ГЕРБ пусна мощта на държавната машина и /но не/ смаза съпротивата на Разлог, магазини затвориха, приятели се намразиха

23 ноември 2009 00:20   93 коментара   52682 прочита
Кандидатът на ГЕРБ Кр. Герчев и съпругата му, която е родом от Банско, се наредиха на опашка пред IХ секция, за да гласуват
Кандидатът на ГЕРБ Кр. Герчев и съпругата му, която е родом от Банско, се наредиха на опашка пред IХ секция, за да гласуват


Кандидатът на ГЕРБ Кр. Герчев и съпругата му, която е родом от Банско, се наредиха на опашка пред IХ секция, за да гласуват

Лидерът на “Евророма” Цветелин Кънчев-Дон Цеци пусна отново в ход “Плана Сливен” с операция под кодовото име “Рожден ден”

12 779 граждани от имащите право на глас 18 789 души от община Разлог вчера дадоха гласа си на балотажа за кмет, с това активността достигна рядко срещаните 69.07%. Най-масово пред урните застанаха жителите на с. Бачево - 80.21%, следвани от с. Добърско - 78%, с. Годлево - 76%, Долно Драглище - 75.94%, с. Горно Драглище - 74%, град Разлог - 69%, и с. Баня - 58.55%. Председателят на Общинската избирателна комисия Татяна Лазарова съобщи, че са получени над 10 жалби.

Балотажът за кмет на община Разлог вчера стартира спокойно, но бързо се разбра, че това е само привидно, защото напрежението от противоборството между щабовете на кандидатите Красимир Герчев от ГЕРБ, подкрепен от РЗС, “Атака” и ЛИДЕР, и Благой Дункин от “Патриотичен съюз”, в който влизат СДС, ДСБ, ВМРО, НДСВ, е набирало сила цяла седмица. Очаквахме, че ГЕРБ ще пуснат цялата държавна машина и всички позволени и непозволени средства срещу нас, и това се случи, каза пред “Струма” председателят на ОбС и лидер на ДСБ Радко Тумбев. Той разкри: Още в петък, в последния работен ден, служители на ХЕИ започнаха да правят масови проверки на всички хранителни магазини, ресторанти и кафената, на които имаше залепени плакати на Благой Дункин.

Мълвата за проверката бързо обиколи града и повечето собственици направо затвориха в петък, за да не ги тормозят. Практически Разлог в петък бе парализиран и беше трудно да намериш къде да пиеш кафе. С Христо Георгиев седнахме да обядваме, а собственикът дойде притеснен и директно ни каза: Защо сядате тук, да не искате да ми докарате данъчна ревизия или ХЕИ. Почти същото разказа и бившият зам. областен управител на Благоевград Марин Прешелков, който със съпругата си и двете си внучета гласува за Дункин в секция -1. Прешелков напомни още, че собственикът на намиращия се в съседство с предизборния щаб на Дункин месарски магазин Георги Бележков заради подкрепата си за Дункин е трябвало в петък да изтърпи детайлна проверка от ветеринарните власти на месарския цех на фирмата си “Сарай” на входа на Разлог.

Към този случай прибавиха и аналогичната проверка на мандрата на кметицата на Бачево Радка Бележкова в седмицата преди балотажа. Виждате ли, и колата на Гражданска защита, и шефът й Петър Самарджиев са от сутринта тук, а миналата неделя ги нямаше, едва ли е случайно, просто се демонстрира засилено присъствие на държавната машина, посочиха още от “Патриотичен съюз”. Вчера те първи сигнализираха за нарушение на изборния ден Общинската избирателна комисия с информация, че охранители от фирма “Абадон” демонстративно стоят пред секцията в Бачево и притесняват избирателите. Имали същата информация и за ромската махала. След намесата на полицията гардовете се изнесоха за кратко, но не след дълго се върнаха, този път придружени със служебни бележки, подписани лично от вътрешния министър и лидер на ГЕРБ Цветан Цветанов, че са наблюдатели на неговата партия.

Пред репортер на “Струма” благоевградски гард показа бележката, която имаше печат на ГЕРБ, подпис на Цветанов и дата на издаване 20 ноември, т.е предишния ден. Знам за случая, но хората имат документ за наблюдатели. Нашата задача е да осигурим ред в изборния ден и го правим, обясни пред “Струма” шефът на местното полицейско управление Тома Добрев. В Общинската избирателна комисия също вдигаха рамене с обяснението, че това са наблюдатели на ГЕРБ с легитимно издадени документи, така че нямало основание да бъдат отстранени от изборния процес.

Преди обяд щабът на Дункин разпространи информация, че от мощната строителна фирма “Балканстрой”, която подкрепя кандидата на ГЕРБ Красимир Герчев, са пуснали предизвестия за съкращение от работа на четирима служители, които са работили за Дункин миналата неделя. Те представиха копие от предизвестието на Цветанка Ролева, която е била миналата седмица председател на ХIХ секция от квотата на РЗС, но уточниха, че си била техен кадър. Предизвестието е с дата 18.11., т.е. от сряда.

От ГЕРБ не останаха длъжни и на свой ред започнаха да заливат през час Общинската избирателна комисия с контра-сигнали за нарушения на поддръжници на Дункин. Първата жалба бе срещу кметицата на Бачево Соня Кулинчева. Хората на Бойко Борисов я обвиниха, че стояла постоянно пред кметството на площада и дирижирала гласуването в селото. Аналогична жалба бе подадена от ГЕРБ и срещу кмета на Долно Драглище Лиляна Боянова и сина й Цветан Боянов, които открито агитирали за Дункин. В Бачево наблюдателят на ГЕРБ Марин Бележков се оплака от кметицата Радка Бележкова, че оказвала натиск на местните млекопроизводители, като ги заплашвала, че който гласува за Герчев, няма да му изкупува млякото в нейната мандра.


Още за: Кр. Герчев   избори   победа   Още от: Политика

Принтирай статия
93 коментара
23 Ноември 2009 05:04 | vox populi
Оценка:
11
 (
49
 гласа)

Честито Краси! Успешно управление! Сигурен съм че повечето хора, които подкрепиха конкурентния лагер скоро сами ще се убедят, че ти си по-добрия избор за община Разлог!
п.с. а тези статии на струма са винаги малко или много тенденциозни, така че едва ли някой ги приема за обективната истина! знаем си вестника все пак и сензанционния му пристрастен тон!


23 Ноември 2009 06:29 | съпричастен
Оценка:
11
 (
69
 гласа)

На 22.11.2009 год. , с победата на ГЕРБ , демокрацията в Разлог , рухна!
Бойко Борисов трябва да знае , че застава зад една манипуация , репресия,нарушаване на
чисто човешките права!Фъфльото Йордан Каназиреев е вашата демокрация!
Е нека да ви е сладко!Краси , ти застана зад тази помия!Това историята го помни !
Горчив старт , с много манипулации. Така и ще продължи.


23 Ноември 2009 07:16 | гласът на хората
Оценка:
6
 (
48
 гласа)

Този,,троянски конник,, в Разлог го вкара Любен Татарски!
Ръководен от МНОГО лични амбиции , а не от грижа за хората!


23 Ноември 2009 07:18 | ЗЗЗ
Оценка:
4
 (
48
 гласа)

ЧЕСТИТО КРАСИ
МНОГО СМЕ РАДОСТНИ СЕГА САМО НАПРЕД И УСПЕХИ


23 Ноември 2009 07:32 | ЕЕЕ
Оценка:
0
 (
54
 гласа)

ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ ДА ГО ПЛЮЕТЕ ЛЮБЕН НЕ ВИ Е СРАМ
БРАВО НА Г-Н ТАТАРСКИ
ЖЕЛАЕМ МУ МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ
САМО ТАКА ЛЮБЧО БРАВО НИЕ СМЕ С ТЕБ НЕ ТЕ ПРЕДАДОХМЕ


23 Ноември 2009 07:52 | яна
Оценка:
1
 (
39
 гласа)

Аз пак ще кажа гражданите на разлог доказаха на 15.11.2009, кой е подходящия кмет за общината Благой Дункин. За вчеращния резултат всичко е платено. Толкова мутри от както свет светува в разложката община не е имало. Засъжаление простия човек не можеш да му дадеш акъл и той се подава на разни заплахи. Тешко и горко на община Разлог следващите две години. ЩЕНИ УПРАВЛЯВАТ МУТРИ. ТЕ ГО ДОКАЗАХА ВЧЕРА. СЕГА ЩЕ ВИДИМ БАЛКАНСТРОЙ И ХАМЕФА И БУЛЛЕС КОГА ЩЕ ИЗПЛАТЯТ ЗАПЛАТИТЕ.


23 Ноември 2009 08:11 | pepi
Оценка:
3
 (
55
 гласа)

Успех Краси,Ти си правилния човек за разлог.Радвам се че логиката надделя в изборния ден.


23 Ноември 2009 08:32 | hahaha
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

най- грозните избори , които съм виждал .Успех на Краси !!!!!!!
Ще има огромна нужда от него , защото иначе ГЕРБ ще се срине на местно ниво с гръм и трясък


23 Ноември 2009 08:43 | обективен
Оценка:
19
 (
51
 гласа)

Това не е демокрация! За съжаление живеем в мутренска държава и СТАЛИНИСТЪТ Бойко Борисов го доказа. Добре е обучен от другаря Тодор Живков, докато му беше охрана, как се мачка народ. Поздрав за всички онези 6271 разложени, които не се поддадоха на заплахи и манипулации, а гласуваха по съвест; които продажниците не успяха да купят, а свободно изразиха своя вот! Жалко за Красимир Герчев, който е пионка в цялата тая гнусна кампания. Жалко и за излъганите надежди на истинските хора в Разложка община. Единствената ни надежда и упование остават в Бога - нищо, че е високо - той гледа, бави, но не забравя! И ще отдаде всекиму според делата1 Бог да ни пази всички!


23 Ноември 2009 08:51 | 111111
Оценка:
1
 (
29
 гласа)

von populi, плащат ли ти от ГЕРБ та във всички коментари им се подмазваш?
Няма да елошо да имаш и собствено мнение!


23 Ноември 2009 09:10 | Мехомиец
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

Никой не оспорва качествата на Краси...само,че говорим за демокрация,за нов морал в политиката. Разбирам донякъде работниците във фирмите със СТРОЙ, ама това строй означава строя а не под строй.Те горките на знаят, че януари февруари, така или иначе ще са съкратени. Сега очаквам ББ, като бащица да погали Гошо Тренчев и Благо и да ги задържи на зам.кметските постове-справка София-Минчо Герджиков! Долу Живковизма и неговите охранители!


23 Ноември 2009 09:14 | malkiq
Оценка:
12
 (
36
 гласа)

Много жалко за Краси не как сега ще излезне по улиците на гр.Мутрастрой и как ще говори с нас МАЧКАНИТЕ хора от Балканстрой.Много жалко и за демокрацията в България, вече мисля как да я напусна.Герберчета правят всичко възможно да изселят и малкото свободомислещи хора в държавата.


23 Ноември 2009 09:16 | до мехомиец
Оценка:
5
 (
27
 гласа)

Цитираните от теб двама Дункин и Тренчев са почтени хора и не ти приляга да ги обиждаш. И двамата не биха останали на работа - те все пак искат да гледат в очите всички тези 6271 избиратели, които им гласуваха доверие. Те не са фурнаджийски лопати. Не оплювайте честните и почтени хора, те не го заслужават.


23 Ноември 2009 09:17 | ХАХАХА
Оценка:
-10
 (
52
 гласа)

....честитоооо Разлог , Бай Данчо и бай Коце (дебелите)-"бизнасмените" , ще Ви движат нещата - пародия,порнография .....смяяяяях !


23 Ноември 2009 09:17 | до малкия
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Не губи надежда! Все пак трябва да имаме вяра, макар че след тези избори или по-точно пародията на избори и аз губя надежда.


23 Ноември 2009 09:30 | Мехомиец До до мехомиеца
Оценка:
-3
 (
27
 гласа)

Не обиждам никой, напротив с чиста съвест отбелязах 9 в бюлетината, просто коментирам какво очаквам от един хитрец от Банкя...само че ми е интересно какво правят Костов и Мартинчо още заедно с ББ. Имаше шанс да се появат отново на сцената, но го пропуснаха вчера. Изобщо държавата ни дрънка отвсякъде.Евророма има депутат в групата на БСП, тука подкрепя ГЕРБ, никакви принципи всичко е за парите, пък народа кучета го яли.


23 Ноември 2009 09:51 | ГЕРБ
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Много поздрави на Мехомиец и на Борчо


23 Ноември 2009 09:59 | Мехомиец до ГЕРБ
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

Благодаря, приемам го сериозно, макар, че съжалявам,че Краси ще бъде заобиколен от такива подлизурковци като теб. Иначе се познаваме с него сигурно по-добре от колкото ти и той,и му желая искрено успех, да не забравя какво обещаха...


23 Ноември 2009 10:01 | Една Българка
Оценка:
6
 (
42
 гласа)

Всеки заслужава съдбата Си!
Една седмица, натиск, заплахи, подкупи и - полярно различни резултати!
Истината е, че българите сме жалък продажен и страхлив народец.
Нека ни мачкат!
Нека се върна тоталитарната система начело с ББ!
Хак да ни е!


23 Ноември 2009 10:28 | 11111111
Оценка:
5
 (
25
 гласа)

Грешката на тези избори беше плюенито от страна та Патриотичен съюз, работили заедно 12 год. Те трябваше да си посрешнат всичси министри, които идват , поне аз мисля така, да се води една толерантна предизборна кампания.Какво стана? Щатните служители всички заплашвани, учители, болница и т. н. всеки да гласува за Благой Дунки, на втория тур почнаха пък частните фирми, там не можеш да се бъркаш.
Жалкото е ,че си оплюхме депутата
Жалко е че се изложихме пред цяла България
Жалко е че се правеха такива показни мероприятията с коли,,които те караха да настръхнеш.
По мръсни избори от тия не е имало.
Ей това са хората с двойно лице


23 Ноември 2009 10:31 | до горния
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

с две думи - прост народ- слаба държава


23 Ноември 2009 10:36 | 4444444444
Оценка:
-4
 (
30
 гласа)

Да не говорим за Тренчев, Дункин и всички около него.Такова плюене беше срещу Татарски, че нямам думи.Хак да и есега.Народа не е прос, както пишете
Ей това накара вота да се обърне, както те се обърнаха срещу него.
Сега, ако имат чест и достойнство хората от общината които бяха срещу Любен Татарски , не само зам. кметове но и служители да си подъдат оставките, а не да стоят и пак да лижат подметките.И това трябва да го направи Краси Герчев
Не може такова двуличие
Изобщо кадрите в общината трябва да бъдат много добре подбрани


23 Ноември 2009 10:46 | фенка
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Подбора на кадрите,ще се получи интересно...ще съм много изненадана ако г-та Дункин,Тренчев и д-ра Тумбев подадат оставки,а редовите длънчогледи как ще се престраят сега ди демонстрират ентусиазъм и симпатия към новия кмет...


23 Ноември 2009 10:47 | незнаен
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Брааааво !!!! Сега като дойде Гюровото аки , ще мирише повече, а Тренчов да си върви в училище , да се прави на петел на даскалицитеееееее


23 Ноември 2009 10:58 | ъ
Оценка:
-1
 (
29
 гласа)

Дункиния щаб как е настроението ??? Май не е като на 15,тогава много си повярвахте май а?Марш в опозицията,че ми писна от вас и вашата некадърност!Браво на Разлог, това беше правилният избор за кмет! Сигурен съм, че резултатите няма да закъснеят!


23 Ноември 2009 11:02 | наблюдател
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

вижте, изборите минаха и ако трябва да бъдем честни и от двете страни имаше много манипулации. Вярно, че последната седмица много неща се случиха в Разлог, но нима сме очаквали друго?Ами преди две години в Благоевград как беше? Важното е сега новият кмет да надскочи прострастия и интереси и да работи за общината. Герчев изглежда свестен човек. Нека, въпреки пристрастията ни, да се освободим от предизборните страсти и да му пожелаем успех. В крайна сметка той е новият кмет на общината, така че трябва само да си надяваме, че работи наистина за хората. Успех на новия кмет!


23 Ноември 2009 11:08 | 111
Оценка:
23
 (
43
 гласа)

Дали сега ще ни поздравяват по пътя????
Балканстрой забравиха кой в началото не им даваше обекти в Разлог, а сега вече си мислят , че всичко им зависи от Едни Хора. Къде Ви е ДОСТОЙНСТВОТО бе ХОРА.
Не съм от нито една от партийте , но трябваше да докажем , че никой не може да ни командва и заплашва. За съжаление това не се случи и ще си понесем Срама и да ни командват ПОЛИЗУРКОВЦИ И ХОРА ПРЕМИНАЛИ ОТ КОМУНИСТИ - В СЕ ДЕ СЕ - В ГЕРБ. Утре като се появи друга партия която ще бъде на власт те пак ще си платят за да са нейни членове.
МНОГО ЖАЛКО ЗА РАЗЛОГ.
И ЗА ЦЯЛАТА ДЕМОКРАЦИЯ ЗАЩОТО НИКОЙ ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ МЕДИЙ НЕ НАМЕРИ КУРАЖ ДА ОТРАЗИ РЕАЛНО КАКВО СЕ СЛУЧВАШЕ ТУК ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТ СЕДМИЦА.


23 Ноември 2009 11:28 | 2222
Оценка:
22
 (
34
 гласа)

Възмутен съм от това което се случи в моя роден град.Как може хора като Чембера,Жак,Марин Бележков,Коста Саевв и себеподобните им да определят бъдещето на Разлог.Отсега натам това ще бъде град на мафията.Жалко за хората които живеят в него.
Свалям шапка на БЛАГОЙ ДУНКИН,това е Човек достоен за уважение .


23 Ноември 2009 12:05 | мечо
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

каквото и да говорят герберите, хората в града знаят кой плюеше и кой и как плашеше.
жалко за народа и честните хора, които гласуваха за Краси ог страх. нека ви са честити управляващи като Карамане.


23 Ноември 2009 12:17 | 222
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

Г- н Дункин горе главата,трябва да се гордееш че народа е с теб и те обича.И знай едно че "Когато губиш ,незнаеш какво печелиш".Ти спечели сърцата на цялата община.


23 Ноември 2009 12:22 | 234
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

г-н герчев съжалявам че нашата община ще се оправлява от мрасник като теб!!!!!!!!!!


23 Ноември 2009 12:25 | жител на Разлог
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Не съм привърженик на нито един от кандидатите, но е факт, че това беше една грозна манипулация от страна на ГЕРБ, която само който не иска не е видял. ГЕРБ може да са спечелили тези избори, но показаха, че не знаят значението на думата демокрация и със сигурност загубиха доверието на много млади хора. След като искат да управляват трябваше да издигнят кандидатура на достоен човек, уважаван от местните. Не ми се мисли какво ни чака на следващите парламентарни избори.


23 Ноември 2009 12:40 | Pepo
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Ето за това говорим. Защо ли гласувах на тези избори за Гербчетата, след като се оказа, че са тотални идиоти и гейове. Останете си в мизерната си държава. Отказвам се от българско гражданство утре. Не сикам децата ми да растат в тая смрадлива дупка. Товаря се на колата и заминавам. Стойте си тука и си управлявайте циганите и пенсионерите. Няма как млади и способни хора да останат тук в тоя цирк!


23 Ноември 2009 12:44 | ксла
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Всички знаем че ГЕРЧЕВ нямаше никакви шансове да спечели,ако не бяха тези заплахи и манипулации.Видя се кой е по достоен и без купуване на гласове Дункин пак ви доказа че е по добър итова се коментира навсякаде.Да немислите че хората садоволно от този избор и от това че ще сме управлявани от мутри.


23 Ноември 2009 12:57 | Гепи Тарикатски
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

така е навсякъде.... решаващи са гласовете на мангалите!!! егати Българията..:)))


23 Ноември 2009 13:27 | malkiq
Оценка:
17
 (
31
 гласа)

Колко гордо вървят по центъра на градани дупетата Лупчо Въчов , неговото протеже Краси- крадливия митничар , Крум Тимев - пачаврата и естествено зада се покаже че града ние вече в ръцете на мутрите Николай Цветин честито на всички съграждани да ние жив и здрав гърба от тук насетне.


23 Ноември 2009 13:34 | Ако се замисли човек
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Хора като се замисли човек ГЕРБ печелят със 177 гласа на балотажа което е към 1% от гласуването. А ако това направи впечатление на някой обективно мислещ той резонно би попитал а как е било на първия кръг - и веднага ще види разлика от 20 и нагоре % между двамата кандидати. Но това което ако се вгледа още малко ще се види е че господинът Дункин не печели още на първия кръг със 1,91% което при избирателна активност от 59,17% прави 212 гласа. Интересно съвпадение нали чисто математически
Е нека сега хората да ме убедят че няма нищо нагласявано и манипулирано.


23 Ноември 2009 13:45 | anonimen - 3
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Честито на Краси. Но да се дистанцира от това да го сварзват с Вънджьовия (Любен Татарски). Колкото по-бързо - толкова по-добре. Този мръсник Татарски е за затвора. И на мене - това му е прякора. Бива, бива нагъл изнудвач и рушветчия, ама...В най-скоро време ще се сгромоляса.


23 Ноември 2009 13:48 | кои
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

ами сега какво ще стане с боклука Тренчев?


23 Ноември 2009 13:56 | До Мечо
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Господине миналата седмица ти как викаше "Дункин бие лошо бие"
А вас кой щеше да ви управлява, Жоро Бележков, Георги Фарфаров, Славчо Фарфаров и Пантата и всички около него
И от двата щаба хората бяха заплашвани и манипулирани
Изгубихте изборите защото много плюхте по г-н Татарски


23 Ноември 2009 13:57 | смек
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Жалко за Краси - опетни името си позволявайки да бъде избран по този начин. Благой се държа мъжки, но срещу хора като "демократите" от ГЕРБ това явно не е достатъчно.....


23 Ноември 2009 14:11 | Мата Хари - МаргГертрудеЗеле
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Не знам кой с какво и кого, но тук е било голяма помия Какво ли ще прави от утре Струма като няма за кого да мърсувате и с кого да се плюете Да живее диктатурата ! Да живее БКП която подкрепи ГЕРБ! Да живеят мутрите и мутресите които ни налагат пресите ! Да издигнем паметник на Бат Бойко на площада, само него няма и да викнем Гошо Тренчев да му прочете словото! Той има опит! Ще оцелее момчето не го мислете, ще вземе да пише статии, доноси и други "македонски" мръсотии. Той е майстор! Ей, драги съграждани, никой не са ак, ама такова и през турско не е било. Предлагам да организираме нелегално движение за освобождение на Разлог. Състав : Киро Вратовръзката, на бел конь,/ Председател, щото цел живот е пенсиониран футболен бос от мината и може да дава само акъл/ Катя Харизанова - знаменосец, / читалищните дейци, веят байраците само и по това приличат на ВМРО/ Нина Кисова - касиер и ръководител на ремонтната група /никой друг като нея не може да прави интриги и да краде с фалш фактури


23 Ноември 2009 14:14 | Мата Хари - МаргГертрудеЗеле
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

от баща ми е вземала фактури Нина Николина Кисова, напърдачкова, звезда от черна величина. Продължавам състава : Като мои най-близки сътруднички ваня Илиева и Илияна Вълканова, да си оправдаем имената, момичета, аз съм Мата Ви Хари с истинско име, рожденно Маргарете Гертруде Зеле84989


23 Ноември 2009 14:16 | Мата Хари - МаргГертрудеЗеле
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

На индонезийски и малайски език това означава "слънце" (буквално "Окото на деня"). Така се ражда легендата Мата Хари, която издига стриптийза до ранга на изкуство и завладява публиката с необикновения си стил и екзотичност. Има гастроли в Монако, Испания, Германия и други европейски страни. По това време също така има връзка с много високопоставени и влиятелни военни и политически личности и получава множество скъпи подаръци от тях. Кариерата ѝ на танцьорка трае от 1905 до 1912. Мата Хари е двоен агент. Днес искам да научине нещо, че Ви е много посен форумът, нема гъдел, само простотии......


23 Ноември 2009 14:18 | ССС
Оценка:
-3
 (
23
 гласа)

какх не ви е срам бе седесари
още ли продължавате да пишете
фанете скриите СЕ и не се подавайте защото сте за смях
как бе агент ще ми бъде кмет
БРАВО КРАСИ БРАВО ЛЮБЧО
НИЕ СМЕ С ВАС
МНОГО УСПЕХИ ВИ ЖЕЛАЯ


23 Ноември 2009 14:31 | 5555
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

За кои и да беше гласувал Разлог все едно и също.Но до каде трябваше да се стигне та да спечели някои.Какви беха тия заплахи.Това не го е имало и по време на комунизма.Целия Балканстрой да гласува под строи от страх да не ги оволнят.Същите тия хора дето не са вземали пари от 5 месеца.В Буллес същото положение.Това е срам и позор.Но ние сме си виновни-народа.Не трябва никои да гласува та да ги видим тия жалки създания какво ще прават.Така ако смята Боико да оправлява страната май ще стане като ЦАРЯ-адна падаща звезда.Успех на новите управляващи и да не забравят кои ги е избрал.


23 Ноември 2009 14:42 | ...........
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИ.ИЗБОРИ ДО ДУПКА ДОКАТО НЕ ИЗБЕРЕМ БЛАГОЙ ДУНКИН .ТО БИВА НАГЛОСТ ТО БИВА БЕЗОЧИЕ ТО НЕ БИВА. Е ТАКИВА КАТО НИНА КИСЬОВА ИМА МНОГО МНОГО ОТ ОБЩИНАТА КОИТО ТРЯБВА ДА СИ ТРЪГНАТ АКО ИМАТ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО


23 Ноември 2009 14:47 | незнаен
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Мата хари си е готов политанализаторр брей маааа ------ много знаете брле а да видим ще е че напреете


23 Ноември 2009 14:47 | гери
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

БРАВО НА НАС ГЕРБЕРИТЕ!!!! САМО ПП ГЕРБ И НИКОИ ДРУГ!!!!


23 Ноември 2009 14:48 | ДО ФЕНКА
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

За съжаление радко тумбев е избираема длъжност и той няма да си подаде оставката.Но другите трябва да си подадът, ако имат чест и достойнство.Радко Тумбев не му пука .Той си остава в ОС


23 Ноември 2009 14:49 | от янето
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Сасиране до насиране


23 Ноември 2009 14:55 | Мата Хари - МаргГертрудеЗеле
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

Мила моя и на теб да обясня В общински съвет се гласува /не се гладува/, Радко може да бъде сменен с гласовете на мнозинствотор ако се конструира ново такова. А там гласуването струва .....пари. Формите са : хонорар, заплащане като на общински съветник, служба, на която нищо не работиш, ама си си там от пантивека, като Харизанова; място да си направиш пцария , магазинче или служба на твой роднина. Има още много фактори.


23 Ноември 2009 14:55 | Мата Хари - МаргГертрудеЗеле
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

Мила моя и на теб да обясня В общински съвет се гласува /не се гладува/, Радко може да бъде сменен с гласовете на мнозинствотор ако се конструира ново такова. А там гласуването струва .....пари. Формите са : хонорар, заплащане като на общински съветник, служба, на която нищо не работиш, ама си си там от пантивека, като Харизанова; място да си направиш пцария , магазинче или служба на твой роднина. Има още много фактори.


23 Ноември 2009 15:01 | 0000000
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

До всички управляващи.Престанете с касиране на избори.Стига вече.Малко ли ни беше на обикновения народ.Нищо няма да направите.Да пожелаем успех на Краси, Герчев.
Остават две години.Хората тогава ще преценят дали са сбъркали.Вие нас хората на маймуни ли ще ни правите.Ама Вие не мислите за хората.Власт, власт, власт облечена в корупция
Стига вече


23 Ноември 2009 15:05 | До мата хари
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Познавам ги всички и знам за какво става на въпрос
Е сега си получиха заслуженото
Но нали знаеш фурнаджииските лопати
Те пак ще се нагодят
И най-много такива като Радко Тумбев и Катето Харизанова


23 Ноември 2009 15:07 | До мата хари
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Поздравления за изказванията.Да видим другите какво сега ще направят
Пожелавам и успех.....


23 Ноември 2009 15:18 | Яна
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Какво още спорите и пишете излишни коментари, немога да си обясня. Защо мутрите не дойдоха на 15, а ги докарехте вчера. И ще ми имате съмочувствие , че сте спечели ли чесно. Какъв е Васко Мечкулски да ходи по Годлево и да заплашва хората. Не вее срам. Политиката на управление ще бъде па на мена и за всички мутри,който ме подкрепиха.


23 Ноември 2009 15:21 | ВВВ
Оценка:
0
 (
24
 гласа)


КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИ.
НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ, ТОВА БЯХА НАЙ-МАНИПУЛИРАНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ. БРАВО РАЗЛОГ И ГОРНО ДРАГЛЛИщЕ НЕ ВИ УПЛАшИХА ЗАПЛАХИТЕ, НЕ СЕ ПРЕДАДОХТЕ ЗА СМЕТКА НА ЦИГАНИТЕ И ДРУГИТЕ СЕЛА, ТЕ ИЗБРАХА РОМСКО-СЕЛЯНСКИ КМЕТ НА ГР. РАЗЛОГ.


23 Ноември 2009 15:50 | Бяс
Оценка:
2
 (
22
 гласа)

В другите села мафията и бабаитите успяха да опла6ат хората. На някои успяха да сменят позицията, на други не. Тези които не я смениха, не посмяха да отидат да гласуват. Ако не го е срам "Демократи4но избрания кмет", нека поеме поста. Това бяха наи-грозните,манипулирани,мръсни и ужасни избори. Не ме е яд 4е Гер4ев е новия кмет,яд ме е на на4ина по които бе6е избран.


23 Ноември 2009 16:05 | един от многото
Оценка:
9
 (
27
 гласа)

Честито Краси!Сега им покажи на всички тези оплювковци ,че можеш ,знаеш и умееш."И нека силата/ГЕРБ/ е с теб".


23 Ноември 2009 16:12 | До бяс
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

А сега задавате ли си въпроса защо до сега тия три селски кметици са печелили избори
Чрез какво и с цаната на какво
За мен манипулации единствено няма в Горно Драглище
В тези 3 селе когато дойдат избори хората винаги са заплашвани или няма да бъдат на работа, или ще им


23 Ноември 2009 16:16 | До бяс
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

До бяс .Вашите гласуве за дункин, ами нашите за герчев.Лично мен никой не ме е заплашвал.Повече ме беше страх от патриотичен съюз с показността


23 Ноември 2009 16:40 | анонимен
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

ПЪРВАТАчеститка оцакваите от министара на здравеопазването за Нова година-предвижда се РАЙОННА БОЛНИЦА Разлог да се трансформира в Хоспис,Като остане само неотложвната помощ,Н а всички пенсионери и мангали над 50 години честито,


23 Ноември 2009 17:02 | jkkkk
Оценка:
-2
 (
20
 гласа)

ВДИГНИ ГЛАВАТА БЛАГОЙ! ТИ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНСКИ ГЕРОЙ!
ТИ СИ МОРАЛНИЯ ПОБЕДИТЕЛ! НЕКА МУ МИСЛЯТ ПАРАЛИИТЕ С КОЛКО ПАРИ, СТРАХ И ТЕРОР СПЕЧЕЛИХА 177 ГЛАСА!
СЕГА ВНИМАВАЙ, ПОНЕ ТИ ГО ПОЗНАВАШ ТАТАРСКИЯ ОТМЪСТИТЕЛ! ПАЗИ СЕ!


23 Ноември 2009 17:15 | Боби
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

Краси Герчев Честито незаслужена победа! Да, ти спечели, но всички жители на гр. Разлаг знаят по какьв начин го направи. И знаят ,че ти неси достоен за този пост.Срам за всички е ,4е ще ни управляваш. Жалко е че позволихме мухлио като теб да маниполира, СРАМНО Е да нарекат теб кмете един изнодвач. Г-н Дункин вие сте достоен и честен човек Разлог ви обича


23 Ноември 2009 17:24 | до jkkkk
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Точно така, трябва да се скрие в миша дупка, след всичко което направи! Жалко, че Татарски го извади от мишата му дупка, та всички да му видим подлата физиономия и истинската му същност: откровена жажда за власт, с цената даже на коалиция с активните комунки в града - знаете кои са...


23 Ноември 2009 17:32 | Gandalf
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

За съжаление, орките(мутрите) смазаха съпротивата и превзеха Разлог ! Да се готви Средната земя!


23 Ноември 2009 17:50 | Гери
Оценка:
1
 (
19
 гласа)

Предлагам Нинчето Кисьова за заместник


23 Ноември 2009 18:24 | ВВВ
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

ЕХ КОЛЬО, МАМИН КОЛЬО!
ЗАРАДИ чЕРКВИчКАТА/ЗЛАТНАТА КОКОшКА/ И СИНА ТИ ПОДЛИЗУРКОТО В БАЛКАНСТРОЙ ПРОДАДОХТЕ ДУНКИН.
ДА ТИ Е чЕСТИТ НОВИЯ РАЗЛОЖКИ КМЕТ, щЕ СИ КУПИш ПАК ИЗБОРИТЕ СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ КАКТО ПРЕДИ С ТАТАРСКИ!
А ЗА КМЕТИЦИТЕ БЕшЕ ЯСНО, чЕ ТАКА щЕ СТАНЕ ТАКА. ТЕ БЯХА ЗАВИСИМИ ОТ ТАТАРСКИ/ТОЙ ИМ ПЛАщАшЕ ИЗБОРИТЕ, ТОЙ С ТЯХ ПРАВЕшЕ ДАЛАВЕРИ, ХОДЕшЕ НА ЕКСКУРЗИИ И Т. Н. И В ПОДХОДЯщИЯТ МОМЕНТ ГИ ПОСТАВИ НА МЯСТО/.
БРАВО НА ГОРНО ДРАГЛИщЕ- СЪС СИГОРНОСТ ОщЕ 2 ГОДИНИ щЕ СТЕ В ИЗОЛАЦИЯ, ЗАщОТО ПОТКРЕПИХТЕ ЗАЕДНО С РАЗЛОГ ДОСТОЙНИЯТ КАНДИДАТ БЛАГОЙ ДУНКИН.


23 Ноември 2009 18:32 | ivan
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

1. Манипулации имаше и от двете страни. Преди седмица кметиците също заплашваха (незнам кое е по-голяма пародия да те заплашват на работното място или селската ти кметица!?!).
2.Аз лично смятам, че стратегически за разлог кандидатът на герб е по-добър. Иначе за обикновените хора нищо няма да се промени.....това е тъжната истина. Ако беше спечелил Дункин мислите ли, че нещо в администрацията(която уж не одобрявате) щеше да се мръдне - не.
3.Който и да дойде ще е корумпиран - айде да не се лъжем ..... даже по-цинично беше как Дункин парадираше да е чист - всички знаем че не е вярно.
4. Въпреки, че ми е все тая кой ще спечели все пак се радвам за Герчев..... не е нормално бившите приближени на Татарски(без значение какъв е той) да се отричат от него все едно са го пратили в затвора
5. Гледайте сега театър как всички от лагера на Дункин отиват при Герчев - мекерета!
6. И сам дано не се подведе и да сложи на някаква длъжност М. Копанарова - доказано подла и проста!
Поздрави Разлог!!!!!


23 Ноември 2009 18:42 | iih
Оценка:
8
 (
26
 гласа)

Хора разберете....едни и същи се въртят.....защо всички кандидати са или общинскси съветници или бивши зам.кметове!??? Познайте кои ще са ни предложени да избираме след две години .... и така до края на света....после като измрат - техните деца. *АКО ИЗБОРИТЕ ПРОМЕНЯХА НЕЩО ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ*
А за хората които довчера бяха за Дункин а днес се изкарват "репресирани" и че през цялото време са били за Герчев ..... не се притеснявайте.......Утре ще плеснат и ще се прегърнат ...... така става в Разлог обикновено........може би това беше и грешката на Татарски и затова го предадоха.....
ИМА САМО ИНТЕРЕСИ!
p.s. а представяте ли какво щеше стане ако дункин беше спечелил - силвана дилова щеше да се намърда някъде - доказано неуравновесена.
Така, че хора от Разлог твърде много се вълнувате ..... все тая е!


23 Ноември 2009 19:50 | Мата Хари - МаргГертрудеЗеле
Оценка:
3
 (
31
 гласа)

Ей iih защо говорите празни приказки. Силвана Дилова за вас е непозната, Силвана Дилова за вас е висока топка по която само може да зяпате с отворени уста! Силвана Дилова има конкретни цели, виждания и са подплатени с ФАКТИ! Тя едва ли се блазни да работи за тоя и оня кмет, защото е надрасла тия неща ! Мислите ли, че не е канена от мнооого, но тя / мисля си/ има мисия и не е продажна, защото има. И освен, че има не и лакома. Ей, мъже, освен, че подсмърчате по нея, тя Ви превъзхожда неколкократно. И това е труден залък, но в този форум са много запечените, важно е да се плюе. Всеки, който познава С.Дилова, а не припява на тоя и на оня може да ме подкрепи, за това нека зам. кмет да ви станат я М.Копанарова, я Н. Кисова, я К. Харизанова, те за "всичсо" стават, навсякъде могат да лапат. Силвана е безкрайно свестна, но нейния грях е СМЕЛОСТТА, защото и на нас може да ни пука, ама не ни стиска, а тя е куражлийка!


23 Ноември 2009 19:53 | кн
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

егати и ДОлната работал Герб долу и на оня овчар краси лека вечер


23 Ноември 2009 20:14 | Vanio
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

избрахте си мутрите и баненските аеляни и разложани а разлог беше хубав град жалко много жалко


23 Ноември 2009 20:16 | iih!
Оценка:
12
 (
30
 гласа)

Мата Хари, силвана дилова за мен не е изобщо непозната......изобщо. Това е неуравновесен жалък човек, който е получил трибуна по стечение на обстоятелствата. Ти знаеш ли каква топка съм аз, че да казваш че СД ми е висока топка...... празни приказки също като нейните - КАРАТЕЧНИЦА В МРАКА..... ти познаваш ли ме!? Никой никога на СД не й е предлагал нищо, никога не е канена.....кой е луд да си сложи таралеж в гащите. СД е просто използвана на всички избори ..... на тези от Дункин....на следващите ще видим. Единствената и цел е да бъде против - това не е конструктивно. Разбирасе "каратечницата в мрака" понякога има случайни попадения, които не отричам но те са наистина случайни. А ти явно познаваш много добре всички мъже в разлог, че да прецениш, че СД ни превъзхожда..... айде по леко. Една от причините, заради които не гласувах за Дункин беше Дилова .... с нея той натрупа негативна и падна ниско...наистина...Въпрос на време е и ти да разбереш истината за СД. Преди и аз мислех като теб!


23 Ноември 2009 20:41 | вв
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

абе вие още ли не сте разбрали кои ще са ни зам.кметове-Захари Беличенов и Гюров
ГОРЕ ГЛАВАТА Г-Н ДУНКИН
НИКОЙ ЛИ НЕ ГЛЕДА ТВ СКАТ-ВИЖТЕ КОЛКО ПРОЦЕНТА СА ОТГОВОРИЛИ НА ВЪПРОСА ДАЛИ СА ОПОРОЧЕНИ ИЗБОРИТЕ В РАЗЛОГ


23 Ноември 2009 21:04 | Мата Хари - МаргГертрудеЗеле
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

iih! Ако жарките са като Силвана, то одавна Разлог да е друг ! Ако неуравновесените са като Дилова, то България в по-голям процент можеше да е правова държава. Обаче, ти си от жалките мижитури, които чакат да ги почерпят. Стрелбата на тъмно е явно твой специалитет. Силвана Дилова стреля точно, с факти и има място, време и начини. Мога да изброя: вестници, телевизии, журналистически срещи. Но , ти там може да идеш само като мълчалив наблюдател, щоно тия многоточия дето ги пишеш са мънканеее! Аз , даже мисля, че мога да ти напиша и името. Ама ще те засрамя, ти правилно си Ич, но на латински! А, и за мъжете, да ти кажа, друга ми беше препратката / Ей, мъже/ , но твоята амбиция да са всички - нека, е, айда холан, нема да ти противореча ! Това си е твоя територия, но изместваш темата. Хайде, преживявай си комплексите, мокри сънища и тиха спалня ; !


23 Ноември 2009 21:37 | ......................
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Гледах Скат 59% са за да и 1% за не,че са опорочени изборите.Дали няма да ходим пак на избори та и слепците да прогледнат !!!!! :))))))


23 Ноември 2009 21:48 | iih
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Мата Хари ти си мнооого зле - просто наистина злеее! Дотам ли си я докарала, че на Дилова фен-клуб да правиш. Трудно мога да си представя по-голяма заблуда. А да Силвана в мокрите ми сънища - не си падам по фрийк-шоута все още.
ама да си жива и здрава, че и от такива като теб има нужда - за цвят.


23 Ноември 2009 22:35 | 99
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Утре в 7.30 по БТВ истината за изборите в Разлог.


23 Ноември 2009 22:50 | 99
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Абе вие от ГЕРБ 80% не знаете какво означава абревиатурата ви.


23 Ноември 2009 22:53 | 99
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Видяхме вашето европейско развитие как печели избори по мутренски.Жалко за Краси.Които влезе при мутрите после няма излизане


23 Ноември 2009 23:05 | geroi
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Честито Г-н Герчев!
Вие сте си много достоен човек за поста който спечелихте! Вдигнете високо глава и не ги слушайте тези буклуци, те не заслужават което и да било внимание. Триглавия змей е с отрязана глава вече. Това което се случи в неделя е сбъдната мечта на по-голямата част на хората от Разложки регион. Трудно ще Ви бъде, но Вие ще се справите, няма и съмнения от избирателите който подкрепиха точно Вас.
Пожелаваме Ви, успехи на кметския пост! От много ваши избиратели


23 Ноември 2009 23:11 | 99
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Само не знам какво е правел тази сутрин Герчев в кафето на СДС.Да не е искал да го затвори


23 Ноември 2009 23:16 | 11
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Разлог си има вече КМЕТ-МУТРА И ДЕПУТАТ-МУТРА


23 Ноември 2009 23:20 | 99
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

До приятелите на Благой Дункин, утре в 7.30 по БТВ истината за изборите в Разлог


24 Ноември 2009 14:01 | 79
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Незнам с какви очи ще излезнете и ще " управлявате " града ни г-н Герчев!!! Защото всичко това,което се случи на тези избори,е нещо позорно.Както сам казахте - " извоювахме една трудна победа ". А как я извоювахте,това го знаем всички. И точно с това не мога да се примиря.
Болно ми е не толкова от това,че Вие спечелихте изборите,колкото ОТ НАЧИНА,ПО КОЙТО ГИ СПЕЧЕЛИХТЕ!!! Може да сте много достоен и кадърен,но избрахте грешния начин,по който да ни го покажете. И след всичко това,искам да ми кажете,как да възпитавам децата си да вярват в доброто,след като се убедих,че то възтържествува само в приказките....................


30 Ноември 2009 15:54 | ани
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

БРАВО Г-Н ГЕРЧЕВ МНОГООООООООО СЕ РАДВАМЕ 4Е ТИ СИ ПОБЕДИТЕЛЯТ НЕ ИМ ОБРЪШТАИ ВНИМАНИЕ НА ТИЯ БОКЛУЦИ ВАЖНО Е ЧЕ ТИ СИ ПОБЕДИТЕЛЯТ ЗА КОИТО МЕЧТАЕХМЕ ВАЗХИ6ТАВАМЕ ТИ СЕ . А ПАК НА ДУНКИН МНОГО МУ ЗДРАВЕ .КРАСИ ОТ САРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ УСПЕХ ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ДАЛГИ ГОДИНИ ДА СИ НА6ИЯТ КМЕТ.МОЛЕХ СЕ НА БОГ ТИ ДА ПОБЕДИ6 И БОГ НИ 4У МОЛИТВАТА.БОГ ДА ТЕ ЗАКРИЛЯ И ДА ТЕ ОПАЗВА ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ ТИ ЖИВОТ. АМИН




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар