Гл. секретар П. Галчев оглави БСП в община Кресна

28 април 2012 00:19   2 коментара   13374 прочита
П. Галчев
П. Галчев


П. Галчев

Главният секретар на община Кресна Петър Галчев оглави общинската организация на БСП на отчетно-изборната конференция, която се проведе в залата на общинския Бизнес център. Той е възпитаник на ЮЗУ “Неофит Рилски” в Благоевград, и е председател на управителния съвет на общинското туристическо дружество “Синаница-2000”.

Решено бе досегашният председател Петър Петров, който е експерт по европейската интеграция и работи с европроекти в администрацията, да остане в общинския съвет на партията.

В ръководството на БСП влизат още инж. Олег Илиев и синът му Петър, който е бизнесмен в Благоевград. Утвърден бе и контролен съвет, който ще председателства старият партиен боец Кирил Михов, някогашен председател на ТКЗС и втори секретар на общинския комитет на БКП.

На предстоящия конгрес на БСП кресненските социалисти ще бъдат представени само от един делегат - новият председател Петър Галчев. Решено е той да гласува Сергей Станишев и Георги Първанов да бъдат избрани в новия Национален съвет на партията, както и депутат Корнелия Нинова. Кой от двамата да подкрепи за лидер, ще реши еднолично.


Още за: П. Галчев   конференция   БСП   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
28 Април 2012 08:35 | ново село
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ах жалки картинки - михов пенсионера, пешо на нарциза, пешо на бай галчо, лилова, чаушеви и т н и други, нещастници комунисти - идват избори и с това ще се борят за победата на б с п-да ви е честито


03 Май 2012 08:07 | 1
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Защо струма изтри предишните кометари за него




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар