ГЕРБ - Петрич активни! Регистрираха партията за участие в изборите за кмет, кметове на кметства и общински съветници в Община Петрич на 27 октомври

10 септември 2019 09:48   9 коментара   15309 прочита


Партия ГЕРБ – Петрич се оказа една от най-активните в региона. Вчера, те регистрираха партията за участие в изборите за кмет, кметове на кметства и общински съветници в Община Петрич на 27 октомври 2019г.

Общинската избирателна комисия в Петрич разгледа постъпило заявление за регистрация, подписано от Георги Ангелски в качеството му на преупълномощено лице. ОИК - Петрич реши, че регистрира партията за участие и ще бъде отпечатана в бюлетината като „ГЕРБ“.

По време на заседанието си, ОИК- Петрич формира единни номера на секционните избирателни секции при провеждане на изборите. Общият брой на секциите е 95. Определен бе и броят на мандатите за общински съветници в Община Петрич- 33.

Цвети Иванова


Още за: регион   кметове   заявление   Още от: Политика

Принтирай статия
9 коментара
10 Септември 2019 11:16 | не
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

сотур да станете....


10 Септември 2019 14:14 | ЕХА
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

НАЙ ПОСЛЕ ИЗЛЕЗЕ СПИСЪКА СЪС КРАДЦИТЕ И ПРОСТАЦИТЕ ! СЕГА Е РЕД НА ПРОКУРАТУРАТА, ДА ПОРАБОТИ /ВЕЧЕ ИМА ИМЕНАТА И АДРЕСИТЕ


10 Септември 2019 14:18 | избирател
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Струма, наистина "герберите"са много активни, но в купуването на гласове. Защо не пишете това или мислете, че те печелят по честен начин. Парата, брате парата играе при тях. Твърдия им електорат са калинките, всичко друго е купено и прекупено. Жалко за България, много жалко наистина с тези ренегати докъде я докарахме. Да ни управляват от прости по прости хорица.


10 Септември 2019 15:07 | Жана
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Ни герб ни бсп, който и да дойде на власт нема оправия, щом изгониха нормалните хора от Балхар ! БЕз хора нищо не става. А за нашия край положението е следното - 20 години Велиово нищоправене и кражби на бандата му, сега Бръчков каквото и да направи, дори и малко да е, изпъква силно . Не че прави кой знае колко велики неща, а само да си върщи нормалната работа... и един съвет към Бръчков- хората те харесват, не се давай на гербаджиите, всички знаем че не си толкова прост, че да си с тях, но ти се налага да се отъждествяваш с тях .


10 Септември 2019 15:49 | Избирател
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Този път, ще гласувам за Кмет на община Петрич, който обещае и изпълни исканото, законното и обещаното, да сложи в ред т. н. майстори/на свободна професия-тенекеджии, по покриви, дърводелци, автотенекеджии, гумаджии, шивачи, обущари и всякакви, нерегистрирани/и регистрирани/ и пр. /, които не плащат данъци, мотаят/лъжат/ хората с месеци, с години, не вършат работата си съвестно, не приемат рекламации, но взимат парите ни/които не не декларират пред НАП/със стотици, хиляди лева/... и това продължава от десетилетия/социализъм и демокрация/..... Много от тях правят по 200-300 и повече лв на ден, но не плащат нищо на община и Държава, а работниците на заплата плащат данъци, на самота заплата. Тези хора се знаят, някои работят явно, видимо, по улици, покриви и пр. Правя това, защото много от тях са недостойни, лъжци, алчни. Общината и Държавата е време да ги накара да работят в кооперации, сдружения и пр. да издават фактури, да има ред, а гражданите да знаят къде да се оплачат от тях. Така


10 Септември 2019 17:05 | избирател
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Жана, какво му е хубавото на кмета? От аптекар кмет не се става, не разбрахте ли? Кмета трябва да е или с икономическо или с адвокатско образование. Не ни трябавт ни инженери, нито лекари, а само икономисти. Да знае как се харчат лесно парите дадени отгоре. Какво разбира той от финанси, само събиране знае нищо друго.


10 Септември 2019 19:20 | Мутра
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

,избирател'' ти плащаш ли данъци и ако въобще се осигуряваш на реалния ли доход се осигуряваш. Повечето укриват доходи и данъци, защото тези пари в последствие не се изразходват правилно, а отиват в джоба на лапачите облечени във власт. В листата на ГЕРБ има точно двама по-стабилни другите не стават за нищо.


10 Септември 2019 23:29 | Би би си
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Към всички който имат малко останала съвест да излезем на протест срещу крадците от ГЕРБ и компания, който пак се насаждат като кърлежи дане измукват събудете се хора не се страхувайте България е наша.....


11 Септември 2019 09:11 | Към Би Би Си
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Па като те гледам ти колко си смел ..... Във фейсбука скрити зад фалшиви профили, подаващи "жалби и сигнали" като използват хора, които не са добре и не може после никой да им търси отговорност за лъжите, пишещи гръмки коментари за революция и действия против ГЕРБ.... Мишки, които заради личните си интереси са готови да омърсят всичко, но даже нямат смелост да излезнат с имената и лицата си. Щото знаят, че като ги видят хората ще имат следната реакция: "Тея ли пропадняци са тръгнали да оплюват всичко?! ". Няма какво да се правим, че не виждаме практичната истина - кмета трябва да е от партията на управляващите, в ръцете на които са лостовете за подпомагане на една община.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар