Георги Самандов - водач на листата на Български възход в Благоевград

27 февруари 2023 20:02   5 коментара   12163 прочита


ПП „Български възход“ регистрира днес в Районната избирателна комисия листата с кандидатите си за народни представители за 1-ви МИР-Благоевград за предстоящия парламентарен вот на 2 април. Почти всички общини в региона са представени, като водач на листата е инж. Георги Самандов, следван от Христо Гушков, а трети е Явор Хайтов, Костадин Кърджалийски – четвърти, а на пето място Мартин Томов. 

 

„Нашата цел е да надградим резултата от миналите предсрочни избори. Кампанията ни ще се базира на две основни послания – мерки за овладяване на инфлацията, която продължава да върви нагоре и гарантиране на националната сигурност на страната, а това минава през стабилността. “ заяви инж. Самандов след регистрацията на листата. Той подчерта, че в 49-то Народно събрание за „Български възход“ са приоритетни следните теми: развиване на ядрената енергетика; изграждане на механизъм за реакция при природни бедствия и аварии; засилване на охраната на границата; предприемане на мерки за преодоляване на последствията от войната в Украйна върху българската икономика; модернизиране на отбранителните способности на армията. „В момент на война на няколко стотин километра от нас е национално безотговорно политическата криза в страната да продължи да се задълбочава. “, каза още Самандов. 

 

Листата е съставена предимно от млади хора с добра професионална реализация. Сред тях има юристи, спортисти, инженери и мениджъри. 


Още за: водач   самандов   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
27 Февруари 2023 21:07 | Истинска трагедия!
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Убавото Наде от Банско, ама родена в Добринище в горещите гьолове оти я нема ? Ами тя нали беше даже и зам. парламентарен шеф, а сега я нема? Даже се беше снимала със скъпарска народна носия на Н. година .Ту, ту, ту! Язък! Тоя път тая партия ще загуби и нема да ѝ влезе без нея!


28 Февруари 2023 08:34 | Войнът
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

В тази партия започнаха децата на зелените чорапи да се клонират.. Е, стига де... вече замириса на казарма..


28 Февруари 2023 09:29 | До войн
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Какво разбираш ти от "зелени чорапи", бе епилиран педал?


28 Февруари 2023 14:31 | ХОРА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ъъъМммм да ама не


28 Февруари 2023 14:32 | R
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не стават за политика, хайде на работа.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар