Георги Кьосев от служба “Архив” оглави Полицейския участък в Симитли

07 февруари 2012 00:11   1 коментар   11417 прочита

Софиянецът Чавдар Петров начело на ПУ - Сандански

Бившият полицай от “Престъпления по пътищата”, сега служител в служба “Архив” на Областната дирекция на МВР в Благоевград, Георги Кьосев е новият началник на Полицейски участък - Симитли, заповедта му влиза в сила от днес. Кьосев заема поста, след като месеци наред участъкът бе обезглавен, като началникът Слави Динев бе върнат като заместник-шеф на Първо управление на МВР в Благоевград, а по-късно пенсиониран.

Все още не е пристигнала заповед за детронирането на началника на Полицейско управление - Сандански Стоян Младенов, който преди няколко месеца пусна рапорт за преместването му в Криминална полиция на санданското управление. Според запознати там ще бъде назначен поредният софиянец от люлинското управление на МВР Чавдар Петров. Той ще бъде четвъртият служител на СДВР, който заема ръководен пост в пиринската полицейска структура.

Пръв в Благоевград дойде директорът Георги Костов, който доведе след себе си началника на Охранителна полиция Добромир Василев и шефа на Криминална Мирослав Данаилов.

1 коментар
08 Февруари 2012 13:49 | село Осеново
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Георги Кьосев е мъжко момче. Успех в трудното начинание.....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар