ГЕРБ организира контролиран вот от Македония, кметът В. Илиев го прикрива в ловен турнир

04 юли 2009 00:07   2 коментара   24476 прочита
Корнелия Нинова
Корнелия Нинова


Корнелия Нинова

Това разкри Корнелия Нинова в с. Бело поле

ГЕРБ организира контролиран вот от Македония в Благоевградско, заяви водачът на листата на “Коалиция за България” Корнелия Нинова след среща с жители на село Бело поле. Тя каза още, че над 3000 души с българско и македонско гражданство са се регистрирали в Благоевградска област. Нинова уточни, че хора от Петрич и Благоевград споделили с нея, че ГЕРБ е провела срещи в Македония и организира извозването на хора с двойно гражданство до урните в Пиринско, за да гласуват за тях. По думите й в Петрич ГЕРБ прикриват истинската си цел с ловен турнир, на който са поканени хора от Македония с двойно гражданство, като според петричани домакин на проявата ще бъде кметът на южния град Вельо Илиев.
“Бойко Борисов губи подкрепа с всеки изминал ден, очевидно не му помага нито агресията, нито щедрите обещания за постове, които раздава. Действията, които той предприема, показват неговото безсилие. Призовавам по този повод тук да бъдат изпратени част от наблюдателите от Организацията за стабилност и сигурност в Европа /ОССЕ/, които са в България, и представители на медиите. Искам открити, честни и прозрачни избори в Пиринско”, категорична бе Нинова.


Още за: КЗБ   ГЕРБ   В. Илиев   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
04 Юли 2009 19:05 | GARZHDANKA
Оценка:
-96
 (
522
 гласа)

ZASHTO NE IZPRATI NABLYUDATELITE NA BULGARO- TURSKATA GRANITSA , TAM NAISTINA IMA KAKVO DA VIDYAT, NE NA BULGARO -MAKEDONSKATA. dA VIDYAT KAK TEHNIYAKOALITSIONENPARTNYOR Dogan kupuva glasove


04 Юли 2009 20:34 | Темида
Оценка:
99
 (
397
 гласа)

А ти защо не си в затвора?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар