ГЕРБ се закопа ритуално в местните избори! Загубиха Банско! Благоевград и Сандански в оспорвани балотажи! Сгромолясват се и листите им за общински съветници

28 октомври 2019 11:06   128 коментара   77067 прочита


Вътрешно партийните разпри дадоха пагубен резултат! Оправданията вече не вървят, лъснаха грозните и непростими предателства

Партия ГЕРБ се закопа ритуално в Пиринско. Изключително ниски резултати за водещата политическа сила в региона на вчерашния избор, резултат от вътрешнопартийните разпри и непростими предателства. Сгромолясват се и листите на съветническите им листи по места в цялата област.

Страшен шамар за водещата политическа сила са резултатите от изборите.. ГЕРБ загуби изборите в Банско и досегашният кмет на ГЕРБ Георги Икономов освобождава кметския кабинет на независимия кандидат Иван Кадев, подкрепен от почти всички политически формации в курортния град. Една непростима за ГЕРБ загуба.

В Благоевград резултатите сочат малка разлика между кандидата на ГЕРБ Атанас Камбитов и независимия кандидат, подкрепен от БСП Румен Томов, който спечели 20.46 % от гласовете на избирателите, а за Атанас Камбитов гласуваха около 25.8 %. Алармирахме с месеци, че ПП ГЕРБ разклаща устоите си, заради вихрещите се вътрешнопартийните ежби, разпри и интриги повсеместно, които местните лидери не успяха да овладеят с месеци..

Изключение е Петрич, където Бръчков не допусна никой да се бърка в партийната му работа, не разчиташе на никаква помощ и показа, че е изключително модерен политик, с модерна визия, затова и резултатът му е рекордно висок.. Резултатът от евроизборите, който наричахме генерална репетиция към местните избори показа, че в Благоевград структурата е неактивна, нещо куца в ръководството и консолидирането на партийните структури в областния център.

Вчерашният резултат затвърди съмнението и показа, че герберите в Благоевград не са работили достатъчно за местните избори. Това показват и последните данни при почти 100 % обработени бюлетини, листата им за съветници се сгромолясва катастрофално, и най-вероятно в новия общински съвет ПП ГЕРБ ще има 5-6 съветника.

За разприте в ГЕРБ и невъзможността на ръководството на партията да овладее процесите на разпад, подсказа и номинационното им събрание, когато двама от активните гербери издигнаха кандидатурите си за кмет, т. е. показаха явно, че не подкрепят Атанас Камбитов за кмет на ПП ГЕРБ. И тогава не им светна лампата на лидерите на партията да стегнат редиците си, да мобилизират актива си, за да се представят добре на вчерашния избор. Изводите, които се налагат тук е, че герберите не са работили достатъчно за своя кандидат, слаба е и работата им с малки изключения и за листата за общински съвет. Много предателства лъснаха след вчерашния избор в Благоевград.

Според запознати, приближени до върховете на властта, много гербери на територията на Пиринско са работили категорично против партията си, за някои дори се говори, че латентно и подмолно са работили за опонентите на партията. Има информация за подобни предателства, която е достигнала и до лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Много коалиционни партньори на ГЕРБ и Камбитов също показаха, че са хвърлили усилията си в работа по листите за общински съветници, но въпреки подписаните споразумения за подкрепа, не са си дали зар да работят в подкрепа на Атанас Камбитов.

Struma.com съобщаваше системно и за пълен разпад на градската структура на Жени - ГЕРБ, които се караха помежду си, тъй като не харесваха лидера си Елена Ташкова, което доведе до отлив на жени от градската структура. Резултатите на Атанас Камбитов са категорично доказателство, че е време в ГЕРБ да падат лидерски глави, а герберите да стегнат редиците си и покажат, че все още са водеща политическа сила в страната и да подобрят резултата си в предстоящия балотаж следващата неделя. Битката ще е изключително важна за града.

Катастрофа за ГЕРБ и в Банско. Икономов загуби изборите. За никого не са тайна вътрешнопартийните кавги, интриги и долни предателства между водещи имена в местната политика. Депутат на ГЕРБ и кмет бяха в напрегнати отношения повече от година и се наложи двамата да бъдат викнати на килимчето при премиера Бойко Борисов, за да стоплят отношенията си. Депутатът Мацурев стана лидер на градската структура на ГЕРБ в Банско и партията загуби изборите. Голяма изненада е това, тъй като на няколко поредни избора Георги Икономов показваше рекордно високи резултати в цялата област.

Сам се бори за победа и Кирил Котев в Сандански и там част от герберите го загърбиха и затова и той отива на балотаж с Атанас Стоянов от ВМРО. Не е изненада победата на Герчев, в Разлог никога не е имало никакви трусове, традиционно спокоен град, в който нещата се случват без всякакво напрежение.

В Гърмен и в Кресна, кандидатите за кметове на ГЕРБ също загубиха изборите. Изборният резултат показа страшна тенденция и наложи извода, че партия ГЕРБ в Пиринско губи сериозното си надмощие.

Причините - Слабата работа на структурите им по места, вътрешните предателства и ежби и явно недостатъчната работа на лидерите на партията за консолидиране и мобилизиране на състава във важния вчерашен ден.. Предстои тежка седмица! Ще отстъпи ли ГЕРБ в стратегически важни градове на областта?! Ще прости ли Б. Борисов на своите провала, по който поведоха част от кметовете си?! Очаквайте подробности...

П. Костадинов


Още за: регион   избори   кмет   Още от: Политика

Принтирай статия
128 коментара
28 Октомври 2019 11:14 | Y
Оценка:
41
 (
61
 гласа)

Нека на балотажа всички да излезем и да покажем на Санански, че купените цигани няма да определят съдбата ни за пореден път


28 Октомври 2019 11:28 | Избори
Оценка:
71
 (
93
 гласа)

Друга песен почнахте да пеете подлоги на герб


28 Октомври 2019 11:29 | Ау-у-у-у ГЕРБ загуби?!
Оценка:
63
 (
85
 гласа)

Да бе Струма. ком-много бързо ще запеете друга песен! Най-добре ще е да блокирате коментарите! Гербаджииски подлоги!!!


28 Октомври 2019 11:32 | гд
Оценка:
68
 (
88
 гласа)

герб ще си идат и ще бъдат дадени на прокурор ВСИЧКИ СРЕЩУ НЕМОРАЛНИЯ И КАДЛИВ НЕДЕЛЧО КАМБИТОВ ДЪРЖАНИЕ НАДМЕНО И ГАДНО ИЗНУДВАНЕ НА ХОРА РАБОТЕЩИ УЖАС ВЪН ЗА ТОМОВ ВСИЧКА


28 Октомври 2019 11:33 | Вити
Оценка:
17
 (
31
 гласа)

Петрич избра Бръчков, немаше как да се избере некой от другите кандидати (всички са от село). Но Бръчков направи голяма грешка като се отрече от Бойко Борисов в записа който излезна наскоро. Тва да говориш че "Бойко трябва да се смени" нема да остане без последствия за Петрич.


28 Октомври 2019 11:34 | Милен
Оценка:
51
 (
71
 гласа)

Струма, ставате смешни. Подлоги на герб и кмета.


28 Октомври 2019 11:35 | гд
Оценка:
59
 (
93
 гласа)

ВСИЧКИ ЗА РУМЕН ТОМОВ НА ФИЗИОНОМИЯТА НА ТОЗИ ЧОВЕК СЕ ВИЖДА ЧЕ Е ЧИТАВ А НЕ КАТО КАМБИТОВ МАЗНИК ЛЪЖЕЦ


28 Октомври 2019 11:38 | Банско
Оценка:
23
 (
29
 гласа)

Дано банскалии вече са разбрали, че колкото по-далеч държат Дурчов от БСП и политиката като цяло, толкова повече успехи ги очакват.


28 Октомври 2019 11:41 | Избори
Оценка:
66
 (
92
 гласа)

Гроб си отивааа всички срещу Камбитов и срещу беззаконието в община Благоевград, а на балотажа всички дружно да подкрепим Румен Томов, трябва промяна!


28 Октомври 2019 11:42 | Леле
Оценка:
85
 (
93
 гласа)

А ще си понесе ли отговорност сервитьорката Даниела Савеклиева, тя е виновна за краха. Измислен депутат, който няма никакъв принос за Благоевградска област. Време е да си ходи при нейното гуру Цветан Цветанов, демек вън.


28 Октомври 2019 11:45 | Терминал 2
Оценка:
23
 (
23
 гласа)

Никога не съм взимала 30 лв, за това и никога не съм гласувала ...и на децата в детската градина сте ясни.


28 Октомври 2019 11:45 | Стига глупости!!!!!
Оценка:
30
 (
32
 гласа)

"... няколко?! поредни избора Георги Икономов показваше рекордно високи резултати в цялата област. " Да показваше, когато беше в комплект точно със сегашните му "опоненти". Точно те му правеха "високите" резултати. А сега ги направиха за себе си. Не са забравени манипулираните избори със заплахи, купуване на гласове, подправени избирателни книжа, смяна на чували-не без помощта на "тяхната си" власт!!! Да, ама все някога идва краят. И ето! Той дойде!


28 Октомври 2019 11:48 | Тишо
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

КМЕТОВЕТЕ ПОБЕДИТЕЛИ НА ПЕТРИЧ Г. ДЕЛЧЕВ СТРУМЯНИ КРЕСНА САТОВЧА СИМИТЛИ НЕ СЕ РАДВАЙТЕ ПРИ ВАС ПОБЕДИ ФЕОДАЛИЗМА СТРАХА ОТ МУТРИТЕ ОТКРАДНАЛИТЕ ПАРИ КОИТО ЗАВЪРТЯХТЕ ВАС МОЖЕ ДС ВИ СВАЛИ САМО ПРОКОРАТУРАТА НО НЕ НАШАТА А РОМЪНКАТА И ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ СКОРО ЩЕ БЪДЕ НЕ СЕ РАДВАЙТЕ


28 Октомври 2019 11:50 | Благоевград
Оценка:
16
 (
34
 гласа)

Хора не разбрахте ли, че това е постановка те нарочно дават власта за да се измъкнат от тези поразии и грабежи защото няма кой да им потърси сметка за малкия манастир в Банско, за къщи и апартаменти в София за палати Испания!?? Всичко това е добре премислен ход и се измъкват без да бъдат наказани защото еврофондовете бяха до тук 2021 година спира! Кой взел взел на всички останали честито!


28 Октомври 2019 11:50 | дядото
Оценка:
-60
 (
108
 гласа)

Не знам колко е до ГЕРБ, но знам, че не искам някакъв си Томов да ми е кмет. Да си седи в Топливо и да си продава стоката. Комунизмът не трябва да се връща. Трябва да се гласува за Камбитов!


28 Октомври 2019 11:52 | Комита
Оценка:
19
 (
41
 гласа)

Затвор за Бръчков и Бойко Борисов, убийци


28 Октомври 2019 11:53 | Иво
Оценка:
33
 (
37
 гласа)

Назад сте с информацията за сервитьорката. ЦЦ не е актуален, той е политически труп. Тя се качи на друг самолет, вярно по стар 68 годишен, но запазен и финансово красив. ....а и Виагра има ..


28 Октомври 2019 11:54 | Митко
Оценка:
-3
 (
23
 гласа)

Прав е господина скоро ще се случи идва и Слави ето вижте мутрите в Банско побеждават въпреки че Икономов заслужава идва видовден


28 Октомври 2019 12:06 | Гражданин
Оценка:
40
 (
42
 гласа)

Нещо сте сменили плочата


28 Октомври 2019 12:07 | Гоце
Оценка:
55
 (
57
 гласа)

Жалко е това, което става в Благоевград. На сцената се появи и ДПС, които ги нямаше на картата. Най вероятно ще имат съветници в Общинския съвет. Масово града се напълни с хора от Долината на дългите гащи. Държавната администрация се напълни с такива, като в много институции са на ръководни постове. Положението ще става и още по зле. Към тях се закачиха и продажни мекерета българи лакоми за власт, които заслужават да бъдат заключени в черквата в Батак и оставени без вода и хляб. Долни продажни същества и безсрамници. Извадете им имената на всички българи, които бяха кандидати за съветници и в комисиите от ДПС. Нека хората ги знаят


28 Октомври 2019 12:09 | гд
Оценка:
33
 (
69
 гласа)

ВСИЧКИ ЗА РУМЕН ТОМОВ НА ФИЗИОНОМИЯТА НА ТОЗИ ЧОВЕК СЕ ВИЖДА ЧЕ Е ЧИТАВ А НЕ КАТО КАМБИТОВ МАЗНИК ЛЪЖЕЦ


28 Октомври 2019 12:19 | Митко Палаузов
Оценка:
-45
 (
89
 гласа)

Платените гласова на Балито отидоха срещу Камбитов, това е ясно. В Грамада е давал между 30 и 100 единици за глас. Щом се продават за такива неща е ясно, че ще си сърбат попарата. Иде ли си Камбитов, градът ще приключи, всичко ще спре, няма да има депо, което да функционира, ще спре и проектът за подлеза и още куп неща няма да се случат. Комунизмът не трябва да се връща. Камбитов трябва да си бъде кмет, няма кой да да може да с е справи по-добре от него. Червените трябва да се скрият и да не се показват никъде. Не бъдете коне с капаци, отворете си очите, комунягите нямат работа в управлението на града. В неделя трябва да излезем и да гласуваме против комунистите. Да подкрепим Камбитов на 3 март!


28 Октомври 2019 12:30 | Милен
Оценка:
39
 (
59
 гласа)

Ти си малоумен, града загива точно през последните 8 години.


28 Октомври 2019 12:31 | Комита
Оценка:
17
 (
31
 гласа)

И Петрич загива


28 Октомври 2019 12:33 | корупция
Оценка:
40
 (
62
 гласа)

Какъв 3 март те гони заблуден гербер, всички за Томов да изметем крадеца и лъжец неделчо.....


28 Октомври 2019 12:42 | Милен
Оценка:
36
 (
48
 гласа)

До Струма, тичайте при Томов и обръщайте палачинката, че загивате.


28 Октомври 2019 12:46 | Бойко
Оценка:
49
 (
55
 гласа)

Елементарна пропаганда господа "журналисти". Внушавате ни, че структурите на ГЕРБ били виновни за изборния крах в Пиринско. А може би управлението на Камбитов и Икономов не беше пропито от корупция и некъдърност? Къде бяхте вие, когато обществените блага обслужваха частен интерес, визирам водопровода до х. Езерец, или обществените поръчки свързани със санирането? Как реагирахте вие виждайки, че един от най хубавите и богати градове в страната се превръща пред очите ви в бедно, уморено и западащо населено място? И още куп въпроси, на които вие не дадохте никъкав отговор през годините! А даже и не повдигнахте въпроси за тези очебийни неща.


28 Октомври 2019 12:53 | Сандански
Оценка:
19
 (
47
 гласа)

Сега е ред на РЗС и Янето да се обединят с Мравчо и да изметем Котев и ГРОБарите от Сандански!


28 Октомври 2019 12:54 | mima
Оценка:
-30
 (
60
 гласа)

Е ако томов спечели ще станете по зле от долно спанчово дали пък павителството ще отпусне пари за Благоевград ще отпусне дръжки ще връщате ресто от данъците си градът загива без камбитов а не с него ама прост народ що да имобясняват


28 Октомври 2019 12:54 | От Блгоевград
Оценка:
18
 (
30
 гласа)

Редовите членове ГЕРБ в Благоевград в по-голямата си част не са интриганти, не враждуват по-между си, а са читави хора, професионалисти в своите си области и т. н. Проблемът са техните така наречени лидери които правят това по-между си и по този начин не само огорчават, а и отблъскват членовете.... Г-н Камбитов и неговият "екип" също го правеше..... Не искам повече да открехвам завесата .....не искам..... Нека всички да си направят изводите..... това е една много малка част от това което искам и мога да кажа.....


28 Октомври 2019 12:57 | Благоевград
Оценка:
45
 (
61
 гласа)

Камбитов ходи си, не те ли е срам? Ти докара прекрасния ни град на дъното


28 Октомври 2019 12:58 | Санданчанин
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

Политическите игри в моя роден град завладяха мозажите на населението. Нито Котев нито Стоянов са достойни за кметското място. В града няма никакво бъдеще за младите хора, няма нито едно проспериращо предприятие. Шивашки цехове с ниско заплащане и лоши условия на труд, никакви инвестиции в сверата на промишленоста. Всяко второ семейство страда по децата си които търсят оцеляване по други страни. От ден на ден ще става и по лошо ще има още и още разплакани майки които деца се отправят Кан терминал 2 . Европа спира финансирането и идва времето на връщането на тези заеми ще бъдем облагани с нови по високи данаци, за да може да се плаща на циганите които нито се интегрираха нито искат това да стане. Нито един човек няма да финансира в такъв град и Държава в която цари цигания .


28 Октомври 2019 12:59 | Милен
Оценка:
47
 (
59
 гласа)

Днес в общината е тихо, като на погребение, тук там някоя калинка ридае и брои дните, които и остават преди да си замине на село.


28 Октомври 2019 13:01 | Митко Палаузов
Оценка:
-20
 (
28
 гласа)

корупция написа:корупция
Оценка: 5  (7 гласа)

Ей, толуп глупав, бегай в Съветския съюз


28 Октомври 2019 13:03 | Милен
Оценка:
38
 (
52
 гласа)

Mima, досега кмета и правителството какво добро направиха за благоевградчани? Кмета е Томов, скоро и Боко пада.


28 Октомври 2019 13:03 | денис митов
Оценка:
-36
 (
66
 гласа)

Трябва не, а е задължително да се гласува за Насо, всичко друго е тотален провал


28 Октомври 2019 13:06 | Цецо телето
Оценка:
41
 (
43
 гласа)

Айде да пътува тази надменна, крадлива и некомпетентна грбаджийска свалоч! Айдука с оадешко потекло към затвора заедно с кучки шопарки и родата а гербаджиййската прегръдка в общината, ВиК и другите структури да се завръщат към старите си дейности - строители сервитьори и шофьори
Стига седене на столове и безделие по цел ден


28 Октомври 2019 13:07 | Митко Палаузов
Оценка:
-13
 (
33
 гласа)

Ууу Струма Браво БТВ написа:Ууу Струма Браво

Дето Бали си плати и си даде по-голямата част от откраднатите пари, няма толкова долен и злобен плъх. Стоте лвва ги раздава тоя с белото, дето знае само да шмърка и шмекерува. Няма да прокопса още дълго


28 Октомври 2019 13:16 | аре бегайте бе
Оценка:
30
 (
46
 гласа)

АХАХХАХАХХАА как почнахте да сменяте плочата, струма. Вашият идол и гуру, Камбитов, си заминава. На кой ще лижете задника сега, сладинки списвачи...


28 Октомври 2019 13:29 | време е
Оценка:
34
 (
40
 гласа)

Икономoff повлече крак. ГЕРБ да станат като НДСВ. От тях нищо да не зависи.


28 Октомври 2019 13:30 | Тодор
Оценка:
38
 (
50
 гласа)

Вчера в щаба на гроб всичко е било посрано и безмълвно гледало в една точка


28 Октомври 2019 13:42 | Шави
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

На Бръчков резултата е завишен най- малко с 5000 гласа. Нещо ми се виждат нереални съпоставките за гласували в Петрич и Благоевград.


28 Октомври 2019 13:47 | Вувузел
Оценка:
-35
 (
67
 гласа)

Мислете трезво, ако не е Камбитов всички проекти до момента се спират нито депо, нито подлези, нито инд зони става града още по зле. На Томов проекти и пари за града няма кой да му даде!


28 Октомври 2019 13:50 | Томи
Оценка:
-34
 (
58
 гласа)

Ако не е Камбитов всичко спира тука. Пари за проекти, финансиране. На Томов няма кой да му даде, едва ли ще довърши започнатото... подлези, депа и тн.


28 Октомври 2019 13:51 | Милен
Оценка:
49
 (
53
 гласа)

8 години къде бяха проектите, инвестициите, новите фабрики, заводи, кой спираше Камбитов, нали герб управлява?


28 Октомври 2019 13:53 | Милен
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

До Томи-ей брада, безин да те клецка. Герберски мишок.


28 Октомври 2019 14:02 | Томи
Оценка:
-29
 (
45
 гласа)

Ако не е Камбитов всичко спира тука. Пари за проекти, финансиране. На Томов няма кой да му даде, едва ли ще довърши започнатото... подлези, депа и тн.


28 Октомври 2019 14:09 | опа
Оценка:
-32
 (
46
 гласа)

Хайде Камби го махнете, Руменчо си изберете, змия у пазва си турете, ала после ше се насе*ете


28 Октомври 2019 14:14 | АЛЕКСИ
Оценка:
-32
 (
58
 гласа)

Луди ли сте хора.... Защо искате комунистите да се връщат на власт..? Вие нормалнили сте? Благоевград иска човека направил най-много за града -КАМБИТОООООВ


28 Октомври 2019 14:16 | Стоил
Оценка:
-21
 (
43
 гласа)

Тоя Томов раздават пари и купуват гласовеее... Това е БКП ей ненормалнициии


28 Октомври 2019 14:26 | томи
Оценка:
-25
 (
37
 гласа)

Ако не е Камбитов всичко спира тука. Пари за проекти, финансиране. На Томов няма кой да му даде, едва ли ще довърши започнатото... подлези, депа и тн.


28 Октомври 2019 14:27 | томи
Оценка:
-26
 (
38
 гласа)

Ако не е Камбитов всичко спира тука. Пари за проекти, финансиране. На Томов няма кой да му даде, едва ли ще довърши започнатото... подлези, депа и тн. и може вече спокойно да си преместим гражданството в Симитли.


28 Октомври 2019 14:27 | Кон
Оценка:
38
 (
42
 гласа)

Какво спират като даже не са и започнали бре тролове нискочели
Съсипаха града този любовен дует и приближените им
Всичко бяга с 200 че много висок стандарт стана благодарение на Клямбито
Нормално лие господа герберски тролове да идеш да кандидтсваш за работа във ВиК и да ти кажат 5000лв на кучката - десната ръка на айдука кмет а пасмина платена и продажна
Къде са заводите ? Какво се изпълни за 8 години
Вън всички заседналци от общината и структурите по добре нови взехте да се държите сякаш хората работят за вас и са ви длъжни а забравихте кой ви избра и какви са ви задълженията


28 Октомври 2019 15:09 | 6
Оценка:
1
 (
25
 гласа)

Сега Яне Янев трябва да помогне, Котев да си отиде! Трябва всички да се обединим за победата на Сандански!


28 Октомври 2019 15:50 | Ilko
Оценка:
7
 (
35
 гласа)

Благоевград и Сандански са хубави градове и моля ви, не позволявайте да загинат. Гласувайте трезво и разумно. Цял живот уча и милея за Благоевград. Искам един ден да живея в него и да се гордея с това. Всички излезте и подкрепете Томов на балотажа, аз съм с вас! Сандански спрете Котев с време, че Сандански си замира и ще остане да цари циганията. Гласувайте разумно. С вас сме, успех! Призовавам и Яне Янев с РЗС да се обединят и веднъж завинаги да изметат Котев от Сандански. А ние Бръ в Петрич ще си го търпим, поне докато не му види някой сметката! Успех на всички!


28 Октомври 2019 16:06 | бабабаба
Оценка:
27
 (
31
 гласа)

АКО КАМБИТОВ ЗАГУБИ, ДРУГИЯ ПИНЕДЕЛНИК ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН ОТ ГДБОП. ТОЛКО СЕ ПЪЧИ ГЛУПАКА И НАКРАЯ В АРЕСТА.


28 Октомври 2019 17:09 | томи
Оценка:
-21
 (
27
 гласа)

Ако не е Камбитов всичко спира тука. Пари за проекти, финансиране. На Томов няма кой да му даде, едва ли ще довърши започнатото... подлези, депа и тн.


28 Октомври 2019 17:10 | Митю Пищова
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Ilko написа:Цял живот уча и милея за Благоевград

А кога ще работиш? Народът е казал: "Който може, го прави, който не може - учи другите"!


28 Октомври 2019 17:16 | Наблюдател
Оценка:
28
 (
34
 гласа)

Изненадваща е подкрепата за ГЕРБ в Благоевград. Там ГЕРБ практически унищожава системно града. Като е на път да го доведе до нивото на Видин. Видин, някога с развита промишленост и около 60 000 жители днес е съсипан, разбира се от комунистите, и е останал с население 10-15 000. В Благоевград управлението на ГЕРБ преди 4-5 години започна да унищожава Благоевград БТ, който поддържаше около 1/4 от населението на града. Работещи фирми, всичко е ликвидирано, като в момента се отблъскват инвеститори. Според едни, кмета искал прекалено големи рушвети. Според други, нямало свободни терени земя, които да предложат на инвеститорите. Каквото и да е, работа вече няма и градът върви надолу. И това е резултат от управлението на ГЕРБ. А сега искат пак за тях да се гласува. За да доунищожат града и да доизгонят останалите жители вероятно. За пример в Пловдив, постоянно има съобщения за поредното открито производство и представителство на чужда фирма. И работа има. А в Благоевград се закрива, хората пр


28 Октомври 2019 17:41 | Дани
Оценка:
9
 (
23
 гласа)

Сандански не се развива, защото Герберите нямат визия за града ни. Навсякъде е мърляво, няма които да обърнат посоката. Затова е необходима промяна. Без действие няма промяна, затова трябва да се гласува.


28 Октомври 2019 17:42 | Аз не искам стари пияници
Оценка:
-15
 (
27
 гласа)

Стари пияници с утънели джобове като тези покрай Томов не трябва да упрвляват Багоевград! Събудете се джумалии не се продавайте, или останаха само простаци и такива които не са от града-приюданци. Томов няма капацитет, няма дар слово, разчита друг да управлява общината, защото той няма да може и ще потънем още повече. Томов е най слабият кандидат от всички, които се явиха на тези избори, но извади късмет за баотажа заради твърдия електорат н комунистите, е комунисти ли пак ше ни мачкат? Ще плачем още повече, ако Томов спечели, гасувайте разумно! Камбитов е китка за мирисане пред този....


28 Октомври 2019 17:53 | Камбитов
Оценка:
22
 (
30
 гласа)

Камбитов е пътник. Губи над 10 000 гласа отпреди 4 години. Време е да мисли за друго занимание след една седмица. Има опит с далаверите и кражбите, подходящ ще е за лафкаджия в Бобов дол.


28 Октомври 2019 17:59 | Бобов дол
Оценка:
21
 (
25
 гласа)

Ако не изберат Зарята до 1 месец е потрупан от ГДБОП И СПЕЦПРОКУРАТУРАТА


28 Октомври 2019 18:31 | Благоевградски цигани
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

В това число минус 10 хил. гласа за Камбитов в сравнение с изборите преди 4 и 8 години, сме и ние циганите. И то благодарение на голямата разбирачка, заместничката му. Тя трябва да се сети защо. Бива я само в назначения на приближени, а кой каква работа ще свърши все и е тая. Оставила е някаква лелка без никакво понятие защо е там, да се занимава със сериозния въпрос за интеграцията. Въпрос, който е от значение за благото и просперитета на целия град, не само на циганите. Но на кой му пука, госпожата си хваща пътя за София, а тук циганите нека сме за атракция на посетителите на Зоопарка.


28 Октомври 2019 18:45 | А
Оценка:
11
 (
25
 гласа)

Съграждани, бъдете разумни! Видяхте ли, че Котев оправя само парка, за да привлича повече туристи в хотела си, който се намира в тази зона. Не пропускайте шанса си за промяна! Видяхме, че той работи само за себе си, Манолев и приближени! Гласувайте!!!


28 Октомври 2019 19:12 | Ужас
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Яне Янев - Кмет!
Ама къде ли? След като дори и на Цалим никой не го иска...


28 Октомври 2019 19:28 | десен
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

Румен Томов е почти сигурният нов кмет на Благоевград. И това е странно, защото той ще стане кмет, само и единствено, защото Камбитов е твърде некадърен кмет и благоевградчани гласуват СРЕЩУ него. Но така е, като нямаш качества - губиш...


28 Октомври 2019 19:46 | Хаха
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

Опаааа, казаха ми че лудата Люба Спириева ще е новият зам. кмет по култура, ако Томов стане кмет, малии тая мелачка се завръща на бел кон


28 Октомври 2019 19:51 | Дончо
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Това е наказателен вот на жителите на Благоевград! Камбитов може да е добър кмет но е заобиколен от мушенници и измамници. Така му се пада като си избира такива утрепки. Селяци и некадърници !Общината не работи г-н кмете не виждате ли? Обикновените хора не може да припарят до общината. Простосмъртните да умират! Всички служби и агенции са пълни с олигофрени. Имахте достатъчно дълго време да вземете мерки.


28 Октомври 2019 20:50 | Милицията
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

А не забравяйте, че Димитър Кръстев и Антон Доклев, работиха яко за ГЕРБ, е сега май си заработиха и обходен лист


28 Октомври 2019 21:09 | Стоян
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Паола къде си ма, ??


28 Октомври 2019 21:16 | До дончо
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

дончо ли си, злата ли си, не знам. Пишеш доста грамотно, та не мисля, че си някой от тях. Не си прав/а за едно, в общината от доста време насам се диша и се влиза при млади, креативни хора, които доста добре се справят с работата, което Камбитов установи. В общината вече се върши работа. Това с агенциите и дирекциите е работа на някой друг, кмета не ги назначава, а от министерствата правят това. Явно доста добре си запознат/а с кухнята на назначенията, защото по времето на смиленов всичко беше с рекет - 3000 лева за учител, 5000 лева за полицай, 10000 лева за директор. И дончо, такива като теб правят същото, защото за такива като теб гласуват. Както искаш така ме разбирай. И понеже съм доста запознат, че и даже кой си, ще ти кажа едно, върне ли се БСП на власт в Благоевград, ще си останеш "в изгнание" още доста дълго време... кавичките ги слагам, за да покажа, че знам от колко имена тук коментираш. Нали 123, нали старогражданин, знаем те. Човек на окото-наркомана.


28 Октомври 2019 21:19 | F Right
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

до десен,

Напълно съм съгласен с Вас, колега. Благоевград е "десен" град и съм сигурен че при други обстоятелства десния кандидат за кмет би спечелил безапелационно. В същото време обаче трябва да признем, че Камбитов е слаб кмет и Благоевград не се развива добре. Затова в тази ситуация най-нормалното нещо е гражданите на Благоевград да са настроени анти-камбитов. Не защото са от БСП, а защото просто виждат, че нещата в града им не вървят и искат промяна. ГЕРБ не прецениха правилно ситуацията в града. ГЕРБ трябваше да свали подкрепата си от Камбитов и да издигне друг свой кандидат за кмет. Сега им се очертава доста неприятна и болезнена загуба.


28 Октомври 2019 21:25 | Петя
Оценка:
-12
 (
22
 гласа)

Камбитов пред томов е титан


28 Октомври 2019 21:26 | F Right
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Тоест, Герб трябваше да ме подкрепят и да ме издигнат за кандидатът им, както Ташкова го направи. казвам се Илиян Георгиев и съм от Перник, моята любовница се казва Гергана Янчева от БСП и аз, и тя искаме да управляваме този град с ясното съзнание на БСП, по волята на Герб. Паскалев ще ни венчае много скоро в местността Арнаутица в землището на с. Сенокос, община Симитли, а кумове ще ни бъдат Злата Сотирова и Виктор Асиски. А за заместник кмет по културата ще назначим Градевеца- местен кръчмар с неизвестен произход.


28 Октомври 2019 21:52 | 3456
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

вмро се закопахте


28 Октомври 2019 22:00 | ае чао
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Преди 4 години за Камбитов на първи тур са гласували 19 591 човека.
През 2019 година пак за него на първи тур са гласували 9 199 човека. Т. е. разлика от 10 000 души.

БЛАГОЕВГРАД ПРОГЛЕДНА


28 Октомври 2019 22:22 | здравей отново
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Камбитов спря на дончо далаверите, той все кредити за тия избори да го бутне и сега ще го гръмнат у главата, резко, знае се кой хахаха
А на 3 Камбитов пак кмет, разбира се.


28 Октомври 2019 22:32 | Милен
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

Камбитов и неговия шеф, Делян Славчев Пеевски ни докараха до това за първи път в Благоевград да има общински съветници от ДПС. На 3 ти всички срещу Камбитов.


28 Октомври 2019 22:39 | Торбалан
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Насо и поданниците му дошли от села и паланки нещо сън не ги лови, нещо са им кървясали очичките и сърчицата им тупкат учестено хахаххаха аааахахаххахаха ахахахаххахахахахаххаха мухахахахахахаха


28 Октомври 2019 22:41 | Лончпад
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

На Камбитов шансовете да бъде избран за кмет клонят към минус безкрайност, само тука някакви платени тролове се пънат и си мислят че са интересни.


28 Октомври 2019 23:08 | Вувузел
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Аз НЕ искам Мариета Димитрова и свекър и Митко Градевецо да управляват Благоевград!


28 Октомври 2019 23:15 | Вувузел
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Не трябва да се допускат кръчмари да завземат града чрез шамоклията Томов, не се продавайте граждани душите винструват повече от 50 или 100 лева


28 Октомври 2019 23:24 | Аз не искам стари пияници
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

Стари пияници с утънели джобове като тези покрай Томов не трябва да упрвляват Багоевград! Събудете се джумалии не се продавайте, или останаха само простаци и такива които не са от града-приюданци. Томов няма капацитет, няма дар слово, разчита друг да управлява общината, защото той няма да може и ще потънем още повече. Томов е най слабият кандидат от всички, които се явиха на тези избори, но извади късмет за баотажа заради твърдия електорат н комунистите, е комунисти ли пак ше ни мачкат? Ще плачем още повече, ако Томов спечели, гасувайте разумно! Камбитов е китка за мирисане пред този....


28 Октомври 2019 23:36 | как така
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

как така Галя общата от Даме Груев ще спечели изборите, ами да - застъпник на Томов, Галя общата е жена, която си продава задника на тоя и на оня, за да взима пари. Де бе хора, осъзнайте се - галя Рускинята, дето се дрогира и ражда дете след дете. Осъзнайте се


28 Октомври 2019 23:38 | боже
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

ооо знам го Галето, не подбира, тя е застъпничка на томов ли??? Е, хубава работа. БСП се оправиха. Тази само в моето легло не е вилняла


28 Октомври 2019 23:41 | земи тия хапчета
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Спри се бе, ненормалник.


28 Октомври 2019 23:52 | балотаж
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Люба Спириева се връща в Благоевград, за да го управлява, Дима от Струма бг трепери, Бриндовица не знае къде се намира, защото Бриндо я пребива всекидневно. Импресарио Иванов пребива Фимка, всекидневно. Всико е ясно - след като Томов ще е кмет- това ще е картината.


29 Октомври 2019 00:03 | Сергей!
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ние сме на всеки километар, оттук до краая на света.....


29 Октомври 2019 00:09 | инж.Виктор Стефанов
Оценка:
-8
 (
18
 гласа)

Не знам кой кой е тук. Струва ми се, че сте нереалистични хора, които са взели доста пари, за да коментирате това и онова. Аз съм реален гражданин на Благоевград. Можете да ме проверите. Не съм партиен и не смятам да бъда. Занимавам се със програмиране и живея в Благоевград. Не искам да ви се меся в махленските разговори, но имам да ви кажа някои неща, защото съм гражданини на този град. Първо, БСП няма да се върнат на власт тук при нас, сигурен съм, второ, спрете с този негативизъм и трето, познавам кандидатът за кмет Томов, ще ви кажа само едно за него, това е най-долният и безочлив човек, който експлоатира хората, работещи при него и не им плаща. Синът ми, който работеше при него, дори не получи своите обещани 500 лева. Той учи "Строителство на сгради и съоръжения" в УАСГ. Когато каза на Томов, че една сграда при пазара не трябва да се построи по този начин, защото хората ще пострадат, Томов му каза - много ти знае устата. Е, това е Томов, некадърен и алчен, много задлъжнял!


29 Октомври 2019 01:00 | Аз не искам стари пияници
Оценка:
-12
 (
14
 гласа)

Останахте ли граждани в тоя град, дайте по сериозно, общината ептен ше умре ако дойдат тея, нема да живеем в град оркестър със солист Мите Градевецо и Томов танцуващ под звуците им, защото той едва ли може да взима самостоятелни решения за Томов говора.


29 Октомври 2019 01:02 | taka e
Оценка:
-11
 (
19
 гласа)

Освен сградата на пазара сградата, в която му е предизборния щаб също е построена не по правилата. Лично присъствах когато хората от съседната кооперация реагираха срещу Томов, че е унищожил изолацията и мазилката на съседната сграда, а Томов стоеше надменно и невъзмутимо и хич не го беше грижа, че е унищожил това, което хората са заплатили с години честен и упорит труд- унищожил е собствеността им. Какъв кмет ще е, като дори исега не опазва общественото имущество и бетоновозите, които идват на обекта му, ръсят бетон и по асфалта без да го почистват след това или да слагат найлони, за да не цапат. Напълно се съгрласявам с написаното от инж. Виктор и мисля, че всеки трезвомислещ човек никога не би подкрепил Томов за кмет. Да си седи мирно и кротко, че хич, ача хич не му ечитава работата.


29 Октомври 2019 01:44 | Станой
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

А бре герберска пасмина крадлива и вие тролове обдухани само вие ли не разбрахте че хората не го искат този крадец и любовчия дали ще томов или кънчев все тая важното е че този се видя че не струва нито той нито подчинените му по шуробаджанашки начин кметици сетсрици и сурогати


29 Октомври 2019 07:53 | Хахаха
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Гербератите вече са се побъркали, не знаят какво говорят от страх, ще им гръмнат сърчицата.


29 Октомври 2019 08:35 | Милен
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

ДОКАРАНИТЕ ОТ ГЕРБ СЕЛЯНДУРИ ОТ ОБЛАСТТА, ДОВЕДОХА ДО ТОЗИ СРАМ, ДПС ДА ИМАТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ. КАМБИТОВ И ШЕФА МУ ДЕЛЯН ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ ХУБАВИЯ НИ ГРАД.


29 Октомври 2019 09:08 | до червените
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

Ей, селяни червени, комунисти долни, не разбрахте ли, че Благоевград не е червен и никога няма да бъде. Благоевград е интелигентен град и няма да допусне отново комунизма да властва. Спомнете си, хора, как убиваха дедите ви, Белене, режима на тока, на водата, опашките за банани, да чакате 10 години за руски коли... Еееееей, събудете се, бе ей!


29 Октомври 2019 09:35 | Дони
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Айде Градевецооо кмет ....ще има и нещо безплатно поне..... кебапчета и кюфтета


29 Октомври 2019 09:44 | кънчо
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Привържениците на Камбитов вият на умряло. Вече втори ден не могат да спят, не могат да ядат, сипят злоба и жлъч и изпадат в нервни кризи. Румен Томов е новият кмет на Благоевград. Свиквайте с тази мисъл, за да ви олекне.


29 Октомври 2019 10:25 | Pepi
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Леле, каква излагация, как Томов ??? Не вярвам хората в Благоевград да са толкова глупави


29 Октомври 2019 10:27 | Юли
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Ей, хора осъзнавате ли какво ще се случи с Благоевград, ако Камбитов загуби? Всичко спира, Благоевград се връща в кмомунистиоческата ера


29 Октомври 2019 10:46 | тцтц
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Абе спрете да плашите гаргите. Щяло всичко да замре. Понеже сега Благоевград е цъфнал и вързал. Със сигурност няма да е по-зле от положението, в което Камбитов оставя градът ни.


29 Октомври 2019 10:47 | losho
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Има и още нещо което не знаете, Герб Благоевград няма пари, даже не плати на застъпниците


29 Октомври 2019 10:49 | Жоро
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Не съм привърженик на Камбитов, не гласувах за него, но няма шанс да гласувам за кандидат подкрепен от БСП. За всички трезво мислещи хора е излишно да се коментира повече. И моля не допускайте разни измислени личности като Дончо, Злата, Градевци и каквито да било други рецидивисти да имат достъп до управлението на Благоевград. Не се продавайте за стотинки, мислете хора !


29 Октомври 2019 11:34 | поп Нафърфорий
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Жоро написа:моля не допускайте разни измислени личности

Да, ама Мама Кажа пак е пръв в новия ОбС!


29 Октомври 2019 11:42 | до кънчо
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Абе Кънчо, вият на умрело, ама друг път, ха-ха-ха-ха. Комунизмът умре, хората не са тъпи, колкото и да си пишете вие долни червени тролчета, никой не може да се мери с това, дето Камбитов го направи за града!


29 Октомври 2019 11:47 | тцтц
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Ох, обърках се, исках да кажа, че БСП ще зарие в кал града ни. Извинявайте, много съм объркан :)))))


29 Октомври 2019 12:08 | Joro K.
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Спрете комунистическата инвазия ! Добро утро, Благоевград ! Събудете се, отървете се от зли помисли и дерзайте. Предстои ви седмица на размисъл. Изборът е Атанас Камбитов или Румен Томов, който стигна до бленувания балотаж с гласовете на червената комунистическа клика . Бъдеще за децата ви в красив и обгрижван от държавата Благоевград, или минало на мизерия, нищета и репресия ! Камбитов е ясен! Зад него с пълна подкрепа са правителството на ГЕРБ и хиляди благоевградчани, които милеят за града ! А кой е Томов ?! Зад него са : Мите Градевецо, Тони Джамбазо, добре познатият бивш милиционер Любен Милев, двама неуспели кметове и един кмет, който зарязва 2 пъти Благоевград, за да се изкачва по върховете на държавното управление, оставяйки тежко наследство -дългове и батаци в града . Не допускайте да решават съдбините ви хора, зад които са частнособственическите интереси на комунистическа клика, овълчена да вземе властта . Не връщайте Благоевград в ера на репресии и див комунизъм ! Не споделя


29 Октомври 2019 12:17 | Иван
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

В Сандански трябва да гласуваме с43 за Котев, не може един селянин от Склаве да не командва и гев Янето да е председател на общ съвет. ВЪНКА мравки и боболечки


29 Октомври 2019 12:23 | Фитипалди
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Не знам какъв мазохист трябва да си, за да гласуваш за Камбитов. Тоя некадърник ни направи последна дупка на кавала, дишаме прахта на Видин, а тука още има хора които са за него. Еми странно е.


29 Октомври 2019 12:25 | Милен
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Това са платени клакьори и докарани селяни - герберасти, назначени на държавни местенца и не искат да се промени статуквото.


29 Октомври 2019 12:27 | ралист
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Абе май няма да гасувам, ако занете кой седи зад Томов ....после живи жаби ще гълтате ...фалирали строители ...изгорели ссъс сумати пари... сега ще възтановяват загубеното... но жсеки сам си избира управниците


29 Октомври 2019 12:42 | Цонка
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

ЗА ЗАГУБАТА СИ ЩЕ Е ВИНОВЕН САМО КАБИТОВ, КОЙТО ЗА 8 Г. НЕ НАПРАВИ ПОЧТИ НИЩО ЗА ГРАДА! НЕ РАЗБРА, ЧЕ ОСВЕН САНИРАНЕ ХОРАТА ИСКАТ И РАБОТА! НО ОТ СОФИЯ КАК ДА РАЗБЕРЕ...


29 Октомври 2019 13:58 | до цонка
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

Майко мила... не направи нищо????? Ама ти къде живееш ма, сельо.... тцтцтцтц, много прост народ, много!


29 Октомври 2019 14:06 | ми как
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Направи, направи... Последно място на заплати, закриване на предприятия, фалит на фирми, липсва на инвестиции, липса на работа, масово напускане на младите хора, най-мръсен въздух, застрояване на всички градинки и още и още. Много направи.


29 Октомври 2019 14:22 | Нико Георгиев
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

ми ще видим и Томов какво ще направи, заря няма да има ама Кебапчета от Градевецо ще има.... те се един и същ Гъз


29 Октомври 2019 14:25 | ралист
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

не ми се гласува да правя богат някой си, особено някви фалирали бизнесмени.... дето сядайки на кметския стол.... ще забеавят за обещанията ...а пък от Томов очаквайте нищо


29 Октомври 2019 14:50 | Милен
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Tогава не гласувай за Камбитов от село Падеш, той преди да стане кмет беше фалирал бизнесмен със запорирани сметки и дългове, а сега харчи 200-300 хиляди лева само за рождения си ден.


29 Октомври 2019 14:56 | бсп
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Не мисля, че в Благоевград живеят прости хора, но Р. Томов е най-зле от всички кандидат кметове- нищо не знае, говори абсолютни глупости. В щаба му виждам видната комунистическа издънка-производителят на ток и бивш зам. кмет Асийски-направил секретарката си любовница и напиващ се постоянно /крайно некадърен-унищожил културта заедно с Коцето в града/. Като видях и Градевеца, този корифей на мисълта, направо ми стна лошо.
Хора мислете и не захвърляйте града в комунистическото блато. Правителството ще отсвири Благоевград и направо ще загинем!! МИСЛЕТЕ И БОГ ДА ПАЗИ БЛАГОЕВГРАД ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАПЛАЧ


29 Октомври 2019 14:57 | Богдан
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Камбитов се е доказал! Той е нашия Кмет!


29 Октомври 2019 15:01 | Богдан
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Аман от разбирачи! Върнете комунизма и тогава ще ви видя. даже и границите да затворят и не е лошо и на Опашка за хляб, банани и олио да се редите. Просх народ


29 Октомври 2019 15:04 | Иван
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Казаното от бсп е абсолютна истина, събрали се от кол и въже и искат да върнат града в пещерния век. Господин Градевеца да стане зам. -кмет по културни дейности, та да засвири една чалга, да ми се завихрят ония ми ти кючеци, да завият кръшни снаги млади кючекини около вечно пияният Асийски. Народе, това ли искате за нашия град?!!!


29 Октомври 2019 15:20 | Милен
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Богдане, горчи ли кафето от партера на общината?


30 Октомври 2019 09:16 | 11111
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

САМО ПЛЮЕТЕ ТУ ПО ТОМОВ ТУ ПО КАМБИТОВ.. А ДПС ИМАТ 3 СЪВЕТНИЦИ ...ИВАЙЛО ЧЕРВИЛОВ СИН НА ИВАН ЧЕРВИЛОВ ВИДЕН ФУТБОЛЕН КОРИФЕЙ.. СРАМ ЗА НЕГО.. ЕЙ ВЛАСТТА Е БОЛЕСТ И ТО СТРАШНА НО ВИНАГИ ИМА НАЧАЛО И КРАЙ.. СРАМ И ПОЗОР


30 Октомври 2019 11:09 | Ретро
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Котев няма да падне, разберете го. Ще спечели балотажа, всички го знаят.


30 Октомври 2019 11:35 | Яж ми х.. Симитли
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Котев ще загуби балотажа и ще получи обвинителен акт. Това иначе тихо и затворено, леко смотано момче, много бързо си повярва, а и беше подведен от Манолев и съответно се забучи в калта до уши.


30 Октомври 2019 16:13 | Петрич
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ако некои санданчани са толко закасали да се продадат на мравка за 100 лева, а други са прекарани с по 50, пущайте жените и керките секи ден при нас, да се видите с пари.


30 Октомври 2019 17:47 | До бсп
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

И на мен ми става лошо, като чета дивотиите .Всички службички са заети от "високообразовани " и " умни "гербери. И пишат ли, пишат срещу Томов. Хайде, стига! Пазите си паричките, но не по този начин. Ние, които не сме гербери да Ви оставим да затриете напълно града ли искате! Ще Ви спрем.


30 Октомври 2019 18:01 | До инж Виктор
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Синът Ви първо да завърши, а после да дава акъл! Има строителен надзор, който е задължен да следи строителството. И аз работя с компютър, но нямам претенции за специалист в областта. Ако харесвате Камбитов, гласувайте за него, но не плюйте по Томов!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар