Гл. архитект на Сапарева баня Д. Владимирова е издала незаконно разрешително за строеж на бизнесмена Й. Гольов

27 март 2010 00:10   1 коментар   44356 прочита
К. Андреева
К. Андреева


К. Андреева

Лидерът на ГЕРБ Р. Тимчев

Лидерът на ГЕРБ в Сапарева баня Росен Тимчев вчера на официална пресконференция заяви, че е сезирал Дупнишката районна прокуратура, че главната архитектка на община Сапарева баня Даниела Владимирова злоупотребява със служебното си положение. Даниела Владимирова е сестра на бившия депутат от НДСВ за Кюстендилска област - дупничанина арх. Борислав Владимиров. Даниела Владимирова от няколко години е главен архитект на община Сапарева баня. Р. Тимчев я обвини, че на бизнесмени и влиятелни личности издава бързо и акуратно документи, някои от които с невярно съдържание, а се държи грубо с обикновените граждани, които идват да търсят услуга от общината.

Даниела Владимирова е издала незаконно разрешително, по думите на Росен Тимчев, на бизнесмена от Сапарева баня Йордан Гольов. Архитектката е издала и разрешително за строеж в село Сапарево, в парковата зона. Р. Тимчев заяви: Настояваме кметът Сашо Иванов да вземе под внимание нашите жалби срещу Даниела Владимирова и тя да бъде махната като главен архитект на община Сапарева баня. Настояваме и да бъде направена пълна ревизия на фирмите на съпругата на Сашо Иванов и на неговия заместник Васил Маргин. Бащата и братът на Васил Маргин имат строителна фирма, която извършва строителни дейности в община Сапарева баня.

Това е конфликт на интереси. Искаме и да се изясни къде е работила фирмата на директора на “Финанси” в Сапарева баня Калинка Андреева. Тя има строителна фирма и по наши данни фирмата й е полагала бордюри в община Сапарева баня. Съпругът на Калинка Андреева има три автобуса, които обслужват част от линията Дупница-Сапарево, а договорите се подписват с общината, където Калинка Андреева е директор дирекция “Финанси”, заяви Росен Тимчев.

1 коментар
28 Март 2010 16:30 | АСЕН
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Тавя на снимката и кмета са най-големите крадци у региона!!!!!!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар