Гореща политинтрига в Петрич! Новото попълнение в БСП, Д. Атанасов от АБВ, сменя лидера на столетницата! Ще се предаде ли без "бой" Йорданка Атанасова?!

07 април 2018 09:39   26 коментара   21165 прочита


От няколко дни в Петрич усилено се коментира мълвата, че съвсем скоро в БСП ще има сериозни рокади. Повод за това стана вливането на петричката структура на АБВ, начело с председателя Димитър Атанасов, в редиците на БСП и подписването на декларация със столетницата. АБВ в Петрич вече не съществува, тъй като и председателят на младежката структура също бе подписал декларацията.

Под сурдинка се говори, че гласят Димитър Атанасов да заеме мястото на председателя на БСП Йорданка Атанасова, за чиято смяна се говори отдавна. Вътрешната опозиция на БСП от месеци се бори за обезсилване на ръководното ядро на червените, в лицето на Атанасова и ексзам. областния Димитър Капитанов.

За работата им бяха правени умопомрачителни коментари, което провокира и спешна проверка от "Позитано" 20. Припомняме ви, че само преди няколко месеца столетницата в Петрич бе строго инспектирана от командировани емисари на Корнелия Нинова. Тогава се коментираше, че са открити сериозни пропуски във финансовия отчет, както и кухи структури по места. Тези твърдения бяха категорично отхвърлени от Атанасова, която на официална пресконференция заяви, че партията в Петрич е повече от стабилна.

Тези дни обаче, действията на АБВ и присъединяването им към БСП, отприщи всякакви коментари около рокадата. Атанасова трудно ще пусне руля на кораба на червените, затова местни зевзеци са категорични, че "бой" между претендента за поста Димитър Атанасов и лидера Йорданка Атанасова със сигурност ще има.

Дали сключеният "брак" между азбукари и червени ще обезсили или подсили столетницата в Петрич?! Ще има ли политически трупове от задаващата се битка по върховете? Факт е, че отлюспеният от АБВ Димитър Атанасов, чието политическо доверие бе снето, даде сигурна заявка за трусове в БСП нвсякъде, където структурите на партията му преминаха при червените.

Мая Иванова

26 коментара
07 Април 2018 09:52 | Коко-Роко
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Тая е такъв да им е честито на комунягите, не че Дана заеко е по свет.


07 Април 2018 10:30 | !!!
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Този Атанасов трябва да го изгонят с КАМЪНИ от Петрич, не само от БСП. Разтури АБВ в региона, а сега се пробва отново в БСП.


07 Април 2018 11:50 | 333
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Димитър Атанасов е национален предател


07 Април 2018 15:25 | naso
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

От трън на глог - пак ли с еничари като Атанасов


07 Април 2018 21:52 | Байко
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

На последните три-четири избори не гласувах/може вече и да са ми отнели това право/. Като гледам какво става в страната и региона вече съм сигурен, че съм бил прав. Просто си живей живота доколкото можеш/и ти позволяват/ и въобще не се интересувай от политика. В противен случай всеки ден ще се чувстваш излъган и предаден. Не че от това ще ти стане по-добре или по-зле. Просто ще си спестиш нервите и напразните надежди. Нещата в Майка България така са програмирани, че богатите да стават все по-богати за сметка на все по-обедняващите бедни. Ние сме малък народ и не можем сами да си решаваме проблемите. Дано се яви свише верен приятел и помогне. Защото сегашните не могат/явно и не желаят/.


07 Април 2018 22:33 | Сашо
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

И Атанасова, ще изхвърчи скоро, но няма да я сменя Димитър Атанасов, това е несериозно


07 Април 2018 22:38 | Ангел търчи лъжи
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Ангел го искаме за председател. Никой друг. Той или онова недоразумение Вачев.


07 Април 2018 22:59 | Асо
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Да им направите по една с..... На Ангел и на Вачев, нали ви го нахендриха, а Атанасова нека си говори, че всичко е точно, всички знаят, че истината е противоположна


08 Април 2018 01:01 | Партиец ама истински
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

На ангел нема да му стане а и на иня вачев нема да му става още ного. Председателката става още. Убава е. Кой от кой по кадърни да са отпреди.


08 Април 2018 10:21 | до оперка
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Мъжа на тая верно ще спечели конкурса, Рогоносец на годината".
Интересно зашо от сайта на струма трият коментарите за тая Слава, явно мъжът и яко се ръси, за да си спести срама.
Не си Струва пич, целият град вече знае каква е жена ти!


08 Април 2018 10:24 | ДО СТРУМА
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Защо триете коментари?
Нали сте независима медия - или сте зависима или платена медия?


08 Април 2018 14:50 | смях
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Мъжа на тая "миска" се казва Велимир и работи в един цех за мебели.
Пълен оръфляк е, затова и жена му си търси нещо по-така.
Колежките и от предишната фирма дето работеше преди 2 години разправяха, че още тогава си имала любовник. Не е чудно, че си е забила някой и в полицията.


08 Април 2018 15:13 | Пепи
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Да му ядете пиленцето на Велимир


08 Април 2018 18:02 | Стига
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Оставете човека на мира.
Не е лесно да живееш с жена под един покрив и да знаеш, че ти е изневерявала.
И всеки да те сочи с пръст и да ти се смее зад гърба.
Подигравайте нея, те я виновна, не него!


08 Април 2018 23:28 | Полицай до Стига
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Защо да го съжалявам пък тоя умочко!
Щом е позволил жена му да му изневерява, значи не е мъж, а женски полов орган!
А тая Слава се вре къде не и е мястото и разваля чужди семейства! С поведението си буди само отвращение!
Всичко се знае!
Затова и никой не иска дори да я погледне, камо ли да говори с нея!


09 Април 2018 16:45 | АБВ - ПЕТРИЧ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ЗАТЪВАНЕТО НА АБВ - ТО КАТО ПАРТИЯ ЗАПОЧНА ОЩЕ С ИЗБИРАНЕТО НА НРАВСТВЕНО ПРОПАДНАЛ ЧОВЕК КАТО МИТАТА АТАНАСОВ. ПИШМАН - ПОЛИТИК ЗАДЛЪЖНЯЛ С ПАРИ НА ЦЯЛ ПЕТРИЧ, ДОЛНОПРОБЕН ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК. ДОКОГА МОРАЛНО ДЕГРАДИРАЛИ ХОРА ЩЕ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ?!


09 Април 2018 16:51 | Сашко
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Сега Илийчо Вачев ще се върне в БСП, защото са другарчета с Митко Атанасов. Навремето отиде в АБВ да търси закрила, за да го оставят на работа в пътното управление. Та даже предлагаше на тогавашния председател на азбукарите Димитър Атанасов, да стане член на АБВ. Пумиарии, пумиари!


09 Април 2018 17:27 | Наблюдател от Виздол
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Да играем на асоциации-политически номат и Митата Атанасов от Петрич. Политическа пеперудка и Илийката Вачев. БСП-Петрич ще се обезсили с политическото недоразумение Митата Атанасов и винаги жадния за власт без значение коя партия му го дава-Илко Вачев от БСП, АБВ и Народен съюз . . . . . засега!


10 Април 2018 11:21 | Запознат
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

По жадни за власт от Капитанов и Дана няма, хем знаят, че, ще ги гонят хем седят до последно, скоро Данче никой няма да пише и да се сеща за теб, какво, ще правиш тогава, партията отдавна я няма заради вас, защото цял живот с Митата и семействата ви сте на държавната трапеза, но, ще получите това, което заслужавате, скоро, ще изтечете в мръсния канал и никой няма да се сеща за вас


10 Април 2018 11:52 | Първомай
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Атанасова-Балъкчиева всички знаем, че те е страх най много от Илия Вачев, цял Петрич знае, че, ЩЕ бъдете сменени и най голямата заслуга е негова, затова ревете с Капитанов, зашото свършвсте с политиката, айде Капитанов е пенсионер ама теб и в Герб няма да те вземат. Ти си аут разбери го и спри да пишеш коментари няма да ти помогнат.


10 Април 2018 12:42 | За волната пеперудка Личо
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Вачев, ама Данчето не е като теб да обикаля всички партии. То не беше БСП, закрила в АБВ при Митко Атанасов, кандидат за общински съветник от листата на Народен съюз при Христо Георгиев. Вачев, ти припкаш от партия на партия. Политическа проститутка си ти, Вачев! Цял Петрич ти се смее и сочи като политически номат!


10 Април 2018 12:55 | Запознат
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

А брат ти, защо го назначиха гербаджиите, след изборите, заради хубавите ти честни очи ли, хората, които се интересуват знаят защо го назначиха.


10 Април 2018 18:31 | Младенов
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Йорданка Атанасова и Димитър Капитанов са пишман ръководители на БСП откакто се помня и нищо не са направили за партията и за хората, които и да стане председател, ще е по добре от тях. Вън от БСП, да идват нови млади хора да променят партията към добро, Капитанов и йорданка е очевидно, че не могат


10 Април 2018 20:13 | Член
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

йорданке Атанасова много добре помня че беше приета в партията 2007 година от Димитър Атанасов и от тогава та до днес все си в ръководството на партията я като Председател, я като зам. председател и за толкова години 11 на брой ти в частност си толкова безлична, че, ако не беше Митко Капитанов да те направи Председател по ваш си начин ти, щеше да гледаш къщата на БСП само отвън. 11 провалени години за БСП като партия заради теб и Митко и нито едни спечелени избори, а помня БСП преди вас, беше силна партия, а сега е за подигравка. Щом плюете по човек, който го няма в статията визирам Илия Вачев значи той е на прав път и аз, а и всички, които ги боли за партията да не изброявам имена даваме пълна подкрепа на хората, които са ви алтернатива и вярвам, че никой не може да е толкова безличен като вас.


10 Април 2018 21:38 | ПРИЯТЕЛ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Данче хората не те искат бе момиче разбери го ни тебе ни Димитър Капитанов. Г-Н Вачев дано по скоро стане реформата- на вас и полоковник Илиев ви пожелавам успех дано това което говориме стане реалност


10 Април 2018 22:03 | ПРИЯТЕЛ НА БСП
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

йорданке вън от хубавата партия бсп




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар