Гастарбайтер от с. Кочан избран за председател на инициативния комитет за учредяване на нова дясна партия “Прогрес и демокрация”

21 септември 2009 00:10   8 коментара   16961 прочита
А. Аленов
А. Аленов


А. Аленов

Инициативна група от Пиринско прие учредителна декларация и внесе документи в съда за започването на процедура за учредяване и регистрация на нова дясна политическа партия на територията на Република България, която ще носи името “Прогрес и демокрация”. За председател на инициативния комитет е избран Ангел Аленов от с. Кочан, община Сатовча, който в момента е гастарбайтер в Испания, но до края на годината след десетгодишен гурбет има намерение да се прибере в България и да се заеме с активна политическа дейност. Аленов ще развива със семейството си бизнес в родното си село Кочан, тъй като работа в Испания заради икономическата криза вече почти няма за чужденците.
Според документите, внесени в съда за учредяването и регистрацията на “Прогрес и демокрация”, заместник-председател на управителния съвет е Бисер Инжов от гр. Кърджали, а секретар Антоанета Кирилова от София. Пусната е подписка за набиране на членове от цялата страна за учредителната конференция, която ще се проведе през декември. Подписката и индивидуални декларации за членство са оставени на видно място и в българското посолство в Мадрид, тъй като интересът на българите в Испания към учредяването на новата партия е голям. Сред първите, заявили желание да станат учредители и членове на ПП “Прогрес и демокрация”, са 30 гастарбайтери в Испания от гърменското село Рибново. Само за един ден при координатора ни в Ракитово инж. Александър Маджиров са попълнили декларации и 50 учредители от ромски произход, заяви пред “Струма” председателят на инициативния комитет за учредяването на новата партия Ангел Аленов.

8 коментара
21 Септември 2009 20:24 | Патриот
Оценка:
16
 (
34
 гласа)

Ангеле, Ангеле защо не си гледаш гурбета ами се нагърби да регистрираш партията на Професор Адриан Палов от МУ в София. Той на няколко пъти се опита да регистрира партията в София и Пловдив, задай си въпроса защо не можа ??? След това " Прогрес и Демокрация " е наследник на партията на Осман Октай, бивш заместник на Доган и Депутат от Благоевградски регион. Идваше в региона от избори на избори. Сърбали сме му попарата !?! А ти приеми моят приятелски съвет! Ако имаш пари купи на децат си апартаменти в София, не се набутвай в шамарите !?! Патриот-Приятел


22 Септември 2009 08:06 | До патриот
Оценка:
-7
 (
27
 гласа)

Това е работа на Яне Янев , той зарибява Аленов от Кочан , готви се за нови избори иска да става министър председател , създава структори в цялата страна пор(д различни имена . Зарекъл се е на шестия месец да свали заедно с БСП , Синята коалиция и Костов правителството на Б.Б. защото управа без тях не им пусна министерски постове и никаква лапачка . И тази партия дето е учредиха преди няколко дни с лидер онзи Антон Сираков дето беше заместник на Волен Сидеров в Атака и зад нея стои Яне Янев и бившият президент Петър Стоянов . И той иска да се връща на президенския пост затова създават нови партии .


22 Септември 2009 10:10 | Патриот до Патриота
Оценка:
-16
 (
32
 гласа)

В грешка сте за Яне Янев и Ангел ? Попитайте го кой го калеса за Председател на Партия "Прогрес и Демокрация" ? Тя преди това беше с друго име. Но Професор Палов от МУ София не можа да омая никой да го пдкрепи /разбирайте по голяма партия или Фигура/ и да го финансира. Затова намери лапнишарана Ангел ? Няколко души го съветваха Професора че не става за Лидер. По добре да си гледа студентите. Правеше резни срещи в Тетевен,с. Плетена, Велинградско, с. Баните, с. Балабаново, Кърджали и др. Но не хвана дикиш. Доган беше информиран че неговия бивш заместник се пробва да му мъти водата чрез тази нова партия и се опитва да му грабне от електората и взе нужните мерки. Професора обаче се надява все пак да се облажи от властта като използва разочарованите от ДПС под прикритие ??? Професоре и аз съм ти го казвал лично: Трябва ти много сериозен ГРЪБ !?! Виж Яне Янев, той е друга бира има си Алексей Петров за Тамада, Българските служби та мисля и МОСАД. Виж Професоре кои са съдружници на Алексей?


23 Септември 2009 14:46 | име
Оценка:
22
 (
36
 гласа)

патриот ти си напално прав зад вси4ко това стои Яне .Ангел е по-голямо зомби(глупак)от Сидеров и него разбира се.Емигранта Ангел които в Испаниа не работи а лятото бере ябалки.


25 Септември 2009 21:51 | xeexee
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

тоя ангел ако знаете какъв мо6еник е нямате си и на предстажа
6то народ е излагал по испаниа




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар