноември 2009 11:15 | К
Оценка:
-1
 (
25
 гласа)

ГЛАСЪВАЙТЕ ЗА № 3 И ТОВА Е!!!
КАК ДУНКИН И СИЕ ЩЕ ИДАТ ДА ТЪРСЯТ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА ,КАТО СЕГА ПЛЮВАТ ПРМИЕРА И ЦВЕТАНОВ!!!
ГРАЖДАНИ СЪБУДЕТЕ СЕ И ОТСЪДЕТЕ РЕАЛИСТИЧНО ЗА НАШЕ ДОБРО БЪДЕЩЕ!!!
ГЛАСУВАЙТЕ С 3333333333333


20 Ноември 2009 11:36 | анонимен
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Абившия кмет Татарски при предишното правителство да не би да е слушкал,Четете какво става с най големия приятел на Премиера-Лечков,Отказват му пари за ИСПА само защото не говори правилно,Това и комунистите не си го позволяваха-цитат на Лечков


20 Ноември 2009 11:39 | е79
Оценка:
-5
 (
25
 гласа)

не ви изнасят думите на Хаджигаев, защото в прав текст ви каза, че правителството няма да подкрепи Бай благой от ДС строй. Хората в цяла България гласуваха за нови неопетнени хора без агентурно минало. Само Краси!!! Бюлетина 3333333333


20 Ноември 2009 11:54 | анонимен
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

ДО е79 Това да не ти е агентурния номер или магистралата на която чакаш новия кмет?


20 Ноември 2009 12:00 | предизборна програма
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

1.Благо обещава на всеки избирател който го е подкрепил да изпие по една ракия с него.
2.Д-р георгиев, обещава, че ще оперира всеки който не гласува за благо.
3.радко - ще открие ваксина срещу свински грип
4.марин-пожарникара- ще запали пожар във всяка къща и после ще го гаси
5.Киро вратовръзката, ще подари по една вратовръзка от втора употреба на всеки гласоподавател
6.Кметичките, ще поделят по братски с избирателите,всичко което предишния кемт им е подарил
следва продължение......


20 Ноември 2009 12:16 | Дано има кой да ти го прочете
Оценка:
4
 (
24
 гласа)

Хаджигаев, не си на нивото на Разлог- бегай в Катунци.


20 Ноември 2009 12:17 | разложанино
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

селянин се обръща към граждани


20 Ноември 2009 13:27 | bezpartien
Оценка:
2
 (
22
 гласа)

Хаджигаев, това ще бъде пърния ти урок за нахалството ти да кадруваш като пълен профан. Ти се гласиш за кмет на Благоевград ,но няма да събереш и 10 % защото не залагаш на кадърни и доказани професионалисти. Слагаш на възлови места пълни профани , защото щели да се сърдят. Гледаи по- даличи от носа си човече и промени политиката си на кадруване. Иначе ще те сполети съдбата на гербаджията в Разлог.
Моля редакцията да му покаже форума за да се коригира. Има още малко време


20 Ноември 2009 14:23 | [[
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

В решението на Комисията по досиетата е казано ясно, че аг. „Василев“ е вербуван на 10 януари 1989 г., а в архива на комисията се съхраняват собственоръчно написани агентурни сведения; документи от ръководилия го щатен служител; рег. бланка; рег. дневник; картон обр. 4; лично дело IА-2975 (Бл) и работно дело IР-2085 (Бл). Това е пълният набор от необходимите документи, за да бъде категорично доказано, че аг. „Василев“ е сътрудничил на ДС с пълното си съзнание. За сравнение ще дам пример с досието на Георги Първанов, което се обговаря при всеки възможен случай от десните лидери. В него също липсва декларация за сътрудничество, но за сметка на това липсват и агентурни сведения, което означава, че Първанов има много по-голямо основание от Дункин да твърди, че досието му е „кухо“.


20 Ноември 2009 14:25 | RR
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Комисията по досиета оповести резултатите от проверка на кандидатите за кметове в частичните местни избори в различни населени места в страната.
Пълният текст на решението на комисията гласи:
Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия на основание чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия извърши проверка на лица, регистрирани от избирателните комисии за участие в избори на 15.11.2009 г. за кмет на Столична община; за кмет на район "Панчарево", Столична община; за кмет на общ. Правец; за кмет на общ. Враца; за кмет на общ. Разлог; за кмет на кметство Беглеж, общ. Плевен.
Проверени са 40 лица. Две лица не подлежат на проверка по силата на чл. 26, ал. 4 от закона.


20 Ноември 2009 14:26 | II
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Три имена Благой Петров Дункин
Дата на раждане 27.04.1960 г.
Място на раждане Гр. Разлог
Вербувал го служител Ст. лейт. Атанас Иванов Кондев на 10.01.1989 г., регистриран на 01.02.1989 г.
Ръководил го служител Ст. лейт. Атанас Иванов Кондев
Структури, в които е осъществявано сътрудничеството РУ на МВР-Разлог, отделение ДС
Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник агент


20 Ноември 2009 14:28 | ИИ
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Структури, в които е осъществявано сътрудничеството РУ на МВР-Разлог, отделение ДС
Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник агент
Псевдоними Василев
Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Собственоръчно написани агентурни сведения; документи от ръководилия го щатен служител; рег. бланка; рег. дневник; картон обр. 4; лично дело IА-2975 (Бл); работно дело IР-2085 (Бл); доклад на МВР рег. № RB202009-001-05/01-08-I-2132/ 07.12.2007 г.
Снемане от действащия оперативен отчет
Кандидат за кмет на общ. Разлог, издигнат от Коал. "Патриотичен съюз за община Разлог-СДС, ДСБ, ВМРО, НДСВ, ССД , ДП"
Е СЕГА КАЖЕТЕ МИ ЗА ТОЗИ ЛИ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ
СРАМОТА
САМО №3333333


20 Ноември 2009 14:56 | гост
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

Към ИИ : Що за безмислци са това ! Че коя полиция работи без агенти ? Не говорим за доносници , а за агенти !!
Хора, не се страхувайте, прегъвайте бюлетината на четири и никой няма да узнае вашият вот ! Ако се страхувате разбира се ! Аз не се страхувам и бих гласувал открито , за да кажа на целия град :Татарски не е всичко, не може да уволни целия град! Има Господ и ще му го върне ! Нека е жив и здрав, но Господ бави, но не забравя! Гласувайте с номер 9 ! Смело и без страх !


20 Ноември 2009 15:30 | ЛИСАНА
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Г-н Хаджигаев, като се разхождате из Разлог с "добре облечени момчета" не предизвиквате никакви симпатии, а точно обратното. Правите лоша реклама включително и на вашия "вожд". Хората се питат: Това ли са гербаджиите? Ами то било вярно, че бате Бойка е бил мутра!" Толкова бързо се самозабравихте! Излиза, че министри агенти може, кметове - не може! В България по закон кмета се избира, а вие искате да го назначите както действате във всички държавни структури до ниво чистачка! Тормоза над хората на Разлог, който упражнявате в момента сигурно ще ви изиграе лоша шега. Светлосиният ви цвят започва да "кафенее". А и в Разлог много хора са наясно, че Краси се бори за зам. кмет, защото друг ще управлява.


20 Ноември 2009 15:42 | гост
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Браво Лисано ! Само така ! Добре, че има и такива като теб, та да гледаме по-оптимистично напред !!!
Само с номер 9!!


20 Ноември 2009 16:24 | До лисана от вълчо
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

е това е отговора на вас простаците, които не зачитат дори и министъра
е затова в разлог няма да има нищо и ти ще ровиш по кофите за смет и ще съжаляваш за думите които говориш, но ще бъде късно
УВАЖАВАЙ ПОНЕ МИНИСТЪРА НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е


20 Ноември 2009 17:33 | JusticeAboveAll
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Едно е сигурно. Явно БСП все още имат пари щом може да плащат на такива комп'търни кукли на конци, които да хвърлят кал и по ГЕРБ и по Хаджигаев. Спрете се от срам ! НЯМА такава наглост като вашата. Оставете да видим какво ще направят новите управляващи. Замълчете ! Писна ни от вас.


20 Ноември 2009 18:38 | до лисана
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

Ако Краси се бори за зам.кмет то дункиния се е преборил за деветата дупка на кавала.
Кой на тоя пияндурник ще му обърне внимание, централната власт му показа, че няма да работи с него. Накъде ще върви не знам.Накъде ще ви води незнам? По далеко от петия километър нема да иде!!!


20 Ноември 2009 18:50 | !
Оценка:
-2
 (
20
 гласа)

Господин Областен управител кога ще разгледате тези престъпни решения на Общинския съвет Сандански или ще ни излезете с номера на Димитров ,че отново сте изпуснали срока !!Браво !! Защо беха тези смени ,като бездействието на Областната управа продължава.Защо? прокуратурата не се сезира и подгони Областните управители за това явно бездействие.Защо ? Явно старите схеми отново проработиха да ни е честит Новия Областен управител !! Честито !!
“Комай ни лъжат тия синковци!”
Н. Й. Вапцаров
Отново синковците лъжещи,
едва коремите побрали в гащи,
за нас чертаят светло бъдеще,
а те живеят в светло настояще.


20 Ноември 2009 18:56 | Xela
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Ти да не си фен на Йоло Денев? Ще успееш ли смислено да си формулираш мнението? Сам се питаш, сам си отговаряш.
! написа:Господин Областен управител кога ще разгледате тези престъпни решения на Общинския съвет Сандански или ще ни излезете с номера на Димитров ,че отново сте изпуснали срока !!Браво !! Защо беха тези смени ,като бездействието на Областната управа продължава.Защо? прокуратурата не се сезира и подгони Областните управители за това явно бездействие.Защо ? Явно старите схеми отново проработиха да ни е честит Новия Областен управител !! Честито !!


20 Ноември 2009 20:06 | шлюп в синевицата
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

нека Хаджигаев каже как избра ръководството на сдружение Герб в Разпог и как подмени избрания с мнозинство д-рД.Джупанов с М.Копанарова и колко от учредителите на ГЕРБ останаха да членуват в него .


20 Ноември 2009 20:10 | смек
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Косьо,Косьо сега е 2009 г.,а не 1979 г.,Разлог е град а не казарма, Хаджигаев е старшина, а не генерал!


20 Ноември 2009 20:57 | киро
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Татарски да каже как частни имоти на голф игрището и погребите ги замени за общински и продаде.Как в Банско кмета е избран от ВМРО И СДС а инвестициите и лифта станаха по времето на БСП-Станишев.Така че не заблуждавайте хората,че без ГЕРБ не можем


20 Ноември 2009 21:28 | краси
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

г-н Татарски защо парите по програма ИСПА на Лечков за гр.Сливен са спрени нали е от ГЕРБ така че не заблуждавайте хората.И на ли ще работите за Разлог не за Дункин или още не сте се наяли


20 Ноември 2009 21:36 | До Хаджигаев и жителите на община Разлог
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Г-н Хаджигаев, не плагиатствайте на тема необременени и необвързани личности, защото вашето добро финансово състояние се дължи основно на "крилото" на Цветелина Бориславова, която и дърпа каишката около врата ВИ, а сигурно и каишката на г-н Татарски, защото, ако не тя, то тогава кой Ви го наложи за мажоритарен кандидат. И сега кръговете около нея, които стягат редиците да "изцицат" и последните държавни пари или еврофондове чрез подставени послушници по общините, като бесни ви насъскват да се борите с всички сили исредства за непокорната Разложка територия. Защото усетихте че започна да ВИ пари под краката и може да отпадне едно "виме" от готвената от Вас дойна крава наречена България. А народа, като се казваше на една политическа сцена "да го духа". Но народа реши, че не иска вече да го духа и реши да използва правата си по конституция.
Затова Разложани благодарим ВИ за достойнството и мъжеството да отстоявате собствените си позиции и да искате държавата да се съобразява с ВАС.


20 Ноември 2009 21:41 | ......
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Боже,Боже,колко сериозно било ,че чак Хаджигаев да прави изявления.Я да духат супата разни протежета ,нас разложени неможе никой да командва и в неделя ще го докажем,а Татарски незнам с какви очи ще дойде отново в Разлог след изборите--НЕЩАСТНИК


20 Ноември 2009 21:48 | kiro
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Разложани нали кмета в Банско е избран от ВМРО и СДС а пистите и лифта станаха по времето на правителството на Станишев-БСП.Или Татарски не иска да дели с никой и за това иска Герчев за кмет


20 Ноември 2009 21:53 | До Хаджигаев
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Г-н Хаджигаев, с цялото ми уважение,но не към Вас лично ,а към длъжността която заемате,отговорете ми колко министри има в Вашето правителство агенти или искаш аз да ги изброя,а за предатели да не говорим,защото депутата,който ние избрахме е най голямия предател,той предаде всички демократично мислещи хора в Разлог и сега се опитва да праща мутри срещу тях,но Бог бави ,но не забравя и това ще бъде неговото наказание.Нека минат изборите и щом е толкова честен нека се откаже от депутатския си имунитет и тогава ще видите за какво става въпрос.Днес той разплаква хора със проверки ,но утре той ще плаче. ВЪЗМЕЗДИЕ ИМА !!!


20 Ноември 2009 21:59 | До Хаджигаев и жителите на Разлог
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Вашето мъжество за първи пъ лъсна някои недъзи на новото мнозинство, които за пореден път може да обърнат "колата" на нашите надежди. Затова Граждани на Рзложка Община борете се до край. Не се подавайте на натиска на лакеи на корпоративни интереси и на изпълзяли остатъци от бившите мутренски групировки. Та нали цитираните подкрепящи ГЕРБ фирми, се подвизаваха под лоното на корумпирани чиновници, кметове депутати и министри. Но явно кокала е много голям и не искат да го оставят на исконният му собственик - народа.
Помнете Разлог, че цяла България ВИ гледа. Не се страхувайте, защото държавата не е на няколко самозабравили гербаджии скрили се зад репутацията на Бойко Борисов.
Борете се за правото ВИЕ да определяте личностите, които да Ви управляват, защото иначе не заслужава да се живее. Борете се "вълната ГЕРБ" да се отърси от "чумата" още в нейния зародиш иначе тежко ни на целия народ.
ПОМНЕТЕ РАЗЛОГ ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕГА ВАЗИ ГЛЕДА


20 Ноември 2009 22:01 | вяра
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

Банскалиите винаги са знаели как, ама на нас кой да ни даде акъл? веднъж каца гълъбчето на рамото. в неделя с бюлетина номер 33333333333


20 Ноември 2009 22:06 | фенка
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Гледа,гледа България...Не се фвърчи толкова високо!Само сеирджии! Да не си мислиш ,че някой величае великата ни глупост? От понеделник цела Б-я си е на работа,да му мислят бъдещите безработни!


20 Ноември 2009 22:10 | до гражданите на община Разлог
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Не се страхувайте Рзложани да изразите утре собствената си гражданска позиция.
Не се подавайте на заплахи за уволнения, или за спиране на субсидиите, ЗАЩОТО НА НАС КАТО НАРОД ЕДНОТО ДОСТОЙНСТВО НИЕ ОСТАНАЛО И АКО И НЕГО НИ ГО ОТНЕМАТ КАКВО ЩЕ ОСТАВИМ НА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ. НА ВАС СЕ ПАДНА ЧЕСТА ПЪРВИ ДА ПОКАЖЕТЕ ЧЕ И НА "НОВАТА НАДЕЖДА" НЕ ТРЯБВА СЛЯПО ДА СЕ ВЯРВА ЗАЩОТО МРЪСНИЦИТЕ НЕ СПЯТ И ВИНАГИ НАМИРАТ НАЧИН ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТ.
НИЕ СМЕ С ВАС РАЗЛОЖАНИ. БЪДЕТЕ СМЕЛИ УТРЕ ЗА ВСИЧКИ НАС.


20 Ноември 2009 22:16 | до всички
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

бъдете смели, бъдете реалисти. Помислете кой кмет би направил повече за мен, за моето семейство за децата ни. Бюлетина номер 33333333333


20 Ноември 2009 22:18 | КОРЕКТЕН
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

искам да препоръчам на писарушките от сдс-то, да не изпадат в лирични отклонения. ДЪЛГИТЕ КОМЕНТАРИ НИКОЙ НЕ ГИ ЧЕТЕ! НЕ ОТЕГЧАВАЙТЕ ПУБЛИКАТА С ВАШТЕ СЪЛЗЛИВИ ПЛЕДОАРИИ.


20 Ноември 2009 22:33 | от БТВ
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

АЛО дункините, да не вземете пак в неделя да агитирате по БТВ! Това е сериозно нарушение в деня на избори.


20 Ноември 2009 23:25 | До Краси
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Краси,кмет няма да станеш ще бъдеш само използван в тази мръсна кампания !Трябва колкото е възможно по далече да бягаш от хората на бившия.Той се опитва да въведе тоталиризъм в Разлог!Защо ли ?Осеща се слаб /въпреки парити и положението му в момента/слаб,защото ще му "цъфнат налъмите"от вякъде.Борбата му е да се защити и ще му си машата,внимавай!За няколко месеца политик не се става,трябва ти стаж ?Виж кликата на Дункин с какви методи си служи?И го запомни -НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЧЕСТЕН ПОЛИТИК!Всички те са рожби на нашия "вожд и учител"Татарски,погледни ги отстрани и си направи изводите за всеки един от тях по-отделно?Какъв ще бъде отговора ти?Никой не заслужава подобно отношение,но за съжаление ти сам си избрал да се впуснеш в тази мръсна игра.Това да знаеш е,катоестествения подбор-за слабия и силния.Оцелява този,който е по хитър.Въпреки всичко пожелавам ти много здраве, сили и воля да се справиш с "ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СТАРЧЕТА!"


21 Ноември 2009 06:07 | !
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Съдията на братя Галеви Красимир Бамбов се оказа човек на Красьо Черничкия


21 Ноември 2009 08:57 | !
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Решение №68/26.03.209 год.
Относно :240/18.03.2009 год.-предложение от Андон Тотев-кмет на община Санданскиотносно ,приемане на пазарна оценка на недвими имоти-часна общинска собственост./Хотово/
На основоние чл.8,ал.1,чл.41,ал.2 от ЗОС и чл.49,ал.3 от НРПУР на общинско имущество на Общински съвет –Сандански и решение №40/12.12.02.2009 год.
Реши :
1.Общински съвет–сандански дава съгласие да се прекрати съсобствеността между община сандански и ХИТ ХОТ ХАУС” ООД – Красимир Стамболов.
2.Приема позарната оценка на недвижим имот часна общинска собственост,представяващ предвидена и нереализирана улица с осови точки 12.2 ,с площ 786 кв.м по плава на с.Хотово,община Сандански в размер 4 716 лв./четри хиляди седемстонин шеснадесет лева/. с ДДС.
улицата,реализирана или не - се тая,тя винаги си е публична общинска собственост и не подлежи на разпоредителни сделки !!


21 Ноември 2009 12:09 | @@@@
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Хора на Разлог не се страхувайте от марионетките на Татарски!Ето това е неговия облик!За огромно наше съжаление.ТРЯБВА ДА МУ СЕ ОПРЕМ!Той по никъкъв начин не заслужава нашата подкрепа,ние бяхме използвани три мандата, за да може той да прави ,каквото си иска с нас.Не забравяйте колко хора бяха излъгани със заменките,само и само той и хората около него да са добре!Това не му прави чест ,неговата политическа кариера ще се сгромуляса с гръм и мълния,ще му останат парите и" ЖАЛКАТА БЛАГОСЛОВИЯ "на разложани за просперитет.ЧЕСТИТО ПОВИШЕНИЕ!А това,че уволняват и заплашват по време на криза,за да разчистват свои политически сметки,говори за техния облик.ГРАЖДАНИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ ХОРА ТЕ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!БОГ ДА ПАЗИ ОТ СЕГА НАТАТЪК РАЗЛОГ И ХОРАТА МУ!ТЕЖКО НИ ГОРКО НИ !"ПАЗИ БОЖЕ,СЛЯПОТО ДА ПРОГЛЕДНЕ!"КРАСИ,ВЗЕМИ СИ БЪРЗО НЕЩАТА И СЕ ИЗНЕСИ СЪС СКОРОСТА НА СВЕТЛИНАТА ОТ ТАЗИ МАФИЯ!ВСЕ ПАК ГРАДИШ КАРИЕРА!


21 Ноември 2009 13:02 | ДО@@@
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

НА КОЙ ЩЕ СЕ ОПРЕШ ДА ПОПИТАМ
КАТО СИ БИЛА ИЗПОЛЗВАНА ТРИ МАНДАТА ЗАЩО СИ ГЛАСУВАЛА ЗА НЕГО И ТИЧАШЕ СЛЕД НЕГО
Е ТОВА СДС Е ОТВРАТИТЕЛНО НО ТОВА ЩЕ ВИ БЪДЕ ЗА ПОСЛЕДНО
СНОЩИ ЗА ПОСЛЕДНО СЕ НАРАДВАХТЕ НА ВАШАТА ИЗМИСЛЕНА ПОБЕДА
ОЩЕ МАЛКО СЕ ПОРАДВАЙТЕ ТОВА ЩЕ ВИ ОСТАНЕ
ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА №33333 ТАМ Е ИСТИНАТА ТАМ Е УСПЕХЪТ ЗА РАЗЛОГ
СЛУШАЙТЕ ДИЛОВАТА И ТЯ ЩЕ ВИ ИЗКАРА НА ХУБАВ АЛ ЗА КАКВИ ЗАМЕНКИ ГОВОРИШ БЕ КАТО И ТИ СИ БИЛ В КЮПА


21 Ноември 2009 16:24 | Дедо ПЕНКО
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

НЕ НАЛАГАМ МНЕНИЕ-ВСЕКИ ДА ГЛАСУВА ПО СВОЙ ИЗБОР,НО НЕ МОГА ДА ОТМИНА МНЕНИЕТО НА ТОЗИ ...........,ЗА КОИТО НАЙ ВАЖНО БИЛО "ДА ИМАШ ".ХОРА И ПАРИ" .И ДРУГАТА ЗАПЛАХА-"АКО НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАШИЯ КАНДИДАТ-ГЛАД И МИЗЕРИЯ"
ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ.


21 Ноември 2009 16:45 | Наблюдателен
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Ама тоя пострумец и Благо по душа май са от една партия - с Централен Комитет във Винпром. Сигурно различията им са дошли в спор коя е най-добрата комбинация от пиене и мезе за сезона. Иначе немам обяснение!


21 Ноември 2009 18:25 | янав
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

г-н Дункин хората на Разлог може да са по-силни от партиите ,но не са по-силни от управляващите и властимащите-ЗАЩОТО ТЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ - така е било,е и ще бъде,а вие накъде ще ни водите след като имате нулева подкрепа от правителството и г-н Борисов ,и кой ще ви отпуска ПАРИ в този период на криза,-не ми става ясно -И НА КАКВО РАЗЧИТАТЕ,ЧЕ ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ КАТО ЕВЕНТУАЛЕН КМЕТ ,БЕЗ ПОДДРЪЖКАТА от ВЛАСТТА-,за тов аи нищо не споменавате ,личностните ви качества изобщо не ме греят и не ми слагат на масата ,ако вие станете кмет ,,,хванали сте се като удавник за сламка и мисля,че вие това много добре го разбрахте през последните дни ,но явно вече е късно да се откажете ,обричате на застой града и хората , а също и децата ни !!!


21 Ноември 2009 18:53 | ллррлл
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

до гражданите на Разлог
престанете с тия популистки изказвания,за достойнствотот,младото поколение и новата надежда,имам чувството ,че ги преписвате от дословно от сайтове за политическа пропаганда,,,
каква надежда за по-добро бъдеще ще имаме ако Дункин стане кмет,като той постоянно плюе против неговите началници в София в лицето на министрите и премиера ,и как ще работи занапред същия с тях,,,,,,,, или ще се затвори в каби нета си и ще тормози постоянно своите подчинени от яд и безсилие цели 2 години,хора опомнете се !!!


21 Ноември 2009 18:58 | гошо
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

новата надежда дункин няма да ми сложи на масата , а даже напротив никой нагоре няма да му обърне внимание и 1 ст повече няма да ни бъде отпусната,нека ни се смее цяла България !


21 Ноември 2009 21:29 | ..........................................
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Незнам всички които пишат против Татарски с какви очи го правят , докато им докарваше инвеститори всички бяхя доволни и гласуваха с двете ръце за него , като него искате защо си
си го избирахте .Знаете ли на този град и на тези хора им трябва такъв кмет като Дункин за 2
месеца където докара общината до фалит , какъв оправник ще бъде този бе хора та той неможе да говори па камоли нещо да свърши , та той е постоянно пиян няма трезва мисъл .Оставам навас правото на избор , но си спомнете за миналото и хубаво време когато имаше за всеки . Проблема е че досега хората които бяха около Татарски , като Георгиев и прочие ......... , вече няма да могат да се възползват затова е борбата , ама хората не виждат просто от злоба са сляпи №3333333333333333333333


21 Ноември 2009 23:55 | ромите
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

КРАСИ НИЕ СМЕ С ТЕБ ТИ СИ МНОГО ГОТИН И УМЕН МЪЖ ЦЯЛАТА МАХАЛА 6ТЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБЕ 4Е НИЕ СМЕ МНОГО МИЗЕРЕН НАРОД И ВЯРВАМЕ 4Е ТИ 6ТЕ НИ ПОМОГНЕ6 БЛАГОДАРЯ НА НА6ТЕ РОМИ 4Е РАЗБРАХА 4Е ТИ СИ 4ОВЕКА КОИТО ЗАСЛУЖАВА ДА Е КМЕТ ТИ СИ НЕОПЕТНЕН 4ОВЕК А СА6ТО ТАКА Г-Н ГЮРОВ И ТОИ Е НЕЗАМЕНИМ 4ОВЕК.А КАКВО ДА СИ ИЗБЕРЕМ ОТ ДУНКИН 4Е О6ТЕ СЕМЕИНИТЕ НЕ СМЕ ВЗЕЛИ .КРАСИ 6ТЕ СЕ МОЛИМ ЦЯЛА НО6Т ТИ ДА СИ ПОБЕДИТЕЛЯТ НИЕ ВЯРВАМЕ 4Е БОГ 6ТЕ НИ ПОМОГНЕ ТИ ДА ПОБЕДИ6 ЗА6ТОТО ГО ЗАСЛУЖАВА6.БОГ ДА ТЕ БЛАГАГОСЛОВИ ТЕБ И ЦЕЛИЯТ ВИ ДОМ.УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЕМ .


22 Ноември 2009 00:03 | ани
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

САМО НОНЕР 33333 ТОВА Е КРАСИ ТОИГО ЗАСЛУЖАВА МНОГО МЕ КЕФИ


22 Ноември 2009 20:54 | благоевград до ани
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

щастлив съм, като гледам колко неграмотници като теб, ани, го подкрепят вашия краси. абе вие не сте наред, бе. всъщност ти, ани, напълно заслужаваш да те управлява такова леке като красето, ама ме е жал за честните разложани, на които занапред само д...то трябва да им е яко. че както тази вечер се размотаваха из града ви биячи с луксозни коли, дошли да оказват логистична подкрепа на красето и да го пазят от не знам що ли, така ще е и през следващите 2 години - няма да можете да се приближите до този нещастник, защото герберите ще трябва да си го пазят от любовта ви. язък за вас.


22 Ноември 2009 21:57 | фенка до Благоевград
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Аз пък съм се чудя,това ли ти е щастието в живота-злорадстваш породи неграмотностт на някои си...спечели Герчев и бизнеса в Разлог ще се развива ,а това означава просперитет за града и общината!И не се втелявай толкова отвосно охраната на новия ни кмет...Принципно -няма от кого да го пазят.А ти недей да гледаш толкова филми,а се захвани с нещо съществено,като например да си позаработиш прехраната ;)


22 Ноември 2009 23:28 | анонимен
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

дункин какво става с теб хаида излез да те видим като бе6е толкова сигорен 4е ти 6те спе4ели6 хахахахаха излез сега пак с музика хаиде сега баи баи.краси а не теб ти 4иститя победата и много се радвам 4е ти 6те седне6 на кметския стол желая ри от сарце много здраве касмет и многоооооо пари бади жив и здрав.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар