Горещ коментар: Изключеният от БСП-Благоевград съветник Б. Стойчев: Не може човек като Л. Милев да ми говори за морал!

15 септември 2021 18:02   9 коментара   17038 прочита


Политик и лидер, който за 1 година губи три избора, който се готвеше да прибере 6 заплати от общината, и който с месеци се крие зад болнични,за да не бъде уволнен да ми говори за морал .Милев трябва незбавно да си подаде оставката, не е справедливо БСП, в която все още има читави хора да потъва заедно с него.

Не може човек като председтеля на БСП Л. Милев, който за 1 година губи три избора, който се готвеше да прибере 6 заплати от общината, и който с месеци се крие зад болнични, да ми говори за морал. Такъв човек не може и да е начело на партията, която все още има читави хора, затова смятам, че той спешно трябва да си попаде оставката.

Това е морален акт след катастрофалните загуби, заяви пред STRUMA.COM днес изключеният от БСП съветник Бисер Стойчев, от когото БСП свали доверието си на заседание на изпълнителното им бюро, снощи. 

" 2 години преядоха с власт, Милев беше заместник кмет, имаха и секретар в общината, но нито веднъж не намери време председателят да събере Изпълнителното бюро да покани и групата съветници, за да говорим за важните неща в парията. После ще твърдят, че не съм гласувал заедно с групата по важни решения. Нека Милев ми покаже едно такова решение. Уронвал съм престижа на партията, защо?

Защото казвам истината ли?!. "Не си спомням някога да сме избирали Пандев за председател на групата, откъде на къде той ще излиза с предложения кой да сменя, кой да изключва, каза още Бисер Стойчев. 
Припомняме, че снощи на извънредно заседание на ИБ на БСП Стойчев бе офицално със свалено доверие, а бившият младежки лидер В. Христов изваден от изпълнителното бюро и все по предложения на д-р Вл. Пандев 

Не са наред нещата в БСП отдавна. Караниците им край нямат, ежбите също. Партията се сгомолясваше все по -стаховито избор, след избор. Добиха самочувствие, когато малките партии се обединиха и направиха кмет, подкрепения от тях кандидат Румен Томов.

Томов обаче не успя да се задържи дълго във властта, а с него я загубиха и хора като Милев. Явно е, че тежко понасят загубата, защото изпуснаха звездния си миг, който никога няма да се повтори в "изгорялата " конфигурация Томов, Милев и сие.

БСП- Благоевград линее от години, а напоследък буквално изчезна- 4-та политическа сила, губеща освен избор, и  авторитет и тежест, такава каквато е имала през годиние. Време е за ремонт или рестарт, време е за оставки, защото новите избори чукат на вратата. 

Петя Георгиева 

9 коментара
15 Септември 2021 18:27 | Малкия Петър
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Само боклуци


15 Септември 2021 21:25 | Съсед
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Я по добре си трай. Помним и ние


15 Септември 2021 21:33 | Буден
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А във паркингите и гаражите и надзорната фирма кога ще се разбъркат малко лайната пълен Батак баща и син сменят кметовете чак им се подиграват крадат и двамата с помощта на техни служители, няма ли служби прокуратура, няма ли никой


15 Септември 2021 21:48 | Гражданин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Много добре, да се изпокарат и да загубят още гласове на 14 ноември. Червени боклуци, където минат глад и мизерия.


16 Септември 2021 00:26 | ���. K������� ������
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

АБЕ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ, НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ВАШЕТО МИЗЕРНО МИЖИТУРКАНЕ :)))


16 Септември 2021 06:52 | До дебила К
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Охооо и дебила с ник "К" се появи, поради что се срамиш да си признаеш, че си дошъл в Благоевград от санданските села, назначен си на държавна хранилка от герберастите, живееш в панелка в краен квартал и още носиш цървули???


16 Септември 2021 07:23 | Кати
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Моралът и на теб ти липсва иначе.


16 Септември 2021 10:04 | witch
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Я си оправете пунктуацията! Йебемтижурналистиката!


16 Септември 2021 11:49 | Жъчката
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Що си с очила а свали да познаем на каква си а наркоман




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар