ГЕРБ определи съветника-ексмитнически шеф Кр. Герчев за кандидат за кмет в Разлог, ЛИДЕР изправя срещу него д-р Р. Кондев

04 септември 2009 00:18   14 коментара   18494 прочита
Кр. Герчев
Кр. Герчев


Кр. Герчев

Общинският съветник от Разлог Красимир Герчев вчера пристигна в Благоевград, за да донесе в областния офис на ГЕРБ решението на разложката общинска организация, която късно вечерта в сряда го номинира за кандидат-кмет от ГЕРБ.
Номинацията на Герчев е одобрена на общинско събрание на партията, на което са обсъждани 3 кандидатури. 2-ма от номинираните са си направили отвод и финалистът е избран с 59 гласа “за” и 1 “против”. Днес изпълнителното бюро на партията трябва да даде отговор одобрява ли кандидатурата му. Кр. Герчев е минен инженер, бивш заместник-директор на митница Благоевград. В момента е председател на Бизнес център “Места”. Член е на ГЕРБ от тази година.
Вчера стана ясно, че за кметския пост, освободен от ексградоначалника Любен Татарски след влизането му в НС като депутат, ще се надпреварва и д-р Румен Кондев. Кандидатурата му най-вероятно ще бъде издигната от инициативен комитет, но подкрепящата го партия ще е ЛИДЕР, която на последните парламентарни избори го бе включила в листата си като неин областен координатор. Д-р Кондев бе заместник-кмет на Разлог, а на местните избори през 2007 г. бе опонент на Л. Татарски за градоначалническия стол.


Още за: Кр. Герчев   ГЕРБ   кандидат   Още от: Политика

Принтирай статия
14 коментара
04 Септември 2009 18:36 | madi
Оценка:
27
 (
93
 гласа)

hora bdete! Oktopoda tatarski i sie deistva Ger4ev e edin ot tqh


05 Септември 2009 11:54 | Иванов
Оценка:
-18
 (
78
 гласа)

Татарски е направил много за Разлог и ако не беше той още щеше да прилича на село като Белица или Якоруда и да е във вечната сянка на Банско! Аз лично този Герчев не го познавам, но съм слушал добри неща за него като човек и професионалист! Изглежда е споразумение между новата формация СДС+ГЕРБ! Желая му успех!


07 Септември 2009 12:12 | za razlog
Оценка:
-16
 (
70
 гласа)

Най после една кандидатура на човек, който е показал на какво е способен и ползващ се с добро име в обществото. Такива нови лица са необходими днес за Разлог ако иска града да върви в крак със съвремието. Сериозните хора трябва да се подкрепят, когато се ангажират да направят нещо за града си.


07 Септември 2009 16:05 | no name
Оценка:
3
 (
41
 гласа)

krasimir gerchev hahaha :d ako stane kmet shte bude "kukla na konci" na tatarski. budete mudri i izberete 4ovekut, na koito tatarski predloji da byde zam.-kmet po stroitelstvoto - Dunkin, zashtoto toi vursheshe kmetskata rabota 2 godini i sega prodaljava da go pravi.


08 Септември 2009 16:11 | er
Оценка:
15
 (
63
 гласа)

не може сутринта да се събудиш член на ГЕРБ и следобед и да ти бъде издигната кандидатурата/Герчев/ - поредната кукла на конци от кукловода Татарски .
А дали не е само за освобождавнето на мястото председател на Бизнес център “Места” и там да се появи човек с фамилията Татарски


24 Септември 2009 16:39 | някой
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Хора бъдете разумни и помислете за вас. не се поддавайте на злоба,завист и отричане на това което е направено. Красимир Герчев е кадърен, интелигентен и го е доказал. Трябва човека да е от управляващата власт за да се случат проекти като "Кулиното" и да се привлекат пари за инфраструктура от държавата. Какво спечелихме от БСП и другите партии. Нищо няма да спечелим като уплюваме и отричаме управлението на Татарски. А и не можем да отречем, че ако се вдигна стандарта в Разлоги живнаха разложени, то е благодарение на Татарскиблагодарение на


18 Октомври 2009 21:52 | Ирена
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Бивш митничар. Много успешен. И за напред "и на мене" ! Като предишния !


11 Ноември 2009 09:00 | romite i vqrvame v teb.uspex
Оценка:
0
 (
4
 гласа)
14 Ноември 2009 00:28 | ани
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

моля се на бог да спе4ели краси гер4ев и вярвам 4е тои 6те пе4ели това е наи кдарният 4овекнаи красив и много довра ду6а носи вяржам 4е бог 6те го избере и 6те ги постави кмет успех ти пожелавам краси да пе4ели6 ти.


14 Ноември 2009 00:32 | ромите
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

краси ние сме с теб и 6те те подкрепим наи жубавит састав сте вие
др копанаровя господин гиуров и жси4ки останали направо не кефите.успеь ти желаем.


16 Ноември 2009 22:26 | анонимен
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

немога да разбера това с мафията на дункин ли е какав е за6то ни трият коментариите когато пи6ем истината за него какав е тои е един лажец дето лаже народа 4е красивият и 4естен 4овек красимир гер4ев 4е 6те закрива болницата как не го е срам такива лажи да казва.хора призовавам ви гласуваите за герб управляваха ни бсп сдс и ни6то гласуваите за гер6 те 6те работят за народа вземете пример от софиянците гер6 сега управляват сами вижте какжа е разликата между дункин и гер4ев дункин какви лажи говори за г-н гер4ев .по самото лице 6те познаето кои какав е вижте физиономията на дункин вижте и на краси .народе нима вие не гледате телевизия какво говорят за благои4о.и сега ако се истрие коментара ни 6те извикаме бтв рвпортери и 6те овявим вси4ко по телевизията.


17 Ноември 2009 09:24 | анонимен
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

искам и аз са6то да се искажа за6то говори дункин такива глупости за красимир гер4ев вижте хора краси колко е по васпитан от него никаде и никаде не говори лажи за него какво ло6о има в това 4е краси е дал линеика ва болницата това не е ло6о а нека каже дункин какво е направил нали пак тои дава олио бра6но захар и разни дрехи да купува гласуве за6то това не каже има свидетели които са взели това но пак няма да гласуват за него и това ми прави впе4етление 4е когато сепи6е не6то за него истина която боли и трият коментариите виждам отгоре какав прекрасен коментар има . хора гласуваите за герб ина4е 6те си останем селяни.


18 Ноември 2009 11:01 | петар
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

молба до вси4ки граждани в разлог ние сме против да не командва мафията като вси4ки знаем 4е г-н дункин е агент на даржавна сигорност ако гласувате за него това озна4ава да имат власт на мафията затова ве умолявам да гласуваме всички за човека герчев които не е опетнен от мафиотски работи нека да излезем тази неделя всички които имат право на глас да подкрепим г-н герчев с номер 3 за6тото тои заслужава




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар