ГЕРБ Кресна застана единодушно зад кандидатурата на международния футболен съдия Стефан Апостолов, Д. Савеклиева и Д. Танев

03 февруари 2017 09:41   10 коментара   21284 прочита


В Сандански номинираха 4-има, Бл. Симов, Ирен Арнаудова, Ал. Манолев и Емил Терзийски

Международният футболен съдия, синът на кмета на Симитли, Ап. Апостолов, Стефан обедини герберите в Кресна, които на проведеното вчера събрания гласуваха единодушно за включването му в кандидат-депутатската листа в Пиринско.

Номинирани и подкрепени на събранието бяха и областният лидер на ГЕРБ Даниела Савеклиева, както и лидерът на ГЕРБ Петрич Димитър Танев. Така освен ГЕРБ Симитли, още една цяла структура подкрепи Апостолов, който е изненадата за предстоящите парламентарни избори със сериозен шанс да влезе в следващия парламент.

Както писахме вчера, снощи се проведе и общото събрание за номинация на депутати и в Сандански.

4-има бяха номинирани, с най-много гласове е началникът на парк "Пирин" Благой Симов, следван от Ирен Арнаудова, председателят на агенцията по метеорология Ал. Манолев и гимназиалния директор Емил Терзийски. Така в по -голямата част от градовете на областта номинациите вече са направени. Очаква се събранието на ГЕРБ Петрич, където също ще има изненадващи кандидатури.

Иво Иванов


Още за: ГЕРБ   кандидатура   листа   Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
03 Февруари 2017 09:53 | Пешо
Оценка:
32
 (
38
 гласа)

Повръща ми се от вас. На простия народ такива изроди му се падат да ги управляват. От дядото до внучето. Ще дойде време само цигани да живеят в тази кочина България. А на вас господа, които точите зъби за власт ви желая, всичко откраднато да го споделите с ромите и техните деца !!!


03 Февруари 2017 10:56 | Ij,w; f
Оценка:
29
 (
35
 гласа)

Офффф стига верно ми се повръща. Е няма да гласувам за ГЕРБ. До сега винаги гласувах но сега ...край. Нямам коментар. Вярно сме си заблудено племе. Говоря за кандидата от Симитли. Струма ако искате ми изтрийте коментара, но всички човешки ценности изчезнаха в тази държава. Той бащата е втасал та сега и сина. Крушата не пада по далеч от дървото.


03 Февруари 2017 13:20 | малкото Поли
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

"Офффф стига верно ми се повръща. Е няма да гласувам за ГЕРБ. До сега винаги гласувах но сега ...край. "
Въопще не ми пука колко ще гласуват за ГЕРБ. Баща ми има достатъчно парички за да се класирам на 2-3 място. Ромите, а и много други за 5-10 лв. ще гласуват за който им се каже. Да му мислят- Данчо окото, Михайлов и другите натегачи.


03 Февруари 2017 14:29 | Областен
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

От Банско номинирахме пък Сашко Мацуре-е-е-ев! Пукайте се


03 Февруари 2017 14:47 | рая
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Искаме си Гошо Белята ...


03 Февруари 2017 15:40 | сашо
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Александър мацурев е един достоен човек за депутат от банско


03 Февруари 2017 15:41 | Дора
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

ПОРНОГРАФИЯ, с тези кандидатури и герберите няма да гласуват за тази листа..... нито за Даниела, нито за отрочето на Апостолов.


03 Февруари 2017 21:12 | Ай
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Не разбрахте ли, че за партийните лидери/най-вече за Б. Б. / няма никакво значение кой ще влезе в Парламента - важното е бройката да е по-голяма. Решенията какво да се внесе като законопроект, как да се гласува по определен въпрос и пр. се взема само от един - от НЕГО. А за да се придаден демократичен вид на НЕГОВОТО решение са нужни послушни пръстчета да натискат бутоните. Точно това се случва сега - подбират се послушните пръстчета.


06 Февруари 2017 13:34 | Към сашо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Като си толкова отворен, можеш ли да ни изброиш няколко достойнства на лицето Александър Мацурев, че не се сещам за негови качества достойни чак за депутат? Обещавам ти, че няма да те апострофирам.


10 Февруари 2017 15:02 | от нас
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Поздравления за кандидатурата на Стефан Апостолов от Симитли!!! Достоен и отговорен млад човек.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар