Годлево поръча на Благой Дункин да бъде близо до селата и хората, както досега

10 ноември 2009 00:14   39 коментара   45969 прочита
Благой Дункин /вторият отдясно/ показа, че е близо до проблемите на хората
Благой Дункин /вторият отдясно/ показа, че е близо до проблемите на хората


Благой Дункин /вторият отдясно/ показа, че е близо до проблемите на хората

С китка здравец, погача от местния производител Мите Плеснев и мед, собствено производство, хората от с. Годлево начело с кмета Радка Бележкова посрещнаха кандидата за кмет на община Разлог инж. Благой Дункин.

В залата на читалището Радка Бележкова представи Благой Дункин и като син на дългогодишните и уважавани учители на с. Годлево Надежда и Петър Дункини, което предизвика бурни аплодисменти от хората в залата.

Накратко тя сподели пред своите избиратели, че кметовете на съставните села застават зад кандидатурата на инж. Благой Дункин, защото е професионалист, работохолик, защото държи на думата, защото е с друго, човешко отношение към работата и към всички нас.

И няма да говоря какво направихме в Годлево благодарение на него, защото няма внесено мое предложение през всичките тези години, когато той беше съветник, на което той лично да не ми е съдействал за изпълнение. И сега като зам. кмет през последните две години искам да ви уверя, че с нищо не се е променил отпреди 15 години: същият работохолик, професионалист, каже ли нещо и го изпълнява в рамките на работния ден, дава отговор, не отлага, не хитрува, не демагогства.

Благой Дункин каза, че познава Годлево още от десетгодишен и за него непознати хора, непознати улици, непознати местности в Годлево и в общината почти няма.

С много от вас се срещаме и в планината, побърза да допълни той. Но през последните две години като зам. кмет е малко да се каже, че съм идвал по четири пъти месечно. И това не е само тук, а навсякъде в общината.

Познавам общината, защото като човек поставям на първо място работата, а след това политиката. Не трябва да се разделяме политически. И как да разделям кметовете по цвят и партия: та нали зад него стоят хората с техните проблеми?

За мен да си кмет на Разлог е преди всичко много работа, каза той. И даде думата на хората.


Още за: Бл. Дункин   среща   Годлево   Още от: Политика

Принтирай статия
39 коментара
10 Ноември 2009 09:23 | ПРИВЪРЖЕНИК
Оценка:
-19
 (
37
 гласа)

ЕТО ТОВА МУ СЕ КАЗВА ПЪЛНА ЗАЛА НЕ КАТО НА ГЕРЧЕВ 20 ДУШИ И НЕГОВАТА СВИТА 10 ЧОВЕКА, БРАВО ДУНКИН, НИЕ СМЕ С ТЕБ!!! САМО № 9999


10 Ноември 2009 09:32 | читател
Оценка:
23
 (
39
 гласа)

още от сутринта почвате с злобата! от снимката се вижда че първите 2 реда са си ваши хора от разлог и на дункин семейството,а другите хора са главно пенсионери! ако искате да видите пълен салон-трябваше да дойдете вчера в БАЧЕВО на срещата с герчев! а и нищо не пишете за проучването на РЗС вчера в струма,според,което сте трети?!


10 Ноември 2009 09:39 | Симпатизант
Оценка:
17
 (
33
 гласа)

Не е важно колко народ е имало.Това са дребнавости.Важното е че Дункин е направил"всичко" в Годлево с Радка Бележкова която беше дясната ръка на Любен Татарски.Не мога да си представа такова дебелеочие и такова манипулиране на хората.Радке , Радке къде си тръгнала .Не ти прави чест.Незнам с какви очи ще погледнеш Любен Татарски


10 Ноември 2009 09:43 | 33333
Оценка:
15
 (
35
 гласа)

няма да го погледне,ще му обърне гръб,така както направиха повечето му "приятели"!жалко поне татарски ще прецени кои са истинските му поддръжници и приятели!


10 Ноември 2009 11:30 | ДО СИМПАТИЗАНТ
Оценка:
-11
 (
27
 гласа)

НИКОЙ С НИЩО НЕ ЗЛОБЕЕ, ТО СЕ ВИЖДА, А ЗА БАЧЕВО СНОЩИ С ВАШИТЕ ЗАПЛАХИ ПО МЕСТНИЯТ БИЗНЕС И РАЗДАВАНЕТО НА ПАРИ КАК НЯМА ДА Е ПЪЛНО, ВСЪЩНОСТ НЕ ЗНАЯ ДАЛИ Е БИЛО НЕ СЪМ ПРИСЪСТВАЛА!НО ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ ЗА ДРУГИТЕ СЕЛА, ЧЕ ИМАЛО ПО 30-40 ЧОВЕКА, НАЙ МНОГО.
А И ОТНОСНО ЗЛОБЕЕНЕТО - НИЩО ЛОШО НЕ СЪМ КАЗАЛА СРЕЩУ КОГОТО И ДА БИЛО, А ЗА ПРОУЧВАНЕТО ВЪВ В-К "СТРУМА" - СЕГА ЛИ НАМЕРИХТЕ ДА СЕ ОБАДИТЕ, А ЗА ОСТАНАЛИТЕ 2-Е ПРОУЧВАНИЯ КЪДЕ БЯХТЕ - ТАМ ВИЕ СТЕ ТРЕТИ!
ПХРОУЧВАНЕТО Е ИНСИНУАЦЯ НА 20 ЗАПИТАНИ ОТ ВЕСТИКА, БЕЗ ДА ОБИЖДАМ НИКОГО, ТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ДУНКИН Е НА ПЪРВО МЯСТО, АКО ПРЕСТАНЕТЕ ДА РЪСИТЕ ПАРИ И ЗАПЛАХИ ПО И НА ХОРАТА!


10 Ноември 2009 11:31 | И ДО ЧИТАТЕЛ
Оценка:
-15
 (
23
 гласа)

СЪЩИЯТ КОМЕНТАР ПОСОЧЕН ПО-ГОРЕ


10 Ноември 2009 12:13 | соня
Оценка:
-8
 (
32
 гласа)

Не се радвайте хора от Герб за пълния салон в Бачево
Искам да ви кажа, че в Бачево отидохме да слушаме наглостите на Татарски
Та той ли направи Галяне?
Знаем каскво направи преди година там, след ремонта на Татарски потянахме още повече в кал


10 Ноември 2009 12:16 | мечо
Оценка:
-15
 (
29
 гласа)

Не коментирайте, моля Ви събранието в Годлево. Там резултатът е ясен отдавна. Ако не вярвате, попитайте г-н Татарски.


10 Ноември 2009 12:19 | истински разложенин
Оценка:
-15
 (
31
 гласа)

Радка може да гледа Татарски с вдигната глава, защото му е изнасяла кампанията 3 мандата и никога не е била предател, защото отстоява идейте си. Те струват повече от депутатско място в ГЕРБ.


10 Ноември 2009 12:22 | откровен
Оценка:
-15
 (
35
 гласа)

Стига вече с кака Радка!!! Тя е там , където е била винаги - до хората от селото си, които винаги са я подкрепяли и тя никога не ги е предала. А не като вашия лидер - Татарски, който се продаде за 13 сребърника и обърна гръб на всички, които си залагаха името заради него и благосъстоянието му


10 Ноември 2009 12:25 | мечо
Оценка:
-19
 (
35
 гласа)

МОЛЯ, ДАЙТЕ МИ ТЕЛЕФОНА ИЛИ ПОНЕ ИМЕТО НА АГЕНЦИЯТА, КОЯТО Е ПРАВИЛА ТОВА ПРОУЧВАНЕ.
ХОРА, НЕ БЪДЕТЕ ГЛУПАВИ ДА ВЯРВАТЕ НА ПЛАТЕНИ ОТ ЯНЕ ЯНЕВ ИЛИ ТАТАРСКИ СТАТИИ.
ВАНЧО Е ПИЧ, НО ИМА РЕЙТИНГ 2%.


10 Ноември 2009 13:13 | 999
Оценка:
-12
 (
44
 гласа)

инж. Любен Татарски (1-во той не е никакъв инженер ) е мръсен нагаждач и комунистическо изчадие. Спомнете си от дека е започнал и с безочието си
в държава като нашата докъде стигна ???


10 Ноември 2009 13:32 | сдс
Оценка:
20
 (
40
 гласа)

Егати и платената статия, дори да му се повдигне на човек, кажете поне каква е програмата на този кандидат кмет, досега нищо съществено не сме чули - само бием отбой от Кулиното , защото не можем. Това стана ясно , нещо друго , нещо да направим - нямаме.


10 Ноември 2009 13:59 | 33333
Оценка:
23
 (
43
 гласа)

вие от щаба на дункин сте панирани! престанете да повтаряте че герчев и герб заплашват и купуват гласове! до мен като неутрален и безпартиен човек са достигнали само оплаквания и сигнали за заплахи от дункин и георгиев! дункин е заплашвал по магазините за да му залепат плакати,георгиев и други са заплашвали хора че ще останат без работа или че след изборите ще имат проблеми с общината! за закупуване на гласове се говори при кондев и арнаудов! а дункин и жена му обещават общински апартаменти на полвин разлог!


10 Ноември 2009 14:05 | до мечо
Оценка:
48
 (
64
 гласа)

годлево може да е с вас,но разлог е с нас! бизнеса е с нас,интелигентните хора са с нас! и как не ви е срам да ходите по чужди сватби (непоканени) и да правите агитация и подараци! до там изпаднахте....да досаждате на хората и на сватбата им?!?!?


10 Ноември 2009 14:43 | наско
Оценка:
-5
 (
29
 гласа)

Радка пиратка май взе да хапе ръката, която трябва да целува. кметовете застанали но народа си имат глави на раменете.


10 Ноември 2009 15:03 | sokol
Оценка:
-4
 (
24
 гласа)

Ей хора!Засрамете се !Какво е това нещо!Всякаш вие всички вкупом ще станете кметове,ама не!Радка Бележкова печелеше избирите не благодарение на Татарски!Опомнете се!Бачево печелеше не благодарение на Татарски!Оставете на хората да преценят,за кого да гласуват!Злобата и алчността ще погубят онези, които не се интересуват от хорските проблеми.Не може така, но дано да се осъзнаят ,по-добре късно отколкото никога!Моля ви бъдете по сдържани !Бъдете разумни!Не забравяйте защо сме станали хора, и по какво се различаваме от животните!


10 Ноември 2009 15:36 | до 999
Оценка:
36
 (
60
 гласа)

Немога да си представя такава злоба у хората.Е затова България ще бъде на този хал.Какво става бе хора.Абе Вие от злоба не можете да виреете. На 999 ще кажа . като сте много умни постигнете това което е постигнал Любен Татарски.Тук той си няма нищо общо.Защо го месите къде трябва и къде не трябва.Да не се кандидатира случайно Любен Татарски за кмет.Успех на най-достойния №3


10 Ноември 2009 15:45 | !!!!!
Оценка:
71
 (
89
 гласа)

И тоя "Мечо" много важен.Много се пени.Е още малко.Ще изчакаме до неделя.Така ще ми бъде кеф народа да ги отритне.Направо ще се почерпя порядъчно.Абе "Мечо" на теб кой ти даде това място до болницата.Не ги прави хората ненормални.По спокойно.Ние тичахме за СДС в името на идеята, а Вие всички там дето се появявате пред хората и агитирате си взехте кой какво искахте.Имената са излишни.Стига вече......


10 Ноември 2009 16:08 | Годлево
Оценка:
48
 (
74
 гласа)

За да има просперитет в Годлево, и да тръгне бизнеса трябва да подкрепим представителя на ГЕРБ Красимир Герчев. Ако искаме да сме извън помощта на властта - да се излъжем и да гласуваме за Дункин.


10 Ноември 2009 16:33 | !!!!!
Оценка:
5
 (
29
 гласа)

Аз разбирам цяло Годлево да гласува за Благой Дункин .Евала.Е Радка Бележкова богоизбрана ли е? И на нея ще и дойде времето.Надявам се хората от Годлево моите съселяни да мислят с главата....Успех на Краси Герчев!!!!


10 Ноември 2009 17:01 | 1111111
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

Е това са хората на СДС, ДСБ и др. партии.Всичко що да можеше да се вземе от тия хора, сега които агитират, да не споменавам кой какво е взел, как се е уредил, кой какви постове в момента заема, и се мисли за недосегаем, свикнали 12 год. да им се ходи по-гайдата, непременно те трябва да бъдат, сега плюят Любен Татарски.На всички даде на-кой по-малко, на кой повечко, ама не им стига искат още 2 год. Да ама не...Успех на най-достойния Краси Герчев


10 Ноември 2009 17:05 | ррр
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

Давай Благо!!! Пръв си!!!
Ам и си го заслужаваш! Успех!А на умните , интелигентни и със ,,синя кръв,, , ще кажа, че ще изнамерят минерални извори в Драглище , през някоя друга ера!


10 Ноември 2009 17:14 | До 999
Оценка:
-12
 (
24
 гласа)

За Ваше сведение Любен Татарски е итженер, не само това дори има рационализация в Магнитни глави и не може да пишете такива простотий.А Вие сте "мръсни нагаждачи" и по-лоши от комунистите."Пази боже сляпо да прогледне"


10 Ноември 2009 17:43 | До 999
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

За инженерството на Татарски- каква рационализация от един инженер-химик искате. Знаем много добре какъв инженер е той, а и каква специалистка е жена му. Да е жива и здрава партията, за него вече няма значение коя...Същото е и с Дункин, ма нали благодарение на СДС той стана шеф на ВИК.


10 Ноември 2009 19:05 | РРР
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Стига вече сте говорили за г-н Татарски
И да искат никой не може да го стигне
Никой не е на неговото ниво. Добре, че отиде в парламента. Мястото не му беше в Разлог
Всички са неблагодарници, точно на които даде, точно те го плюят
КРАСИ УСПЕХИ
МНОГО ХОРА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ
САМО ОТ МЕН ИМАШ 200 ГЛАСА


10 Ноември 2009 20:08 | яяяя
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

защо коментирате всички мижитурки като татарски,герчев,дункин , кондев,арнаудов
нека някои от вас посочи нещо от техните качества което да накара хората да гласуват за тях ........


10 Ноември 2009 20:12 | яяяя
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

не забравяите че първите трима са създадени от РОСИЦА тоткова , адругите от ВЛАДО КОЦАКОВ така че помислете бе хоооорррррааааа


10 Ноември 2009 20:19 | ССС
Оценка:
3
 (
23
 гласа)

ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА №3
ДАВАЙ КРАСИ НИЕ СМЕ С ТЕБ


10 Ноември 2009 20:21 | яяяя
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

защо се джафкате а нр саботирате изборите
татарски-производно на сдс и нов кадър на герб
герчев-не реализиран бизнесмен създаден от татарски
дункин -шеф изпълняващзадачите на тоткова татарски и др
кондев -слабдоктор готов на всичко за комисионна ако бяха дпс щеше да се прекръсти на мехмед само и само да хване далаверата
арнаудов-млад социалист шеф на бсп млади и измамник и какво ли още не


10 Ноември 2009 20:22 | ЖЖЖ
Оценка:
3
 (
29
 гласа)

ДО ЯЯЯЯЯЯЯЯ
Татарски не е мижитурка
стани ти като Татарски ------- ама не можеш за съжаление
постигни и ти това , което постигна Татарски
САМО КРАСИ


10 Ноември 2009 21:15 | мечо
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

за вас хора и аз от време на време се замислям за кого да гласувам особоно като гледам настроението на хората и подкрепатаза герчев- е вярно че е по-джиздав от благо но какво от това, да не би да е важно как изглежда кмета, важно е да се опитва да работи като хората. Обвиняват го, че не знае къде е София и не е ходил е и така да е какво от това, нали е в Разлог до хората. И проектите не са най-важното имаме достатъчно пари по сметките оставени на депозити от досегашното управление


10 Ноември 2009 21:23 | до мечо
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

еееее най-после и мечо да покаже малко разум и добро поведение и да спре да пише простотии. Най-после призна, че Герчев превъзхожда Дункин и че е по-подкрепян. Но да му кажа, че е важно да се работи по проекти с държавно финансиране и е важно да познава хората, които управляват държавата С това поведение може и да успее да си задържи клиентите и да ги разнообрази, че да не са само от махалата


11 Ноември 2009 00:06 | Петричанец
Оценка:
-6
 (
18
 гласа)

Като чета коментарите,Господ да и е на тази община,ако обърка 3 с 9................


11 Ноември 2009 08:28 | 888
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

купуването на гласуве е престъпление господа от разум, но така ви е научил татарски


11 Ноември 2009 09:12 | @@@@
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Идва време за размисъл?Кого ще изберем да управлява Разлог през тези две години?Бъдете разумни поддръжници на Краси, Благо и т. н.,няма знаачение кой от двамата ще стане кмет.Нека пожелаем успех на всички кандидати на изборите.Те нямат нужда от дописници, които да ги обсипват с простотии.Но явно не от всяко дърво става свирка,както и от всеки човек политик.Успех на всички в предизборната надпревара!


11 Ноември 2009 10:06 | ммммммм
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Да побликуваме ли списъка на хората, които са настанени в общински апартаменти и колко тях са близки и роднини на бившия кмет.


11 Ноември 2009 10:09 | рррр
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Бюлетина номер 9.Блгаой Дункин-това е истината.


11 Ноември 2009 16:31 | ЕЕ
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

БЮЛЕТИНА №3
ТОВА Е ИСТИНАТА
УСПЕХИ КРАСИ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар